קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. James Blunt - Back To Bedlam
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-01-2006, 14:15
  2. Eric Clapton - Back Home [2005]
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 11:46
  3. Energy - Deep Inside 2005 (Love Groove Private Mix)
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 22:14
  4. Super Win My Digital Photos v1.02
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 20:13
  5. Lil Kim - My Niggas
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 17:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

Back to buissnesss ma niggas(photos inside)

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל Back to buissnesss ma niggas(photos inside)

קודם כל קצת לאווירה חחח מזמן לא הבאתי בדיווח שטח במיוחד שכולכם תמיד יוצאים עליי,חשבתי שחסר אותי פה קצת באשכולות וגם כי קרה לי משהו נחמד בקיצור זאת הייתה מסיבה (הפעם לא גנבתי אופניים ולא ברחתי ממונית ;] ) מסיבה של LATINOS.התלבשתי והתארגנתי לזה בהתאם, נראתי ככה עכשיו הקטע שהנעליים לא ממש התאימו עליי והיו טיפה מוזרות חברים שלי צחקו עליי כל הערב נקרעו חחחחח שמתי אותן בגלל שלא היה לי זמן אשכרה רצתי כי הייתי באיחור של שעה ופחדתי שלא יכניסו אותי ואת חברים שלי אז שמתי מה שיכולתי מהר וזזתי.תאכלס את הקללות ואת הצחוקים לקחתי באיזי וצחקתי על עצמי אפילו,אמרתי שאין מצב שאני נשאר לשבת שמה ליד האוכל כמו קוקסינל בלי לרקוד (ונחשו מי היה מספיק חכם לחשוב בשביל ללמוד BACHATA,SALSA ו MERENGUE כמה ימים לפניי? D: ) אמרתי לעצמי סבבה אכלתי קללות אבל בקטנה,הגיע הזמן להשתיק את כולם וזזתי לרחבה.שיר ראשון BOOM פותחים מעגל אני נכנס לאמצע,כולם צועקים את השם שלי וצועקים חחחח האגו נכנס קצת לאווירה,מרגיש טוב עם עצמי,לוקח ידידה שלי לרקוד לבד,זורם פה ושם עם בחורות שאני בכלל לא מכיר,חברים שלי מעבירים לי בחורות,אני מעביר להם בחורות באמצע הריקוד,רוקדים ביחד,נפרד,פה ושם מנשק כמה בחורות ועף מי שמה.הבנות לא היו רעות בכלל למען האמת בשביל העיר המסכנה שלי (לא מונטריאול כבר) זה נחמד +.עוד תמונה ותמונה אחרונה (אגב חסרים הרבה בחורות שמה ויש עוד תמונות אבל אני לא ישים אם אין אותי שמה חחח) Shotout to all my niggas and all my gyalss for this amazing night! #turn up!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Man

ברירת מחדל Authentic Children Dual-use package A Perfect Choice

Help to make an orchard from really ugg classic cardy boots trees together with 3 to 4 loopholes (research) in between them, to ensure the star of the event could certainly go walking decrease any region! Put the white kind of and even pinkish roses everywhere you look make certain the wedding guests get around to stand!Because you are not able to have got desks outdoor, exactly see around to set an array of foodstuff with the friends and family members. Tulip glasses, cherries, fresh apples, pears, plums, oranges. the list goes on!Find a vicar! He has to become donning some vivid white pair of shoes with a perfect do not lik whenever you can buy one. She takes pleasure in ugg classic cardy patrolling present shifts, with all the NFD Guardian, and serving to fresh people. This wounderful woman has begun 30 web content, together with a lot of Escalating Superstars, and features patrolled during Twelve,A thousand changes. Their favourite page the girl with ever before handled is How to Like Whole wheat toast Not having Dairy, because the device walked provided by becoming selected with regard to erradication so that you can to be regarded across 8,Five hundred events. Rosejuice proclaims received ugg classic cardy boots stayed with wikiHow simply because she will be learned a lot, the people are generally fine, and enhance and enjoy also. The woman's suggestions to help latest end users could be to reword fearlessly certainly not worry to help make blunders, due to the fact others are there to help.Best christmas weddings on the subject of Pet Bridging

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

אחשלי מה זה זאת החולצה הזאת ? חחחח מכוערת רצח ופה אין סיכוי מישהו הולך עם זה, וגם חברים שלך (בתמונה האחרונה ) נראים אשכנזים בתולים כאלה (לא השחורים)
    אולי הבעיה בנו בישראלים חחח

האמת אתה נראה הרבה יותר טוב מהתמונות הקודמות שפסרמת שאפו... למרות שהבחורה הכוסית היחידה פה זה ההיא משמאלך בתמונה למטה חח אבל יפה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

mirin

אגב שאלה גבר, זה רק התמונה ככה או שיש לך מפרצים גדולים?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

עזוב אותך מכל הזייני שכל שיש פה הם סתם סאדקאנטס שלא יצאו מהבית חודשיים. נשמע שהיה לך אחלה לילה.
    סתם לדעת אתה גר קבוע שם או שזה טיול או משהו

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    אחשלי מה זה זאת החולצה הזאת ? חחחח מכוערת רצח ופה אין סיכוי מישהו הולך עם זה, וגם חברים שלך (בתמונה האחרונה ) נראים אשכנזים בתולים כאלה (לא השחורים)
    אולי הבעיה בנו בישראלים חחח
    לא אולי. בטוח. הבעיה בישראלים פרמיטיבים כמוך.
    מה אתה לובש? ג'ינס וחליפה של אדידס?
    תנסה לעשות לך פירמידת מזון של גזעים. אז בוא נגיד ש:שבדים ופינים ראשונים, אחר כך איטלקים, ספרדים ואמריקאים. תמשיך ככה את כל המדינות בעולם.. אחר כך עוד כל מיני עמים וממש ממש ממש בסוף אתה יכול לראות ישראלי ממוצע במקומו הראוי בתחתית הפירמידה, במקביל עם מדינות כמו טורקיה והודו.
    התדמית של ישראלים בחו"ל היא כמו קופים ובהמות.
    מדינה עם רוב מובהק של ערבים ששונאים ערבים מזן אחר ומתכחשים שהם ערבים בעצמם. אני מדבר על ישראלים ככלל, לא יהודים.
    הכוונה שלי היא-
    האסוציאציה של אנשים בעולם כשאומרים להם JEW:
    http://www.entrepreneur.com/i/images...t500/forex.jpg
    כשאומרים ISRAELI:
    http://www.ayaskitchen.com/forum/uploads/2673.jpg

אה ו-AWAKE1
    אני אוהב את הסטייל שלך בבגדים. עשית בשכל שאתה לא גר כאן כי הבהמות הישראליות היו חושבים ששאתה דפוק בשכל.
    אתה מנסה לעלות במשקל?
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 09-12-2013 בשעה 20:58.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    לא אולי. בטוח. הבעיה בישראלים פרמיטיבים כמוך.
    מה אתה לובש? ג'ינס וחליפה של אדידס?
    תנסה לעשות לך פירמידת מזון של גזעים. אז בוא נגיד ש:שבדים ופינים ראשונים, אחר כך איטלקים, ספרדים ואמריקאים. תמשיך ככה את כל המדינות בעולם.. אחר כך עוד כל מיני עמים וממש ממש ממש בסוף אתה יכול לראות ישראלי ממוצע במקומו הראוי בתחתית הפירמידה, במקביל עם מדינות כמו טורקיה והודו.
    התדמית של ישראלים בחו"ל היא כמו קופים ובהמות.

אה ו-AWAKE1
    mirin style
    אתה מנסה לעלות במשקל?
    U MAD BRAH?
    נשמע כמו תורת הגזע של היטלר פה, MIRIN שלו או משהו?
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 09-12-2013 בשעה 20:22.

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

U MAD BRAH?
    לא אמרתי איזה גזע הכי טוב וצריך לשלוט בכולם
    אמרתי מי הגזע שנראה הכי טוב מבחינת LOOKS

וכן אני כועס שערבים כמוך רשאים לפתוח את הפה ולהגיד שהם יותר טובים ממישהו אחר

שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ

U MAD BRAH?
    אידי סתם יצא עליך בעצבים כי זה כיף, הוא כתב דברים נכונים אז תבין מה שהוא כתב בלי הקללות כי לפי איך שכתבת הראיית עולם שלך
    צרה מאוד. ישראלים נתפסים בעולם כפרמיטיבים כמו שהוא כתב עם סטייל די מעפן. וכן,לצאת למסיבה עם חליפת אדידס כתום זוהר זה מכוער וערסי אבל מה לעשות
    פרחות אוהבות את זה ובגלל זה ערסים לובשים את זה וככה נוצרת תדמית. אה ולפני שאתה הופך להיות מושפע שלא יודע מה המשמעות של המושגים של זיז ולא יודע עליו כלום אבל עדיין כותב אותם תעשה קצת חיפוש עליו ותבין שאין דבר כזה MIRIN שלו תחבירית לא כמו ילד כיתה א
    נערך לאחרונה על ידי Ofer.; 09-12-2013 בשעה 20:59.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    לא אמרתי איזה גזע הכי טוב וצריך לשלוט בכולם
    אמרתי מי הגזע שנראה הכי טוב מבחינת LOOKS

וכן אני כועס שערבים כמוך רשאים לפתוח את הפה ולהגיד שהם יותר טובים ממישהו אחר
    אני מבין.. נעלבת כשאמרתי "אשכנזים".. שמע גם אני אשכנזי, פשוט כשאומרים אשכנזים היום כבר לא מתכוונים ליהודים ממזרח אירופה אלא מתכוונים לדפוס התנהגות מסוימת חנונית מתנשאת ומעצבנת.
    יש גם אשכנזים ממוצא מזרחי לפי ההגדרה הזאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אידי סתם יצא עליך בעצבים כי זה כיף, הוא כתב דברים נכונים אז תבין מה שהוא כתב בלי הקללות כי לפי איך שכתבת הראיית עולם שלך
    צרה מאוד. ישראלים נתפסים בעולם כפרמיטיבים כמו שהוא כתב עם סטייל די מעפן. וכן,לצאת למסיבה עם חליפת אדידס כתום זוהר זה מכוער וערסי אבל מה לעשות
    פרחות אוהבות את זה ובגלל זה ערסים לובשים את זה וככה נוצרת תדמית. אה ולפני שאתה הופך להיות מושפע שלא יודע מה המשמעות של המושגים של זיז ולא יודע עליו כלום אבל עדיין כותב אותם תעשה קצת חיפוש עליו ותבין שאין דבר כזה MIRIN שלו תחבירית לא כמו ילד כיתה א
    אני ממש לא מתלבש כמו שאתה מתאר, ואני פשוט גר בישראל אז אני מתלבש כמו שמתלבשים בישראל. פשוט מאוד. אתם רוצים להתלבש כמו שמתלבשים בקנדה בישראל, אז אתם תקבלו נקניקייה לתחת מה אכפת לי?

ולא הבנתי מה אתה רוצה בנוגע לMIRIN. ככה כולם כותבים לפי מה שראיתי אז מה אתה מזיין בשכל ונתפס על קטנות יא אשכנזי?
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 09-12-2013 בשעה 21:06.

שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ

אני מבין.. נעלבת כשאמרתי "אשכנזים".. שמע גם אני אשכנזי, פשוט כשאומרים אשכנזים היום כבר לא מתכוונים ליהודים ממזרח אירופה אלא מתכוונים לדפוס התנהגות מסוימת חנונית מתנשאת ומעצבנת.
    יש גם אשכנזים ממוצא מזרחי לפי ההגדרה הזאת.

אני ממש לא מתלבש כמו שאתה מתאר, ואני פשוט גר בישראל אז אני מתלבש כמו שמתלבשים בישראל. פשוט מאוד. אתם רוצים להתלבש כמו שמתלבשים בקנדה בישראל, אז אתם תקבלו נקניקייה לתחת מה אכפת לי?
    דבר שני אתה מדבר על זה ששכחתי את ה' בMIRIN? כי לא הבנתי מה אתה רוצה ככה הוא אומר וככה גם כתוב בכל מקום (קיצור שלadmiring)
    ואם זה בגלל ששכחת את ה' אז אתה אהבל מה אתה נתפס לקטנות -.-
    לא אמרתי שאתה מתלבש ככה הבאתי דוגמה לסטייל שקורה בארץ ולא אני לא אומר לך עכשיו להתחיל ללבוש כל מה שהאירופאים לובשים כי אתה באמת תצא ליצן בארץ אני בא להעביר לך תנקודה שאיך שהוא לבוש בתמונה נראה מכוער לישראלי הערס המצוי. ולא אני לא נתפס איתך לקטנות של ' אני לא אוטיסט מה שכתבת זה כמו לכתוב אתה לאכול שלו

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

חחחחחחח וואי הרגת אותי עם הסטייל הזה אתה נראה כמו הדוגמנים האלה באתרי אופנה
    סחטיין על היציאה הדבר היחיד שמוזר לי זה המועדון הזה כאילו וואט דה פאק איפה התאורה של מסיבה מזה הפלורוסנט הזה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    לא אמרתי שאתה מתלבש ככה הבאתי דוגמה לסטייל שקורה בארץ ולא אני לא אומר לך עכשיו להתחיל ללבוש כל מה שהאירופאים לובשים כי אתה באמת תצא ליצן בארץ אני בא להעביר לך תנקודה שאיך שהוא לבוש בתמונה נראה מכוער לישראלי הערס המצוי. ולא אני לא נתפס איתך לקטנות של ' אני לא אוטיסט מה שכתבת זה כמו לכתוב אתה לאכול שלו
    צודק, ותכל'ס אני מתפדח כי אני הייתי על 5 יחידות גבוה.
    בכל מקרה אתה מדבר על לבוש של ערסים כבדים, שכמעט ונעלמו.. היום הערסים מתלבשים גם בצורה אירופאית (שאני אישית לא אוהב) כמו הנעלי בובה, ג'ינס עם גומי וכאלה..
    אני אוהב אופנה והכל אבל אופנה גברית יותר לכיוון האמריקאית. מצטער לאכזב אותך אבל בחיים לא ראיתי סטייל אצל אמריקאי כמו של פותח האשכול

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

צודק, ותכל'ס אני מתפדח כי אני הייתי על 5 יחידות גבוה.
    בכל מקרה אתה מדבר על לבוש של ערסים כבדים, שכמעט ונעלמו.. היום הערסים מתלבשים גם בצורה אירופאית (שאני אישית לא אוהב) כמו הנעלי בובה, ג'ינס עם גומי וכאלה..
    אני אוהב אופנה והכל אבל אופנה גברית יותר לכיוון האמריקאית. מצטער לאכזב אותך אבל בחיים לא ראיתי סטייל אצל אמריקאי כמו של פותח האשכול
    אל תדאג אתה לא מאכזב אף אחד
    אולי חוץ מההורים שלך

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect