נכתב במקור על ידי
Awake1
חחחחחחחחחחחחחחח דימוי עצמי נמוך אחי יש לי דמעות
אם ראית את האשכול שלי (ואני מניח שראית פשוט החלטת כנראה להתעלם מי זה) אני מסתובב גם עם ל-ב-נ-י-ם ועוד יותר אני מסתובב בחורות לבנות,לא מת על שחורות.
שנית,אני מעדיף שחורים כי הם חושבים על LMS יותר מכל אחד פה בפורום,שאל לבן אם כסף מביא לך אושר,רוב הסיכויים שהוא יגיד לך משהו כמו "זה תלוי בלהבלהבלהבלה".שאל שחור אם כסף גורם לאושר,הוא אפילו לא יתווכח איתך,הוא יגיד לך כן,ואם תנסה להתווכח איתו הוא יצחק לך בפנים וילך.
שלישית,השחורים שלכם בישראל זה לא שחורים אצלנו בקנדה.הבדל של שמיים וארץ.
ו ארבע- אחי אם אתה לא מאמין ב LMS,בחייאת צא מהפורום,מה אתה עושה פה?חזור לאפאקספי ולתיירי הנרי שלך שלא מגיע לי לקרסול.פאק לכל הכובעים שמנסים להתרבות אצלנו פה בפורום,חזור מאיפה שהגעת,אין לך מה לעשות פה חד משמעית.רוצה דיון איתי על פילוסופיה רוחניות ו "דימוי עצמי"? אני יעשה לך אחד,אני אחד הטובים פה בפורום בזה אם לא הכי טוב,שאל בפורום קאוצ'ינג או שחפש בהיסטוריה את הזמן שהייתי שקוע בתוך כל זה.לא סתם עליתי לניהול פורום קאוצ'ינג.
יש לי עבר בהרבה דברים,הייתי כובע פעם,אני מוכן להתערב איתך שאני מכיר את כל הפיקאפ יותר טוב ממך,מיסטרי,גאמבלר,סניה,ניקולס,מאטאדור,כל הסדרה שלו,סימפל פיקאפ,שאל אותי מה שבא לך על מי שבא לך,מכיר את כל התאוריות שלהם ואת כל הלייף סטייל של כולם.
רוצה לשחק מי יותר חכמולוג ולמי יש יותר ניסיון?סבבה נשחק בזה אין לי בעיה.רק אל תבכה אחר כך שהפסדת ואני מקווה שהקו בינינו הובן,כי נדמה לי אתה לא מבין איפה אתה נמצא ואיפה אני נמצא.אתה אפילו לא יכול להביע דעה על משהו שאתה לא יודע,לא מבין ולא ניסית.ואני כן,אני הייתי בשתי הצדדים,אני שפטתי ועשיתי את הבחירות שעשיתי בגלל סיבות שלי,תחשוב למה בעצמך.
אני לא מתנהג כמו שחור(אולי רק מדבר כמו הם),לא מתלבש כמו הם,אם תסתכל בין התמונות שלי ושל חברים שלי אתה תראה הבדל של שמיים וארץ.הדבר היחיד שיש לי איתם זה LMS וקשרים.
TRYXY-
יש לי רק דבר אחר להגיד לך,מי שמגן על כובע הוא כובע בעצמו נקודה.
ITI10-אף אחד לא פרסם שום תמונה שלי פה,רק אני מפרסם פה תמונות שלי