קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני אדם טוב :) כנסו באמא שלכם
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 13-09-2012, 14:05
  2. [כתבה] ארה"ב: ישראלי נאשם בסחר בבני אדם
    על ידי YellowGirl בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2010, 16:12
  3. [קנייה] אדם רציני להרשמות+שינוי אייפי | 1,000
    על ידי WOOOOOOW בפורום קנייה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-04-2010, 12:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

שינוי בבני אדם- תהליך או החלטה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ברירת מחדל שינוי בבני אדם- תהליך או החלטה?

אהלן חבר'ה.
    הנושא המרכזי של אימון אישי הוא ,לדעתי, שינוי גישה מסוימת והחלפתה לגישה חדשה
    השאלה שלי היא, האם החלפת הגישה של בן אדם הזו היא תוצאה של תהליך של כמה ימים\ חודשים\ שנים, או שהחלפת
    הגישה הזו היא תוצאה של החלטה מסוימת, ועמידה רציפה בהחלטה הזו.

אני אנסה להדגים לכם את זה בתחום הנשים, כיוון שלדעתי הנושא הזה הולך יד ביד עם אימון אישי, למרות שמבחינתי זה
    שאלה המופנת לכל תחומי החיים ולאו דווקא לנשים.
    אז הדוגמה היא לשם המחשה בלבד, מכיוון שרובנו פה תלמידי תיכון ומעלה, אדגים את זה בצורה הזו.

תלמיד תיכון מסוים, הוא בחור לא יוצלח כל כך עם בנות כבר המון זמן רוצה להשתפר עם בנות ולמצוא בת זוג\ סטוץ\ סקס או כל דבר אחר.
    האם אתם חושבים שהבחור הזה יכול באופן מידי לשנות את הגישה שלו או שהגישה שלו תשתנה לאט לאט עם הרבה התמדה.
    האם בן אדם יכול לקום בוקר אחד ולהגיד לעצמו "מעכשיו, אני הופך להיות בן אדם מוצלח עם נשים!" ובאמת להתמיד בזה ובסופו של דבר להצליח, או שדבר כזה הוא בגדר חלום וכדי שבנאדם ישנה את הגישה שלו הוא צריך לעבור דברים ולאט לאט לשנות אותה בהתאם
    לדברים שעבר?

תנו את דעתכם, אל תפנו את השאלה לגבי הבנות אליי כי אני נתתי פה דוגמה כדי שתבינו (וגם הבנתי מכל מיני פוסטים כאן שזה נושא מאוד טעון כאן בפורום).

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

קודם כל עם דוגמא ספציפית זאת איבדתי אותך, כי לי זה נראה כאילו שאמרת משהו בסגנון "בננה או בננה?" (שני הצדדים אותו הדבר).
    באופן כללי בנושא אני יכול להגיד שצריך גם החלטה וגם התמדה. שום שינוי לא קורה בשניה.
    אם אין לך החלטה(מטרה) אז אין לך במה להתמיד כדי להשיג מטרה זו. ואם יש לך החלטה אבל אין לך התמדה, איך תתקדם בעבר המטרה?
    הנה ציטוט מושלם למה שאני מנסה להגיד מהספר של ני שטראוס.
    In life, people tend to wait for good things to come to them. And by waiting they miss out. Usually, what u wish for doesn't fall in your lap; it falls somewhere nearby, and you have to recognize it, stand up, and put in the time and work it takes to get to it.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

זה תלוי מאד,
    אם הבן אדם רוצה להצליח עם נשים הוא קודם צריך לדעת את כל העקרונות והרובדים שמנחים נשים,
    כי אחרת הוא לא יצליח גם אם הוא יחליט..
    אם הבחור בקיא בחומר הוא פשוט צריך להחליט בעצמו שנמאס לו להיות לא יוצלח עם נשים ולהציב לעצמו
    עובדה שמעכשיו הוא עושה את כל מה שלמד אחוזי ההצלחה שלו ישתנו זה בטוח(במידה ויעמוד במילתו).
    מכאן זה תלוי בו באופן הלמידה וההתקדמות שלו שיכול לקחת ימים,שנים, חודשים..

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

שינוי הוא החלטה שמגיעה בעקבות הנשמה, מסע הגילוי שלך, רוחניות, מימוש עצמי.. ועוד 1000 שמות שנתנו למשמעות אחת פשוטה שנקראת מודעות.
    ברגע שהחלטת לקבל מודעות על חייך, אתה יכול באופן מיידי לשנות את חייך. הדרך תמיד תהיה כעליות וירידות. גם אם אתה מכונה משומנת של משמעת עצמית, תמיד יהיו מפלות. אבל שזה לא ירתיע אותך.
    משמעת עצמית חזקה פירושה אמונה. להאמין שאם באמת תשקיע את כל כולך, אתה באמת תגשים את המטרה שלך, שלא משנה מהי - היא שינוי.

לגבי זוגיות. אתה לא יכול לקום יום אחד ולהגיד "אני קאליבר נשים, היום אני חוזר עם פמליה הביתה".
    ברוב הפעמים תמיד יגידו לך תתחיל מקטן, והסיבה פשוטה. אם תתחיל בענק אתה תהיה מאד מחושב, מאד לא בטוח בעצמך, מאד לא רגיל לסיטואציה החדשה בה אתה נמצא.
    כל הרעיון בלהתחיל מקטן הוא להכין אותך. תחשוב שפנית ל-20 בנות שונות (לא משנה איך הן נראות) והחמאת להן על משהו (פריט לבוש, שיער, וכו').
    נראה לך שברגע שתפנה לבחורה ה-21 אתה תחשוב מה היא תגיד, איך היא תגיב, או מה יהיה? - ממש לא.
    אבל הבחורה הראשונה שתפנה אלייה, אתה תהיה בשיא הלחץ, מפוחד מהתגובה, או ממה יהיה.
    להתחיל מקטן, זה לא אומר שאתה פחות טוב. זה אומר שאתה מכין את הקרקע לפני הפיצוץ.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אני חושב שפספסתם פה.
    אני לא מדבר על התוצאות של השינוי, שבמקרה של נשים- להצליח איתן.
    אני מדבר על הגישה, האם מישהו תבוסתן עם נשים, שמעולם לא ניסה, פחד יש לו רק זכרונות רעים בכל מה
    שקשור לנשים יכול בלילה אחד, בהחלטה של רגע, להגיד לעצמו "אני הולך על זה חזק!" ובאמת להתמיד ולתת בראש לאורך זמן?
    ברור שהוא לא יצליח בהתחלה, אני מדבר פה על גישה, האם הוא יכול לשנות את המחשבות שלו ברגע אחד של הארה מסוימת, או שהתסריט הזה לא נשמע לכם הגיוני בכלל?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

נשמע הגיוני

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

השאלה שלי היא, האם החלפת הגישה של בן אדם הזו היא תוצאה של תהליך של כמה ימים\ חודשים\ שנים, או שהחלפת
    הגישה הזו היא תוצאה של החלטה מסוימת, ועמידה רציפה בהחלטה הזו.
    אינדיבדואלי לחלוטין לדעתי.
    אם נמשיך את ההתייחסות שלך לפיקאפ, יצא לי לפגוש בחורים שרק ברגע שהם נחשפו לכל התחום, הם השיגו את השינוי שהם רצו.
    ואחרים, שגם אחרי כמה שנים טובות בתחום, לא שינו הרבה את הרגליהם ומקומם.

אני מאמין שזה גם יותר קשור לעד כמה הבחור: נחוש, בעל ראש פתוח לתפיסות חדשות ולשינויים, עד כמה הסביבה שלו תאפשר לו את זה וכו'.

לגבי היכולת להתמיד, זה תלוי מאיפה באת, האם ההורים שלך הטמיעו בך את זה מגיל קטן, את היכולת להתמיד ולא לוותר (כנראה שאם שמעת בילדותך הרבה פעמים "לא נורא חמודי, לא קרה כלום" אז לא זכית לחינוך שמתאים להתמדה, מצד שני אין בזה שום דבר רע כי הרווחת יתרונות אחרים כמו אולי הפחתה בכמות התסכול או להבין שהחיים לא נוראיים וגורליים כלכך אלא יותר כמשחק כייפי ומהנה).

וגם אני השתמשתי בפיקאפ כדוגמה לחיים בכלל אם לרגע חשבת אחרת.

המסר היותר תועלתי שנוכל להפיק מהשאלה שלך הוא התשובה לשאלה הבאה:

"כשאני חותר לקראת תוצאה מסויימת, מה באמת צריך להיות חשוב לי, התוצאה עצמה? או אולי ההרגלים שאני מפתח ומחדד בזמן התהליך?".

ברגע שנבין את התשובה ואת המשמעות שלה בפועל, אני מאמין שנהיה מבושלים מספיק בשביל להתחיל לחתור או לבצע שינויים תפיסתיים כלשהם.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-01-2012 בשעה 00:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

שינוי תמיד מתחיל בתור החלטה. לאחר מכן ישנו תהליך שעוברים עד שמגיעים מהמצב המצוי למצב הרצוי.

משתמש מתחיל האוואטר של MR. WILL
    לייקים
    5
    נקודות
    0

לעניות דעתי.
    להחלטה יש המון כוח. ברגע שאתה מחליט משהו - אני פשוט אהיה. אעשה. אשתנה. - אני לא יודע מה, אבל משהו קורה. אתה מקבל כוח מאיזשהו מקור לא ברור. אתה מתמלא.
    ההחלטה הזאת היא הפוש קדימה. הדחיפה. אתה רוצה לקרוא לזה תהליך? התמדה? זה לא משנה. למרות שהמילה המדוייקת יותר לדעתי היא ניסיון.
    שמתי לב שההתקדמות שלי בחיים היא יותר יעילה כשאני מסתכל על דברים בתור חוקר. מהצד. אני מסתכל איך אני פועל ולומד איך להתקדם אל מימוש המטרה שהחלטתי להגיע אליה.
    ואגב, טיפ גדול שגיבשתי במהלך הזמן - אני לא יודע אם הוא מתאים לכל אחד ובאיזו מידה אבל אני ממש אוהב את ההרגשה הזאת - היא מטריפה אותי. תמתח גבולות. אם זה אם בחורות אם זה לא משנה אם מה. תבחן את שתי הקצוות בכל דבר שאתה מנסה. ובסוף תמצא את האיזון.
    בהצלחה חבר.

משתמש מתחיל האוואטר של Essential1
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יותר פשוט להסתכל על כך: אתה רוצה להגדיר ולהשיג משהו בחיים (חזון) > אתה עושה החלטות בכל יום, בכל הזדמנות אם לממש את החזון או לא > נוצר מצב של תהליך וזה מוביל אותך להיות אדם שמחליט דברים וההרגל של החלטה עם הגישה נכונה עוזרת לך להשיג ולממש את החזון > פה נוצרת מצב של תהליך ויצירת מומנטום של החלטות, אתה רגיל להחליט דברים שעובדים לטובתך בעזרת גישה נכונה > תוצאה של המציאות.

מקווה שעזרתי.
    נערך לאחרונה על ידי Essential1; 30-01-2012 בשעה 11:24.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אין פה וויכוח בכלל,
    שינוי בבן אדם נעשה רק בגלל משהו פיזי שקרה לו,
    תהליך אם תרצה או רצף אירועים.

חוץ מזה, שום דבר לא ישנה בן אדם,
    לא החלטה ולא מסע רוחני.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אין פה וויכוח בכלל,
    שינוי בבן אדם נעשה רק בגלל משהו פיזי שקרה לו,
    תהליך אם תרצה או רצף אירועים.

חוץ מזה, שום דבר לא ישנה בן אדם,
    לא החלטה ולא מסע רוחני.
    .
    זאת אומרת שבן אדם צריך לחכות שמשהו גדול יקרה לו ולפני זה לא להתאמץ בכלל להשתנות?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    .
    זאת אומרת שבן אדם צריך לחכות שמשהו גדול יקרה לו ולפני זה לא להתאמץ בכלל להשתנות?
    אם הוא היה ככה כל החיים שלו,
    שום החלטה לא תשנה אותו.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

לדעתי זה גם תהליך וגם החלטה ההחלטה זה לעשות שינוי ובשינוי יש את התהליך זאת הדעה שלי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,722 | הודעות: 8,174,309 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect