לא הבנתי כלום חוץ מזה שהרווחתי 125 דולר בחודש הזה!!!
מה זה CPA? וEPC?
והסטסטיקה הגיוניצ שנגיד נכנסו לי כל החודש 7300 לקישור מישראל והורידו רק 23?
ואתם יכולים להביא לי אתר שמראה את הקידומת של כל מדינה בבקשה
|
|
IL - ישראל
ES - ספרד
US - ארצות הברית
GB - גרמניה
CA - קנדה
Country - מדינה.
Visitors - מבקרים.
Clicks - קליקים - לחיצות על הסקרים.
Downloads - לידים - הורדות.
conversion rate - יחס המרה. למשל:
15 כניסות 10 הקלקות 5 הורדות cr=20% אחד על כל 5 אנשים שנכנסו לסקר השלימו אותו בצורה מלאה והורידו את הקובץ.
average CPA - מחיר ממוצע לרכישה - תשלום ממוצע לליד - תשלום ממוצע להורדה. למשל:
2 לידים - 1$,0.5$ acpa= 0.75.
EPC - התגמול הממוצע על כל קליק למשל:
150 כניסות 100 הקלקות 50 הורדות 50$ אז הרווחת כ-0.5$ על כל בנאדם שהקליק על סקר.
payout - תשלום.
הגיוני מאוד ישראלים הם בלוק שהם קולטים שצריך לשלם, בערך ישראלי 1 על כל 100 שניכנסו לסקר הוריד.
אני ממליץ לך ללכת לכיוון של אירופה כדי לקבל לידים עם payout גבוהה או לארצות הברית והסביבה ולהינות מאחוז המרה גבוהה.
http://countrycode.org/
אחלה רווחים, עוד משהו אנחנו פה![]()
אבל שמע להוציא 100 דולר מישראלים בחודש זה כמעט בלת אפשרי. כל הכבוד.
חחחחחחחח וואו חח כל הכבוד 120 דולר מישראל זה יפה.
אבל רק שתדע שעם הייתה מכוון של ה7000 כניסות האלו לארצות הברית הייתה מרוויח 1000 דולר החודש הזה...
שמעו אתם נהדרים לגמרי...
תודה על העזרה
ותודה רבה בקשר לרווחים.
רק הבעיה היא שהאתר שאני איתו (Share Cash) הוא ממש מציק בקשר לתשלום. יש שם אפשרות לפייפל (PP) אבל רק לאחר ה 1 לחודש אפשר להוציא את הכסף שזה בסדר אבל נגיד עם אני יוציא עם PAYZA זה תוך 3 יוםאבל פייפל זה רק לאחר 20 יום זה ממש מציק...
אני עובד ו500 שקל האלה ממש נותנים לי לנשום כל חודש אני רק בן 16 ויש לי לחץ אטומי לשלם על הביטוח לא נעים לי מההורים אני עובד בפיצה 3 ימים בשבוע 12 שעות כל שבוע ועושה 1900 שקל ונגיד 500שקל זה כמעט רבע ממה שאני מרוויח ככה שזה ממש נותן לי לנשום אבל עד שעובר20 יום כבר אני חנוק שוב זה ממש בעיה מציקה
שמעתי שאני יכול להעביר לPAYZA ולהמיר את לפייפל תמורת עמלה מסויימת תוכלו להסביר לי?
ושוב תודה רבה לשניכם!!