לא מאמין נשאר לי יום אחר לבזבז את כל המשכורת
*אני המקורי סתם לידע כללי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי נאחס שיש לך כסף בחיסכון ואתה חוסך אותו למשהו אבל רוצה לקנות דברים אחרים, אבל אתה לא רוצה לבזבז מהחסכון ):
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי נאחס שיש לך כסף בחיסכון ואתה חוסך אותו למשהו אבל רוצה לקנות דברים אחרים, אבל אתה לא רוצה לבזבז מהחסכון ): ניראלי אני יקנה סוני או אקסבוקס
נכתב במקור על ידי PerfectBitch ניראלי אני יקנה סוני או אקסבוקס רציתי לקנות מקלדת עכבר ואוזניות חדשים אבל מצד שני אני רוצה להתחיל את השרוולים בידיים
נכתב במקור על ידי Shinx רציתי לקנות מקלדת עכבר ואוזניות חדשים אבל מצד שני אני רוצה להתחיל את השרוולים בידיים ווא ווא שרוולים זה הרבה כסף אני בתכלס חוסף לאוטו אבל יש הרבה דברים בדרך שאני מבזבז עליהם כסף
נכתב במקור על ידי PerfectBitch ווא ווא שרוולים זה הרבה כסף אני בתכלס חוסף לאוטו אבל יש הרבה דברים בדרך שאני מבזבז עליהם כסף חצי שרוול עולה 2500-3000 אצל אמן כמו שצריך
נכתב במקור על ידי Shinx חצי שרוול עולה 2500-3000 אצל אמן כמו שצריך ואתה אמרת ביידים ואתה רוצה מלא? קיצר זה הרבה כסף
נכתב במקור על ידי PerfectBitch ואתה אמרת ביידים ואתה רוצה מלא? קיצר זה הרבה כסף אני רוצה מלא & גב & חזה קיצור הלכו עשרות אלפי שקלים
נכתב במקור על ידי Shinx אני רוצה מלא & גב & חזה קיצור הלכו עשרות אלפי שקלים אתה יודע כר מה לקעקע?
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אתה יודע כר מה לקעקע? לא ממש, אבל אני אתן לזה זמן, גם בטח בחו"ל זה יצא יותר זול ואני נוסע ללמוד עוד מעט
נכתב במקור על ידי Shinx רציתי לקנות מקלדת עכבר ואוזניות חדשים אבל מצד שני אני רוצה להתחיל את השרוולים בידיים אתה בטוח שאתה רוצה להתקע עם קעקועים כ"כ בולטים כל החיים שלך?
נכתב במקור על ידי afx אתה בטוח שאתה רוצה להתקע עם קעקועים כ"כ בולטים כל החיים שלך? בהחלט, תמיד היה חלום
חוקי הפורום