אהלן חברים,
ראיתי את ייטינגר מזיין לכם את המוח שהוא דוגמן על שמנגב תתחת עם שטרות של 200
ראיתי את רודני מספר לכם שהוא סוג חדש של שילוב בין זיין על שכל הקוגריות קופצות עליו להומו עם זין רופף.
והדובדבן - טיילר? IS THAT REAL LIFE?
אז החלטתי להירשם שוב ולקפוץ להגיד שלום גם כן 
אגב 1 - כל מה שהתעסקתי איתו (בקטע של כסף), נטשתי אותו לחלוטין. יש לי משהו אחר.
אגב 2 - בגלל אגב 1, אני לא רוצה לעזוב את הארץ בזמן הקרוב 
אגב 2.5 - יוצא שסתם זיינתי לכם את המוח על מזרח אירופה. אז הינה אני מפצה אתכם עם קצת אקשן (נספח אגב 5).
אגב 3 - רודני, חלאס. יש לי רוזנברג אחד שאני נורא אוהב וגם הבאת לי באן שביקשתי,
לכן לא נעשה לך את מעשה ייטינגר. "אל תעשה לרודני את מה ששנוא על ייטינגר" 
אגב 4 - סמוליק, מכינה? הנדסת מעשייה ובישול אחי? באמת כאילו? ציפיתי ליותר..
סבבה, לך עם הזרם, לך תעשה תואר, אין לי בעיה עם זה, החלטה שלך, נעצום עיניים שהתחתנת עם הצבא. לך תוציא תואר שיוציא לך תווית של מישהו ששוה להעסיק אותו.
אבל אחרי כל ההודעות המנסות לשכנע שלך הייתי בטוח אתה לומד משהו שאשכרה יתן לך משהו כמו תוכנה\חשמל. אבל תעו"נ? איכזבת. WTF WHY?
תכיר, לשכת אבטלה. "אבל הייתי בעתודה ואני רוצה לעבוד במקצוע שלי ויש לי ניסיון 6 שנים בצבא!!" "מה המקצוע שלך?" "אני מהנדס את התעשייה ואת הניהול" "שזה אומר מה אדוני?" "התעשייה יעני, אז צריך את הניהול שלה כאילו כזה, אז אני יענה לוקח את הניהול ומחבר אותו לתעשייה.. כדי שהתעשייה תעבוד טוב. הבנת? בקיצור יש לי תואר" "יש לי פה משדך ניירות משרדי, 7 אלף שקל בחודש" "כן כן מצוין בדיוק מה שעשיתי בצבא"
אין כוונה להעליב אבל אחי - תברח
באמת תברח
תברח מהר, תשפר ציונים ולך ללמוד לפחות משהו נורמלי
חבל 
אגב 5 - ייטינגר. האיש והגוף. האיש שטוען שאנשים אומרים לו שהוא מזכיר להם את מייקל לואיס (GOOD ONE)
מקרה ראשון: אני מגלה מי זה ייטינגר ושולח לו פרטית על זה ואומר לו שהוא יכול להיות רגוע. ואכן הוא נרגע..
מקרה שני: ייטינגר הרגוע טוען שאני גר בדירת חדר בפרדס חנה שיונדאי גטס בליסינג עולה פחות מהשכירות שלה (מה שמצחיק אותי זה שאני גר ממש ממש ליידך, יותר נכון ליד ההורים שלך שאתה גר אצלם בבית של אמאלה ואבאלה ברמת השרון ומשלמים לך על אינטרנט מהיר כדי שתוכל להגיד לכל החברים באינטרנט [שזה יותר חברים ממה שיש לך במציאות] ש"
מבחינת מראה אומרים לי הרבה שאני נראה כמו מייקל לואיס"
)
מקרה שלישי: ייטינגר אומר לכולם פה שהוא חיי עם אנשים עשירים וכולם ממליצים לעשות תואר - ופה אני מתחיל להתעצבן כבר אבל מרגיע את עצמי בכך שאני יודע שאתה סך הכל ילד מתנשא עם שרירים (COOL STORY BRO)
מקרה 4: ראיתי את האשכול שהיה שהנושא היה "איך אתם מבחינת LMS?"
אשכול ובו רושם על עצמו החשוד, להלן ייטינגר: "מראה 9.0 סטטוס 7.0 כסף 8.5"
אני אשים את עניין הכסף בצד, לא אכנס לזה. נסכם בזה שזה ממש לא 8.5 יא ליצן
ייטינגר,
שנינו יודעים שאני יודע איך אתה נראה
אבל מראה - 9??????????????????
9 אחי????????????????
אתה חושב.. שאתה.. 9? יש מצב טעית בהקשה על המקלדת?
אפשר שאלה: למה לא 10? מה מוריד אותך מ-10 ל-9?
נעשה תחרות קטנה
מה קורה קודם:
1. ייטינגר מגיב פה ומודה ומספר את האמת ומרגיע את נשמתו של אידי נאחוי. אידי נחוי רחמן ורחום.
2. הפוסט הזה מקבל 5 לייקים או שעובר מעל יום (מה שבא קודם), אני מפרסם מי זה בדיוק ייטינגר ואתם תשפטו אם הוא דוגמן\מייקל לאויס\9\דוד גנדי הבא.
3. רודני נותן לי באן\נועל את האשכול, ואני נרשם שוב, מתעצבן על רודני, וחושף גם את הבלוף שלו.
הימורים?