אחד הדיונים הקטלניים שידע הפורום, ועזבו אותו איזה סיבה יש לו לשקר? הבנאדם פה 3 שנים [?] ואתם אמורים כבר להכיר אותו ולדעת שהוא לא זורק סתם דברים באוויר.
חזרה לדיון, יש הרבה שאיפות בטווח של השנה הקרובה ואתחיל:
L - קודם כל אני רזה, המטרה שלי להעלות במשקל, אני מנסה לאכול כמה שיותר אבל לא מתאמן כי אני לא יסתדר עם התזונה אז זה מיותר מדי, אני חושב לקנות גיינר למרות שאני לא מתאמן כדי להתנפח טיפה ואחרי זה אולי להתחיל להתאמן.
M - אני עובד המון, 6 משמרות בשבוע ומנסה לחסוך כמה שיותר כרגע. העבודה משתלבת עם הלימודים ככה שיוצא לי בן זונה.
S - כרגע לא משהו., בגלל המשמרות וחברה היה לי בעיה לצאת אבל עכשיו הורדתי במשמרות לילה וחזרתי לצאת, עכשיו אתחיל לשפר את זה וכמה שיותר.
עוד מטרות:
בפן המקצועי אני לומד עכשיו קורס ומסים אוטוטו, המטרה שלי לסיים אותו בהצלחה ולהתחיל קורס חדש מיד אחריו. במהלך הקורס הנוכחי אני כבר מתחיל את הקורס השני כלומר הקורס מתחלק למעשי ועיוני, את העיוני מסיים בפברואר ומעשי במאי, מעשי זה חרטא ומיד עם סיום העיוני אתחיל את הלימודים לקורס השני.. ותוך שנה בע"ה מקווה כבר להיות עם 2 תעודות ביד. [הקורס השני יהיה 5 חודש, הרבה חומר במעט זמן, אבל יהיה בסדר בע"ה

]
כל פעם דחיתי את עניין הרישיון ונשבר לי כבר, אני חושב להתחיל ללמוד לתאוריה אפילו במקביל לקורס הנוכחי, זו מטרה מאוד גדולה בחיים שלי כרגע שאני לא מייחס לה מספיק חשיבות מפחד, לחץ, לא יודע.וכל פעם דוחה את זה סתם. אבל נמאס לי, אני ארשם בע"ה כבר השבוע לתאוריה ואסיים את זה במהירות האפשרית.
לשמור על 5 משמרות בשבוע במהלך הקורס השני שיוצא במקביל לקורס הראשון כלומר ללמוד 3 פעמים בשבוע ולהמשיך לעבוד לפחות 5 פעמים בשבוע.
חברה - היתה לי חברה חודשיים אבל לא הסתדר, נמאס לי מהמועדונים וכל הבולשיט הזה, בא לי מישהי רצינית הקטע שאני לא רואה איך היא משתלבת בתקופה הקרובה, אבל באמת מקווה שעם הצפיפות אצליח לשלב כי מבחינתי זה גם חשוב בשבילי.