מילה בנתיים עישנתי איזה 6 פעמים
וזה שינה לי את כל תפיסת החיים
אני לא יכול להסביר את זה במילים אבל זה משנה אותך ורק לטובה
ממליף לכולם לקחת כמה שאכטות
|
|
נרקומן מסריח
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חכה תראה אין לך עתיד בסוף תגור עם הסודנים בתחנה מרכזית, תמכור להם מדוללים
אחי נו זה ידוע כל מי שמעשן סמים הוא בסוף גומר או בכלא או מת ברחוב נרקומן.
תסתכל על האנשים העשירים בעולם - ביל גייטס, סטיב ג'ובס וכו'...אף אחד מהם אפילו לא נגע בסמים. זה למה הם עדיין חיים ויש אנשים כמו בוב מארלי וקורט קוביין הנרקומנים שמתים ממנת יתר לפני גיל 30 בלי משפחה וילדים מאחור.
וילדים טיפשים בני 16 מאמצים את המוטו שלהם "LIVE FAST DIE YOUNG" ומדברים ב"SWAG" ו"YOLO" ועושים דברים שיתחרטו עליהם בעתיד.
אם יש לך תיק במשטרה על סמים אף אחד לא יקבל אותך לעבודה רצינית, מי רוצה עובד נרקומן שיכנס לקריז פתאום?
לא לסמים
כן לחיים
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 03-12-2013 בשעה 02:21.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
לא הבנתי למה רודני לא מוחק את זה או משהו, זה לעודד ילדים לעשות סמים ואני מניח שרוב האנשים פה בני 14-17 אז בשביל מה שטמבל בן 14 אחד יבוא ויקשיב לך ויתחיל לעשן
כי רודני לא יודע לעשות את העבודה שלו, וכמו כולם פה נשאב לתוך התרבות ההזוייה המבוססת על מילים חסרות אחיזה במציאות של ילדים בעלי רמות שונות של אוטיזם, ומעודד את ההתדרדרות של הפורום ושל המשתתפים בו בגלל שהוא לא מספיק החלטי ועם ביטחון עצמי בשביל להתמודד ולנהל את הפורום כמו שצריך, ואפילו לא מראה נכונות לעשות צעד כזה,
שזה מראה שעכשיו זה מאוחר מידי בשביל להפוך אותו למנהל טוב, הוא תקוע עמוק מידי באמונות המזויפות שמחזיקות לו את התפיסת עולם.
עונה לך על השאלה ?
כולם מעשנים
מי זה כולם?
כולם
כולם
כל המפורסמים
כל העשירים
כל הכלומניקים
כולם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
רודני לא נעל כי רודני עובד במשך היום יא חבורת אימבצלים בתולים.
דבר שני, כן, אני בעד מריחואנה וזה בדיוק הסיבה שאני לא מתכוון לנעול...זה דבר מדהים.
רודני לא נועל כי הוא לא סאדקאנט כמו האלה מ***
חוץ מזה אף אידיוט לא יתחיל לעשן רק בגלל פורום, אם הוא יתחיל לעשן זה יהיה בגלל חברים או בנות
אם יתחילו לנעול פה כל אשכול שגם לא הכי קשור אנחנו ניהיה כמו FX P, מורכב מקהילה של בתולים בני 15 שרוצים להשכיב את הילדה הכוסית מהשכבה שאומרת להם היי בהפסקות
במילים אחרות הפורום יקרוס, היחידים שישארו פה אלו LEMON וLITTLE SHIT הזה