slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:19.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקק זה יושב כל כך טוב על הביט של השיר.. בדרך כלל רק הייתי קורא את המילים לא הייתי מקשיב לשיר במקביל אבל אני ספציפית חולה על השיר הזה אז הקשבתי ושילבתי את המילים האלה חחחח שמע יש כישרון
כל הקטע זה להקשיב לשיר במקביל
בלי זה זה נשמע דפוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה כמו גירסאת הפורומים של אבא קריר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא יודע אם התכוונת לזה או לא
"ברוטשילד נגד יאיר לפיד מורד" - כל כך אירוני
העם המפגר מורד נגד הבנאדם הלא נכון ברחוב שקרוי על שם הבנאדם שבאמת זיין אותם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נשבע שאין אנשים כמוך
יוסי גיספן #2 אתה חחחח
אטרף צריכים לשלם לך תמלוגים נשבע לך
קטע מצחיק
אבא קריר היה ההשראה שלי לשירים
אם לא היה אבא קריר לא היה טיילר
אם לא היה טיילר היה משעמם
אל תעריצו אותי, תעריצו את אבא קריר. אבא קריר תעשה לי בוף
אתה מדבר כאילו אתה לא זונת מערכת חחחח, מה אתה בכלל? אתה מהעשירים שלא עושים כלום ויש להם הכל? או שאתה סתם עוד זונת מערכת שמחפשת איך להרוויח כסף ובנתיים מרוויחה פחות מזונת מערכת ממוצעת? ומה ההוורים שלך? לא זונות מערכת?
זה שאתה אומר שאתה לא רוצה להיות זונת מערכת לא עושה אותך לאחד שהוא לא כזה.![]()
טוב אני אענה לך, אני לא מחלק אנשים ל2 סוגים "כן זונה" "לא זונה".
אני קם מתי שאני רוצה
אין לי ימי עבודה מסודרים או שעות, אני עובד מתי שבא לי.
יש לי שותפים, לא בוסים
אני מרוויח מספיק כסף, יותר מההורים שלך כנראה
אני עובד במשהו שאני אוהב אותו ואני להוט לגביו (עד כדי כך שאני לא רוצה לטוס למזרח אירופה בזמן הקרוב אפילו לא לחופשה ואנשים פה יודעים עד כמה אני אוהב ומעדיף את מזרח אירופה)
אני בא ממשפחה רגילה, כאלה שלקחו משכנתא ועבדו כשכירים - וטוב להם ככה. לא כולם נולדו כמוני. שניהם אגב לא עובדים בעבודה משרדית מגעילה שהם שונאים לקום אליה כל בוקר.
לא אני לא עשיר
וכן אני משלם מיסים כמו שצריך, והרבה.
עוד שאלות?
רוצה טיפים איך להיות למכור את התוכנה שלך?
תמונה שלי?
חשבון בנק פרטי שלי? של העסק?
מספר עוסק מורשה?
טיפים לגולני?
רוצה חיבוק אחי?
איך לעזאזל מפעם אחת שהרווחת איזה 1000 שקל אתה חושב שאתה מרוויח יותר מזונת מערכת ממוצעת? אתה בפורום מה האינטרס שלך להמציא? אתה משקר רק לעצמך.
וברור שאתה עובד מתי שאתה רוצה פחחח
חיי עם אמא שלך לא דואג מדברים כאלה אבל חכה כשתגור לבד נראה אם לא תהיה עבד יותר גרוע משכיר למה אתה בונה רק על הרעיונות שלך שלא תמיד יהיו לך. קיצור תהיה מובטל.
נערך לאחרונה על ידי 2566; 02-12-2013 בשעה 18:40.