קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. רוצים לעשות כסף דרך האינטרנט? כדאי לקרוא!!
    על ידי eazygun בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 02:16
  2. כדאי לי לעשות עגיללללללללל ?
    על ידי ZZohar בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 01:02
  3. כמה זמן כדאי לעשות אירובי מדרגות?
    על ידי Program בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 15:23
  4. אני בבעיה קשה בביצפר... מה כדאי לי לעשות? S:
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 18:22
  5. איפה כדאי לי לעשות עגיל חוץ מהלשון????!!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:54
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37

תואר. לעשות? לא לעשות? כדאי? לא כדאי? - עמוד 3

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    העניין הוא שאלימות מצד שוטרים הרבה יותר נדירה מאלימות מצד כל מני אידיוטים שיכורים/ערבים/ערסים וכו'
    כדי להיות ערס לא צריך להתקבל לזה..

תקשיבו מה עשיתם משוטרים, פורעי החוק החדשים, מה אתם אמיתיים (לא אליך GA20)? מה אתם חושבים שהעבודה של שוטר זה לאכול פלאפל עם טחינה?

דוגרי עכשיו ''מוות למשטרה'', למה שיקרה לך משהו ואני מדבר על מצב רציני שצריך משטרה, למי תתקשר, לטיילר מ - LA?
    נערך לאחרונה על ידי Razndar; 19-11-2013 בשעה 20:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Razndar צפיה בהודעה
    כדי להיות ערס לא צריך להתקבל לזה..

תקשיבו מה עשיתם משוטרים, פורעי החוק החדשים, מה אתם אמיתיים (לא אליך GA20)? מה אתם חושבים שהעבודה של שוטר זה לאכול פלאפל עם טחינה?

דוגרי עכשיו ''מוות למשטרה'', למה שיקרה לך משהו ואני מדבר על מצב רציני שצריך משטרה, למי תתקשר, לטיילר מ - LA?
    שוטרים נהיו הזן הכי עלוב, נחות, ומגעיל בכל שרשרת התפקידים "המקצועיים" שקיימים היום.
    אני שונא שוטרים בדם ואני לא ילד בן 15 שצועק לחבר שלו "יא מלשין יא שוטר" ואומר שהוא שונא שוטרים כי הוא COOL, אני פשוט שונא את כל מה שהם מייצגים.

פעם שוטר, שריף (באמריקה בעיירות), היה בן אדם הגון, שאשכרה היה עובד בשביל המדים (כמו שפעם שחקני כדורגל אשכרה שיחקו בשביל הסמל ולא בשביל הכסף), היה בן אדם באמת עוזר ושוטר אמיתי שלפעמים גם היה בן אדם ואם היה רואה מישהו מסכן היה עוזר לו או מוותר לו, כיום שוטרים הם אנשים שמנפנפים בתג שלהם בכל זמן חופשי, פושטים על דירות קטנות שיש בהן כמה ג'וינטים במקום לעצור רוצחים ברחובות, אם שוטר אומר לך יא בן זונה אחרי שאתה עוקף אותו בכביש (בדרך חוקית), ואתה עונה לו משהו הוא ישר מוציא אותך מהאוטו במכות ועוצר אותך על עלילת שווא.

שוטרים נהיו האנשים הכי מגעילים שיש היום בעולם, וזה עושה לי רע לראות שוטר או ניידת כי זה פשוט מזויף.. כלבוטק וכל מה שהולך שם חשפו רק חלק קטן מכל מה שהולך במערכת הזאת של השוטרים העבריינים שקיבלו כאפות בחיים ועכשיו קיבלו תג קטנצ'יק ואקדח ומרשים לעצמם לעשות הכל. תן לשוטר כמה מזומנים והוא סותם ת'פה גם על רצח.

אם קורה לי משהו רציני אני לא פונה למשטרה כי אני יודע שהם לא יעשו כלום והם גם לא יכולים לעשות כלום.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    שוטרים נהיו הזן הכי עלוב, נחות, ומגעיל בכל שרשרת התפקידים "המקצועיים" שקיימים היום.
    אני שונא שוטרים בדם ואני לא ילד בן 15 שצועק לחבר שלו "יא מלשין יא שוטר" ואומר שהוא שונא שוטרים כי הוא COOL, אני פשוט שונא את כל מה שהם מייצגים.

פעם שוטר, שריף (באמריקה בעיירות), היה בן אדם הגון, שאשכרה היה עובד בשביל המדים (כמו שפעם שחקני כדורגל אשכרה שיחקו בשביל הסמל ולא בשביל הכסף), היה בן אדם באמת עוזר ושוטר אמיתי שלפעמים גם היה בן אדם ואם היה רואה מישהו מסכן היה עוזר לו או מוותר לו, כיום שוטרים הם אנשים שמנפנפים בתג שלהם בכל זמן חופשי, פושטים על דירות קטנות שיש בהן כמה ג'וינטים במקום לעצור רוצחים ברחובות, אם שוטר אומר לך יא בן זונה אחרי שאתה עוקף אותו בכביש (בדרך חוקית), ואתה עונה לו משהו הוא ישר מוציא אותך מהאוטו במכות ועוצר אותך על עלילת שווא.

שוטרים נהיו האנשים הכי מגעילים שיש היום בעולם, וזה עושה לי רע לראות שוטר או ניידת כי זה פשוט מזויף.. כלבוטק וכל מה שהולך שם חשפו רק חלק קטן מכל מה שהולך במערכת הזאת של השוטרים העבריינים שקיבלו כאפות בחיים ועכשיו קיבלו תג קטנצ'יק ואקדח ומרשים לעצמם לעשות הכל. תן לשוטר כמה מזומנים והוא סותם ת'פה גם על רצח.

אם קורה לי משהו רציני אני לא פונה למשטרה כי אני יודע שהם לא יעשו כלום והם גם לא יכולים לעשות כלום.
    חחחחחחחחחחחחחח הזכרתה לי שאבא שלי גר ב -LA איזה כמה שנים נראה לי 4 (כוס אמק לא יכל לחכות שהוא יקבל אזרחות, טפי כוס אמק)..
    בקיצור הוא סיפר לי שהם נסעו כמה חברים, הם רואים שוטר הוא אומר להם ''עצרו'', הם עוצרים, הם אומרים לו, מה אתה רוצה?
    הוא אומר עברתם באדום.. הם אומרים לו שאין פה רמזורים.. והוא מתווכח איתם.. אמר להם 5 דולר הוא שותק.
    אבא שלי הביא לו 20 דולר רק כי הוא הצליח להצחיק אותם... והוא סיפר לי שהחברים מאחורה מתפקעים מצחוק

ובבית ספר בא אלינו שוטר להרצאה, על אלכוהול, למה זה מסוכן וכו', לא הקשבתי לו ודיברתי עם ילדים סתם כי זה חפר
    הוא אמר לי איזה משהו כמו ''תפסיק להפריע לי עבריין'', ככה אמר לי.... אמרתי ''אלא כוס אמק גם ככה אין לי כוח להיות פה .. תן לי לצאת''...
    נשבע לך אחי הוא רשם לי דוח של 250 שקל והלך עם זה למנהלת על הפרעה לשוטר..
    נודר לך נדרררררררררררררררררררר כמובן שהמנהלת דיברה איתו והוא ביטל..צעק לי בפנים כמו כלב כולו חצי יורק

או התחצפות.. לא זוכר מה הייתה הסיבה..
    נערך לאחרונה על ידי Razndar; 19-11-2013 בשעה 21:18.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    העניין הוא שאלימות מצד שוטרים הרבה יותר נדירה מאלימות מצד כל מני אידיוטים שיכורים/ערבים/ערסים וכו'
    חחחחחחחח חי בסרט אתה תאמין לי פושעים גדולים השוטרים לא כמו שופטים אבל עדיין גועל נפש מזמן הם נטשו את התפקיד של רודפי הצדק
    ואלימות זה לא הדבר העיקרי שבגללו שוטרים מסוכנים מבחינתי
    אגב אנשים תשכילו קצת אני את כל זה ביססתי על קומץ של כתבות וקצת ניסיון
    תיראו חדשות פה ושם תיראו כתבות מדהימות מה קורה לבלשים שבאמת נגד הפשיעה נגד הגדולים לא על חלשים ומסכנים כמו שרק בישראל יודעים לעשות
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 19-11-2013 בשעה 22:09.

שמעו היסמ והיממ וכל זה זה יחידות שונות משאר משטרה כחולה... שוטרים כחולים הם זונות זה ידוע הם מסוג האנשים שתמיד בא לי להוריד להם בעיטה... בתכלס רוב השוטרים אתה יכול לדבר אליהם איך שבא לך כל עוד הם רואים שאתה לא איזה פראייר לא יחפשו אותך (שוב פעם אני לא מדבר על בילוש וכאלה... אם לבלש תגיד מילה לא במקום אתה תאכל את החצץ שברצפה) לא ישכח איך איזה שוטר תנועה על קטנוע אמר לי לעצור בצד ושמתי עליו זין שיחקתי אותה מתעלם חחח ומה הוא עשה אחרי זה שהוא תפס אותי? סך הכל התחיל קצת לצרוח אז עניתי לו חזרה אמרתי לו שיצרח ככה על החברים המעאפנים שלו לא עליי... מה הוא בתכלס יכול לעשות? לא הוא ולא שום שוטר כחול אחר לא יעשו כלום.. האנשים שבאמת מפחידים זה בלשים איתם אי אפשר להתנהג איך שבא לך

רק עכשיו ראיתי שהוזכר פה עניין הדוחות... חחח יש לי בוק במשטרה מכל הדוחות שקיבלתי על חניות אבל בין הדוחות האלה יש דוח אחד בולט ש"משום מה" נעלם מהמערכת חחחח שוטר הביא לי דו"ח בצומת בקרית אתא על מוזיקה רועשת חחחחח של 250 שקל.. אין שם בנאדם אחד שגר הכל בתי עסק וגם הם פתוחים והבן זונה אשכרה הביא לי דו"ח בהתחלה חשבתי הוא מסתלבט עליי אמרתי לו אתה יכול לנסוע הכל בסדר חחח הוא התעקש להביא את הדוח אבל כשהתקשרתי למשטרה אמרו לי שאין לי שום דו"ח אצלהם.. חח
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 20-11-2013 בשעה 06:07.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה

לשקר לך ולהגיד לך ששוטרים זה עם טוב?
    לע...זה לא אני.
    אנחנו תמיד צוחקים על שוטרי התנועה..כי למזלנו אנחנו לא עושים את העבודה המגעילה הזאת.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לשקר לך ולהגיד לך ששוטרים זה עם טוב?
    לע...זה לא אני.
    אנחנו תמיד צוחקים על שוטרי התנועה..כי למזלנו אנחנו לא עושים את העבודה המגעילה הזאת.
    הם לא הזבלה היחידי הם אומנם יכולים להקפיץ לך את הפיוזים ולהרוס לך את כל השבוע אבל כל המערכת במיוחד בישראל ממש רקובה ואני מדבר על בלשים וחוקרי פשעי צווארון לבן ולא חוקרים של רציחות מסכנות בין עבריינים או נרקומנים

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect