לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
אגב מילה שאין צדק בעולם, עם כמה כמה שאייל גולן זמר מזרחית אני לא מבין מה כולם קופצים עליו.
באמת שאני חושב שזאת קונספירציה של כל האימואים להפיל את "מלך המזרחית".. נראה לי שהם גם האלה שרצחו את רבין כי חשבו "עכשיו יהיה שלום עולמי ולא יהיה לי על מה לחתוך ורידים"
כוס אמא של כל האימואים.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
נראה לך אתה הולך סודיני ביום כיפור.
שינטן אתה חזק בסטלות שלי
אנשים אין על רפואי בעולם
אני היחיד שלא מבין מה מצחיק?
אשכרה אחת מהחברים שלי רשמה שצריך לחסום את הפורנו לילדים קטנים ושזה מעוות את החשיבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבע גם לי נשברה המשענת
חלאס כבר.
ישראל זאת המדינה היחידה שעושה עניין מסקס ובגלל זה כל הטרארם... בחו"ל?! לא היו שמים קצוץ על הכתבה הזאת והיו זורקים אותה לפח
אתה יודע כל מקום שהוא נורמלי ולא פרימיטיבי... זה הרי ברור שגם בערב הסעודית יהיה בלאגן... אבל הקטע העצוב הוא שישראל אני חושב זאת המדינה היחידה בעולם שמתיימרת להיות "מודרנית" ו"אירופאית" והמנטליות של האנשים כמו של לפני הספירה... מעטים האנשים פה עם ראש פתוח ועם קבלה ועשיה של דברים שנראים לא שגרתיים... אבל מה שהכי גרוע זה שממתי סקס זה משהו לא שגרתי? רק פה סקס זה טאבו ואמרתי את זה כבר מיליון פעם... אני לא הייתי פעם אחת בחו"ל אבל ממה שיוצא לי לראות פה ושם בין אם זה להתכתב עם בנות מחו"ל בין אם זה מחברים שקשורים איכשהו כולם אומרים שאין מה להשוות... ושאני אומר חו"ל אז אני מתכוון מקומות כמו ארה"ב ועוד חצי מאירופה
אולי לא ניסחתי את עצמי נכון אבל בקצרה ניסיתי להגיד שכולם עושים מזה ביג פאקינג דיל ושבמדינות אחרות זה שטויות...