|
|
שוב, אמרתי שרודני שיקר ?
אני דיי בטוח שהוא מפריז במה שהוא אומר, ולא כנה ב100%, אבל לא אמרתי שהוא שיקר.
לפי הצורת דיבור שלו בהודעות, קל להבין שכל מה שהוא מנסה להשיג זה "לצאת גבר".
הרבה מהאנשים פה מבססים את כל משטח האמונות שלהם על הדיבורים שהולכים בפורום הזה, וחבל שהם לא רואים את המציאות האמיתית.
וואלה...
אז אם זה כזה פשוט מבחינתך לפרסם את ההצלחות שלך (בהנחה שאתה חושב שאתה בן אדם מוצלח מן הסתם) ואתה כנראה בן אדם שאין לו מה להסתיר (כי אתה מאשים אותי בזה שאני בן אדם שיש לו מה להסתיר) אז למה שלא תפרסם את הפייסבוק שלך ותראה לכולנו מי אתה מאחורי השם הבדוי הזה?
אתה לא רוצה am i right? ולמה אתה לא רוצה? כי לא בזין שלך שכל מיני סתומים שלא אמורים לראות את הפייסבוק שלך, יראו.
מאותה הסיבה גם אני לא רוצה, ויש עוד כמה סיבות שאני לא רוצה לפרסם את הזהות שלי בגללם.
דבר אחרון, אתה צריך להבין שלא כולם מנסים לקנות אחד את השני בפורום הזה..יש כאלה שמבינים שזה סך הכל דף אינטרנט ואין להם בכלל למה לנסות לצאת גברים בעניי אחרים, כי זה לא נותן שום דבר. ( AKA אני)
הזין שלי לא עומד להרבה זמן..
יש! יצאתי גבר עכשיו יאהבו אותי!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אה ופייסבוק זה חרטא ולא מדד לכלום לפחות ברמה שכשאתה מגיע למצב שעשית משהו עם החיים שלך ואתה לא ילד בן 17 שמתלהב מנשיקות במועדון וטיול לנאפה, את התמונות הבאמת אמיתיות של מה שאתה עושה תכלס אי אפשר לעלות לשם כי יסגרו לך אותו כי יש חוקים, זה לא TUMBLR שאתה יכול לעלות שם תמונות של ציצים ובאנגים וזה יעבור בשתיקה ולא יקפוץ עליך בילוש יום למחרת. ותכלס זה ההוכחות האמיתיות לחיים טובים, השאר זה ניפוח אגו של קטינים שחושבים שהם חיים תחיים הטובים כי הם נישקו 10 מסטולות באיזה חור נידח בצפון
אפילו באינסטגרם יש חוקים פחות נוקשים מהפייסבוק המסריח הזה.
זהו בתכלס.
פייסבוק זה פאסה
TUMBLR זה ה-דבר. רק במדינה המפגרת שלכם לא קלטו את זה עדיין.
ועל הדרך תראו על מה אני מדבר:
http://kirillwashere.tumblr.com/
אפילו VKONTAKTE של הרוסים מזיין את הפייסבוק שלכם
http://vk.com/hvte_my_swag
(אם אתם לא זוכרים מה זה זה הסרטונים שכולם פה אוננו עליהם ביוטיוב ובכו שהישראליות כונפות ובחו''ל חיים טוב נחשו מה צדקתם!!!!)
תלמדו ילדודס
זה הדבר האמיתי, לא החרטא של "יש לי 4000 חברים והתנשקתי אתמול 8 פעמים בחתול והכלב בליין חוגרים" שחצי מהם היו קובבות.
רמז - בקרוב אני יפתח TUMBLR או VK או משהו בסגנון כזה, כשאבסס את עצמי בכמה דברים שאני רוצה כי אני עוד לא במצב שאני רוצה להיות אמנם אבל אני קרוב..כ''כ קרוב. משהו כמו שנה-חצי שנה לכל היתר באמת שעשיתי כבר את רוב העבודה הקשה ואכלתי את החרא שהיית צריך לאכול. ואני מבטיח לכל אחד שאתם תקבלו הצצה בלעדית במידה והפורום הזה עדיין יהיה חי. כמו שהבטחתי לכם להראות תכסף שלי וקיימתי, ככה אקיים את זה. STAY TUNED.
עד אז, תזדיינו בסבלנות הייטרים![]()
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 03-12-2013 בשעה 04:55.
מה זה הטמבלר הזה קיבינימט?
אח שלי יש הרבה דברים מוגזמים שיוצאים לך מהפה, לפחות אז עם כל הקטע של הלסתות והשטויות האלו.
עם כל הקטע של הכסף אני מאמין לך, זה לא משהו חריג מדי וכבר הוכחת את עצמך בקטע הזה .
אתה יודע שאני מירר שלך...
אגב, חזרת לפורום בגישה ממש
פאק, מה זה ה havte my swag האלו ??? ערוץ של שחקניות פורנו רוסיות ?? יאוורדי כמה כוסית
מחכה כבר לראות מה תעלה לטאמבלר שלך
ורודני, טאמבלר זה כמו אינסטגרם כזה , סוג של רשת חברתית
חלאס רדו מהלסתות כבר זה טרולינג ישן ולא מצחיק כבר ואתם עדיין נדבקים בחרא הזה אפילו כשאני מסטול אני כבר לא צוחק מהלסתות
וטמבלר זה מה שקובע מי אתה בתכלס~
לא פייסבוק עם צנזורה של ערוץ הופ