קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך מזמינים מישהי לדייט?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-10-2008, 20:25
  2. מהי הדרך הכי טובה להשמין
    על ידי toMz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:15
  3. Motkot-הדרך הנכונה
    על ידי Motkot בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:50
  4. יאיר אלייצור- עדין לבד
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:00
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 36 מתוך 36

מזמינים לדייט לבד או על הדרך? - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    זה לא קטע שאנחנו חושבות שלזרום בהכרח בדייט הראשון זה שרמוטה אני באופן אישי לא בקטע של סטוצים כרגע והמחשבה שלי היא שאם בחור מנסה לזיין אותי על ההתחלה אנחנו לא באותו ראש וברור שכל אחד שאני אצא איתו ירצה לזיין אותי השאלה היא אם הוא מוכן לחכות שזה יבוא ממני (ובמיוחד בנים בגילי מתנהגים כמו מפגרים וחושבים שהם ישיגו אותי בנקישת אצבעות, חיים בסרט)
    אני גם לא חושבת שמי שזורמת בדייט הראשון היא שרמוטה.. אלא אם כן היא עושה את זה כל שבוע עם מישהו אחר שזה כבר מגעיל. חח ובכל מקרה יש לי גישה חדשה שאני לא באה לבית של בחור לפני שאנחנו חודשיים בייחד חחחח מניסיון כושל של בחור שהביא אותי להכיר את ההורים אחרי חודש בהתלהבות רבה
    האמת שזה נכון לגמרי חח

אני באותו גיל , וכשאני יוצא עם מישהי היא כל הזמן בוחנת אותי אם אני מנסה לקחת את זה לכיוון מיני או לא, כאילו היא עם היד על הדופק אם אני מנסה להשכיב אותה חחחח

חחח הרבה פעמים הייתי כלכך סבלני עם הבחורה שלה בעצמה נמאס חחחחחח

2. קישורים ממומנים

ברור שלבד.. בד"כ זה בחורה שדיברנו הרבה בפייס או בוואטסאפ אז אני פשוט קובע איתה בפארק או מקום כזה שאפשר לשבת אבל מצד שני לא לבזבז כסף, הרעיון עם הגלידה גם טוב...
    אני לא אוהב מסעדות וכל השטויות האלה, קח אותה למקום שאתם יכולים לשבת אחד ליד השני ופשוט לדבר ולהכיר אחד את השניה, ספסל בפארק למשל זה מעולה זה גם אינטימי או פאב שקט כזה לשבת על בירה ברגוע

חחח מה הקטע של הכסף? אל תהיה קמצן זה לא טוב... מה שכן מודה יצא לי מצב שנפגשתי עם איזה אחת פעמיים 3 והיא גולדיגרית אחושרמוטה וגם לא היה בינינו משהו שבגללו היא יכולה להיות כזאת אז פשוט התהפכתי עליה באיזשהו שלב וזהו (יש לו עוד המון בעיות במוח חוץ מזה... זאת הבעיה הקטנה)

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    חחח מה הקטע של הכסף? אל תהיה קמצן זה לא טוב... מה שכן מודה יצא לי מצב שנפגשתי עם איזה אחת פעמיים 3 והיא גולדיגרית אחושרמוטה וגם לא היה בינינו משהו שבגללו היא יכולה להיות כזאת אז פשוט התהפכתי עליה באיזשהו שלב וזהו (יש לו עוד המון בעיות במוח חוץ מזה... זאת הבעיה הקטנה)
    לא קטע של קמצן, פשוט דייט ראשון זה יותר להכיר את הבחורה ומסעדה זה בנאלי אז אני מעדיף פארק או פאב ולשבת על בירה בסבבה..

מסכים איתך לגבי ההיכרות אבל אתה רשמת בפירוש.. לא צריך לבזבז כסף חחח בגלל זה רשמתי את זה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    כרמל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    העולם הוא במה - ואני רוצה להיות השחקן הראשי בהצגה

אני דבר ראשון תמיד חותר ל'להכות בברזל כשהוא עוד חם' - יענו להזמין אותה לצאת באותו יום שקיבלתי את הטלפון. ברור שלא אחרי דקה וחצי, אבל להתקשר ממש באותו יום ולקבוע ליום אחרי או אפילו לאותו יום אם היא משתפת פעולה. ים זה יופי, אבל גם פאב מעולה, בעיקר אם יושבים על הבר וככה אפשר להתקרב ולהיצמד לאורך כל הערב. בחיים לא הייתי מזמין מישהי כדייט ראשון למפגש עם חברים. קודם כל לבד.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,772 | הודעות: 8,204,365 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect