קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. # תמונה שלי # יש בנות באטרף ? :]
    על ידי סטלה קלאוס בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 25-08-2013, 18:43
  2. פרסום | הסיפור שלי.
    על ידי xyzxyz בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-12-2009, 03:58
  3. הסיפור שלי :)
    על ידי AvivChoen בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-08-2009, 22:30
  4. [עזרה] איך אני משפר את הביטחון העצמי שלי מול בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 22:32
  5. הסיפור שלי ושל עומר Omer לכל המעוינים
    על ידי MuGi בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 27-07-2006, 03:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

הסיפור שלי עם בנות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל הסיפור שלי עם בנות

ערכתי כל הלילה והכנתי עבור ניקולס סרטון שירגש אתכם

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה

יש תמונות שלו מתנשק עם בחורה ולא רק נשיקה בלחי?
    תודה מראש, שמוליק.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

אהבתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה

ממש לא מרגש, עצוב ופתטי יהיה המונח היותר מדויק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    ממש לא מרגש, עצוב ופתטי יהיה המונח היותר מדויק.
    למה?.. אם יש אמת בסרטון, אז כל הכבוד לו. הוא הצליח להשתנות ולהיות מי שהוא באמת רוצה וגם עושה על הדרך כסף בזכות הזה.

סניה יש לי שאלה אליך.. וגם לחברי הפורום כאן.. למה אתם חושבים שזה שחור או לבן כל הקטע עם הבנות וההצלחה?
    למה זה לא פשוט אפור? למה זה או LMS או אמנות הפיתוי? זה אמור לבוא ביחד - שיפור רוחני במקביל לשיפור חומרי.
    שיפור האופי שלך במקביל לשיפור הנתונים שלך.
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 19-12-2013 בשעה 18:40.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה הדבר הבעייתי בכל התחום.
    הוא לא היה מאושר כי הוא לא אהב את עצמו.
    ולמה הוא לא אהב את עצמו? כי אף אחד אחר לא אהב אותו...
    ואיך גורמים לזה שיאהבו אותך?

אתה צריך שהיו לך תכונות שאנשים אוהבים, ואתה צריך דברים שאנשים נמשכים אליהם.
    אז צריך להראות טוב (אל תשקרו לעצמכם) , אתה צריך כסף (אל תשקרו לעצמכם) ואתה צריך שאנשים יכירו אותך, ידברו עליך ויתרשמו ממך כפי שאתה ומבלי להשוויץ בעצמך באופן עצמי (סטטוס, אל תשקרו לעצמכם).

LMS זה לא סתם.
    וסתם להפוך להיות בן אדם מעניין, מבלי לשנות את הLMS שלך, זה דבר נחמד, אבל זה לא אמיתי לחלוטין, כי איפשהו תמיד יהיו לך ספקות ואיפשהו תמיד תשאל את עצמך למה לאנשים מסויימים קל יותר עם נשים (ומתחילים איתם נשים) ולמה לך זה קשה יותר?

כי פיקאפ זה דבר נחמד והכל..אבל הוא שקרי בחלק גדול ממנו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אז צריך להראות טוב (אל תשקרו לעצמכם) , אתה צריך כסף (אל תשקרו לעצמכם) ואתה צריך שאנשים יכירו אותך, ידברו עליך ויתרשמו ממך כפי שאתה ומבלי להשוויץ בעצמך באופן עצמי (סטטוס, אל תשקרו לעצמכם).

LMS זה לא סתם.
    וסתם להפוך להיות בן אדם מעניין, מבלי לשנות את הLMS שלך, זה דבר נחמד, אבל זה לא אמיתי לחלוטין, כי איפשהו תמיד יהיו לך ספקות ואיפשהו תמיד תשאל את עצמך למה לאנשים מסויימים קל יותר עם נשים (ומתחילים איתם נשים) ולמה לך זה קשה יותר?

כך משפט מחץ: קשה באימונים, קל בים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    כך משפט מחץ: קשה באימונים, קל בים
    מה??

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מה??
    קח** משפט מחץ:

קשה באימונים, קל בים

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

למה?.. אם יש אמת בסרטון, אז כל הכבוד לו. הוא הצליח להשתנות ולהיות מי שהוא באמת רוצה וגם עושה על הדרך כסף בזכות הזה.

סניה יש לי שאלה אליך.. וגם לחברי הפורום כאן.. למה אתם חושבים שזה שחור או לבן כל הקטע עם הבנות וההצלחה?
    למה זה לא פשוט אפור? למה זה או LMS או אמנות הפיתוי? זה אמור לבוא ביחד - שיפור רוחני במקביל לשיפור חומרי.
    שיפור האופי שלך במקביל לשיפור הנתונים שלך.
    על מה כל הכבוד לו, על זה זה שהוא מאכיל גברים בשטויות ומבזבז להם את הזמן במקום להגיד להם לשפר את הLMS שלהם או על זה שבגלל אנשים כמוהו גברים מתחילים עם כל מה שזז ורק מעלים לנשים עוד יותר את האגו ובכך פוגעים בגברים כמוך.

אז מספיק עם השטיות והקלישאות האלה של "שיפור אופי" או "שיפור רוחני", האנשים שהכי מצליחים עם נשים ובכלל בחיים בזכות האופי שלהם זה אנשים פסיכופתים נרקיסיסטיים, זה נקרא אצלך שיפור רוחני?!

תתמודדו עם האמת, נשים ובכלל בני אדם תמיד ישפטו אותכם ע"פ שיקולים קרים של מבנה עצמות, כסף וסטטוס, אפילו אם הם לא ירצו לשפוט אותך ע"פ השיקולים האלה זה מה שיקרה בפועל הhalo effect והLookism פשוט חזקים מאיתנו.

וכבר בדייט בחשכה ראינו דוגמא לכוח של הLMS לעומת ה"כוח" של ניקולס LOL.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    על מה כל הכבוד לו, על זה זה שהוא מאכיל גברים בשטויות ומבזבז להם את הזמן במקום להגיד להם לשפר את הLMS שלהם או על זה שבגלל אנשים כמוהו גברים מתחילים עם כל מה שזז ורק מעלים לנשים עוד יותר את האגו ובכך פוגעים בגברים כמוך.

אז מספיק עם השטיות והקלישאות האלה של "שיפור אופי" או "שיפור רוחני", האנשים שהכי מצליחים עם נשים ובכלל בחיים בזכות האופי שלהם זה אנשים פסיכופתים נרקיסיסטיים, זה נקרא אצלך שיפור רוחני?!

תתמודדו עם האמת, נשים ובכלל בני אדם תמיד ישפטו אותכם ע"פ שיקולים קרים של מבנה עצמות, כסף וסטטוס, אפילו אם הם לא ירצו לשפוט אותך ע"פ השיקולים האלה זה מה שיקרה בפועל הhalo effect והLookism פשוט חזקים מאיתנו.

וכבר בדייט בחשכה ראינו דוגמא לכוח של הLMS לעומת ה"כוח" של ניקולס LOL.
    רגע אז אתה רוצה להגיד לי שאסור להתחיל עם נשים בכלל? כדי שלא יהיה להן אגו? רואים שקיבלת אגרוף רציני מבנות לפי איך שאתה מדבר..
    בכל מקרה אתה טועה, לא יכול להיות בחור לא חברותי ועם ביטחון בסביבה נמוך שיהיה לו סטטוס גבוה, לא יכול להיות בחור שמשפר תגוף שלו אם אין לו משמעת אימונים וכוח מוטביציה, ולא יכול להיות בן אדם עשיר אם אין לו את היכולת לחשוב או את הכישרון להשיג המון כסף. כל זה זה אופי. אתה חושב שמראה נותן לך ביטחון ונותן לך תתכונות הגבריות הדרושות להצליח בחברה? אם כן אז אתה לא חי במציאות. כנ"ל כסף, זה לא משפר אותך מבחינת הסטטוס.. וגם אם כן, לפעמים שיפור הסטטוס קודם לשיפור הכסף.

ככל שהLMS שלך יותר טוב, ככה תכונות האופי שלך יותר טובות - וההפך. ככל שתכונות האופי שלך יותר טובות, יש לך פוטנציאל להגיע לLMS יותר גבוה.
    בגלל זה אני אומר, במקביל לשיפור החומרי שלך, תקדיש גם זמן לשיפור הרוחני שלך, שיסייע עליך גם בשיפור החומרי וגם בכללי יהווה עוד שיפור.

ובנוגע לניקולס, לא אמרתי שהוא איזה זיין ובטח שלא יותר טוב מאחרים אבל אם הוא עשה את השינוי העצמי שלו והגיע לאושר, למה אתה חושב שאתה תשנה לו את התפיסה שלו לאושר?
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 19-12-2013 בשעה 19:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

LMS זה לא סתם.

אחי יצאת מירר מטורף

לא כל החיים סובבים סביב LMS, גם פיקאפרים לא כל החיים שלהם סובבים סביב זה ותכלס הם אנשים נורמאלים, זה אתם שמקצינים כל דבר ומתרגשים מזה שבא למישו להתפרע ולשבור תמוסכמות ולהתחיל עם בחורה סתם ככה ברחוב.
    LMS היא גישה מאוד טובה, אבל יש בה תקלה.
    מראה וכסף הכל ברור, אבל בסטטוס אתה לא יכול להגיד לבנאדם שמתחיל מאפס "לך דבר עם אנשים תיצור קשרים", הוא לא ידע איך. הוא ילך לאנשים שנראי בעיניו הכי מקושרים בשכבה (לפעמים הוא גם יטעה וילך לאנשים שבכלל אין להם מה להציע), והוא יהרוס הכל. יעשה פדיחות, ויהפוך לבדיחה של השכבה.

הסטטוס לפי דעתי זה הדבר הכי חשוב בLMS, הוא דורש אופי וביצים.
    לדעת איך להיכנס למעגלים חברתיים זה קשה, ואי אפשר לזייף התנהגות של אחד שיכול להיכנס לשם, פשוט אי אפשר. כדי להיות בנאדם מקושר צריך להיות עם אופי מסויים ועם כישורים חברתיים ברמה זו או אחרת. ויש אנשים שמצליחים להשיג את הכישורים האלה לאט לאט מהשיחות של היומיום עם חברים ואנשים שהם כבר דיברו איתם אבל לא ברמה של ממש.
    אבל גישה כזאת היא מאוד איטית ולא כולם יודעים איך בכלל להתחיל לעבוד איתה. אז יש אנשים שפונים לפיקאפ ומטרידים אנשים ברחוב ומשם מבינים הרבה יותר מהר איך לנהל שיחה הגיונית עם אנשים. איך לתפקד חברתית.
    ואתם יכולים לטעון שהם חסרי חיים, שהם אידיוטים, מכוערים, מוזרים, אבל אחרי כמה זמן הם מתחילים לקלוט את החברה באופן טבעי.
    הם מבינים לבד שהם צריכים להראות יותר טוב, הם מבינים לבד שקשרים זה משהו חשוב, הם קולטים דברים לבד בלי שאף אדם מאיזה פורום מוזנח יאכיל אותם בכפית, יאמר "LMS! LMS!!" ויראה תמונות של איזה שחקן הוליוודי עם חבורת כוסיות בביקני על היאכטה הפרטית שלו.

אל תגיד לי שאני טועה, כי יש לך מקרים כאלה בכל מקום. אני אקח את הדוגמא הכי קרובה, סתכל על ניקולאס מדון זואן. פעם הוא היה הכי גרוע בעולם, לא בקטע עם בנות אלא בכל קטע חברתי שהו. אתה יכול להתווכח אם הוא זיין או לא אבל זה לא משנה, כי הפיקאפ שינה אותו, נתן לו קפיצת מדרגה מטורפת.
    תסתכל עליו בתחילת הדרך ותסתכל עליו עכשיו, הוא השתפר פי כמה וכמה מבחינת הLMS ואני מוכן להתערב איתך שאם במקום לגלות על הפיקאפ הוא היה מגלה על LMS, הוא היה נשאר תקוע.

לסיכום, LMS אחלה דבר, אבל לא מתאים לכל אחד.
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 19-12-2013 בשעה 19:53.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    אחי יצאת מירר מטורף

לא כל החיים סובבים סביב LMS, גם פיקאפרים לא כל החיים שלהם סובבים סביב זה ותכלס הם אנשים נורמאלים, זה אתם שמקצינים כל דבר ומתרגשים מזה שבא למישו להתפרע ולשבור תמוסכמות ולהתחיל עם בחורה סתם ככה ברחוב.
    LMS היא גישה מאוד טובה, אבל יש בה תקלה.
    מראה וכסף הכל ברור, אבל בסטטוס אתה לא יכול להגיד לבנאדם שמתחיל מאפס "לך דבר עם אנשים תיצור קשרים", הוא לא ידע איך. הוא ילך לאנשים שנראי בעיניו הכי מקושרים בשכבה (לפעמים הוא גם יטעה וילך לאנשים שבכלל אין להם מה להציע), והוא יהרוס הכל. יעשה פדיחות, ויהפוך לבדיחה של השכבה.

הסטטוס לפי דעתי זה הדבר הכי חשוב בLMS, הוא דורש אופי וביצים.
    לדעת איך להיכנס למעגלים חברתיים זה קשה, ואי אפשר לזייף התנהגות של אחד שיכול להיכנס לשם, פשוט אי אפשר. כדי להיות בנאדם מקושר צריך להיות עם אופי מסויים ועם כישורים חברתיים ברמה זו או אחרת. ויש אנשים שמצליחים להשיג את הכישורים האלה לאט לאט מהשיחות של היומיום עם חברים ואנשים שהם כבר דיברו איתם אבל לא ברמה של ממש.
    אבל גישה כזאת היא מאוד איטית ולא כולם יודעים איך בכלל להתחיל לעבוד איתה. אז יש אנשים שפונים לפיקאפ ומטרידים אנשים ברחוב ומשם מבינים הרבה יותר מהר איך לנהל שיחה הגיונית עם אנשים. איך לתפקד חברתית.
    ואתם יכולים לטעון שהם חסרי חיים, שהם אידיוטים, מכוערים, מוזרים, אבל אחרי כמה זמן הם מתחילים לקלוט את החברה באופן טבעי.
    הם מבינים לבד שהם צריכים להראות יותר טוב, הם מבינים לבד שקשרים זה משהו חשוב, הם קולטים דברים לבד בלי שאף אדם מאיזה פורום מוזנח יאכיל אותם בכפית, יאמר "LMS! LMS!!" ויראה תמונות של איזה שחקן הוליוודי עם חבורת כוסיות בביקני על היאכטה הפרטית שלו.

אל תגיד לי שאני טועה, כי יש לך מקרים כאלה בכל מקום. אני אקח את הדוגמא הכי קרובה, סתכל על ניקולאס מדון זואן. פעם הוא היה הכי גרוע בעולם, לא בקטע עם בנות אלא בכל קטע חברתי שהו. אתה יכול להתווכח אם הוא זיין או לא אבל זה לא משנה, כי הפיקאפ שינה אותו, נתן לו קפיצת מדרגה מטורפת.
    תסתכל עליו בתחילת הדרך ותסתכל עליו עכשיו, הוא השתפר פי כמה וכמה מבחינת הLMS ואני מוכן להתערב איתך שאם במקום לגלות על הפיקאפ הוא היה מגלה על LMS, הוא היה נשאר תקוע.

לסיכום, LMS אחלה דבר, אבל לא מתאים לכל אחד.
    לניקולס יש סטטוס שלילי ודיי פדחני. להיות מוכר כ"אמני פיתוי" זה לא הסטטוס שמתכוונים אליו בS.
    בנוסף אין לניקולס L. הוא יכל להסתפר, לשפר תגוף, להתלבש יותר יפה.. והוא בחר לא לעשות שום דבר מזה.
    ובנוגע לכסף אני לא יודע אבל אני מניח שהוא כמו כולם.

ניקולס לא ממש מקושר למציאות לדעתי ועדיין נתפס כמוזר. מי הולך לתכנית טלויזיה מתחיל לדבר על עצמו כאמן פיתוי ואז לא מצליח לעומת מישהו שבחיים לא שמע על אמנות הפיתוי והצליח? אם כבר מתעסקים בזה ורוצים לצאת לא מוזרים, צריך לשמור את זה דיי בסוד...

ניקולס יכול להגיע באמת רחוק אם הוא יתחיל לשפר LMS

אחרי שסגרתי את פינת ניקולס, בוא נדבר על LMS.. אמרת שזה לא מתאים לכל אחד.. אתה טועה. זה כן מתאים לכל אחד, אבל רק אם הוא משפר את גם התחום הרוחני שבו זה אומר כן לצאת לשבור מוסכמות (ולא בצורה פדחנית בשכבה שלך שאתה מתחיל עם כל הבנות ואז לא מבין למה אתה ילד כאפות ) כן לפתח ביטחון ועוד..
    אחרי שיש לך תאופי הנכון יש לך גם תאפשרות להתקדם בLMS. ובגלל זה זה כן מתאים לכולם כי כן אפשר לשנות אופי וכן אפשרות לשנות דברים שלא קשורים באופי.
    בסך הכל אמרתי את מה שאתה אמרת בתגובה שלך רק ב לי ה "LMS לא מתאים לכל אחד"

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אחלה פרסומת סניה

ניסיון עלוב לגרום לאנשים חסרי ביטחון להזדהות עם ניקולס ולרצות לעשות שינוי בחיים שלהם על ידי איבוד כסף לסקאם שלכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

לניקולס יש סטטוס שלילי ודיי פדחני. להיות מוכר כ"אמני פיתוי" זה לא הסטטוס שמתכוונים אליו בS.
    בנוסף אין לניקולס L. הוא יכל להסתפר, לשפר תגוף, להתלבש יותר יפה.. והוא בחר לא לעשות שום דבר מזה.
    ובנוגע לכסף אני לא יודע אבל אני מניח שהוא כמו כולם.

ניקולס לא ממש מקושר למציאות לדעתי ועדיין נתפס כמוזר. מי הולך לתכנית טלויזיה מתחיל לדבר על עצמו כאמן פיתוי ואז לא מצליח לעומת מישהו שבחיים לא שמע על אמנות הפיתוי והצליח? אם כבר מתעסקים בזה ורוצים לצאת לא מוזרים, צריך לשמור את זה דיי בסוד...

ניקולס יכול להגיע באמת רחוק אם הוא יתחיל לשפר LMS

אחרי שסגרתי את פינת ניקולס, בוא נדבר על LMS.. אמרת שזה לא מתאים לכל אחד.. אתה טועה. זה כן מתאים לכל אחד, אבל רק אם הוא משפר את גם התחום הרוחני שבו זה אומר כן לצאת לשבור מוסכמות (ולא בצורה פדחנית בשכבה שלך שאתה מתחיל עם כל הבנות ואז לא מבין למה אתה ילד כאפות ) כן לפתח ביטחון ועוד..
    אחרי שיש לך תאופי הנכון יש לך גם תאפשרות להתקדם בLMS. ובגלל זה זה כן מתאים לכולם כי כן אפשר לשנות אופי וכן אפשרות לשנות דברים שלא קשורים באופי.
    בסך הכל אמרתי את מה שאתה אמרת בתגובה שלך רק ב לי ה "LMS לא מתאים לכל אחד"
    הסיכוי של ניקולאס של לפני הפיקאפ לתפוס בחורה הרבה יותר קטן מהסיכוי של ניקולאס של עכשיו לתפוס בחורה, על זה אין ויכוח. לפי דעתי הסטטוס שלו כן השתפר, אתה יכול להסתכל על סטטוס רק כ"קשרים" אבל זה לא נכון, יש גם חברים. החברים שיפרו אותו מהבחינה הנפשית, והיום הוא הרבה יותר יציב באופי בזכותם.

אין כזה דבר אין L, בLMS מדרגים כל דבר. פעם הוא היה נראה גרוע אז נותנים לו דירוג נמוך, היום הוא נראה יותר טוב מפעם אז נותנים לו דירוג יותר גבוה מהדירוג הקודם. להגיד שאין לו L יענו הוא לא דוגמן חתיך שבנות גומרות כל פעם שהן רואות אותו זה לא קשור, בנאדם לא צריך להיות דוגמן כדי לחיות טוב ולהזרים כמה בחורות.
    בנוגע לכסף לפי דעתי יש לו דווקא יותר מלרוב האנשים אבל אני חושב שזה לא קשור אז אני לא אתייחס לזה.

בנוגע לLMS, לצאת ולשבור מוסכמות אלו מילים שמגיעות מפיקאפ ולא מLMS, ואני בהחלט מסכים שצריך לאזן בין התחום הנפשי לפיזי. הקטע שפיקאפ דואג לשניהם, ואם אתה מוסיף אליו LMS זה שילוב פצצתי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect