קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] תרגום באנגלית לJoey.S02E01-E02.HDTV.XviD-LOL - נק' בפנים
    על ידי Jacoby בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 12:31
  2. [מוכר] פקסוס ל Lost.S02E01.HDTV.XviD-LOL עבור 20 נק'
    על ידי killer-angel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:16
  3. קבלו מה צמח לי על הלחמניות!! LOL
    על ידי pilpel בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:28
  4. [קונה] The O.C SO2 - LOL בעד 1000 נק'
    על ידי Shaked בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:29
  5. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 18:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

LOL @ בשבועיים 540 ש"ח, 30 לידים, ולבסוף רק 100שקל ואולי גם זה לא.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation LOL @ בשבועיים 540 ש"ח, 30 לידים, ולבסוף רק 100שקל ואולי גם זה לא.

LOL
    לא זכור לי משהו כזה שקרה לי בכל השנים שאני מתעסק עם סקינדו

פשוט לא להאמין על אנשים..

אמנם כן היו לי לידים שכן לבסוף נדחו, אבל בכמות כזאת מטורפת??
    פאקינג 29 לידים, 540 ש"ח, בשבוע וחצי לדעתי מאז שהתחלתי לשווק קמפיין כלשהו, ולבסוף מה?
    יותר ממחצית מהם נדחו, כרגע מכל הכסף הזה נשארו לי לידים בסך ₪110.51, שגם הם לא בטוח מאושרים ויש סיכוי שהסכום יירד אם כמות הדחיות גם תמשיך ככה.. אבל מהצד החיובי הכמויות של הלידים הן רגילות בשביל קמפיינים שאני עושה והן ממשיכות לעלות, אבל זה לא תורם לי כי מה זה יעזור לי כשאני אסיים בסוף החודש עם 100 + לידים ומתוכם כ80% יהיו דחויים? אני לא מבין מה הולך פה.

אם למישהו יש מושג מה לדעתו אני עושה לא נכון שגורם לכל כך הרבה דחיות אני פתוח להצעות ולביקורות.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 20-11-2013 בשעה 16:09.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    LOL
    לא זכור לי משהו כזה שקרה לי בכל השנים שאני מתעסק עם סקינדו

פשוט לא להאמין על אנשים..

אמנם כן היו לי לידים שכן לבסוף נדחו, אבל בכמות כזאת מטורפת??
    פאקינג 29 לידים, 540 ש"ח, בשבוע וחצי לדעתי מאז שהתחלתי לשווק קמפיין כלשהו, ולבסוף מה?
    יותר ממחצית מהם נדחו, כרגע מכל הכסף הזה נשארו לי לידים בסך ₪110.51, שגם הם לא בטוח מאושרים ויש סיכוי שהסכום יירד אם כמות הדחיות גם תמשיך ככה.. אבל מהצד החיובי הכמויות של הלידים הן רגילות בשביל קמפיינים שאני עושה והן ממשיכות לעלות, אבל זה לא תורם לי כי מה זה יעזור לי כשאני אסיים בסוף החודש עם 100 + לידים ומתוכם כ80% יהיו דחויים? אני לא מבין מה הולך פה.

אם למישהו יש מושג מה לדעתו אני עושה לא נכון שגורם לכל כך הרבה דחיות אני פתוח להצעות ולביקורות.
    המצב של תכניות שותפים בארץ באמת זוועה, הבעיה היא לא בך אלא בתכנית השותפים, זה קורה להרבה עכשיו. אני ממליץ לך לעבור לשווק קמפיינים בחו"ל. אולי זה נשמע קצת יותר קשה אבל בסוף זה הרבה יותר משתלם גם כי לא פוסלים לך 80% מההמרות וגם כי הרבה יותר איכותית וכנראה שתקבל יותר המרות.
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי almogt4 צפיה בהודעה
    המצב של תכניות שותפים בארץ באמת זוועה, הבעיה היא לא בך אלא בתכנית השותפים, זה קורה להרבה עכשיו. אני ממליץ לך לעבור לשווק קמפיינים בחו"ל. אולי זה נשמע קצת יותר קשה אבל בסוף זה הרבה יותר משתלם גם כי לא פוסלים לך 80% מההמרות וגם כי הרבה יותר איכותית וכנראה שתקבל יותר המרות.
    אני לא יכול, אני פועל דרך פייסבוק וכמו שאתה מבין יש לי דפי אוהדים בעברית לישראלים, משתמשי יחצנות ישראלים, אני לא יכול להתחיל לשווק קמפיינים מ0 כמו ילד בן 15 שהולך ומפרסם לינקים בפורומים.

ואתה אומר שהבעיה היא לא בי? כי הרי ראיתי ש90% מהלידים שנפסלו על פניו היו בסדר גמור, כלומר היה שם מלא של הבן אדם, מספר פלאפון, מייל תקין, וכל פעם סיבה אחרת: "לא מעוניין" "לא תקין" "בלהבלהלבה"...

אתה ממליץ לעבור לשווק פרסומות מחו"ל לישראלים או בכלל לעבור לשווק לאנשים מחו"ל?

קודם כל תשים לב להגבלות של כל קמפיין... בכל קמפיין כתוב על מה פוסלים,מה מותר ומה אסור באותו קמפיין וכנראה רק במקרה של התעניינות מאשרים....
    ממליץ לך ללכת על ההכרויות זה תחום מעולה...
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

אני רואה שפסלו לך איזה 3 לידים על טלפון מנותק/ אין תשובה יכול להיות שחוקי הקמפיין מחייבים בברור להענות בחיוב בטלפון תבדוק את זה..
    גם לי זה מעולם לא קרה בטח ובטח שלא בסקינדו בדרך כלל רק 15-20 % המרות נפסלות לי .
    וכן עדיף לך לעבור לקמפיינים של הכריות כמו שsapirt5 אמר זה יותר קל ומשתלם.. ( ובדרך כלל 100 % אישור המרות ).

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirt5 צפיה בהודעה
    קודם כל תשים לב להגבלות של כל קמפיין... בכל קמפיין כתוב על מה פוסלים,מה מותר ומה אסור באותו קמפיין וכנראה רק במקרה של התעניינות מאשרים....
    ממליץ לך ללכת על ההכרויות זה תחום מעולה...
    הבעיה בהיכרויות שזה כל כך נדוש וחרוש ופופולארי בכל אתר ישראלי, פשוט בכל אתר ישראלי יש מינימום 2-3 פרסומות של היכרויות. ואנשים כבר הפנימו שזה "נטו פרסומת" ולא באמת הולך להשיג להם אהבה וכו' וכו'..

אבל רעיון טוב מה יש לי להפסיד (חוץ מזמן ומאמץ)? אני אנסה להריץ את זה עד סוף החודש נראה אם יש תנופה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    אני רואה שפסלו לך איזה 3 לידים על טלפון מנותק/ אין תשובה יכול להיות שחוקי הקמפיין מחייבים בברור להענות בחיוב בטלפון תבדוק את זה..
    גם לי זה מעולם לא קרה בטח ובטח שלא בסקינדו בדרך כלל רק 15-20 % המרות נפסלות לי .
    וכן עדיף לך לעבור לקמפיינים של הכריות כמו שsapirt5 אמר זה יותר קל ומשתלם.. ( ובדרך כלל 100 % אישור המרות ).
    כנראה באמת הם דחפו איזה תנאים מטורפים בקמפיין שלא שמתי לב לאותיות הקטנות.
    אגב באיזה קמפיינים אתה משתמש שהם פוסלים לך רק עד 20% לידים? או שלא בא לך לשתף?

אני אנסה לעשות מה שאמרתם לעבור לקמפיינים היכרויות ונראה מה זורם
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 21-11-2013 בשעה 18:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יש בעיות עם הרשתות הישראליות ... הייתי ממליץ לך לעבור לCPA בחו''ל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נחום
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גם אני הייתי פעם בווסיל ובקליקאון אבל הבנתי שחרא דבר זה לשיווק בארץ אז עברתי לקליקבנק ממליץ גם לך.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי sariel054 צפיה בהודעה
    יש בעיות עם הרשתות הישראליות ... הייתי ממליץ לך לעבור לCPA בחו''ל
    אני פועל דרך שיווק פייסבוק ישראלי בלבד.. אין לי ידע ואמצעים כדי לשווק לאנשים בחו"ל ואני לא מתכוון לשבת שעות כמו הילדים פה בפורום ולחפור בפורומים שונים כדי להרוויח 4$ בשבוע..

כרגע אני מרוויח מסקינדו סכומים מאוד מכובדים של כסף, הבעיה היחידה שלי עם סקינדו היא כמו שאמרתי היא המחסור בקמפיינים מושכים לבני נוער.. חוץ מזה הכל אחלה.

אתה יכול לפרט איזה בעיות יש עם הרשתות?

ציטוט נכתב במקור על ידי nahum40 צפיה בהודעה
    גם אני הייתי פעם בווסיל ובקליקאון אבל הבנתי שחרא דבר זה לשיווק בארץ אז עברתי לקליקבנק ממליץ גם לך.

אתה יכול לפרט לי מה בדיוק טוב בקליקבנק? אמינים? ישראלים? זה עובד לפי CPL?

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

וואי איזה באסה... גם לי מבטלים לידים מדי פעם וזה הכי מבאס שיש

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נחום
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה יכול לפרט לי מה בדיוק טוב בקליקבנק? אמינים? ישראלים? זה עובד לפי cpl?
    קליקבנק זאת חברה שהולכת לפי CPA תשלום לפי מכירות הם הכי אמינים שיש בעולם אפילו יותר מאיביי משלמים כל שבועיים ללא צורך בהוצאת חשבונית מס
    העמלות הגבוהות בעולם עד 80% עמלת מכירה. לא ישראלים המשרדים שלהם בארצות הברית.
    יתרון ברור לקליקבנק: בארץ אתה יכול לשיווק רק ל-8 מיליון דוברי עברית בארץ בקליקבנק אתה יכול לשיווק לכל העולם כי אנגלית זאת שפה בינלאומית רק כדי להמחיש לך בארצות הברית יש 311 מילון אזרחים שלא נדבר על שאר העולם שיכולים לקנות ממך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

קליקבנק זאת חברה שהולכת לפי CPA תשלום לפי מכירות הם הכי אמינים שיש בעולם אפילו יותר מאיביי משלמים כל שבועיים ללא צורך בהוצאת חשבונית מס
    יתרון ברור לקליקבנק: בארץ אתה יכול לשיווק רק ל-8 מיליון דוברי עברית בארץ בקליקבנק אתה יכול לשיווק לכל העולם כי אנגלית זאת שפה בינלאומית רק כדי להמחיש לך בארצות הברית יש 311 מילון אזרחים שלא נדבר על שאר העולם שיכולים לקנות ממך.
    טעות שלך רק זה לא CPA זה CPS - cost per sell
    בקליקבנק מוכרים מוצרים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נחום
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    טעות שלך רק זה לא CPA זה CPS - cost per sell
    בקליקבנק מוכרים מוצרים.
    האמת התכוונתי ל - Pay Per Action שנקרא גם CPA שזה תשלום לפעולה (מכירה) אבל תודה על התיקון

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

כן אבל אני בתור מישהו שלא מעוניין להשקיע בתחום כרגע יותר מידי, לא מעוניין לפתוח פייסבוק חדש ולהתחיל לשווק את עצמי מחדש לקהל באנגלית.
    אני כרגע פועל מכמה פייסבוקים ישראלים, ומשווק דברים ישראלים נטו וזה מצליח לא רע.

אז יהיה לי קצת קשה לעבוד עם ישראלים ופרסומות באנגלית, אבל תודה בכ"ז. אם יש לך עוד רעיונות אני אשמח לשמוע

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

השוק בישראל הוא קשה(מניסיון), כמה שיש פחות מתחרים זה עדיין יותר קשה כי בישראל עדיין יש סטיגמה על קנייה באינטרנט(שזה סקאם וכל זה)
    לך על השוק האירופי/ ארצות הברית ותרוויח יותר כסף למרות שיהיה לך יותר מתחרים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,469 | הודעות: 8,173,056 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect