נכתב במקור על ידי
SmoliK
op is a phaggot
אין כזה דבר להרוויח כסף מבלי להשקיע?
בגיל 16 השקעתי 4$ על דומיין + אחסון לחודש + אבטחה לפרטי הדומיין (PRIVATE REGISTERATION), והרווחתי כמעט 400$ באותו החודש.
רוב האתרים בארץ לא יכניסו לכם כסף? מנסיון? בונא בן כמה אתה 14? מה עם סקינדו? קליקון? וויסל? פוקסווב? מה אלה? זה שאתה ילד קטן שלא יודע לעבוד עם רשתות של "גדולים" לא אומר כלום.
הכסף האמיתי נמצא באתרים עם חברי פרימיום? חחחחחח אני אפילו לא אגיב על זה
אנגלית? מה רע בשיווק ישראלי? נכון שכדי לבנות את כל המערכת, האתרים, ובעצם כל הכלים שיעזרו לך להרוויח כסף צריך לדעת אנגלית, אבל אם אתה לא יודע אנגלית, אתה תוכל להשקיע עד 500 שקל במתכנת, מעצב, דומיין, אחסון טובים, ולהתחיל להרוויח כסף מבלי לדעת אנגלית, בשיווק ישראלי.
אני אסכם את הדברים שלך, אתה ילד, אין לך מושג מה זה כסף, אתה מדבר במושגים של "כסף אמיתי" , ואלה מושגים שWANNABES מדברים בהם וכבר אפשר לזהות לפי המושגים האלה עם איזה בן אדם אתה מדבר.
כל הדברים שכתבת פה הם שטויות, לא ב90%, לא ב95%, אלא ב100%.
"לכל דבר בחיים יש שיטה" ? ואו, זה הדבר הכי מפגר שכתבתי בחיים.
תגיד יש "שיטה" להפוך למנכ"ל חברת הייטק או בנק?
תגיד יש "שיטה" להצליח במדמ"ח בלי מתמטיקה?
ולא, לא מסתובבים ברשת מיליארדי דולרים. תגיד אתה חלה בתסמונת כלשהי? אתה מדבר כמו אוטיסט. איזה מליארדים ואיזה מסתובבים? אתה חושב שאם באמת היו מסתובבים מיליארדי דולרים, אתה, ילד קטן ומעפן מישראל, היה עולה על ה"שיטה" לתפוס אותם?
ולסיום,
אתה כתבת בתחילת האשכול ש"לא תופתעו לשמוע ש95% מהאתרים והמדריכים הם חרטות שניסיתי",
אז 2 דברים:
1. אתה אחד מהמדריכים והחרטות האלה. הרי אתה כותב בסוף האשכול "אשמח לתת לכם את השיטה שלי, יש לי אתר שבאמת משלם עבור שירותכם". וואלה צודק, אתה אומר שכל מדריך אחר ברשת הוא חרטא, אבל המדריך שלך, הוא אמיתי לגמרי!
2. בוא אני אגלה לך סוד. אם באמת הייתה לך "שיטה פשוטה" שמכניסה לך 500$ בחודש, לא היית רץ לשתף אותה עם החברים, ולא עם ילדים באטרף.
בדר"כ מי ש"משתף" שיטות כאלה, הוא סקאמר. זאת שיטה ידועה מאוד שפועל בה תומר חן, הוא בעצם מוכר את הרעיון עצמו, הוא מוכר לאנשים את הרעיון שהם יתעשרו, ולא באמת את הדרך. כי אין לו את הדרך, הוא בעצמו עשיר מסקאם, ממכירת הרעיון, וזה מה שאתה חושב לעשות, אבל לא תצליח, כי אתה כולה ילד מעפן שאין לו טיפת שכל שדרושה כדי להרוויח אפילו 1500 שקל בחודש.
אפשר לנעול.