כותרת.
ואם כן
למה?
כותרת.
ואם כן
למה?
|
|
משתדל, כי זה משפר תסטטוס ואולי דרכה אוכל להכיר עוד בנות
כן.
כי תמיד אפשר להציל את המערכת (אם שניכם רוצים אבל יש תקלים וריבים..אז אפשר תמיד לחזור לנסות שוב)
ואם לא רוצים להציל את המערכת יחסים אבל עדיין יש משיכה..ובא לה עלייך כמו שלך עדיין בא עלייה, אז אפשר להפגש בוא ושם.."להשלים פערים" מה שנקרא..
חוץ מזה שאף פעם לא ראיתי סיבה ממשית באמת לחתוך קשר לגמרי..אם יצאת עם מישהי כנראה שהיה לך טוב איתה, אז אם יש איזה בעיה וקרה מקרה שנפרדתם, אז למה לחתוך את הקשר לגמרי אם היה כיף איתה?
בחורה שחותכת ממני אני לא רוצה לראות אותה ממטר
בחורה שמנסה פרינדזון או מנסה עליי כל מיני שטויות איתי אני חותך איתה כאילו לא מכיר אותה
לנסות אחר כך לשמור עם הבחורה קשר כדי להכיר דרכה בחורות זה עוד יותר דפוק.רוב הסיכויים שהיא כבר סיפרה לחברות שלה שהיא חתכה ממך או משהו בשביל להתלהב ליד חברות שלה
לא מבין ולא הבנתי למה לבזבז על זה זמן
I AINT BOUT THAT LIFE
סתם שאלה .. יש לכם חברים ממין זכר נכון ? אני מקווה ...
אתם יושבים איתם מדי פעם מדברים צוחקים ונהנים ?
אתם רוצים לזיין אותם ??
אז למה אתם לא יכולים לשבת עם בחורה בלי אינטרסים של מין או של חברות שלה ??
תלוי בסיטואציה.
אם אני יושבים עם חברים וקורה מצב שאני אני מדבר עם ידידה שלי..אז סבבה.
אבל להגיד לך שיוצא לי סתם לקבוע עם ידידה שלי לשבת איפה שהוא ולעשן נרגילה ולדבר איתה סתם? ממש לא.
למה? כי אין לי איתה הרבה נושאי שיחה כמו שיש לי עם חברים שלי.
אז כן, כדי שאני ישב עם בחורה מתוך רצון ושאני יוכל לדבר איתה בכיף..אני צריך שיהיה לך אינטרס מסויים ממנה.
זאת האמת, כואבת כמו שהיא.
השאלה היא
למה לא?
..Everyone Loves You When You're Dead..
רוב הנשים היום חיות בעולם אחר ממה שאנחנו חיים במיוחד בגילאים שלך ושלי, החיים שלהן על easy mode לכל בחורה יש היום צבא של white knights , הן מקבלות יחס של נסיכות מפונקות בעבודה, בלימודים ובתקשורת כל הזמן הן מקבלות יחס אוהד ואמפתי בזמן שלנו עושים דמוניזציה, לכן אני לא רואה איך אני יכול להתיידד עם בחורה שתהיה חברת אמת שלי שאני אוכל לצחוק, לדבר ושאני ארגיש שאני מבין אותה והיא מבינה אותי. (ניסיתי בעבר וזה לא הלך)
אז אני פועל כמו rodney כדי שאני אשב עם בחורה אני צריך שיהיה לי אינטרס מסויים ממנה,, כי היום לצערי רוב הנשים הן לא יותר מילדות מגודלות...
כי זה מוזר אחי.. אם אני חושב על זה תמיד במהלך החיים חשבתי על לזיין את הידידות שלי תמיד
תמיד עוברת בי המחשבה כשאני רואה ידידה שאני יזיין אותה.. ככה הם הגברים
כל הזמן אם נגיד היינו יושבים אני וחבר ועוד 2 ידידות בבית של מישהו תמיד לא הייתה אווירה "ידידותית" כמו שרק יושבים רק הגברים... תמיד אני מעביר בראש דברים שקשורים לסקס, כי ככה זה אין מה לעשות. .כשאתה יושב עם בחורה ומדברים אחד עם השנייה וקרובים אחד לשני פיזית עם הפנים, אתה מתחיל כבר לדמיין איך אתה מדביק לה צרפתית ואחר כך מזיין אותה..
בינתיים לא פגשתי אף ידידה שחשבתי עליה כ"אחות" שיעני בחיים אינ לא אחשוב לזיין אותה או משהו בסגנון
אולי ישמע לכם דפוק... כמעט כמעט ואין לי ידידות הידידות שיש לי זה בחורות שאני לא יכול להיות חבר שלהן/לזיין אותן (כמו חברות של חברים שלי)... זה לא שאני לא טיפוס חברותי... פשוט אני בנאדם עם תכלס וכאן ועכשיו אם אני מתחיל לדבר עם מישהי או מכיר דרך חברים או לא יודע מה... אני כמעט בכמה דקות הראשונות כבר יכול להחליט אם אני רוצה לנסות איתה קשר או שהיא סתם אחת לסטוצים... אם זה הולך אחד מה2 אז כל הכבוד וסבבה... אם נחתך בגלל משהו אז בדרך כלל אני לא חוזר אלא אם כן זה נחתך כי פתאום אותה בחורה נכנסה לתקופה של לחץ ואין לה זמן לכלום אבל זה נדיר.
עכשיו למה כל זה? כי ממילא אני מדבר עם מלאא בנות ביום ובזמן האחרון כבר יוצא שאני שוכח מחלק מהן חח אז אלה שאני לא רוצה לפתח איתן כלום אין לי למה לדבר איתן... סתם בזבוז זמן ואם משהו נחתך אז סימן שהיה ריב או קטע מסריח ואחרי דבר כזה אני לא חוזר לדבר עם אותה בחורה, אגב AWAKE דיבר פה על FRIENDZONE... אני למדתי משהו.. הFRIENDZONE זה משהו שגברים המציאו לא נשים... איך זה שאני מדבר עם המון בנות בזמן האחרון ומתחיל ולא יודע מה ואני לא מקבל FRIENDZONE אף פעם? כי פשוט מאוד אני מאוד ישיר ואני עובד בצורה מאוד פשוטה... אני מהתחלה מצהיר על הכוונות שלי ולא מנסה לשחק איזה משחק בניסיון להתקרב למישהי בדרך כלשהי (אמנם אני עושה את זה בטאקט לא כמו חמור אבל לא רוצה להגיע לידידות)
יצאתי לא מזמן עם אחת מטורללת בת איזה 30 בהתחלה חשבה שאנחנו "ידידים" בסופו של דבר היא צירפתה אותי ואחרי זה גם יותר מזה...
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 16-12-2013 בשעה 02:29.