קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו רוצה לשחק פיפא?
    על ידי ^NAOR^ בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-07-2007, 21:19
  2. מישהו רוצה משחק? פיפא?
    על ידי ELeMeNtAL בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-10-2006, 16:11
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-05-2006, 14:52
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 58 מתוך 58

מישהו רוצה לשחק את משחק הנאגים? - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחחחח אחשלי הבעיה שלו שהוא לא עובר הלאה
    הוא בטוח ניראלי שהוא היה צריך להוולד שחור
    הוא לא.

הוא נולד מי שהוא, פשוט בגלל המוסכמה החברתית של האזור המצומצם שהוא חיי בו, ההבנה שלו היא שהשחורים שחיים באזור שלו הם האנשים שהוא תופס כ"מקובלים".
    זה בגלל דימוי עצמי נמוך, וחוסר השתלבות אישית בחברה.

הוא גבר לבן בעולם המערבי,
    הוא נמצא בנקודת פתיחה הכי נשאפת בעולם היום, והוא רוצה להיות חלק מקבוצת מיעוטים מקופחת, שכל התרבות שלה מבוססת על תחושת פיצוי, (שזה מבוכה גדולה של הממשלה שלהם), וכל זה בגלל דימוי עצמי נמוך.

הוא יכול להתווכח עד מחר שזה לא ככה, אבל ההתנהגות שלו מעידה אחרת.
    נערך לאחרונה על ידי LittleLionMan; 10-12-2013 בשעה 12:49.

2. קישורים ממומנים

טיילר הביא לפה תמונה שלו מלפני כמה זמן וראינו טוב מאוד איך הוא נראה... יש מצב הוא השתנה מאז לא יודע אבל לפי מה שראיתי זה היה על הפנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חחחחחחחחחחחחחחח דימוי עצמי נמוך אחי יש לי דמעות

אם ראית את האשכול שלי (ואני מניח שראית פשוט החלטת כנראה להתעלם מי זה) אני מסתובב גם עם ל-ב-נ-י-ם ועוד יותר אני מסתובב בחורות לבנות,לא מת על שחורות.

שנית,אני מעדיף שחורים כי הם חושבים על LMS יותר מכל אחד פה בפורום,שאל לבן אם כסף מביא לך אושר,רוב הסיכויים שהוא יגיד לך משהו כמו "זה תלוי בלהבלהבלהבלה".שאל שחור אם כסף גורם לאושר,הוא אפילו לא יתווכח איתך,הוא יגיד לך כן,ואם תנסה להתווכח איתו הוא יצחק לך בפנים וילך.

שלישית,השחורים שלכם בישראל זה לא שחורים אצלנו בקנדה.הבדל של שמיים וארץ.

ו ארבע- אחי אם אתה לא מאמין ב LMS,בחייאת צא מהפורום,מה אתה עושה פה?חזור לאפאקספי ולתיירי הנרי שלך שלא מגיע לי לקרסול.פאק לכל הכובעים שמנסים להתרבות אצלנו פה בפורום,חזור מאיפה שהגעת,אין לך מה לעשות פה חד משמעית.רוצה דיון איתי על פילוסופיה רוחניות ו "דימוי עצמי"? אני יעשה לך אחד,אני אחד הטובים פה בפורום בזה אם לא הכי טוב,שאל בפורום קאוצ'ינג או שחפש בהיסטוריה את הזמן שהייתי שקוע בתוך כל זה.לא סתם עליתי לניהול פורום קאוצ'ינג.

יש לי עבר בהרבה דברים,הייתי כובע פעם,אני מוכן להתערב איתך שאני מכיר את כל הפיקאפ יותר טוב ממך,מיסטרי,גאמבלר,סניה,ניקולס,מאטאדור,כל הסדרה שלו,סימפל פיקאפ,שאל אותי מה שבא לך על מי שבא לך,מכיר את כל התאוריות שלהם ואת כל הלייף סטייל של כולם.

רוצה לשחק מי יותר חכמולוג ולמי יש יותר ניסיון?סבבה נשחק בזה אין לי בעיה.רק אל תבכה אחר כך שהפסדת ואני מקווה שהקו בינינו הובן,כי נדמה לי אתה לא מבין איפה אתה נמצא ואיפה אני נמצא.אתה אפילו לא יכול להביע דעה על משהו שאתה לא יודע,לא מבין ולא ניסית.ואני כן,אני הייתי בשתי הצדדים,אני שפטתי ועשיתי את הבחירות שעשיתי בגלל סיבות שלי,תחשוב למה בעצמך.

אני לא מתנהג כמו שחור(אולי רק מדבר כמו הם),לא מתלבש כמו הם,אם תסתכל בין התמונות שלי ושל חברים שלי אתה תראה הבדל של שמיים וארץ.הדבר היחיד שיש לי איתם זה LMS וקשרים.

TRYXY-
    יש לי רק דבר אחר להגיד לך,מי שמגן על כובע הוא כובע בעצמו נקודה.

ITI10-אף אחד לא פרסם שום תמונה שלי פה,רק אני מפרסם פה תמונות שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

אם ראית את האשכול שלי (ואני מניח שראית פשוט החלטת כנראה להתעלם מי זה) אני מסתובב גם עם ל-ב-נ-י-ם ועוד יותר אני מסתובב בחורות לבנות,לא מת על שחורות.

שנית,אני מעדיף שחורים כי הם חושבים על LMS יותר מכל אחד פה בפורום,שאל לבן אם כסף מביא לך אושר,רוב הסיכויים שהוא יגיד לך משהו כמו "זה תלוי בלהבלהבלהבלה".שאל שחור אם כסף גורם לאושר,הוא אפילו לא יתווכח איתך,הוא יגיד לך כן,ואם תנסה להתווכח איתו הוא יצחק לך בפנים וילך.

ו ארבע- אחי אם אתה לא מאמין ב LMS,בחייאת צא מהפורום,מה אתה עושה פה?חזור לאפאקספי ולתיירי הנרי שלך שלא מגיע לי לקרסול.פאק לכל הכובעים שמנסים להתרבות אצלנו פה בפורום,חזור מאיפה שהגעת,אין לך מה לעשות פה חד משמעית.רוצה דיון איתי על פילוסופיה רוחניות ו "דימוי עצמי"? אני יעשה לך אחד,אני אחד הטובים פה בפורום בזה אם לא הכי טוב,שאל בפורום קאוצ'ינג או שחפש בהיסטוריה את הזמן שהייתי שקוע בתוך כל זה.לא סתם עליתי לניהול פורום קאוצ'ינג.

יש לי עבר בהרבה דברים,הייתי כובע פעם,אני מוכן להתערב איתך שאני מכיר את כל הפיקאפ יותר טוב ממך,מיסטרי,גאמבלר,סניה,ניקולס,מאטאדור,כל הסדרה שלו,סימפל פיקאפ,שאל אותי מה שבא לך על מי שבא לך,מכיר את כל התאוריות שלהם ואת כל הלייף סטייל של כולם.

רוצה לשחק מי יותר חכמולוג ולמי יש יותר ניסיון?סבבה נשחק בזה אין לי בעיה.רק אל תבכה אחר כך שהפסדת ואני מקווה שהקו בינינו הובן,כי נדמה לי אתה לא מבין איפה אתה נמצא ואיפה אני נמצא.אתה אפילו לא יכול להביע דעה על משהו שאתה לא יודע,לא מבין ולא ניסית.ואני כן,אני הייתי בשתי הצדדים,אני שפטתי ועשיתי את הבחירות שעשיתי בגלל סיבות שלי,תחשוב למה בעצמך.

אני לא מתנהג כמו שחור(אולי רק מדבר כמו הם),לא מתלבש כמו הם,אם תסתכל בין התמונות שלי ושל חברים שלי אתה תראה הבדל של שמיים וארץ.הדבר היחיד שיש לי איתם זה LMS וקשרים.

TRYXY-

ולמרות החפירה חסרת הטעם שלך,
    אתה עדיין מתנהג בצורה קיצונית כדיי להוכיח את עצמך,
    ואתה עדיין משדר דימוי עצמי נמוך.

וכן ראיתי את האשכול שלך, ולא ציפיתי לראות ילד שלבוש כמו כושי.
    ציפיתי לראות ילד לבן רזה כמוך.
    לא ראיתי צורך להגיב לך באשכול שאתה מתאמץ יתרה להוכיח את עצמך יתר על המידה, וזה קל מאוד לפי מה שכתבת באשכול.

אתה לא רוחני ד"א, ומישהו שחש צורך לקבל אישור חיצוני בצורה כל כך נואשת, לא קרוב להיות רוחני. והידע שלך שווה לידע של כל הילדים שראו סרטוני מוטיבציה ואקאהרט טולה ביוטיוב.

היית בשני העולמות ? כמו כולם בפורום הזה. נכנסת לפיקאפ קראת המון חומר חסר תועלת, משם הובלת את עצמה לעזרה אישית והגעת למה שאתה מגדיר כ"רוחניות" וזהו.

במבחן המציאות, לא חווית כלום ולא עשית כלום מעבר ללנסות להוכיח את עצמך במעגל החברתי השכונתי שלך.

אתה עדיין ילד מביך שמתאמץ יתר על המידה להוכיח את עצמו.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי LittleLionMan צפיה בהודעה
    ולמרות החפירה חסרת הטעם שלך,
    אתה עדיין מתנהג בצורה קיצונית כדיי להוכיח את עצמך,
    ואתה עדיין משדר דימוי עצמי נמוך.

וכן ראיתי את האשכול שלך, ולא ציפיתי לראות ילד שלבוש כמו כושי.
    ציפיתי לראות ילד לבן רזה כמוך.
    לא ראיתי צורך להגיב לך באשכול שאתה מתאמץ יתרה להוכיח את עצמך יתר על המידה, וזה קל מאוד לפי מה שכתבת באשכול.

אתה לא רוחני ד"א, ומישהו שחש צורך לקבל אישור חיצוני בצורה כל כך נואשת, לא קרוב להיות רוחני. והידע שלך שווה לידע של כל הילדים שראו סרטוני מוטיבציה ואקאהרט טולה ביוטיוב.

היית בשני העולמות ? כמו כולם בפורום הזה. נכנסת לפיקאפ קראת המון חומר חסר תועלת, משם הובלת את עצמה לעזרה אישית והגעת למה שאתה מגדיר כ"רוחניות" וזהו.

במבחן המציאות, לא חווית כלום ולא עשית כלום מעבר ללנסות להוכיח את עצמך במעגל החברתי השכונתי שלך.

אתה עדיין ילד מביך שמתאמץ יתר על המידה להוכיח את עצמו.
    קראתי ספרים רוחניים בעובי של ספרים במטמתיקה,התעסקתי בטאי צ'י יותר מחצי שנה,והייתי בתוך כל הקטע של המדיטצייה יותר מי שנה וחצי.אל תגיד לי מה עשיתי ולא עשיתי,נראה לי שאני יודע טוב יותר ממך.פגשתי גם בודהיסט והלכתי לארוחות של אלו שארגנו את הטאי צ'י והלכתי גם לכל מיני סדנאות.מכיר את ZEITGEIST SPIRIT SCIENCE,TRHIVE,SIRIUS,ועוד הרבה אנשים רוחניים שאני שם כסף איתך שאתה בכלל לא מכיר.אני יגיד לך שום פעם ושוב פעם,לא סתם עליתי לניהול פורום קאוצ'ינג.

עשיתי דברים מטומטמים כמו שסימפל פיקאפ עושים(אפילו עשיתי סרטון על זה) תאכלס אולי זה לא היה כזה הזויי כמו סימפל פיקאפ אבל זה בטוח משהו ש 98% מהאנשים פה בפורום לא עושים.כתבתי מחבורות בעובי של ספרים,שיננתי ולמדתי את כל התאוריות,הסתכלתי כל כך הרבה סרטונים,הורדתי את הסדנאות של מיסטרי באורך של שש שעות.עשיתי את התוכנית של גאמבלר ו DC.יצאתי לסארג'ים והתחלתי עם בחורות שהזין שלך נופל רק מלהסתכל עליהם.

מצטער BUDDY,נפלת על הבנאדם הלא נכון בשביל לערער את האמונות והבחירות שלו.כל האמונות שלי וההחלטות שלי מגיעות הרבה יותר רחוק ממה שאתה חושב,משהו שחוויתי על הבשר שלי,ומשהו שאתה לא חווית ואני כנראה מבזבז את הזמן שלי על ילד שלא חווה כלום כדי לסמן לו הקו שמפריד בינינו.אבל זאת הבעיה שלי וחוץ מי זה,זה נחמד לפעמים ככה להוציא הכל ולהראות לילדי אפאקספי את ההבדל בינינו וביניכם.

אם היית אומר לי איך אני יגמור ואיך המצב שלי יראה לפניי שנה ומשהו(מסתובב עם שחורים,מתלבש איך שאני מתלבש,מוכר בכל חור מצוי,חברים שנמצאים בכלא,חושב על כסף 24\7,רואה ברוב הבחורות כרק זיון ועוד הרבה דברים שאני כרגע לא רוצה לדבר עליהם) הייתי צוחק עלייך ואומר לך,זה לא אני חד משמעית.אבל קרה מה שקרה,זה איפה שאני וזאת ההחלטה שלי.

everything has a reason.And this is MY REASON

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אגב אם היית במקומי וחווה את כל מה שחוויתי ויודע את כל מה שאני יודע,היית מסתכל על עצמך כמו על ליצן שמנסה להביא פה את ה EXPIRED SHIT שכבר מזמן עברת.

אם אני עדיין מביך,אז אתה ליצן

AWAKE יא סטלן התכוונתי שטיילר פרסם תמונה של תיירי הנרי מ F X P לא תמונה שלך חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

TRYXY-

חחחחחחחחחחחח איזה משפט תאמין לי שווה יותר מציטוט של איינשטיין

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

קראתי ספרים רוחניים בעובי של ספרים במטמתיקה,התעסקתי בטאי צ'י יותר מחצי שנה,והייתי בתוך כל הקטע של המדיטצייה יותר מי שנה וחצי.אל תגיד לי מה עשיתי ולא עשיתי,נראה לי שאני יודע טוב יותר ממך.פגשתי גם בודהיסט והלכתי לארוחות של אלו שארגנו את הטאי צ'י והלכתי גם לכל מיני סדנאות.מכיר את ZEITGEIST SPIRIT SCIENCE,TRHIVE,SIRIUS,ועוד הרבה אנשים רוחניים שאני שם כסף איתך שאתה בכלל לא מכיר.אני יגיד לך שום פעם ושוב פעם,לא סתם עליתי לניהול פורום קאוצ'ינג.

עשיתי דברים מטומטמים כמו שסימפל פיקאפ עושים(אפילו עשיתי סרטון על זה) תאכלס אולי זה לא היה כזה הזויי כמו סימפל פיקאפ אבל זה בטוח משהו ש 98% מהאנשים פה בפורום לא עושים.כתבתי מחבורות בעובי של ספרים,שיננתי ולמדתי את כל התאוריות,הסתכלתי כל כך הרבה סרטונים,הורדתי את הסדנאות של מיסטרי באורך של שש שעות.עשיתי את התוכנית של גאמבלר ו DC.יצאתי לסארג'ים והתחלתי עם בחורות שהזין שלך נופל רק מלהסתכל עליהם.

מצטער BUDDY,נפלת על הבנאדם הלא נכון בשביל לערער את האמונות והבחירות שלו.כל האמונות שלי וההחלטות שלי מגיעות הרבה יותר רחוק ממה שאתה חושב,משהו שחוויתי על הבשר שלי,ומשהו שאתה לא חווית ואני כנראה מבזבז את הזמן שלי על ילד שלא חווה כלום כדי לסמן לו הקו שמפריד בינינו.אבל זאת הבעיה שלי וחוץ מי זה,זה נחמד לפעמים ככה להוציא הכל ולהראות לילדי אפאקספי את ההבדל בינינו וביניכם.

אם היית אומר לי איך אני יגמור ואיך המצב שלי יראה לפניי שנה ומשהו(מסתובב עם שחורים,מתלבש איך שאני מתלבש,מוכר בכל חור מצוי,חברים שנמצאים בכלא,חושב על כסף 24\7,רואה ברוב הבחורות כרק זיון ועוד הרבה דברים שאני כרגע לא רוצה לדבר עליהם) הייתי צוחק עלייך ואומר לך,זה לא אני חד משמעית.אבל קרה מה שקרה,זה איפה שאני וזאת ההחלטה שלי.

everything has a reason.And this is MY REASON

עכשיו כל הטמבלים שפה שחשים לי מינימום פרויידים תקראו את מה שסימנתי ותבינו שזה דרך אחת מתוך מלא של פאקניג לחיות את החיים כי חיים רק פעם אחת. ואל תתחילו לזיין את השכל על "מה עם העתיד? אתה תגמור ברחוב!" כי זה לא יקרה לאף אחד שבוחר מסלול של לחיות את החיים כי מתקדמים,מכירים,וגם רוכשים כישורים וכוס עמק רק מי שחי ככה יודע שגם דלתות נפתחות בדרך שיכולות לסדר לך את החיים.

הפכת לאחד האנשים האהובים עלי אחרי מה שכתבת, באמת מעריך את איך שאתה חי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי LittleLionMan צפיה בהודעה
    הוא לא.

הוא נולד מי שהוא, פשוט בגלל המוסכמה החברתית של האזור המצומצם שהוא חיי בו, ההבנה שלו היא שהשחורים שחיים באזור שלו הם האנשים שהוא תופס כ"מקובלים".
    זה בגלל דימוי עצמי נמוך, וחוסר השתלבות אישית בחברה.

הוא גבר לבן בעולם המערבי,
    הוא נמצא בנקודת פתיחה הכי נשאפת בעולם היום, והוא רוצה להיות חלק מקבוצת מיעוטים מקופחת, שכל התרבות שלה מבוססת על תחושת פיצוי, (שזה מבוכה גדולה של הממשלה שלהם), וכל זה בגלל דימוי עצמי נמוך.

הוא יכול להתווכח עד מחר שזה לא ככה, אבל ההתנהגות שלו מעידה אחרת.
    תקרא את מה שכתבתי למעלה ותבין שלא באים נגדך. עכשיו בוא נהיה קצת אגרסיבים כי רק ככה זה הולך, תוריד תראש קצת כי באת לפה בגישה מאוד מתנשאת של "יש לי ניסיון חיים וידע בהכל" שבתכלס לא עברת כלום לפי התגובה שלך, וכן תקבל את מה שאני כותב עכשיו בלי לנסות להתווכח מה שכתבת פשוט לא נכון. עכשיו קח קצת זמן ותתחיל להתסכל בפורום פה לא מנקודת מבט של אשכנזי מתנשא אלא מתוך באמת רצון לפתוח תראש וללמוד ותאמין לי שאם לא תשנה את דעתך לפחות לגבי מי שבאמת מנסה לעזור פה כמו AWAKE שמנסה לפתוח לך תראש קצת אני יעשה איתך סארג עם תחתוני בוראט בשביל להציג ערך גבוה סבבה?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני לא מנסה להחדיר שום דבר בכוח לאף אחד,הרי כולנו פעם היינו באותה דעה של LITTLELIONMAN פעם,ואני זוכר את עצמי בפעם הראשונה בהופעתו של טיילר לפניי שנה או שנתיים,לא הפסקנו לקלל אותו כי כולנו היינו פה כובעים פעם.כולנו צריכים לעבור בדרך זה או אחרת ולהיות ב-ש-ת-י הצדדים בשביל לראות,לחוות ולנסות.אגב אם כבר דימוי עצמי,אני זוכר משהו כמו לפניי שנתיים נפלתי על מאמר בפורום של דון ג'ואן על דימוי עצמי ואגו (כמובן שהייתי יותר מדי כובע בשביל לקחת את כל המאמר ברצינות) LITTLELIONMAN זה מי שמה לקחת את המאמר?

היה גם מאמר דומה בפורום אלפא של בנאדם רוחני\פיקאפר שכתב מאמר על אגו ודימוי עצמי,יכול להיות שזה זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

TRYXY-

אחי מה אתה רציני? אתה באמת מגיב לו? בוא נראה אותו שיפרסם דיווחי שטח אמיתיים כמו שאתה נותן פה, ואז נראה מה הוא שווה.

אל תגיב לאנשים כאלה, זה בושה, הוא עדיין דוגל ב"שיטת הפרס", חחח אני מת פה.
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 12-12-2013 בשעה 23:27.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה

עכשיו כל הטמבלים שפה שחשים לי מינימום פרויידים תקראו את מה שסימנתי ותבינו שזה דרך אחת מתוך מלא של פאקניג לחיות את החיים כי חיים רק פעם אחת. ואל תתחילו לזיין את השכל על "מה עם העתיד? אתה תגמור ברחוב!" כי זה לא יקרה לאף אחד שבוחר מסלול של לחיות את החיים כי מתקדמים,מכירים,וגם רוכשים כישורים וכוס עמק רק מי שחי ככה יודע שגם דלתות נפתחות בדרך שיכולות לסדר לך את החיים.

הפכת לאחד האנשים האהובים עלי אחרי מה שכתבת, באמת מעריך את איך שאתה חי.

תקרא את מה שכתבתי למעלה ותבין שלא באים נגדך. עכשיו בוא נהיה קצת אגרסיבים כי רק ככה זה הולך, תוריד תראש קצת כי באת לפה בגישה מאוד מתנשאת של "יש לי ניסיון חיים וידע בהכל" שבתכלס לא עברת כלום לפי התגובה שלך, וכן תקבל את מה שאני כותב עכשיו בלי לנסות להתווכח מה שכתבת פשוט לא נכון. עכשיו קח קצת זמן ותתחיל להתסכל בפורום פה לא מנקודת מבט של אשכנזי מתנשא אלא מתוך באמת רצון לפתוח תראש וללמוד ותאמין לי שאם לא תשנה את דעתך לפחות לגבי מי שבאמת מנסה לעזור פה כמו AWAKE שמנסה לפתוח לך תראש קצת אני יעשה איתך סארג עם תחתוני בוראט בשביל להציג ערך גבוה סבבה?
    ואתה כן מדבר מתוך ניסיון חיים?
    כי ממה שאני זוכר ממך אתה קטן בגיל

אגב שאלה לי אליכם
    רק לי ניראה ש littlelionman זה סניה?
    או שהם פשוט כותבים נורא דומה
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 13-12-2013 בשעה 00:42.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    ואתה כן מדבר מתוך ניסיון חיים?
    כי ממה שאני זוכר ממך אתה קטן בגיל

אגב שאלה לי אליכם
    רק לי ניראה ש littlelionman זה סניה?
    או שהם פשוט כותבים נורא דומה
    כן אני מדבר מתוך ניסיון של החיים כי כמו שאמרתי יש הרבה דרכים ואני גם נמצא בדרך מסויימת (גם אם אני עוד בתחילתה) ואני עומד מאחורי כל מילה שלי כי כל מה שכתבתי עברתי (חוץ מהקטע של העבודה למרות שגם בקטע הזה היו לי דברים אבל לא מספיק רציניים בגלל הגיל)

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect