נכתב במקור על ידי
GA20
מאמין בגן עדן/גיהנום? אני די מאמין בעולם הבא, אני ממש מבולבל בקטע הזה כי אתה שומע מכל מקום משהו ולכל אחד הפרשנות שלו מה זה גן עדן ומה זה גיהנום
חלק אומרים שבגיהנום יש לך ים כוסיות וים אלכוהול וחיי בילויים, אבל אתה לא מרגיש כלום, ככה אתה כאילו סובל. חלק אומרים אתה נמצא במקום שכולו אשש וחום ואתה נצלה עד שאתה מכפר על כל המעשים שלך בייסורים
לא יודע, באמת שלא ...
ות'כלס העונג שבת אחד הכיפים, אני כבר לא הולך קבוע כי אני רוב הזמן עייף חח,אבל באמת יש צחוקים
זה מלא חבר'ה צעירים, פיצוחים, עראק, צחוקים, דברי תורה.ממש מנהלים שיחות עמוקות ואף אחד לא מוציא את האייפון והורס ת'אווירה!!
החיים באמת פשוטים, אבל אתה לא מסתכל עליהם נכון. לא הכל תלוי בבורא עולם, תלוי בך. רק לבני האדם ולאלוהים יש בחירה חופשית, ככה שתוכל לעשות בחיים שלך מה שתבחר ואחר כך תוכל להזדכות/להענש על זה
אם לא הייתה לך בחירה חופשית זה היה די אבסורד, היית עושה מה שקבעו לך לעשות, ואז היו שופטים אותך על זה? לא קיים
יותר טוב לך, היה לי חבר אתאיסט לכל מקום דחף את הוויכוחי דת, כבר נמאס להסתובב איתו, מרוב שהוא היה מציק וכל הזמן מזיין ת'שכל (נגיד כשאומרים על אחד "פחח איזה טמבל", הוא היה קופץ "הוא טמבל? אתה מאמין באלוהים"), כולם זרקו אותו והוא קיבל סטטוס -100, מורות כבר התחילו לבקש מילדים לתת לו יחס ולהסתובב איתם, אבל האידיוט היה בשלו