קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] מועדון
    על ידי Thomas555 בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-04-2010, 00:40
  2. [דיווח שטח] דיווח ללא סגירה וחבל =/
    על ידי ILNAVYSEAL בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 21:24
  3. דיווח שטח מאכזב
    על ידי Rolsrois בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-02-2010, 16:43
  4. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  5. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

דיווח שטח + התייעצות

ברירת מחדל דיווח שטח + התייעצות

אהלן

לא הייתי פעיל בפורום כמעט שנה , בגלל הצבא

אני עוד חודשיים בן 20 , גר באזור המרכז.
    בסופ"ש האחרון הייתי במועדון (מסיבה) של השנתונים שלי ושנתון אחד מעליי ואחד מתחתיי , הרוב שם היו קטנים ממני.

היינו 4 חברים .
    אני כל שלושה שבועות כמעט הולך למסיבות ולאט לאט אני משתפר , הקצב של ההשתפרות שלי היה גרוע מאוד , ולקח לי הרבה זמן..
    אם בהתחלה לא הייתי מעיז להסתכל על בחורה, וכל פעם שחברים שלי היו רוקדים עם בנות הייתי עומד בצד ומסתכל , תוך 5 מסיבות בערך הצטרפתי אליהם , ו 5 מסיבות אח"כ רקדתי לבד עם בנות אבל אף פעם ואני מדגיש אף פעם לא העזתי לעבור ממצב של לרקוד לבד עם כמה בנות ללקחת למישהי מהן את היד ואשכרה לדבר איתה .. למה ? כי פחדתי , הייתי אידיוט

ב 2 מסיבות האחרונות נמאס לי מכל זה , לקחתי את עצמי ליידיים .
    מסיבה לפני האחרונה רקדתי עם כמה בנות והוצאתי ממישהי 6.5 מספר טלפון , אבל היא לא משהו.

מסיבה אחרונה רקדתי עם איזה 3 בנות , והייתה אחת שלא יודע למה , אני רוצה איתה קשר. (7.5 כזה)

רקדתי איתה , דיברתי איתה תוך כדי , אמרה שהיא בת 18 וחצי , גרה בלא משנה איפה , קוראים לה דנה (לצורך העניין , לא באמת קוראים לה ככה )..

סיפרתי לה קצת עליי , הייתה כימיה , רקדנו , המון נגיעות , אבל לא רציתי לנסות לנשיקה כי היא ילדה טובה כזו .
    כשדיברתי איתה היא נצמדה אליי ממש וגם אני נצמדתי אלייה וראו שהיא נהנית .
    חברה שלה הייתה קוקבלוקרית אז חבר שלי ניטרל אותה עד שהיא העיפה אותה ולקחה לחברה שלה את היד אחרי איזה 4 דקות .

אחרי איזה שעתיים ראיתי אותה שוב , שאלתי אותה אם היא זוכרת אותי , אמרה שברור שהיא זוכרת ואיך אפשר שלא , רקדנו בקטנה.

בסביבות 4 החברים רצו לחתוך , אמרתי להם חכו שנייה אני הולך להשתין .
    הלכתי להשתין ובדרך חזרה ראיתי אותה ליד הבר רוקדת עם חברה שלה (היא הייתה רק עם חברה אחת).

אמרתי לה היי , תזכירי לי איך קוראים לך , אמרה שקוראים לה דנה
    אמרתי לה שומעת היה לי כיף לרקוד איתך .. את חמודה , יש מצב למספר שלך ?

אז היא אמרה : יש לי חבר (צפוי)
    אמרתי לה : באמת ? והסתכלתי לה לתוך העיניים . היא אמרה שכן אז ישר שאלתי איך קוראים לו ואמרה : עומרי.

אמרה לה טוב סבבה , ביי וחייכתי והיא החזיקה לי תיד ואמרה לי

:"אבל שתדע שאתה ממש חמוד ומקסים =]"

אמרתי לה תודה והלכתי ..

קיצור העלו תמונות מהמסיבה והיא מתוייגת , אז אני יודע מה הפייסבוק שלה .

בדקתי בפייסבוק , כל הפרטים שהיא סיפרה על עצמה נכונים חוץ מזה שאין לה חבר (והיא אמרה לי שיש לה חבר) .

מה אתם אומרים , לנסות לדבר איתה ?

חברים שלי גם מזיינים לי תמוח שאנחנו מתאימים רצח ובלי קשר אנירוצה אותה ..
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 08-12-2013 בשעה 23:13.

2. קישורים ממומנים

אחי יש פה כמה דברים.... קודם כל אתה עושה טעות קשה ומרה שאתה לא רוצה לנשק מישהי בטענה שהיא "ילדה טובה" יש מצב שהיא ראתה שאתה שפן אחושרמוטה ובגלל זה היא תירצה לך שיש לה חבר... כי יש סיכוי ענק שהיא ציפתה שתעשה צעד ולא עשית וזה אפילו מאוד מתחבר לסוף... "יש לי חבר" זאת אומרת "אנחנו לא מתאימים" אבל אתה ממש מקסים (יענו חמוד יענו יכול להיות אחלה ידיד) אמנם גם לי קרו מקרים שרקדתי עם בחורות ובסוף הסתבר שיש להן חבר אבל לפי מה שתיארת במקרה שלך זה לא ריקוד אחד זה כמה ועוד במיוחד העובדה שאין לה חבר בסופו של דבר (למרות שיכול להיות שיש והיא לא עושה ריליישנשיפ גם אופציה)

ודבר שני סתם אירוני שקראת לחברה שלך קוקבלוקרית אבל אפילו לא ניסית לנשק אותה וקוקבלוקרית זה אחת שהורסת זיון אבל מילא... לא משנה

בכל אופן למרות הביקורת הנוקבת שלי (מודה שאני מגזים לפעמים) אני פעם גם הייתי במקום מאוד נמוך והייתי במצב גרוע משלך.. אז אתה יכול ממש לשמוח על זה שאתה מהאנשים שלא רק מדברים אלא עושים ושהתגברת על הפחד שלך.. כל הכבוד גיבור וזכור מקסימום לא ילך איתה ילך עם מישהי אחרת.. תן בראש! =]

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סיפרתי לה קצת עליי , הייתה כימיה , רקדנו , המון נגיעות , אבל לא רציתי לנסות לנשיקה כי היא ילדה טובה כזו .
    אתה בטוח שאתה לא הומו..?
    מה אתה היית אומר, אם היית מגלה שמישהי רצתה לנשק אותך במשך הלילה באיזה מסיבה אבל היא אמרה "הוא נראה לי חמוד כזה, ילד טוב..לא רוצה להרוס אותו"
    לא היית משתגע?

יפה, אז אל תבלבל תמוח..תגיד שהתביישת.

רודני .. שכחתי כמה מציק אתה לפעמים מרוב שלא הייתי פה הרבה זמן
    2 דברים :

1. בחורות לא חושבות כמו גברים

2. זה לא שהתביישתי , כשאתה מנשק מישהי במסיבה יוצא מזה :

מיזמוזים לאורך כל הלילה ואז לא מתראים יותר

או

מיזמוזים , פלאפון ואז במקרה הטוב יזיזים

עכשיו הקטע שלא חסר בנות יותר יפות ממנה שאני יכול לעבור עליהן , ואם הייתי רוצה להכיר מישי לסטוץ הייתי מחפש מישי יותר פצצה

בקיצור , לך זדיין וקרא לי הומו אבל רציתי איתה קשר ולא סטוץ , וזה לא קורה כמעט עם אף בחורה , כל הבחורות שאני רוצה לרוב זה מטרות זיון בלבד

מה אתה אומר?! אין לך מושג כמה בחורות נישקתי במועדונים שרצו שזה יתפתח למשו רציני ושניסיתי "לעבור עליהן" אמרו לי שזה לא לעניין ושהן לא בקטע של סטוצים... בחיאת רבאק זה כולה נשיקה נשיקה זה אפילו לא קרוב לזיון או משהו... אם כל בחורה שנישקתי הייתי מזיין.... כנראה את הספר הבא של קזנובה אני הייתי כותב על עצמי

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    מה אתה אומר?! אין לך מושג כמה בחורות נישקתי במועדונים שרצו שזה יתפתח למשו רציני ושניסיתי "לעבור עליהן" אמרו לי שזה לא לעניין ושהן לא בקטע של סטוצים... בחיאת רבאק זה כולה נשיקה נשיקה זה אפילו לא קרוב לזיון או משהו... אם כל בחורה שנישקתי הייתי מזיין.... כנראה את הספר הבא של קזנובה אני הייתי כותב על עצמי
    לאיזה מועדונים אתה הולך ?! תגיד לי שננסה גם , כי לאן שאני הולך ומניסיון של חברים זה כמעט תמיד לא מסתיים ביותר מיזיזות

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    לאיזה מועדונים אתה הולך ?! תגיד לי שננסה גם , כי לאן שאני הולך ומניסיון של חברים זה כמעט תמיד לא מסתיים ביותר מיזיזות
    אחי זה ממש לא עניין של איזה מועדון תלך זה עניין של איך תוביל עניינים ואם בכלל מי שאתה מדבר איתה בקטע של להכיר מישהו לקטע רציני או סתם לסטוץ במסיבה.

סטוק בריבוע שמע.. כמו שעופר מעליי הגיב זה לא הענין של המקומות זה העניין של מה אתה עושה ומה אתה משדר וגם יותר מזה אתה רואה על הבחורה אם היא ילדה טובה או שהיא "יזיזה" הבנת?

טוב לא משנה חברים ..

זה לא משנה

הקטע הוא שאני רוצה לשלוח לה הודעה בפייסבוק ואנלא יודע איך להתחיל את השיחה אחרי שהיא אמרה לי במסיבה שיש לה חבר ומסתבר שאין..

לומר לכם תאמת אני יותר טוב בלהתחיל שיחות עם בנות במציאות אבל בפייסבוק ובוואטסאפ לא יודע כל כך מה לכתוב ..

אשמח אם תעזרו לי פה או בפרטי
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 09-12-2013 בשעה 22:55.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

תשמע קודם כל אם אני שם את עצמי במצב שלך אני הייתי עוזב את הסיפור איתה, חלאס נגמר ומתקדם הלאה.
    עכשיו אני יעשה את זה קצר בלי חפירות. מעכשיו אין יותר ילדה טובה, אתה סוגר עם מי שאתה מכיר מזמוז מה שלא תרצה ולוקח מספר פלאפון עכשיו אל תקח ללב כל אחת שהכרת תסתכל על זה תכלס בשביל להשתפר, דבר עם מי שהכרת בפלאפון מתוך ידיעה שלא אכפת לך לאבד את הקשר הזה ותמתח גבולות ככה אתה תבין איך זה הולך

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

רודני .. שכחתי כמה מציק אתה לפעמים מרוב שלא הייתי פה הרבה זמן
    2 דברים :

1. בחורות לא חושבות כמו גברים

2. זה לא שהתביישתי , כשאתה מנשק מישהי במסיבה יוצא מזה :

מיזמוזים לאורך כל הלילה ואז לא מתראים יותר

או

מיזמוזים , פלאפון ואז במקרה הטוב יזיזים

עכשיו הקטע שלא חסר בנות יותר יפות ממנה שאני יכול לעבור עליהן , ואם הייתי רוצה להכיר מישי לסטוץ הייתי מחפש מישי יותר פצצה

בקיצור , לך זדיין וקרא לי הומו אבל רציתי איתה קשר ולא סטוץ , וזה לא קורה כמעט עם אף בחורה , כל הבחורות שאני רוצה לרוב זה מטרות זיון בלבד
    צודק.
    אתה חכם, ואני טיפש..

עכשיו אחרי שנתת לעצמך טפיחה על האגו שלך, שב בשקט, סתום תפה, ותקשיב קצת לעצות של אחרים.
    אין דבר כזה "בנות שבאות למסיבות רק בשביל סטוצים", מי שאומר את זה לא מבין בבחורות בשיט.

למה אני אומר את זה?
    בגלל שאם תשאל בחורות במועדונים, רוב הבחורות בגלל יגידו לך שהן מחפשות גבר לקשר רציני ולאו דווקא לסטוץ, ואז אם תשאל אותן אז למה הן בכלל במועדון אם לא בשביל סטוץ, הן יגידו לך שהן באות להנות ולרקוד.. (זה שקר אגב, הן באות כדי להראות כוסיות וכדי שיתחילו איתן גברים חתיכים שהן יכולו להגיד לחברות שלהן שהתחילו איתן חתיכים)

דבר שני, בחורות בדרך כלל יותר חרמניות מגברים וזה מוכח, פשוט לנשים יש דחיית סיפוקים מטורפת..הן מסוגלות להסתכל על הגוף של חבר שלהן ולהזיל ריר מבלי לגעת בו וללטף אותו ולהרגיש אותו (בניגוד אלינו, שאם אנחנו רואים את חברה שלנו מתכופפת או אפילו סתם מכינה אוכל על השיש עם הגב אלינו, אנחנו חייבים להיצמד אליהן ולהרגיש אותן וללטף...) את זה אמרתי בנוגע ל "בחורות לא חושבות כמו גברים".

דבר שלישי, אתה לא צודק שאם אתה מנשק בחורה יוצא מזה רק יזיזות או כלום..
    אני אישית השגתי את חברה שלי ממסיבה.
    התנשקנו, אני ניסיתי להוציא באותו הערב יותר מיזה, היא נתנה לי ברקס, אמרה לי שהיא רוצה אותי בקטע אחר ולא סתם ככה, אני הסכמתי...והופה

הכל בתלוי באיך אתה מתנהג עם הבחורה, ומה אתה משדר לה שאתה רוצה ממנה.
    כמו לדוגמא, אם אני מזמז בחורה על הבר ומתחיל ללטף לה את הירך הפנימית (קרוב לכוס שלה), אז היא מבינה שאני לא מתכוון לעצור בקרוב..

אבל אם אני מדבר איתה כל הערב, מסתכל לה על השפתיים, מחייך והכל, אבל לא עושה צעד של נשיקה, היא יכולה להבין שתי דברים - או שאני גיי ואני מפחד לנשק
    או שאני לא רוצה למהר והיא נראית לי בחורה לעניין.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

טוב לא משנה חברים ..

זה לא משנה

הקטע הוא שאני רוצה לשלוח לה הודעה בפייסבוק ואנלא יודע איך להתחיל את השיחה אחרי שהיא אמרה לי במסיבה שיש לה חבר ומסתבר שאין..

לומר לכם תאמת אני יותר טוב בלהתחיל שיחות עם בנות במציאות אבל בפייסבוק ובוואטסאפ לא יודע כל כך מה לכתוב ..

אשמח אם תעזרו לי פה או בפרטי
    אל תשלח לה "אני רואה שאין לך חבר" או משהו בסגנון.. זאת העצה היחידה שאני יכול להביא לך.
    זה פשוט משדר נידי ומעפן וחבר שלי היה נואש לכוסית אחת שהוא פגש ועשתה לו אותו עניין וסתם אמר לה את זה והעמיד את נשיהם במצב מביך ולא קשור אחד לשני

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    צודק.
    אתה חכם, ואני טיפש..

עכשיו אחרי שנתת לעצמך טפיחה על האגו שלך, שב בשקט, סתום תפה, ותקשיב קצת לעצות של אחרים.
    אין דבר כזה "בנות שבאות למסיבות רק בשביל סטוצים", מי שאומר את זה לא מבין בבחורות בשיט.

למה אני אומר את זה?
    בגלל שאם תשאל בחורות במועדונים, רוב הבחורות בגלל יגידו לך שהן מחפשות גבר לקשר רציני ולאו דווקא לסטוץ, ואז אם תשאל אותן אז למה הן בכלל במועדון אם לא בשביל סטוץ, הן יגידו לך שהן באות להנות ולרקוד.. (זה שקר אגב, הן באות כדי להראות כוסיות וכדי שיתחילו איתן גברים חתיכים שהן יכולו להגיד לחברות שלהן שהתחילו איתן חתיכים)

דבר שני, בחורות בדרך כלל יותר חרמניות מגברים וזה מוכח, פשוט לנשים יש דחיית סיפוקים מטורפת..הן מסוגלות להסתכל על הגוף של חבר שלהן ולהזיל ריר מבלי לגעת בו וללטף אותו ולהרגיש אותו (בניגוד אלינו, שאם אנחנו רואים את חברה שלנו מתכופפת או אפילו סתם מכינה אוכל על השיש עם הגב אלינו, אנחנו חייבים להיצמד אליהן ולהרגיש אותן וללטף...) את זה אמרתי בנוגע ל "בחורות לא חושבות כמו גברים".

דבר שלישי, אתה לא צודק שאם אתה מנשק בחורה יוצא מזה רק יזיזות או כלום..
    אני אישית השגתי את חברה שלי ממסיבה.
    התנשקנו, אני ניסיתי להוציא באותו הערב יותר מיזה, היא נתנה לי ברקס, אמרה לי שהיא רוצה אותי בקטע אחר ולא סתם ככה, אני הסכמתי...והופה

הכל בתלוי באיך אתה מתנהג עם הבחורה, ומה אתה משדר לה שאתה רוצה ממנה.
    כמו לדוגמא, אם אני מזמז בחורה על הבר ומתחיל ללטף לה את הירך הפנימית (קרוב לכוס שלה), אז היא מבינה שאני לא מתכוון לעצור בקרוב..

אבל אם אני מדבר איתה כל הערב, מסתכל לה על השפתיים, מחייך והכל, אבל לא עושה צעד של נשיקה, היא יכולה להבין שתי דברים - או שאני גיי ואני מפחד לנשק
    או שאני לא רוצה למהר והיא נראית לי בחורה לעניין.
    התגובה שלך מתחלקת ל 2 חלקים : החלק הראשון , הוא עד הסימן שאלה
    בחלק הזה ניסית לצאת קצת גבר אולי ולהראות שאתה יכול "להשתיק" אחרים בקלות .
    אז תעשה לעצמך טובה ותלמד לסתום תפה(כמו שאמרת) בעצמך לפעמים.

מה תגיד על זה ? אמרת לי שמי שחושב שמבחורה במועדון אי אפשר להוציא קשר רציני הוא לא מבין בשיט .
    כלומר , רמזת שאני לא ממש מבין בבחורות.

אבל מה .. לפני חודש , כתבת איזה תגובה פה , ואני מצטט :

"לא יודע מה איתך, אבל אותי אישית הפחידו המון אנשים עם המשפט "אי אפשר להשיג\להוציא מערכת יחסים עם בחורה ממועדון"
    וזה נשמע דיי הגיוני..למרות שמצד שני, יש המון סוגים של אנשים במועדונים ככה שאי אפשר להכליל."

אז בוא תגיד תאמת שגם אתה חשבת ככה פעם במקום לזרוק מילים

תאמין לי שיותר אכבד אותך אם דבר יותר בכבוד , לפחות אליי . אל השאר דבר איך שבא לך .

בחלק השני של ההודעה , הראית שאתה לא מפגר ויודע להוציא דברים מהפה חוץ מקללות והתבטאויות כאלה ואחרות

מקווה שלא תנסה להחזיר ותצא ילד קטן ..

בכל מקרה , כמו שאמרתי זה לא משנהה ! לא משנה

קרה כבר

עכשיו אני רוצה כולה לשלוח לה הודעה בפייסבוק
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 10-12-2013 בשעה 20:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

רודני אתה מנסה להסביר אבל אם אתה מוריד אחרים תוך כדי ההסבר, גם אם הבאת את הדבר הכי חכם בעולם, זה לא שווה כלום.

פותח האשכול שים שטויות ומילות גנאי בצד, רודני אומר דברים חכמים. קיצר אני הייתי שם זין ושולח לא משנה מה, אם יזרום יזרום אם לא מזה משנה יש עוד אלפי כוסיות בעולם הזה. הסיכוי שלך להשיג אותה נמוך אבל זה לא צריך לשנות שום שיקול.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

התגובה שלך מתחלקת ל 2 חלקים : החלק הראשון , הוא עד הסימן שאלה
    בחלק הזה ניסית לצאת קצת גבר אולי ולהראות שאתה יכול "להשתיק" אחרים בקלות .
    אז תעשה לעצמך טובה ותלמד לסתום תפה(כמו שאמרת) בעצמך לפעמים.

מה תגיד על זה ? אמרת לי שמי שחושב שמבחורה במועדון אי אפשר להוציא קשר רציני הוא לא מבין בשיט .
    כלומר , רמזת שאני לא ממש מבין בבחורות.

אבל מה .. לפני חודש , כתבת איזה תגובה פה , ואני מצטט :

"לא יודע מה איתך, אבל אותי אישית הפחידו המון אנשים עם המשפט "אי אפשר להשיג\להוציא מערכת יחסים עם בחורה ממועדון"
    וזה נשמע דיי הגיוני..למרות שמצד שני, יש המון סוגים של אנשים במועדונים ככה שאי אפשר להכליל."

תאמין לי שיותר אכבד אותך אם דבר יותר בכבוד , לפחות אליי . אל השאר דבר איך שבא לך .

בחלק השני של ההודעה , הראית שאתה לא מפגר ויודע להוציא דברים מהפה חוץ מקללות והתבטאויות כאלה ואחרות

בכל מקרה , כמו שאמרתי זה לא משנהה ! לא משנה

קרה כבר

עכשיו אני רוצה כולה לשלוח לה הודעה בפייסבוק
    א' - לא ניסיתי לצאת גבר, ניסיתי להסביר לך שאנשים נותנים לך עצות ואתה שולל את כולם.
    אם אתה לא רוצה לקבל עצות ולא רוצה לפתוח אוזניים ולקבל דברים חדשים, אז למה אתה בכלל פותח אשכול של עזרה?

ב' -
    זאת בדיוק הסיבה שאני אומר לך לסתום תפה ולקבל עצות של אחרים, כי יש דברים (כמו הבעיה שלך באשכול), שאחרים כבר עברו בחיים שלהם (כמוני), פתרו אותם וקיבלו זווית אחרת לגבם בחיים.
    זה נכון, גם אני חשבתי ככה, בגלל שאחרים זיינו לי תשכל שאי אפשר להשיג מערכות יחסים...אבל אם תקרא את כל המשפט תראה שבסוף כתבתי "אי אפשר להכליל", הכוונה היא שלא כל הבנות כאלה.

ג' -

אין לי מה לראות שאני לא מפגר ועיניינים כי אני לא עסוק בזה בפורום..לא אכפת לי מה אנשים חושבים עליי פה ולא אכפת לי איך אני נראה בעניי אחרים, זה פורום וירטואלי ותו לא.
    בקשר לקללות ולהתבטאויות...ככה אני, יש לי בעיה עם זה גם במציאות.
    יש לי בעיות עצבים שאני מנסה לעבוד עליהם, זה מה יש

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    רודני אתה מנסה להסביר אבל אם אתה מוריד אחרים תוך כדי ההסבר, גם אם הבאת את הדבר הכי חכם בעולם, זה לא שווה כלום.
    כשבן אדם מעצבן אותי אני מנסה להוריד אותו למטה..
    מצטער, אני לא כמו כל הפילוסופים האלה שיודעים לקחת אוויר לריאות, להרגע ולהמשיך הלאה..
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 11-12-2013 בשעה 10:19.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect