צודק.
אתה חכם, ואני טיפש..
עכשיו אחרי שנתת לעצמך טפיחה על האגו שלך, שב בשקט, סתום תפה, ותקשיב קצת לעצות של אחרים.
אין דבר כזה "בנות שבאות למסיבות רק בשביל סטוצים", מי שאומר את זה לא מבין בבחורות בשיט.
למה אני אומר את זה?
בגלל שאם תשאל בחורות במועדונים, רוב הבחורות בגלל יגידו לך שהן מחפשות גבר לקשר רציני ולאו דווקא לסטוץ, ואז אם תשאל אותן אז למה הן בכלל במועדון אם לא בשביל סטוץ, הן יגידו לך שהן באות להנות ולרקוד.. (
זה שקר אגב, הן באות כדי להראות כוסיות וכדי שיתחילו איתן גברים חתיכים שהן יכולו להגיד לחברות שלהן שהתחילו איתן חתיכים)
דבר שני, בחורות בדרך כלל יותר חרמניות מגברים וזה מוכח, פשוט לנשים יש דחיית סיפוקים מטורפת..הן מסוגלות להסתכל על הגוף של חבר שלהן ולהזיל ריר מבלי לגעת בו וללטף אותו ולהרגיש אותו (בניגוד אלינו, שאם אנחנו רואים את חברה שלנו מתכופפת או אפילו סתם מכינה אוכל על השיש עם הגב אלינו, אנחנו חייבים להיצמד אליהן ולהרגיש אותן וללטף...) את זה אמרתי בנוגע ל "בחורות לא חושבות כמו גברים".
דבר שלישי, אתה לא צודק שאם אתה מנשק בחורה יוצא מזה רק יזיזות או כלום..
אני אישית השגתי את חברה שלי ממסיבה.
התנשקנו, אני ניסיתי להוציא באותו הערב יותר מיזה, היא נתנה לי ברקס, אמרה לי שהיא רוצה אותי בקטע אחר ולא סתם ככה, אני הסכמתי...והופה
הכל בתלוי באיך אתה מתנהג עם הבחורה, ומה אתה משדר לה שאתה רוצה ממנה.
כמו לדוגמא, אם אני מזמז בחורה על הבר ומתחיל ללטף לה את הירך הפנימית (קרוב לכוס שלה), אז היא מבינה שאני לא מתכוון לעצור בקרוב..
אבל אם אני מדבר איתה כל הערב, מסתכל לה על השפתיים, מחייך והכל, אבל לא עושה צעד של נשיקה, היא יכולה להבין שתי דברים - או שאני גיי ואני מפחד לנשק
או שאני לא רוצה למהר והיא נראית לי בחורה לעניין.