תיסלם אחויות,
לאחרונה יצאה לי לסגור המון פינות ולהגשים המון חלומות שחיכו לי בקצה המנהרה
אז חשבתי לפנות אליכם, סתם כדי לשמוע ולשתף, מה המטרות שלכם בחיים? מה השאיפות? לאן אתם רוצים להגיע עם החיים שלכם?
מה כרגע המטרות שלכם בחיים? מה התשוקות שלכם?
אצלי אישית, על חלק מהדברים סימנתי V, על חלק מהדברים סימנתי חצי V, ויש דברים שעדיין בגדר החלום אבל זה דבר מעולה..
אם לא תיהיה לנו מטרה בחיים ולא יהיה לנו לאן לשאוף או לאן להגיע, הדרך שלנו בחיים תיהיה משעממת.
אז ככה, רשימת היעדים שלי:
- לא ידעתי בתקופה האחרונה בחיים שלי (מדובר על החצי שנה האחרונה) אם אני רוצה חברה או שאני סתם רוצה לזיין בחורות ולהנות מONE NIGHT STANDS כל הזמן...באמת שלא ידעתי מה אני רוצה מעצמי ועד הבחורה האחרונה פשוט הייתי נהנה מבחורה לבחורה ומנסה כל מיני סוגים של נשים, עד שפגשתי בבחורה אחת שהצליחה לסדר לי משהו בראש והצליחה לתפוס את תשומת הלב שלי כמו שצריך...ננעלתי עלייה ועל זה אני יכול לסמן V.
- כשהשתחררתי מצה"ל (דובדבן), פנו אליי כל מיני חברות וארגונים במטרה להעסיק אותי, הבעיה שהמקום היחידי שרציתי, דווקא הוא, לא פנו אליי וזה מאד הרתיע אותי והעציב אותי...ונחשו מה? לא הורדתי את העיניים מהסלול, התחלתי בלשלוח 400 קורות חיים והמון נסיונות של טלפונים ללשכת העבודה אצלהם, ולא הצלחתי...עד שיום בהיר אחד נתקלתי במישו שמקשור ליחידה, והוא אמר לי שאם אני מנסה ומנסה בדרך מסויימת להתקבל ולתפוס את תשומת הלב שלהם, ואני לא מצליח, כנראה שזה לא עובד והגיע הזמן שאני יחפש דרך אחרת.
אז הלכתי לשם פיזית, חיכיתי 5 שעות בתור עד שנהייתי חסר סבלנות בקטע אחר, נכנסתי למשרד של אחד המפקדים של היחידה, הייתי קצת תקיף (אפילו על יתר המידה) והשגתי לעצמי ראיון קבלה ליחידה בדרך הזאת..
היום אני גאה במעשים שלי ואני שמח לעשות V על זה שסיימתי את ההכשרה לימ"מ במשטרת ישראל.
- היה לי חלום ילדות מגיל מאד קטן לקנות Motorcross מקצועי, אבל המחירים פשוט היו אדירים ולא יכולתי להרשות לעצמי וגם לא ההורים שלי...גם על זה עשיתי V, והבאתי GASGAS 300 (למי שמכיר http://www.gasgasmotos.es/en/enduro/447-ec-300-f.html) לא מזמן ואני לא מצטער על שקל שבזבזתי על המכונה הזאת...פשוט מדהים.
- יעד קצת מוזר בחיים שלי, אבל גם אותו אני שמח שעשיתי עליו V.
אני ומאז ומתמיד היה לי מזל שכשהייתי הולך מכות..או שאני זה שהייתי מתחיל את המכות ואז ישר היו מפרידים ולא הייתי מקבל חזרה, או שאני הייתי הולך מכות עם מישהו (מרביץ, לא מקבל) ואז חברים שלי היו קופצים על היריב ועוזרים לי, ככה שבחיים לא קיבלתי אגרוף לפנים וזה תמיד הפחיד אותי...אז אני שמח לבשר שעשיתי על זה V, ולא מזמן בגלל העבודה, נקלעתי לסיטואציה מסויימת וחטפתי פיצוץ אחושרמוטה לפנים מאיזה בן זונה, המניאק שבר לי את האף ועשה לי חתך קטן בגבה, אבל סוף סוף אני יודע איך מרגיש לקבל אגרוף לפנים...ירדה לי אבן מהלב חחח
- בתקופה האחרונה, סוף סוף פגשתי באחד הדברים שהכי סיקרנו אותי בחיים שלי ותמיד חששתי ותמיד לא ידעתי איך להגיב לזה ואיך בכלל עושים את זה...ואני שמח לעשות V ענק על זה שהתחלתי לעשן ירוק (רפואי) וזה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי בחיים שלי..זה פשוט משפר כל דבר.
רק אני חייב להוסיף דבר קטן - כל דבר בחיים שעושים באופן מופרז ומשתמשים יותר מידי, יכול להביא לתוצאות לא טובות, אפילו מים כששותים יותר מידי אפשר להביא להצפה בגוף ולפגוע בכל מיני איברים ואפשר אפילו למות.
אז אותו הדבר לגבי WEED, אם משתמשים יותר מידי..זה יכול להוביל לתוצאות לא טובות.
מה הפתרון? לקרוא על זה באינטרנט ולחפש מידע, וכמה שיותר...
תורכם!![]()

) והשגתי לעצמי ראיון קבלה ליחידה בדרך הזאת..
ציטוט ההודעה