כל אלה שלא מאוננים יש לי שאלה, אתם מזיינים פעם בשבוע ~ שבועיים או יותר? אם לא איך אתם מסתדרים עם הקרי לילה?
כל אלה שלא מאוננים יש לי שאלה, אתם מזיינים פעם בשבוע ~ שבועיים או יותר? אם לא איך אתם מסתדרים עם הקרי לילה?
נערך לאחרונה על ידי Fuck; 10-11-2013 בשעה 21:18.
יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי
|
|
בגלל זה בדרך כלל מביאים פעם אחת בממוצע, בשביל למנוע את האי נעימות הזאת
אתה רוצה להחזיק הרבה זמן במיטה? תאונן כמו בן זונה. אחרת תגמור אחרי 2 דקות ותהרוס לבחורה תחיים וגם לך.
בחיים לא היה לי קרי לילה..למישהו פה עוד היה את הדבר הזה חוץ ממנו? או שזה רק אני?
שיואו אתם חבורה של חנונים
1. היה לי קרי לילה פעמיים בחיים
2. מה זה מסתדרים עם זה? כולה קרי לילה לא מחזור
3. אתה לא מחזיק 2 דקות אם אתה לא מאונן כמו כלב ? קח כדור יא חרמן בן 15 רואה פיטמה משפריץ
4. בהנחה שאני בלי מישהי בקשר מחייב [חברה] אז לזיין פעם בשבוע נשמע סביר, אני ברוח שמו שומר על קשרי יזיזות עם כמה במקביל
5. ממוצע הגילאים של הפורום הזה הוא באמת 13 נכון?..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חודשיים שלא אוננתי ואני נהנה מכל רגע. כדאי לך אחי.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
קרי לילה זה באמת דבר נוראי..לא סובל את זה.
וזה קרה לי המון...
מה שצריך לעשות זה פשוט לאונן פעם בשבוע כדי למנוע את הקרי לילה, אבל לשמור על הרצף של כמה ימים בלי אוננות.
Hiện tại Công ty chúng tôi chuyên cung cấp Cám dừa dùng để sản xuất thức ăn chăn nuôi và Cám dừa dùng làm thức ăn cho chăn nuôi và thủy sản.
Thành phần:
- Đạm: 21%
- Tro: 10.9%
- Xơ: 35.7%
- Ẩm: 5.9%
- Béo: 2%
- Không melanin, không vi sinh vật gây hại
- Xuất xứ Việt Nam
Mọi chi tiết xin có thể tham khảo tại Website:
Mr. ĐẠT - 0919.75.8199
כן וטסט ופורנו אבטיחים זה קשור אחד בשני.
יש אפילו סרטון של קאי גרין שובר אבטיח עם הזין