- איך המראה שלכם? אתם חתיכים? אתם מטופחים?
- איך הסטאטוס שלכם? הפייסבוק? (לייקים)
- אתם עובדים? מרוויחים כסף? איזה אוטו יש לאבא?
- איך המראה שלכם? אתם חתיכים? אתם מטופחים?
- איך הסטאטוס שלכם? הפייסבוק? (לייקים)
- אתם עובדים? מרוויחים כסף? איזה אוטו יש לאבא?
|
|
הייתי מדרג את עצמי אובייקטיבית מול האוכלוסיה בישראל בערך ככה:
מראה 9.0
סטטוס 7.0
כסף 8.5
אממ.. לדעתי אני נראה די טוב אני מתלבט מה לעשות עם השיער תמיד אבל אני אוהב את הלבוש שלי ובזמן האחרון קניתי בגדים די קטלניים, אני גבוה אבל גם חייב לחזור למכון (רק שיהיה לי זמן עם העבודה) מבחינת סטטוס אז אני לא הבנאדם הכי מוכר בעולם ועם הכי הרבה קשרים אבל בזמן האחרון גם זה משתפר ויותר ויותר אנשים מכירים אותי... אני מהאנשים האלה שאנשים עושים להם טובות רק עצם זה שאני מהסוג שהם אוהבים חח מזמינים אותי לשתיה מכבדים אותי כולם תופסים ממני מטורף (בקטע טוב) ואין לי כל כך אנשים שחושבים עליי שאני זין של של בנאדם
עובד כן... מרוויח סבבה לגמרי (לשעה אחת בטוח יותר מרוב האנשים פה בהנחה שהם עובדים מינימום) לאבא שלי יש I25 מהעבודה אבל גם לי יש אוטו משלי
מניח שאני די סבבה אבל בסיכומו של דבר יכול להיות הרבה יותר טוב.
חברה שלי וכל שאר הידידות שלי (וחברות של חברה שלי) אומרות שאני חתיך, זה מספיק לי
אני מטפח את עצמי, הולך לחדר כושר, משקיע בבשמים וכל החרא הזה.
מבחינת הסטטוס, אני בן אדם מוכר מאד באיזור שלי וגם נורא קל לי ליצור קשרים עם אנשים, אבל אם אתה קורא לסטטוס לייקים בפייסבוק, אז ממש נמוך.
הפייסבוק לא מעניין אותי בכלל והוא גם נראה ככה..
אבל אני בן אדם של טלפונים עם אנשים ובכללי אני בן אדם שאנשים מתקשרים אליו לקבל עזרה וכאלה.
מבחינת הכסף...החיים שלי יפים![]()
אה, לא ידעתי שצריך לפרט.
מבחינת מראה אומרים לי הרבה שאני נראה כמו מייקל לואיס
כסף אני נוהג על פולו 2008
סטטוס אני ממוצע.
L : מטופח, משקיע באופנה ,בגדים והגיינה אישית, חוזר להתאמן במכון (נדחה הגיוס, שוב), לאכול טוב יותר בכללי ולעלות במשקל קצת (1.74/56), מבחינת L הייתי מדרג את עצמי 8 ככה, אני נראה הרבה יותר טוב מהממוצע
M : יחסית נמוך, מרוויח סביבות ה 2000 בחודש (עובד בחצי משרה בחנות בגדים), רוב הכסף הולך לי על מחייה (אני מממן את עצמי), בין אם זה פלאפון, בגדים, מכון כושר, יציאות ושאר מותרות, פה ושם חוסך קצת לצבא (סביבות ה 500-600 שקל לבנק), הייתי מדרג את ה L שלי 6, אולי פחות
S : הסטטוס שלי ממש ירד בזמן האחרון, רוב החברים שלי חיילים, הם כבר בקושי יוצאים איתי, כשהם בבית הם ישנים, או יוצאים עם חברים מהצבא.
כרגע הסטטס שלי אולי 3-4(וזה אחרי שהוא עלה משמעותית לאיזה 6), אני אחד שקל לו להתחבר לאנשים, אבל נכון לעכשיו פחות מתרכז בסטטוס