נכתב במקור על ידי
LittleLionMan
אתה תקוע בתוך עצמך, ומקבל את המציאות שהמחשבות שלך ממציאות שלך בתור ה"אתה" האמיתי.
אתה תקוע בנקודת מבט מבואסת של "למה אני!!??!" ו"כוסאומו העולם הזה".
אתה צריך להיות יותר מודע,
פשוט תהיה מודע לעצמך, שכל מה שקורה לך קורה בגללך, אתה עושה משהו לא בסדר, וזה טבעי.
אם אתה ממציא לחברים שלך תירוצים לכל מיני דברים, זה בגלל אי נוחות וביישנות שלך. באותו הרגע שזה קורה, תהיה מודע לזה, "אני כרגע ממציא להם שאני יוצא עם חברים מעיר אחרת, כי אני מפחד מידי כדי להתמודד עם XYZ"
כשאתה מודע לזה, אתה יכול להמשיך לשקר להם, או שאתה יכול להגיד לעצמך, "אני אתמודד עם המציאות ולמרות שזה יכאב ולא יהיה נעים, אני אעשה את זה"
או שאתה יכול לא להיות מודע, ולהמשיך לשקר לעצמך שזה בגלל XYZ ולזמזם לעצמך סיסמאות מוטיבציה חסרות תוכן.
"חיים רק פעם אחת" "תקשיב ללב שלך" זה לא יקדם אותך לשום מקום.
הדבר היחיד שיקדם אותך, זה להיות מודע למצב הקיים. ולקבל אותו ככזה.
אתה תקוע במחשבות ואמונות שהחדירו לך חברי הפורום, "להיות גבר" "לעשות כסף" וכל מיני סיסמאות ריקות, יהיה לך קשה לצאת מזה, אבל אם אתה באמת רוצה לעשות שינוי, אתה צריך להתנתק מהפורום הזה, ולהתמודד עם המציאות שלך, ומהמציאות הזאת להתפתח ולקדם את החיים שלך קדימה, ואתה יכול, כולם עושים את זה כל יום בלי הפסקה, ואתה תוכל לעשות את זה אפילו יותר טוב מאחרים, כי יש לך כלים שלאחרים אין.
אבל תתמודד עם המצב שזאת המציאות שלך, ולא המציאות שהדימיון והאמונות שלך החדירו לך.
תצא מהפורום הזה,
אם כבר אתה רוצה באמת להתקדם ולהתפתח, תלך לפורום המתחרה, אתה יודע איזה.
שם יתמכו בך בתחום האישי בצורה יותר טובה ויותר יעילה ועניינית.
אתה יודע מה הייתי מציע לך לעשות ? שזה בטח נוגד את כל מה שאתה חושב שהוא נכון. תתחיל עם בחורות, זה יפתח אותך ויוציא אותך מהבועה שלך,
אתה תרגיש את ההבדל כבר בימים הראשונים. זה הוכיח את עצמו אין ספור פעמים.
תתמודד עם הפחדים שלך, תזיע קצת, תילחץ, תפחד, תגמגם, תעשה אפילו DC, זה מאוד יעיל ויעזור לך.
אבל תעשה משהו.
אני מקווה שתקבל את מה שאני אומר ולא תמצא איזה תגובה מתחכמת לענות לי.