קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 22-08-2013, 11:50
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-02-2010, 20:45
  3. [ידיעה] גרמי טיילר כנראה יחתום בלובליאנה
    על ידי BlacK MamBa בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-08-2009, 22:24
  4. [ידיעה]ג'רמי טיילר חתם במכבי חיפה
    על ידי BlacK MamBa בפורום כדורסל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-08-2009, 22:21
  5. {הודעה} סם טיילר עומד למות...פרטים בפנים.
    על ידי KILLER309 בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 13:48
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 52

טיילר בארץ + מה טיילר עשה בBLACK FRIDAY המפורסם? - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

טיילר אם אתה וסניה הולכים מכות מי לוקח
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    טיילר אם אתה וסניה הולכים מכות מי לוקח
    יניר האחמ''ש

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    1000$ ביום מקליקים במחשב? ואו ואו ואו איזה לייפסטייל מטורף, אתה כמעט עשיר כמו ייטינגר.
    בקמבודיה התנהג כקמבודי
    כיף לך אתה עשיר אתה בטח שוחה בכל הכסף הזה שאתה מרוויח אה?

אם כבר עזריאלי
    בוא לעזריאלי ביום ראשון בבוקר, תעלה במדרגות לקומה 3 (נראה לי), לך שמאלה לסניף קפה קפה. תסתכל על האנשים שיושבים שם עם דפים\לפטופ.
    לחלקם יש תואר, לחלקם אין בגרות. אבל בכל מקרה...
    המשותף לכולם (לרובם אני מניח) שם זה שאתה טונה, פישר קטן, ילד שלמד להקליד על מחשב, לעמתם, שהם במת מרווחים כסף.

NO HATER
    JUST SAYIN
    קטע מצחיק שישבתי שם בקיץ די הרבה פעמים (טוב נו לא בקפה קפה ספיציפית אבל שם באחד המקומות שם) עם מחשב ומחברת עם חבר שלי שמתעסק בזה

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    אתה כ"כ ממורמר על החיים שאתה מנסה לפצות על זה בהתרברבות על זה שאתה חי כביכול את החיים הטובים
    אבל אתה לא מבין עד כמה מריר אתה נשמע מהצד.. חבל לי עליך
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

.....
    נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 14-12-2013 בשעה 10:49.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי B.I.G צפיה בהודעה
    יפה תמשיך ככה תמיד והכי חשוב אל תהיה בחיים על זרי הדפנה, לפחות לא במה שקשור להצלחה בחיים תמיד תהיה רעב לעוד.
    האמת שאני חושב כבר המון זמן להתחיל לסחור בבורסה, שיהיה לי 16 אני יוכל לעבוד ולחסוך כסף בשביל המסחר.
    מי שרוצה להצליח בחיים צריך לשמוע מה שכולם מצפים ממנו ולהגיד "you know what? fuck that i want to live my life in my way"
    ולפי הסיפורים שלך אני מבין שגם אתה עשית ככה, תמשיך ככה ובסוף תצחק על זה שהתלהבת מ800 דולר...
    אתה בן 15 ואתה כבר חושב על לסחור בבורסה?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יפה תמשיך ככה תמיד והכי חשוב אל תהיה בחיים על זרי הדפנה, לפחות לא במה שקשור להצלחה בחיים תמיד תהיה רעב לעוד.
    האמת שאני חושב כבר המון זמן להתחיל לסחור בבורסה, שיהיה לי 16 אני יוכל לעבוד ולחסוך כסף בשביל המסחר.
    מי שרוצה להצליח בחיים צריך לשמוע מה שכולם מצפים ממנו ולהגיד "you know what? fuck that i want to live my life in my way"
    ולפי הסיפורים שלך אני מבין שגם אתה עשית ככה, תמשיך ככה ובסוף תצחק על זה שהתלהבת מ800 דולר...
    לא נח חחח אני גם מתכוון להכנס לנדלן שיהיה לי יותר כסף לזרוק על זה ויהיה לי יותר ידע בכמה נושאים ואתבגר טיפה, כבר ראיתי הזדמנות אחת ממש טובה במקום מבוקש

800 דולר ביום זה נחשב הרבה גם בשביל כאלה ששנים בזה זה סכום מאוד מאוד מכובד אפילו שראיתי כאלה שעושים יותר (למשל ביום ההשקה של טוויטר שהיה לפני כחודש שאגב גמאני עשיתי סכום חמוד ביום הזה וימים כאלה)
    מה שכן לBLACK FRIDAY זה בדיחה

מאחל לך בהצלחה, אני תמיד אמרתי שאם ישך את האופי שזה 70% מהתחום הזה אתה תצליח
    ידע נרכש בקלות אפילו, אין משהו מסובך בזה
    אופי זה או יש או אין

רק אל תכנס לבורסה הישראלית היא לא מפוקחת ממה ששמעתי (יכול להיות שאני טועה) ובכלל אני לא מתחבר אליה

אין על NYSE
    תלמד מסחר באופציות לא צריך הרבה כסף בשביל זה ומישהו מתחיל יכול לעשות 500 דולר בחודש מהסכום הזה

ותשיג 2000 דולר שזה המינימום, אפילו שאתה יכול לעשות "טריק" אצל הברוקר שלי לפחות, להלוות מחבר נגיד 1000 דולר ולשים 1000 דולר שלך לפתווח חשבון, לקחת את ה1000 דולר של חבר ולהחזיר לו ולסחור עם ה1000 שלך שגם על זה אני לא ממליץ כי זה סכום באמת קטן אבל אם אתה באמת לחוץ בכסף תעשה את זה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

....
    נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 14-12-2013 בשעה 10:49.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לא נח חחח אני גם מתכוון להכנס לנדלן שיהיה לי יותר כסף לזרוק על זה ויהיה לי יותר ידע בכמה נושאים ואתבגר טיפה, כבר ראיתי הזדמנות אחת ממש טובה במקום מבוקש

800 דולר ביום זה נחשב הרבה גם בשביל כאלה ששנים בזה זה סכום מאוד מאוד מכובד אפילו שראיתי כאלה שעושים יותר (למשל ביום ההשקה של טוויטר שהיה לפני כחודש שאגב גמאני עשיתי סכום חמוד ביום הזה וימים כאלה)

אופי זה או יש או אין

רק אל תכנס לבורסה הישראלית היא לא מפוקחת ממה ששמעתי (יכול להיות שאני טועה) ובכלל אני לא מתחבר אליה

אין על NYSE
    תלמד מסחר באופציות לא צריך הרבה כסף בשביל זה ומישהו מתחיל יכול לעשות 500 דולר בחודש מהסכום הזה

ותשיג 2000 דולר שזה המינימום, אפילו שאתה יכול לעשות "טריק" אצל הברוקר שלי לפחות, להלוות מחבר נגיד 1000 דולר ולשים 1000 דולר שלך לפתווח חשבון, לקחת את ה1000 דולר של חבר ולהחזיר לו ולסחור עם ה1000 שלך שגם על זה אני לא ממליץ כי זה סכום באמת קטן אבל אם אתה באמת לחוץ בכסף תעשה את זה
    לסחור באופציות זה מה שאתה עושה?

עבדתי בתור פועל בשכר מינימום ויש לי כמה גרושים בצד, משהו כמו 2500$ ששמורים לצבא, לא הייתי רוצה לסכן את כולם, העניין הוא האם אני מכניס את הכל והכל נופל או שאם מפסידים אז בקטנה כזה

אמא שלי התעסקה בזה פעם והפסידה כמעט הכל, השקיעה איזה 20K$ ונשארו לה אולי 5 אלף שקל ...

אגב, קראתי גם ספרים כמו RICH DAD POOR DAD/THINK &GROW RICH ועוד איזה ספר שברח לי השם שלו, אבל תמיד מפחיד אותי האתגר האמיתי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    לסחור באופציות זה מה שאתה עושה?

עבדתי בתור פועל בשכר מינימום ויש לי כמה גרושים בצד, משהו כמו 2500$ ששמורים לצבא, לא הייתי רוצה לסכן את כולם, העניין הוא האם אני מכניס את הכל והכל נופל או שאם מפסידים אז בקטנה כזה

אמא שלי התעסקה בזה פעם והפסידה כמעט הכל, השקיעה איזה 20K$ ונשארו לה אולי 5 אלף שקל ...

אגב, קראתי גם ספרים כמו RICH DAD POOR DAD/THINK &GROW RICH ועוד איזה ספר שברח לי השם שלו, אבל תמיד מפחיד אותי האתגר האמיתי
    אני סוחר יומי במניות
    לאחרונה למדתי גם אופציות אז אני עושה גם וגם

בוא נתחיל בזה שאי אפשר "להכניס הכל" אין כזה דבר "להכניס הכל" זה לא טוטו או קזינו או פוקר או משחק הימורים אחר

לפחות לא באופציות ששם יש מחיר מסודר לכל חוזה וחוזה וזה הסכום המקסימלי שאתה מסכן (וגם שם אתה יכול לצמצם סיכונים עם ה"שיטה" שאני עושה), במסחר יומי אל תתקרב לזה אם אין לך 25K דולר ומעלה (זה החוק דרך אגב) ואופי של חייל קומנדו רוסי, זה באמת לא תחום שמתאים לכולם (לי אישית הוא כן כי עבדתי המון על האופי שלי לפני זה וזה היה מאוד מאוד קשה)

אמא שלך הפסידה את כל זה כי היא השקיעה במשהו שאין לה מושג בו או שאיזה יועץ השקעות שאני בלי לעליב יכול ללמד אותו על שוק ההון ואני באמת פישר וילד קטן לעומת המלכים האמיתים של וול סטריט

לא משקיעים לטווח ארוך אם אתה לא מליונר ואין לך ידע פנימי. זה למה 95% נופלים בזה. אם חושבים שהם משהו שהם לא. אפילו לי אין ביצים להשקיע לטווח ארוך, אולי כי אני סוחר יומי-שבועי אני ככה

אגב תתפלא אבל הסכום הכי גדול שאיבדתי עד היום היה 100 ומשו דולר, נראה לי 150

מהסיבה הפשוטה שיש לי משמעת נוקשה מאוד כלפי עצמי ואם השוק לא הולך לכיוון שאני רוצה אותו ואני רואה שאני מתחיל לאבד כסף אני סוגר את העסקה ומקבל "הפסד" קטן של 150-50 דולר ככה

אם לא הייתי עושה את זה הייתי מאבד את כל הכסף שלי מזמן. אני לא איזה גאון פיננסי או איזה גורו שעלה על השיטה להיות מליונר בניגוד למה שחושבים עלי פה

אגב THINK AND GROW RICH שינה לי את החיים ובגללו קיבלתי ביצים להכנס למסחר, שנים רציתי לעשות את זה וללמוד את זה לעומק ואף פעם לא היה לי ביצים בגלל דעות קדומות וסטיגמות שנוצרו על התחום הזה
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-12-2013 בשעה 15:27.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני מתכוון להיכנס עם 3.5-4k.
    ואני יודע ש800 דולר זה המוון, ואני כבר יברר לאיזה בורסה להיכנס כנראה שזה יהיה של שיקאגו או בניו יורק אבל באמת שאני לא יודע אני אפילו לא כל כך מבין.
    אם אני יגיע ליעדים שלי בחיים אני יהיה בן 18 כבר שנה בתחום הבורסה, גוף מושלם וקשרים טובים.... פשוט ואוו
    שיקאגו זה לא השוק של הנגזרים? כי אם כן אז ברוב הברוקרים אם לא כולם יש לך את כל השווקים באותה פלטפורמה

יעני אופציות וחוזים עתידיים, מניות ומט''ח
    שאגב במט''ח אני לא נוגע

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

שיקאגו זה לא השוק של הנגזרים? כי אם כן אז ברוב הברוקרים אם לא כולם יש לך את כל השווקים באותה פלטפורמה

יעני אופציות וחוזים עתידיים, מניות ומט''ח
    שאגב במט''ח אני לא נוגע

כלום..
    נערך לאחרונה על ידי Razndar; 01-12-2013 בשעה 15:59.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני סוחר יומי במניות
    לאחרונה למדתי גם אופציות אז אני עושה גם וגם

בוא נתחיל בזה שאי אפשר "להכניס הכל" אין כזה דבר "להכניס הכל" זה לא טוטו או קזינו או פוקר או משחק הימורים אחר

לפחות לא באופציות ששם יש מחיר מסודר לכל חוזה וחוזה וזה הסכום המקסימלי שאתה מסכן (וגם שם אתה יכול לצמצם סיכונים עם ה"שיטה" שאני עושה), במסחר יומי אל תתקרב לזה אם אין לך 25K דולר ומעלה (זה החוק דרך אגב) ואופי של חייל קומנדו רוסי, זה באמת לא תחום שמתאים לכולם (לי אישית הוא כן כי עבדתי המון על האופי שלי לפני זה וזה היה מאוד מאוד קשה)

אמא שלך הפסידה את כל זה כי היא השקיעה במשהו שאין לה מושג בו או שאיזה יועץ השקעות שאני בלי לעליב יכול ללמד אותו על שוק ההון ואני באמת פישר וילד קטן לעומת המלכים האמיתים של וול סטריט

לא משקיעים לטווח ארוך אם אתה לא מליונר ואין לך ידע פנימי. זה למה 95% נופלים בזה. אם חושבים שהם משהו שהם לא. אפילו לי אין ביצים להשקיע לטווח ארוך, אולי כי אני סוחר יומי-שבועי אני ככה

אגב תתפלא אבל הסכום הכי גדול שאיבדתי עד היום היה 100 ומשו דולר, נראה לי 150

מהסיבה הפשוטה שיש לי משמעת נוקשה מאוד כלפי עצמי ואם השוק לא הולך לכיוון שאני רוצה אותו ואני רואה שאני מתחיל לאבד כסף אני סוגר את העסקה ומקבל "הפסד" קטן של 150-50 דולר ככה

אם לא הייתי עושה את זה הייתי מאבד את כל הכסף שלי מזמן. אני לא איזה גאון פיננסי או איזה גורו שעלה על השיטה להיות מליונר בניגוד למה שחושבים עלי פה

אגב THINK AND GROW RICH שינה לי את החיים ובגללו קיבלתי ביצים להכנס למסחר, שנים רציתי לעשות את זה וללמוד את זה לעומק ואף פעם לא היה לי ביצים בגלל דעות קדומות וסטיגמות שנוצרו על התחום הזה
    יועץ השקעות? היא קיבלה את הכסף פיצויים מהעבודה ביחד עם תכנית חיסכון שנפתחה, אח שלה אמר לה "יש לך כסף נזיל, תשקיעי במנייה תכפילי או תשלשי את הכסף!"
    נתנה לו את הכסף, הוא השקיע במניה של בנק כלשהו, הבנק קרס ביחד עם המנייה חחח

אבא שלי אותו דבר, השקיע במניה של בנק הפועלים לטווח ארוך, איזה 20 אלף שקל, הגיע לו לאיזה 50 ככה (כמה שנים לקח), ועכשיו נשאר לו מזה 6 אלף, הוא פשוט לא בודק ולא יוצא
    גם יש לי חבר (שלימד אותי ודי הכניס אותי לתחום), השקיע 3K$ במניה של חברת אוצרות טבע אמריקאית, לא בודק לא מתעניין, בהתחלה הגיע ל 3.2K$, עכשיו נשאר לו בקושי 800$ ...
    אני מוקף חסרי ידע בהשקעות!!

ואתה צודק גבי הידע הפנימי, חברה שאתה משקיע בה יכולה בן לילה להכריז על משהו ולקפוץ, או להודיע על פשיטת רגע ולקרוס באותו היום ואז אתה תקוע עם מניות שלא שוות הרבה
    צריך קומבינות בחיים

יש לך טיפה ידע לזרוק לי בתחום? לא מדבר על INVESTOPEDIA כי כבר קרעתי ת'אתר הזה, ואין לי יותר מדי ידע פרקטי וכל זה ...

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הספר של Napoleon HIll נכון? באמת שזה ספר פיצוץ. רציני זה ספר עצבני, פעם נכנס לי פורץ לבית הבאתי לו עם זה בראש ממש שמעו בום. תאכלס כשאני חושב על זה אולי הפורץ היה סניה, כי אחרי המכה הזאת אין מצב שיגדל לו שיער ואני עושה 2+2..

אגב על איזה שיטה אתה מדבר?
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 01-12-2013 בשעה 17:02.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אופי זה או יש או אין

אין על NYSE

מה אתה מבלבל את המוח על הבורסה הישראלית
    המדינה במיתון לא נורמלי והבורסה מרקיעה שחקים ואם אתה מרוויח כסף אני מאמין שגם בNYSE זה ככה וכול העולם יודע מה הולך בארצות הברית ככה שזה בדיוק אותו הדבר

חחחחחחחח ואם אתה לא עדיין לא מבין שהבורסה זאת אחת הנוכלויות הגדולות כנראה שאתה לא מבין מספיק
    אני לא מבין איך אפשר לסחור בבורסה שמניות של חברות מופסדות עולות והפוך אבל זה עוד כלום...
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 01-12-2013 בשעה 18:25.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Razndar צפיה בהודעה
    אתה בן 15 ואתה כבר חושב על לסחור בבורסה?
    למה לא
    למה 16? תחלק פלירים אתה יכול להתחיל כבר עכשיו למרות שתאכלס אתה יכול גם להפסיד אם אתה לא מבין בזה זה לא כזה בטוח

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מה אתה מבלבל את המוח על הבורסה הישראלית
    המדינה במיתון לא נורמלי והבורסה מרקיעה שחקים ואם אתה מרוויח כסף אני מאמין שגם בNYSE זה ככה וכול העולם יודע מה הולך בארצות הברית ככה שזה בדיוק אותו הדבר

חחחחחחחח ואם אתה לא עדיין לא מבין שהבורסה זאת אחת הנוכלויות הגדולות כנראה שאתה לא מבין מספיק
    אני לא מבין איך אפשר לסחור בבורסה שמניות של חברות מופסדות עולות והפוך אבל זה עוד כלום...
    כן פרופסור!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect