קידמתי סירטון בעזרת צפיות איכותיות, 10 אלף, יש 2 קליקים מקסימום ביום, ויש ימים שאין בכלל ..
מה לא עשיתי בסדר ?
יש לייקים, צפיות, סאבים, תגובות
קידמתי סירטון בעזרת צפיות איכותיות, 10 אלף, יש 2 קליקים מקסימום ביום, ויש ימים שאין בכלל ..
מה לא עשיתי בסדר ?
יש לייקים, צפיות, סאבים, תגובות
|
|
הסרטון איכותי ?
יש הוכחה ?
כמה חיפושים חודשיים יש לנישה ?
יש דף נחיתה יפה ?
זה לא כל כך נכון backlinks לא הומצא אתמול וזה תמיד עזר לסרטונים אבל זה ממש לא הדבר העיקרי הדבר העיקרי הוא הצפיות והלייקים
אם אנחנו מדברים על לאורך זמן. סרטון אם חצי מליון צפיות ועוד כמה עשרות אלפי לייקים ישאר הרבה יותר עמיד מסרטון עם 50 60 אלף צפיות
ואלפי backlinks. הנושא הזה הוא ענקי אם הבלינקס לא אייכותיים אז הם לא שווים כל כך הרבה.
לא יודע לפחות ממה שאני זוכר שדיברתי איתך באותה תקופה היינו כביכול "זורקים" כמה עשרות אלפי צפיות איכותיות לייקים והכל הכל מה שמסביב והסרטון היה עף למעלה להרבה זמן. עבדתי כך ועשיתי הפסקה של חודשה החלטתי לחזור העלאתי סרטון עם des מפוצץ הכל איכותי ברמה גבוהה המון המון לייקים למעלה מ- 70 אלף צפיות איכותיות 100% זמן צפייה מהפייסבוק חבילה לסרטון ppd כזאת בחיים לא הייתה לי, בחיים לא השתמשתי ב- backlinks בכלל לא ידעתי מזה והייתי מקדם את הסרטון למעלה, לא מזמן יוטיוב, גוגל איך שתקרא לזה הכניסו עדכון והכניסו חשיבות אדירה ל- Backlinks הגבתי ב- cpaelites המון עם הסרטון ואמרו לי שיוטיוב מדרגים backlinks על כל דבר אחר. שלא תתבלבל נישה ממש בינוניות סרטונים עם 300 ~ 30k צפיות בעמוד הראשון בסך הכל וסרטונים מבולגנים מאוד.
אין מה לעשות שקטלתי מ- 10 tier1 backlinks עושים לסרטון לא התעסקתי בשום דבר אחר חוץ מ- Backlinks הצירוף הזה עושה ניסים לסרטונים שלך וזה בלתי אפשרי לדרג בלי זה פשוט. אני מדבר על backlinks לא ספאם אלה עם PR גבוהה, per שזה פשוט עובד כמו קסם שזה מתחבר עם seo.
אני גם התחלתי לעשות BackLinks.
קניתי
GSA SER ~ 100$
GSA Indexer ~ 20$
Proxies ~ 10/For Month
VPS ~ 13/For Month
וזה עובד מצויין. סירטון בעמוד הראשון טופ 5עם 1500 צפיות חינמיות וכמעט 20,000 BackLinks וזה ממשיך לעלות התוכנה מייצרת 24/7.
GSA SER נותנים 5 ימים של נסיון הורדתי את זה ואני כל שניה צריך להכניס קאפצ'ה כדי שזה יצור לי בקלינקס מה הקטע זה תמיד ככה ?
1. orshe יש לך כוח לעשות 20000 Captcha ?
2. Article כן זה תמיד ככה יש תוכנות כמו Captcha Breacker אבל המחיר שלה מטורף. הורדתי Sniper Catcha פרוץ אז לא שילמתי על זה.
3 alon2500 כן בגדול אבל זה עוזר מאוד. וה INDEXER גם עוזר לגוגל לדעת מהר יותר שהקישור שלך קיים והוא מדובר ברשת אז זה עובד יותר טוב עם ה GSA SER + INDEXER
נערך לאחרונה על ידי ori15421542; 08-12-2013 בשעה 19:53.