קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תעזרו לי בבקשה
    על ידי yoav בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 07:52
  2. תעזרו לי בבקשה לתרגם את הדברים הבאים באנגלית
    על ידי FireSide בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 18:50
  3. [המלצה] תעזרו לי בבקשה!! צריך רק שם של משחק טוב
    על ידי yarin4444 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 16:06
  4. אחים שלי!! תעזרו לי בבקשה מהר!
    על ידי The Raven בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 19:08
  5. תעזרו לי בבקשה
    על ידי ShAi0S בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 20:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

תעזרו לי בבקשה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    HotSpot
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בו"

Question תעזרו לי בבקשה!

שלום אני חדש בפורום, לפני שאתחיל היתי רוצה לספר קצת על עצמי.
    אני אשאר אנונימי לבנתיים, אני בן 20 מחיפה. נחפשתי לאומניות הפיתוי בגיל 16 על ידי חבר טוב סימן שאני כבר בתחום 4 שנים, אבל השנים הם לא הנסיון שבאמת מביא את התוצאות אלה העשייה. יצא לי להעביר שיעורים לאנשים ואף להביא יעוצים שהובילו לתוצאות מרשימות אצל אותם האנשים, אני נורא גאה בעבודה שעשיתי. טוב בלי להשתחצן יותר מדי אני רוצה להשאר צנוע, בכל זאת אני חדש פה עדיין.

אחרי הצגה קצרה אתם הטח נשאלים מה הבעיה אצלי.
    אני בנאדם שנוטה לדבר הרבה ופתוח נורא עם אנשים יכול להיות כי אני סומך על אנשים דיי בהתחלה, שאף מוריד לי את החלק המסתורין בי, אני לא אומר שאני לא אדם מעניין ומושך, כן אנשים יושבים איתי ורוצים להיות בחברתי ואני אדם מעניין, אבל הפאק הוא בעניין הבחורות.
    אז ככה הרבה בנות בזמן האחרון נשארות ידידות שלי, ואפילו לא ממש מראות עניין (לא כותבות לי בחזרה וכאלה...) וזה לא נמשך לשלב הבאה. אני רוצה לשאול אותכם, מה אתם חושבים לגבי זה?

**לרציניים בלבד**

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    HotSpot
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אנשים היתי שמח עם תגיבו

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

אם אתה רוצה לדעת מה שהאמת הקשה תמשיך לקרוא את ההודעה, אם לא תפסיק.
    לפי דעתי אתה סתם מתעלק על בנות שאתה מתחיל איתן "סטים" ונותנות לך מספר/פייסבוק רק כדי שתעזוב אותן והן לא רוצות אותך כי אין לך LMS.
    אז תשפר את הLMS שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה
    אם אתה רוצה לדעת מה שהאמת הקשה תמשיך לקרוא את ההודעה, אם לא תפסיק.
    לפי דעתי אתה סתם מתעלק על בנות שאתה מתחיל איתן "סטים" ונותנות לך מספר/פייסבוק רק כדי שתעזוב אותן והן לא רוצות אותך כי אין לך LMS.
    אז תשפר את הLMS שלך
    ואוו אחי ממש אמת קשה, אני בטוח שמוטטת את עולמו.

לנושא,
    לא פירטת כלום,
    אבל אם אתה רוצה לדעת איפה הבעיות שלך, ואיפה אתה עומד, אז תתחיל איתן בצורה ישירה מאוד, וככה תקבל פידבק על מה הבעיות שלך,
    כשאתה ישיר, אתה כנה עם עצמך, וכנה עם הבחורה, ואז אתה יכול לצפות בעצמך ביותר מודעות, וגם לקבל פידבק במקום מהבחורה, ואז תדע מה לשפר בעצמך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי HotSpot צפיה בהודעה
    אני בנאדם שנוטה לדבר הרבה ופתוח נורא עם אנשים יכול להיות כי אני סומך על אנשים דיי בהתחלה, שאף מוריד לי את החלק המסתורין בי, אני לא אומר שאני לא אדם מעניין ומושך, כן אנשים יושבים איתי ורוצים להיות בחברתי ואני אדם מעניין, אבל הפאק הוא בעניין הבחורות.
    אמרת את הבעיה בעצמך.

יש לי חבר שמתנהג כמוך ובדיוק בגלל זה הוא לא מצליח להשיג בנות...בגלל שהוא לא יודע לסתום תפה.
    בדייטים החלק של הדיבור שיך לבחורה, החלק ששיך לגבר זה להקשיב לה ולזיין אותה.

אם אתה רוצה להצליח יותר עם נשים, אתה חייב להשאיר לבחורה מקום למיסתורין, אתה צריך לגרום לה לשאול עלייך שאלות, לחפש עלייך, להתעניין ולגרום לה לרצות לחפור עמוק ולהשיג ממך מידע.
    אם אתה שופך מילים ולא נותן לה להכניס מילה, היא לא תרגיש אישה.

זה כמו שאתה תישב עם בחורה והיא תגיד לך מבלי שתשאל "אני עובדת בתור מטפלת בגן חיות, יש לי 3 אחים, ההורים שלי גרושים ואני גרה לבד " ואז אתה תעמוד מולה עם פה פתוח ותרצה להגיד "כן...אבל מה אני אמור לעשות עם המידע הזה?"

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אמרת את הבעיה בעצמך.

יש לי חבר שמתנהג כמוך ובדיוק בגלל זה הוא לא מצליח להשיג בנות...בגלל שהוא לא יודע לסתום תפה.
    בדייטים החלק של הדיבור שיך לבחורה, החלק ששיך לגבר זה להקשיב לה ולזיין אותה.

אם אתה רוצה להצליח יותר עם נשים, אתה חייב להשאיר לבחורה מקום למיסתורין, אתה צריך לגרום לה לשאול עלייך שאלות, לחפש עלייך, להתעניין ולגרום לה לרצות לחפור עמוק ולהשיג ממך מידע.
    אם אתה שופך מילים ולא נותן לה להכניס מילה, היא לא תרגיש אישה.

זה כמו שאתה תישב עם בחורה והיא תגיד לך מבלי שתשאל "אני עובדת בתור מטפלת בגן חיות, יש לי 3 אחים, ההורים שלי גרושים ואני גרה לבד " ואז אתה תעמוד מולה עם פה פתוח ותרצה להגיד "כן...אבל מה אני אמור לעשות עם המידע הזה?"
    נכון מצד אחד
    מצד שני מה? היא תדבר, הוא יתחקר אותה, זה ירגיש כמו ראיון, הוא צריך לדחוף קצת פרטים על עצמו. לא מדבר על זה שהיא תגיד "אני עובדת בתור מטפלת בגן חיות" והוא יקפוץ "יואוו איך אני אוהב חיות, יש לי בבית 2 חתולים ותוכי שאני נורא אוהב שקיבלתי מ X וקוריאם לכל אחד ...... ", אבל הוא כן צריך לגרום לה להכיר אותו טיפה יותר ולטפטף לה מידע

אחרת היא תסתום פתאום ותגיד "טוב מספיק לדבר עליי, עכשיו אתה תדבר" ואז היא תתחקר אותו, וזה הופך למשעמם יותר כשהוא יכול לגרום לה להשאיר את הפה פתוח על ידי זה שיטפטף לה מידע (וזרע)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    HotSpot
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בדיוק היום אחרי שקראתי את הדברים שלכם ניסיתי את העניין של לסתום יותר את הפה וגם כן פה ושם להגיד מידע בכל זאת אני לא קיר שרק צד אחד מדבר. הכי חשוב שהרגשתי עם זה אפילו בעל בטחון רב יותר ואני באמת והצלחתי להיות יותר בשיחה ולהיתחבר לחבר'ה.

תודה רבה לכם, עם יש עוד תגובות ודעות אני אשמח לראות.
    נערך לאחרונה על ידי HotSpot; 03-12-2013 בשעה 18:31.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    נכון מצד אחד
    מצד שני מה? היא תדבר, הוא יתחקר אותה, זה ירגיש כמו ראיון, הוא צריך לדחוף קצת פרטים על עצמו. לא מדבר על זה שהיא תגיד "אני עובדת בתור מטפלת בגן חיות" והוא יקפוץ "יואוו איך אני אוהב חיות, יש לי בבית 2 חתולים ותוכי שאני נורא אוהב שקיבלתי מ X וקוריאם לכל אחד ...... ", אבל הוא כן צריך לגרום לה להכיר אותו טיפה יותר ולטפטף לה מידע

אחרת היא תסתום פתאום ותגיד "טוב מספיק לדבר עליי, עכשיו אתה תדבר" ואז היא תתחקר אותו, וזה הופך למשעמם יותר כשהוא יכול לגרום לה להשאיר את הפה פתוח על ידי זה שיטפטף לה מידע (וזרע)
    תאמין או לא...נשים אוהבות "ראיונות עבודה"
    זה ההתחמות שלהן..הן מסוגלות לדבר על עצמן במשך שעות, ואנחנו צריכים פשוט להיות אוזן קשבת והכל משתלם.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תאמין או לא...נשים אוהבות "ראיונות עבודה"
    זה ההתחמות שלהן..הן מסוגלות לדבר על עצמן במשך שעות, ואנחנו צריכים פשוט להיות אוזן קשבת והכל משתלם.
    האמת שזה נכון

קרא לי שנתקלתי בידידה, ו "ניהלנו שיחה" של שעה בערך.
    החטא היחיד שלי היה ששאלתי אותה "מה חדש?", מאז היא לא סתמה את הפה, ובסוף כשאמרתי לה שאני חייב ללכת היא נתנה לי חיבוק ואמרה לי "וואי איזה כיף לדבר איתך, חייבים להיפגש שוב"

אני כזה LOL WTF?

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

שלום אני חדש בפורום, לפני שאתחיל היתי רוצה לספר קצת על עצמי.
    אני אשאר אנונימי לבנתיים, אני בן 20 מחיפה. נחפשתי לאומניות הפיתוי בגיל 16 על ידי חבר טוב סימן שאני כבר בתחום 4 שנים, אבל השנים הם לא הנסיון שבאמת מביא את התוצאות אלה העשייה. יצא לי להעביר שיעורים לאנשים ואף להביא יעוצים שהובילו לתוצאות מרשימות אצל אותם האנשים, אני נורא גאה בעבודה שעשיתי. טוב בלי להשתחצן יותר מדי אני רוצה להשאר צנוע, בכל זאת אני חדש פה עדיין.

אחרי הצגה קצרה אתם הטח נשאלים מה הבעיה אצלי.
    אז ככה הרבה בנות בזמן האחרון נשארות ידידות שלי, ואפילו לא ממש מראות עניין (לא כותבות לי בחזרה וכאלה...) וזה לא נמשך לשלב הבאה. אני רוצה לשאול אותכם, מה אתם חושבים לגבי זה?

**לרציניים בלבד**

הדבר הראשון שאתה צריך זה להבין שנשים הן הדבר הכי שיטחי בעולם וכל מה שמעניין אותן זה המראה והכסף שלך, אל תתפתה להאמין לסרטים ההוליוודים שמכורים לך שאישיות חשובה לנשים LOL.

עכשיו אחרי שאתה יודע את האמת המרה, אז כל מה שנשאר לך הוא לשפר את L והM לא בכל המקרים זה אפשרי, אני מקווה בשבילך שיש לך פוטניאל ואתה באמת תוכל להשתפר.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אגב, הסיבה שאתה ידיד היא שאין לך עמוד שדרה, אתה לא מספיק גברי

שאלתי ידידה אחת מה היא מחפשת בגבר, היא עושה "שכשאני אגיד לו משהו שלא מוצא חן בעיניו הוא יגיד לי לסתום ת'פה"

רוב ה NICE GUYS (כולל אני, מודה) לא היו מעזים להתנהג ככה לבחורה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חחחחחחחחחחח מה אתה מטומטם? 4 שנים שלא הולך לך ואתה עדיין ממשיך עם זה?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

אני תמיד מביע את הדעה שלי... מול כל אחד שיזדיין העולם מצדי.. לא פעם יצא לי לצאת על בחורות ולהגיד להן שהן דפוקות אוכלות סרטים או לא משנה מה... פעם אמנם הייתי ביישן מסריח גם בקטע הזה אבל היום אחרי כמה שנים מהרגע שלקחתי את עצמי בידיים אז לא קיים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    HotSpot
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני תמיד מביע את הדעה שלי... מול כל אחד שיזדיין העולם מצדי.. לא פעם יצא לי לצאת על בחורות ולהגיד להן שהן דפוקות אוכלות סרטים או לא משנה מה... פעם אמנם הייתי ביישן מסריח גם בקטע הזה אבל היום אחרי כמה שנים מהרגע שלקחתי את עצמי בידיים אז לא קיים
    ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אגב, הסיבה שאתה ידיד היא שאין לך עמוד שדרה, אתה לא מספיק גברי

שאלתי ידידה אחת מה היא מחפשת בגבר, היא עושה "שכשאני אגיד לו משהו שלא מוצא חן בעיניו הוא יגיד לי לסתום ת'פה"

רוב ה NICE GUYS (כולל אני, מודה) לא היו מעזים להתנהג ככה לבחורה

העניין הוא שיש לי ביצים להגיד לבחורה "מה את מזיינת את השכל", אבל אני יכול להגזים ובטעות להוריד אותה ממש. אני יודע שזה נשמע הזוי אבל ככה זה אצלי, לכן אני דיי עוצר את עצמי בקטעים כאלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחח מה אתה מטומטם? 4 שנים שלא הולך לך ואתה עדיין ממשיך עם זה?
    אני לא ממש הולך להצטדק כאן מולך או להוכיח לך את ההפך, אני אגיד את זה בפשטות קורה שאנשים קצת סוטים מהדרך התוצאות שלי זה התוצאות שלי המעשים שלי הם המעשים שלי. ואני באתי לכאן כי אני מחפש תשובה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

העניין הוא שיש לי ביצים להגיד לבחורה "מה את מזיינת את השכל", אבל אני יכול להגזים ובטעות להוריד אותה ממש. אני יודע שזה נשמע הזוי אבל ככה זה אצלי, לכן אני דיי עוצר את עצמי בקטעים כאלה.

אני לא ממש הולך להצטדק כאן מולך או להוכיח לך את ההפך, אני אגיד את זה בפשטות קורה שאנשים קצת סוטים מהדרך התוצאות שלי זה התוצאות שלי המעשים שלי הם המעשים שלי. ואני באתי לכאן כי אני מחפש תשובה.
    בדיוק הענין הזה, להוריד את המחסומים הרגשיים האלו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect