SHARE WHAT YOU GOT
DO WHAT YOU CAN
SQUAT TILL YOU DROP
SHARE WHAT YOU GOT
DO WHAT YOU CAN
SQUAT TILL YOU DROP
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
|
|
SD,chief keef,1take,lil durk,wacka flocka,mgk
בעיקרון כל השירים הגנגסטריים שגורמים לי לרצות להביא למישהו מכות
סתם זרקתי אחד שהקפיץ לי את האימון היום
אני לא רוצה להשתמש בזה כמו COVER למה שאני ואיך שאני,אבל שתדע שבעולם הרוחני יש דבר כזה YING ו YANG (הטוב ורע,אני מניח שאתה יודע מה זה) האלמנט הזה משתקף בהרבה דברים בחיים,כמו למשל MATERIALISM ו SPIRITUEL,זה אגב למה הרבה גנגסטרים מאמינים בה' ומאוד קשורים לדתות שלהם.ותאמין או לא,יש להם חיים מאוזנים.
הזמן שהייתי בנאדם רוחני קיצוני כבר עבר,החלטתי עכשיו להשקיע בצד המטריאלסתי שלי ה "רע" ולהיות קיצוני.אלא אכן חיים לא מאוזנים ממבט של בנאדם רגיל שמתסכל על כל זה.ואני לצערי לא לומד אף פעם שום דבר עד שאני לא נתקע בקיר כל כך חזק שזה מפיל אותי על הרצפה.ובנתיים טוב לי איפה שאני ואיך שאני,אם אני מנהל חיים לא בריאים ולא מאוזנים,אני מניח שהחיים יתנו לי שיעור לחיים,ואני יהיה מוכן לזה.אבל זה לא נכון שאיזה מישהו מפורום שאני בכלל לא מכיר ינסה להכתיב לי ולהגיד שאני חיי לא בסדר.(כבר עשיתי את הטעות הזאת מלא פעמים בעבר וכמו שאמרתי אני לומד מטעויות)
אם הייתי יכול להסביר לך איך אני רואה דברים ולמה הייתי מסביר אבל לצערי אני בחיים לא יוכל להסביר לך איך אני רואה את הדברים.כי כמו שאמרתי ואני ימשיך להגיד כל פעם,אין דבר בעולם יותר חזק ממעשים וניסיון.
ואגב אם כבר רוחניות אני בדיוק כותב אשכול על חבר אחד מהטובים שלי שיוצא מחר מהכלא,את הסיפור המלא שלו למעשה,האשכול מלווה בלקח,אז אם הכרת את ה AWAKE הישן ואהבת,אתה תמיד מוזמן לקרוא את האשכול![]()