קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העולם עדיין זוכר?
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 17:48
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 19:07
  3. מלחמת העולם הראשונה....
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:00
  4. חחח אני רואה כל אוהד מכבי שיש לו דרגה חש מלך העולם..
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 19:33
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

הפמיניזם יוביל את העולם לאבדון

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ברירת מחדל הפמיניזם יוביל את העולם לאבדון

אני מתחיל להתחרפן כבר מהפמיניזם הזה,נשבע לכם העולם הולך אחורה בגלל הפמיניזם
    היום פגשתי אחת שלמדה איתי בבצפר, סתם ניהלנו שיחה והכל, שאלתי אותה לאן היא נעלמה (ניסיתי ליצור איתה קשר בעבר)
    היא כזה "הייתי עסוקה"
    שאלתי, "למה במה כבר את עסוקה שאת גם לא יכולה לחזור?"
    ההיא חטפה עליי FEMINIST RAGE , התחילה לצאת עליי "למה מה קרה ?!?!?? בגלל שאני אישה אסור לי להיות עסוקה?! אני חייבת להיות זמינה תמיד ?! יודע מה ??? בישלתי בבית!! מה תגיד על זה ???"
    וואלה לא ידעתי מה הולך, אמרתי לה "טוב מאוד שאת יודעת את המקום שלך", מפה זה הסלים עוד יותר וקיבלתי כלמ מני קללות של "שוביניסט חזיר , אתה לא שונה מאף גבר, כולכם חלאות" ועוד חארטה, אמרתי לה "לכי פמיניסטית מטומטמת, לא תגיעי רחוק יותר מהמטבח" והלכתי משם

מה עוד? לפני כמה דקות בתקשורת, סטודנטיות של אוניברסיטת בן גוריון ניצחו בהפגנה שהן עשו, הן נלחמו נגד הדרת נשים באוניברסיטה.
    איפה הייתה הדרת נשים אתם שואלים? אז כל חנוכה כמה גברים היו מדליקים חנוכייה, הנשים באו נגד זה ורצו גם הן להדליק חנוכייה.

די נמאס כבר מהפמיניזם הזה, מהגברים הקוקסינלים שעומדים חסרי מעש מול המהפכה הפמניסטית

מה עושים תגידו לי? מה עושים ?!??

למה נשים לא יודעות את המקום שלהן ?????

וואלה נשבע חטפתי SHUVENIST RAGE

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

לא יודע אם זה טרול או שזה האשכול הכי מפגר שראיתי פה.
    נערך לאחרונה על ידי LittleLionMan; 03-12-2013 בשעה 18:10.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי LittleLionMan צפיה בהודעה
    לא יודע אם זה טרול או שזה האשכול הכי מפגר שראיתי פה.
    בגלל אנשים כמוך שמשחקים אותה בוגרים וליברלים שנותנים לזה יד אנחנו מגיעים למצבים כאלו, האנושות הולכת אחורה רבותייי

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    בגלל אנשים כמוך שמשחקים אותה בוגרים וליברלים שנותנים לזה יד אנחנו מגיעים למצבים כאלו, האנושות הולכת אחורה רבותייי
    בכל תגובה אתה מביך את עצמך יותר.

אני עדיין לא בטוח שזה לא טרול.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה נשמע לי כמו ילד בן 15 עם חצ'קונים על הפנים שממורמר על החיים שלו בגלל שהוא לא מצליח להשיג זיון.

לגבי האשכול, אני איתך לגמרי...גם אני מרגיש ככה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

אכן הwhite knight והפמניזים יובילו אותונו לאבדון, נשים היום הפכו למפלצות אגו מטורופות, כל שמנה בפייסבוק מקבלת מיליוני לייקים מ white knights שאומרים לה כמה שהיא יפה ומושלמת.

אתם יכולים להכנס ליוטיוב ולראות את Mouse Utopia Experiment מה שקורה בניסוי הזה זה בעצם מה שיקרה לבני אדם, אנחנו רואים כבר מה קורה ביפן וסקנדינביה, מרוב הפמינזם שם הגברים כבר לא רוצים להתחתן וכל שנה הריבוי הטבעי השלילי רק הולך וגדל, זה רק שאלה של זמן עד שזה יתפשט לכל המערב...

בקיצור פמינזם אכן הרס ויהרוס עוד יותר את העולם...

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

חחחחחחחח האשכול הזה מצחיק אותי
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מקווה שתמצא את האישה שאתה מייחל לה
    כי אישה עם קצת כבוד עצמי בחיים לא תלך על שוביניסט שמקווה שנשים ימצאו ת'מקום שלהן חחח

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

שום טרול, הכל אמיתי
    אתה מזכיר לי את רחל64, גם הוא כמוך משחק אותה שיוויוניסט, ובחורה סובבה אותו על האצבע

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    אכן הwhite knight והפמניזים יובילו אותונו לאבדון, נשים היום הפכו למפלצות אגו מטורופות, כל שמנה בפייסבוק מקבלת מיליוני לייקים מ white knights שאומרים לה כמה שהיא יפה ומושלמת.

אתם יכולים להכנס ליוטיוב ולראות את Mouse Utopia Experiment מה שקורה בניסוי הזה זה בעצם מה שיקרה לבני אדם, אנחנו רואים כבר מה קורה ביפן וסקנדינביה, מרוב הפמינזם שם הגברים כבר לא רוצים להתחתן וכל שנה הריבוי הטבעי השלילי רק הולך וגדל, זה רק שאלה של זמן עד שזה יתפשט לכל המערב...

בקיצור פמינזם אכן הרס ויהרוס עוד יותר את העולם...
    לגמרי , זה עצוב ומרגיז

כמה דוגמאות לחברה העקומה שלנו

- שמנות מגעילות מקבלות ים לייקים ופידבקים למרות שהן נראות כמו לא'דע, גם עם אפקטים ופילטרים
    - בחורה רק אומרת שהיא דתייה היא מקבלת פטור מהצבא
    - בחורה הולכת למשטרה אומרת שהוטרדה מינית, לפני חקירות לפני הכל ישר כלא , מעצרים ותיק פלילי, אם היא התלוננה על אונס ישר הוא אשם
    - אישה תרים יד על גבר לא יגידו לה כלום, ההפך, יצחקו על הגבר. גבר יצעק על בחורה היא תעשה לו סצנה, יבואו ה WHITE KNIGHTS ויחטיפו לו מכות
    - נשים פסיכופטיות דורשות להתפלל בכותל ורוצות להניח תפילין, מה הקטע? סתם משחק אגו של "אנחנו לא שוות פחות מכם"
    - נשים עושות שנתיים צבא במקום שלוש, למה מה קרה? על זה פתאום הן לא מוחות? שוויון בזכויות אז שוויון גם בחובות!
    - אישה מתלוננת שהיא מרוויחה פחות מגבר, אבל מתקדמת הרבה יותר מהר מגבר
    - כשגבר רוצה טובות הנאה מהפקידות שלו ומקדם אותן, הוא סוטה ואנס מסריח. כשבחורה עושה את זה היא נחשבת בחורה שאפתנית עם מטרות בחיים שמשיגה את מה שרוצה
    - כשאשה תלך לראיון עבודה היא תתלבש בצורה הכי פרוצה שיש, אבל כשגבר שהוא לא המראיין יסתכל לה במחשוף היא תגיד לו שהוא סוטה ושיתרכז באופי שלה
    - כשלבחורה יש יום הולדת או אנערף אירוע מומצא כלשהו אתה צריך להביא מתנה, אחרת אתה קמצן, היא לא צריכה. אם היא מביאה מתנה הערך של זה כמה רמות מעל
    - בחורות מגיעות לדייטים בידיעה שהן לא ישלמו (ההגונות יתעקשו על חצי חצי, הנצלניות ישחקו אותה "אני אשלם חצי! לא מסכים? בסדר מה שבאלך"
    - כשגבר מכניס מישהי להריון זו אף פעם לא אשמתה, תמיד אשמתו שהוא יצא אידיוט ולא השתמש באמצעי מניעה
    - לצחוק על תמונה של גבר בפייסבוק זה מצחיק, ואנשים יצטרפו. לצחוק על כונפה זה לא גברי ו'WHITE KNIGHTS יצאו עלייך ויגידו שאתה אפס ואידיוט
    - הבחורה תגיד שהגבר צריך לעזור ולפרנס, מבחינתה זו דאגה למשפחה. אם הגבר יגיד שהאישה צריכה להיות בבית, לבשל ולהאכיל את הילדים יגידו שהוא שוביניסט חזיר

אלו רק כמה דוגמאות שהבאתי בשלוף, מבטיח לכם שיש עוד ים דוגמאות

פמיניזם זה רע, לא מדבר על פמיניזם שבאמת רוצה לעזור להדרת נשים
    מדבר על פמיניזם חזירי, שהוא כבר מזמן לא "שוויון זכויות לנשים", אלא "נשים צריכות להיות מעל גברים" , זו מין מטרה סמויה כזו, ותשימו לב שבחסות המין הגברי המטרה הזו מגשימה את עצמה שוב ושוב

COME AT ME SEXYBEER

שלא יובן לא נכון, אני לא נגד נשים ואני לא שונא נשים, אני פשוט שונא את המדיניות הזאת שמנמיכה את המין הגברי

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    כי אישה עם קצת כבוד עצמי בחיים לא תלך על שוביניסט שמקווה שנשים ימצאו ת'מקום שלהן חחח

איזה כבוד בדיוק יש לכן? שאתן שופטות גברים רק ע"פ הLMS שלהם ותמיד אתן מנסות להשיג גבר עם LMS יותר גבוה משלכן, כלומר hypergamy?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    וואו, הוצאת אותי גבר עם כרס שיש לו שוט ביד שמחפש עבד

קודם כל זה ממש לא נכון , ואני חושב שהסברתי מספיק למה אני נגד פמיניזם , וכן, אני רוצה אישה שיודעת לבשל, זה יותר מדי לבקש?

גם נשים צריכות לבלוע, מה זה השטויות האלו (האמת שהשורה הזו בצחוק חח)

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    איזה כבוד בדיוק יש לכן? שאתן שופטות גברים רק ע"פ הLMS שלהם ותמיד אתן מנסות להשיג גבר עם LMS יותר גבוה משלכן, כלומר hypergamy?
    ת'כלס לגמרי

"הוא חתיך"
    "יש לו ים כסף"

עריכה: לכל הפמיניסטיות :

נערך לאחרונה על ידי GA20; 03-12-2013 בשעה 22:11.

וואלה אחי מסכים איתך מילה במילה... זה על הפנים מה שהולך פה.. לא מזמן יצאתי עם איזו מטורללת אחת וספגתי קצת מהפמיניזם שלה כדי בסופו של דבר לזיין אותה אבל באיזשהו שלב כבר נשבר לי ואמרתי לעצמי שלנצלנית הבת כלבה הזאת אני לא יתן לנצל אותי בכלום בסופו של דבר היא התהפכה עליי (על שטות.. כי כולה אמרתי שנדבר אחרי זה) היא באמת חולת נפש עם תעודות... (אם אני לא מסכים לחכות לה כמה זמן בזמן שאני מעכב את עצמי אז אני אגואיסט, אם אני לא דואג לה ונותן לה מהכסף שלי שאני אפילו לא חבר שלה אז אני אגואיסט... ללא ספק הבחורה הכי זונה ובת זונה שראיתי אי פעם עם האופי הכי מסריח שיש אני רואה את עצמי יום אחד שורף לה את הבית ואני לא צוחק בכלל.. במיוחד אחרי שהיא התהפכה עליי והתחילה לקלל חחח נשבע שהיא בטח הייתה באברבנל או משהו)

מה עוד.. לגבי השמנות שמקבלות לייקים זה כל כךךך עצוב ומעצבן זה המעמד שהגענו אליו בישראל וכמעט בכל הודעה אני רושם את זה.. אם יש את הבחורה הכי מכוערת שיש תמיד יהיו אנשים שירצו אותה ותמיד יהיו לה אופציות אבל מצד שני אם זה גבר ממוצע המצב שלו יהיה בקנטים... ככה זה לא יודע אם זה רק פה בישראל כי זאת מדינה דפוקה או שבכל מקום זה ככה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    וואלה אחי מסכים איתך מילה במילה... זה על הפנים מה שהולך פה.. לא מזמן יצאתי עם איזו מטורללת אחת וספגתי קצת מהפמיניזם שלה כדי בסופו של דבר לזיין אותה אבל באיזשהו שלב כבר נשבר לי ואמרתי לעצמי שלנצלנית הבת כלבה הזאת אני לא יתן לנצל אותי בכלום בסופו של דבר היא התהפכה עליי (על שטות.. כי כולה אמרתי שנדבר אחרי זה) היא באמת חולת נפש עם תעודות... (אם אני לא מסכים לחכות לה כמה זמן בזמן שאני מעכב את עצמי אז אני אגואיסט, אם אני לא דואג לה ונותן לה מהכסף שלי שאני אפילו לא חבר שלה אז אני אגואיסט... ללא ספק הבחורה הכי זונה ובת זונה שראיתי אי פעם עם האופי הכי מסריח שיש אני רואה את עצמי יום אחד שורף לה את הבית ואני לא צוחק בכלל.. במיוחד אחרי שהיא התהפכה עליי והתחילה לקלל חחח נשבע שהיא בטח הייתה באברבנל או משהו)

מה עוד.. לגבי השמנות שמקבלות לייקים זה כל כךךך עצוב ומעצבן זה המעמד שהגענו אליו בישראל וכמעט בכל הודעה אני רושם את זה.. אם יש את הבחורה הכי מכוערת שיש תמיד יהיו אנשים שירצו אותה ותמיד יהיו לה אופציות אבל מצד שני אם זה גבר ממוצע המצב שלו יהיה בקנטים... ככה זה לא יודע אם זה רק פה בישראל כי זאת מדינה דפוקה או שבכל מקום זה ככה
    עזוב זה מגעיל רצח, צריכים להעמיד את הפמיניסטיות במקום

בתכל'ס כמה שצוחקים על הערסים שהם תת אדם, אולי הם לא מתקדמים קדימה עם האבולוציה, אבל הם גם לא הולכים אחורה!
    תראו מה זה בחורה ערסית, היא יודעת מה המקום שלה, מגיל קטן היא לומדת לבשל ולטפל בילדים.
    היא לא תגיד לגבר שלה שהוא שוביניסט למה היא תחטוף כפכף לפנים, היא תתן לו כבוד ותעשה בשבילו הכל

אני אמנם לא אוהב את היחס שהערסים נותנים להן (לימדו אותי לכבד נשים יתר על המידה), אבל איפשהו הם צודקים. תשאל ערסית מה התפקיד של האישה בחיים היא תגיד לך "ילדים", תשאל איזו אשכנזייה מצפון תל אביב היא תגיד לך "אישה צריכה להגשים את עצמה ולטפח קריירה"

העמדה שלי היא איפשהו באמצע, צריך להיות כבוד הדדי
    נשים לא מבינות את זה, ועצוב שגם גברים אחרים לא

אני גם לא מחדש פה כלום, טיילר הכלי אמר את זה ים פעמים וצדק, הפמיניזם ימוטט אותנו
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 03-12-2013 בשעה 23:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה

אתה כמובן צודק ואכן הבעיה היא לא רק בישראל, היא בכל העולם המערבי, פעם שאמרו לי ש80% מהנשים רוצות רק 20% מהגברים חשבתי שזו המצאה, אבל המציאות הוכיחה לי שזה נכון, במיוחד אחרי שריאתי את הסקר שעשו בארה"ב ומצאו שנשים רואות 80% מהגברים כמתחת לממוצע מבחינת L !! זה נתון מטורף שרק ממחיש, באיזה סרט חיות הנשים במערב, כל דפרית מכוערת בפייסבוק רושמת "אני אחת ויחידה" או "אין כמוני" עם הפרצוף הדאק פייס הטיפשי ורואים שהיא בטוחה שהיא מינימום ג'יזל ובראש אני חושב מי את ישמנה מכוערת, אפילו בגרגרנות שלך את לא מסוגלת לשלוט, עלק אחת ויחידה, גועל נפש.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

תאמת שבקטע שבנות אומרות איזה חתיך זה סתם מירין לאלמס שלו

כמו שבנים אומרים לידידות סתכלי איזה כוסית הבלונדינית שם, אנחנו בעצם הופכים אותה לידידה לסבית שאנחנו מספרים לה על המירין שלנו לבחורה עם אלמס
    קיצר פרגן באלמס הכל יהיה טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

עזוב זה מגעיל רצח, צריכים להעמיד את הפמיניסטיות במקום

בתכל'ס כמה שצוחקים על הערסים שהם תת אדם, אולי הם לא מתקדמים קדימה עם האבולוציה, אבל הם גם לא הולכים אחורה!
    תראו מה זה בחורה ערסית, היא יודעת מה המקום שלה, מגיל קטן היא לומדת לבשל ולטפל בילדים.
    היא לא תגיד לגבר שלה שהוא שוביניסט למה היא תחטוף כפכף לפנים, היא תתן לו כבוד ותעשה בשבילו הכל

אני אמנם לא אוהב את היחס שהערסים נותנים להן (לימדו אותי לכבד נשים יתר על המידה), אבל איפשהו הם צודקים. תשאל ערסית מה התפקיד של האישה בחיים היא תגיד לך "ילדים", תשאל איזו אשכנזייה מצפון תל אביב היא תגיד לך "אישה צריכה להגשים את עצמה ולטפח קריירה"

העמדה שלי היא איפשהו באמצע, צריך להיות כבוד הדדי
    נשים לא מבינות את זה, ועצוב שגם גברים אחרים לא

אני גם לא מחדש פה כלום, טיילר הכלי אמר את זה ים פעמים וצדק, הפמיניזם ימוטט אותנו
    ערסיות ממש לא נותנות כבוד, אתה מדבר על נשים ממוצא מסוים

רוב הערסיות שאני מכיר הן מכוערות שהכי הולכות נגד הגברים
    "שמעי רן ההומו הזה שוב הבריז לי אתמול. את לא מאמינה איזה ילד כאפות הוא אומר שהוא צריך ללמוד, כאילו אחי מה יותר כיף להכין שיעורים או להיות איתי?! באמת שנעלבתי ממנו"

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,824 | הודעות: 8,205,417 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect