קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שינוי בבני אדם- תהליך או החלטה?
    על ידי -Pumba- בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 14-02-2012, 16:36
  2. שינוי ניק.
    על ידי PsyTekk בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 21:04
  3. שינוי כותרת בבקשה| בתודה אלכס (:
    על ידי -עדי- בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 23:09
  4. [שינוי ניק]
    על ידי Doronz בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 20:24
  5. חדשה לאימוץ ללא שינוי ניק...
    על ידי Frenzy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 14:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

תהליך שינוי(17)

Post תהליך שינוי(17)

בהמשך לכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=1000115
    שמעו,אין לי הרבה קשרים עם בחורות ואני כבר כיתה י"ב אבל זה לא משנה כרגע.
    אני די ביישן,אבל רק עם בחורות,עם בנים אני יכול לדבר חופשי-לא צוחק,אבל אני נראה טוב-והביישנות פשוט מונעת ממני לנצל את זה כנראה.
    עד לפני שבועיים לא היה לי שום קשר עם בחורות בכלל.....אני בבית הספר שלי רק עם חברים שלי שגם הם באותו מצב כמוני.
    לפני שבוע היה לי את המסע לפולין למי שמכיר ,לפני שטסנו הייתי בדשא תעופה עם חברים שלי שאחר כך נטשו אותי,הייתי לבד שם ורציתי לחזור לבית אך המשכתי את המסע,בחדרים שהיה צריך זוגות הייתי עם ילד שאני לא מכיר בכלל,דיברתי איתו אבל לא יודע לא התחברתי אליו ורוב הזמן הייתי לבד,וחברים שלי כמובן שמו עליי פס...עד שלקראת סוף המסע פנו אליי 2 בנות,בהתחלה ילדה אחת שפשוט שאלה אותי איך קוראים לי,ככה הכי פשוט ומשם דיברתי איתה קצת,אחר כך ילדה אחת שלמדה איתי בכיתה ט' הזמינה אותי לשבת לידה כי הייתי לבד וגם דיברתי איתה קצת,אבל באמת שלא דיברתי איתן הרבה כי לא היה הרבה זמן כי היינו כל הזמן צריכים ללכת לכל מיני מקומות,אבל בבין לבין הייתי מדבר איתן שיחות של דקה,והיום בבית הספר בחדר אוכל דיברתי עם אחת מהן,אבל בכל המקרים האלו הן התחילו איתי את השיחה לא אני....ומידי פעם במסע הן היו באות אליי ודופקות לי בדלת של החדר אבל אין לי הרבה ניסיון אז.......אתם יודעים.
    אני לא יודע מה לעשות,רוב הזמן בבית הספר שלי אני בכיתה שלי עם חברים שלי(יש לי 2)-לא אלו שנטשו אותי כי הם סתם מניאקים שלא שווים התייחסות.
    בכיתה שלי יש עליי סוג של חרם ויורדים עליי הרבה אז הבנות שם מתנהגות בהתאם ולא מדברות איתי בכלל,רק עם הילדים ה"מקובלים" ועכשיו גם עם הילדים שהיו פעם חברים שלי שתכלס יוצאים בלעדיי ושמים עליי פס.מחוץ לכיתה לעומת זאת יש לפעמים בנות שאני מרגיש שבעניין שלי ובקטע שלי ויש בנות שאני רוצה גם להכיר ולדבר איתן,וגם שיהיו לי ידידות אבל אני לא יודע מה לעשות,קשה לי לדבר עם בחורות,באמת קשה לי וזה די תירוץ מטומטם אבל לא יודע זה משהו כזה אצלי שמונע ממני...
    גם עם הבנות שהכרתי אני מפחד לדבר למרות שהן מדברות איתי,כאילו עם הן מתחילות איתי שיחה אני מדבר איתן והכל סבבה אבל אני מפחד להתחיל שיחה,ובכללי מפחד להתחיל עם בחורות ,אני לא יודע מה אפשר לעשות

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ל"דבר הזה שמונע ממך" קוראים לזה פחד גישה, ויש את זה להמון גברים ברחבי העולם, ותתפלא אולי..גם לגברים בגילאים הרבה יותר מבוגרים ממך (נגיד 28) אז אתה יכול להיות רגוע, ומצד שני לא להיות רגוע בכלל..

הבחורות שדיברו איתך כנראה בקטע שלך או שהן סתם מרגישות צורך לדבר איתך..באלהן לדבר איתך, מה יש? לא צריך סיבה לכל דבר

בכל מקרה, במקום לנתח ולחפור ולחפש הסברים..פשוט תזרום.
    אם מישהי מדברת איתך, תחייך, תדבר בכל רם ותהנה, תפסיק לחשוב יותר מידי.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ל"דבר הזה שמונע ממך" קוראים לזה פחד גישה, ויש את זה להמון גברים ברחבי העולם, ותתפלא אולי..גם לגברים בגילאים הרבה יותר מבוגרים ממך (נגיד 28) אז אתה יכול להיות רגוע, ומצד שני לא להיות רגוע בכלל..

הבחורות שדיברו איתך כנראה בקטע שלך או שהן סתם מרגישות צורך לדבר איתך..באלהן לדבר איתך, מה יש? לא צריך סיבה לכל דבר

בכל מקרה, במקום לנתח ולחפור ולחפש הסברים..פשוט תזרום.
    אם מישהי מדברת איתך, תחייך, תדבר בכל רם ותהנה, תפסיק לחשוב יותר מידי.
    שבנות מדברות איתי אז אני מדבר איתן ומחייך ,אבל מה אני יכול לעשות כדי שאני יתחיל לדבר איתן(ובכללי עם בנות) ולא לפחד מזה?

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Man

ברירת מחדל thug brake cheap ugg boots australia

“With accessible budgetary allocations, we could only return 18,000 youngster workers to colleges. But with support from the personal sector, education institutions and native administrations, insya Allah (The almighty willing) at least 500,1000 (child employees) could be removed (from offices) annually,” explained Muhaimin. mulberry shoulder bag Newcomer Greenwell at present plays Mandy Milkovich in Showtime’s Shameless and it has previously appeared on HBO’azines True Blood . She’s repped by simply WME, Troika and Thruline Amusement. The particular ensemble throw includes Gemini-awarding successful Michelle A yeast infection, Nathaniel Arcand, Andrea Menard and Tantoo Key. handbags mulberry Von Trier decided to quit making open public statements following his questionable "joke" about understanding Hitler in the Cannes press seminar for Melancholia in 2011 got your ex branded any persona no grata by the festival and stimulated a law enforcement officials investigation, given that dropped, straight into allegations involving hate conversation. Unique SCORE discount mulberry The mark is represented by the lower case letters g.g.a. following a producer’utes name. And the PGA has made profitable studio acceptance of the training one of its major projects. According to solutions familiar with your discussions, Joe Horn, who was crowned the chairman with the studio in June Next year, has recognized adopting the indicate. The latest speculation surrounding the Raised on came after the release of positive consumer confidence and homes news on Tuesday. That guided investors to stress over the potential customer of the Raised on reducing it's bond-buying. mulberry bag repairs The Penguins have been shut out only twice within their previous 147 video games before being blanked double in the four games contrary to the Bruins. Pittsburgh lost Sport 1 in your house 3-0. (Page Only two of 2) .@borowitzreport: Congress’ Average My partner and i.Q. Supposed to Rise in 2015: nyr.kr/1ayNVEj mulberry antony messenger The actual Nashville series focuses on the actual lives along with careers involving country competition Rayna Jaymes and Juliette Barnes, described respectively through Connie Britton and Hayden Panettiere. However each episode also contains exceptional original music from Music Row's leading songwriters, helping propel the particular series for you to high rankings and critical recognition. "Nashville": Like a Region Song will disclose both the extraordinary and musical elements of the series. One of many items presented are a cocktail dress and peep-toe shoes or boots worn by simply Connie Britton when she performed "Wrong Song" on the show; a bustier mini-dress worn by simply Hayden Panettiere; a Gibson LG-2 acoustic guitar and a script of the Knoxville pilot event, autographed by a few of the cast members. Select the links with left to see these pages and stored fronts along with occasional portions from earlier editions. mulberry purse sale Leto, who is primarily focused on his band, though he will come in the future film Houston Buyers Golf club , spoke with The actual Hollywood Media reporter about the process of making the brand new album and just how its associating visuals support extend their conceptual narrative. The actual musician in addition revealed that the gang, who will be touring in support of the particular album within the coming months, will perform any “very special show” with Los Angeles’ Hollywood Bowl upon October A dozen.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שבנות מדברות איתי אז אני מדבר איתן ומחייך ,אבל מה אני יכול לעשות כדי שאני יתחיל לדבר איתן(ובכללי עם בנות) ולא לפחד מזה?
    תמשיך לדבר עם בנות ותפסיק לשאול שאלות, פשוט זרום.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect