קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 16:59
  2. איך להפוך את הווינדוס Xp Pro שלכם לחוקי בתוך שניה!
    על ידי eidan_fi בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-12-2006, 12:47
  3. [קונה] ב50 איך להפוך Mp3 לMid
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-01-2006, 18:50
  4. [קונה] מישהו שיסביר לי איך להפוך קובץ sub ל- srt 30 נקודות
    על ידי floop בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 20:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

הסוד האמיתי, איך להפוך לאחד שיודע לדבר עם בנות - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי lidorit3 צפיה בהודעה
    מה זה השיטה לא עובדת ? הרי הכל תלוי מה אתה מבין מזה ומה אתה לוקח ממה שאתה קורא ולומד. אתה רוצה להגיד שדברים כמו פיתוח ביטחון עצמי, שפת גוף, לשים זין, שיפור יכולת לפתח שיחה, פלרטוט וכו' לא יעזרו לך להשיג בנות ? ברור שכן. אלה דברים הגיוניים מאוד שלא צריך להבין הרבה כדי לדעת שאם תשדר אותם אתה תשתפר. פיקאפ זה לא איזה נוסחא סודית שאתה מיישם על בנות כמו איזה מדען, זה יותר הגישה שלך לתחום. אני לא מדבר על מיסטרי שהשיטה שלו פרימיטיבית ולא ממש יעילה, אבל גם אם אתה משתמש בה בצורה נכונה היא גם תעבוד לך מדי פעם.

מה בדיוק לא מסתדר לך שאתה אומר שזה לא עובד ? אולי לקחת את הדברים יותר מדי לפרטים, אני לא מדבר כאן על פיקאפ בצורה של מושגים מופרכים ורוטינות ודברים כאלה, אני מדבר באופן כללי על הגישה למשחק ואינר גיים.
    הוא שאל אותך כמה בחורות זיינת מאז שנחשפת לתחום,תענה.

2. קישורים ממומנים

אני מחכה מכם להסבר הגיוני למה LMS - מראה, כסף וסטאטוס זאת הדרך להשיג בנות ולעומת זאת שיפור פנימי כמו אופי, ביטחון ויכולות חברתיות (AKA פיקאפ) זה לא ?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני מחכה מכם להסבר הגיוני למה LMS - מראה, כסף וסטאטוס זאת הדרך להשיג בנות ולעומת זאת שיפור פנימי כמו אופי, ביטחון ויכולות חברתיות (AKA פיקאפ) זה לא ?
    כשתענה לעצמך בלב על השאלה ששאלתי,אתה תבין

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

מה זה השיטה לא עובדת ? הרי הכל תלוי מה אתה מבין מזה ומה אתה לוקח ממה שאתה קורא ולומד. אתה רוצה להגיד שדברים כמו פיתוח ביטחון עצמי, שפת גוף, לשים זין, שיפור יכולת לפתח שיחה, פלרטוט וכו' לא יעזרו לך להשיג בנות ? ברור שכן. אלה דברים הגיוניים מאוד שלא צריך להבין הרבה כדי לדעת שאם תשדר אותם אתה תשתפר. פיקאפ זה לא איזה נוסחא סודית שאתה מיישם על בנות כמו איזה מדען, זה יותר הגישה שלך לתחום. אני לא מדבר על מיסטרי שהשיטה שלו פרימיטיבית ולא ממש יעילה, אבל גם אם אתה משתמש בה בצורה נכונה היא גם תעבוד לך מדי פעם.

מה בדיוק לא מסתדר לך שאתה אומר שזה לא עובד ? אולי לקחת את הדברים יותר מדי לפרטים, אני לא מדבר כאן על פיקאפ בצורה של מושגים מופרכים ורוטינות ודברים כאלה, אני מדבר באופן כללי על הגישה למשחק ואינר גיים.
    אתה נשמע כמו חתיכת סאדקאנט רציני. תעשה עם זה משהו

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

פיקאפ כן הדבר שיוצר משיכה. הביטחון שלך וכל הדברים שאתה לומד בפיקאפ, הם הדברים שיוצרים קרבה, משיכה, מתח מיני.

אבל הבחורה לא תרצה אותך גם אם אתה יוצר משיכה וגם אם יש לך ביטחון, אם אתה מכוער עני וחסר חברים.

DEAL WITH IT

אם אתה הומלס מכוער אף אחת לא תרצה אותך, אבל מצד שני גם אם אתה יפה, עשיר ובעל סטטוס גבוה יכול להיות שלא תצליח להשיג דברים שאתה רוצה עם בחורות בגלל שאתה לא יודע לקחת אקשן, לקדם עניינים וכו'.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    פיקאפ כן הדבר שיוצר משיכה. הביטחון שלך וכל הדברים שאתה לומד בפיקאפ, הם הדברים שיוצרים קרבה, משיכה, מתח מיני.

אבל הבחורה לא תרצה אותך גם אם אתה יוצר משיכה וגם אם יש לך ביטחון, אם אתה מכוער עני וחסר חברים.

DEAL WITH IT

אם אתה הומלס מכוער אף אחת לא תרצה אותך, אבל מצד שני גם אם אתה יפה, עשיר ובעל סטטוס גבוה יכול להיות שלא תצליח להשיג דברים שאתה רוצה עם בחורות בגלל שאתה לא יודע לקחת אקשן, לקדם עניינים וכו'.
    נכון. זה מה שאני אומר, צריך לשלב בין שניהם. מה שלא הבנתי הוא למה אנשים כאן אומרים שאין דבר כזה שיפור פנימי אלא רק LMS עובד.
    נערך לאחרונה על ידי lidorit3; 20-12-2013 בשעה 19:23.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נכון. זה מה שאני אומר, צריך לשלב בין שניהם. מה שלא הבנתי הוא למה אנשים כאן אומרים שאין דבר כזה שיפור פנימי אלא רק LMS עובד.
    למה, כי אם אתה נראה על הפנים ואתה "משפר" בצורה מזוייפת את הבטחון העצמי שלך עד שהוא יהפוך לאמיתי, זה יעבוד בצורה הרבה יותר גרועה מאשר פשוט לשפר את עצמך כמו שאתה לצורה טובה יותר שלך מה שגם ישפר לך את האופי על הדרך בצורה אמיתית, יהיה לך על מה "להישען" כשמישהו ינסה לערער לך האופי.

אם אתה מזייף אופי של בן אדם קשוח ואתה מנסה להיות באד בוי והכל טוב ויפה עד שאתה נופל על בחורה עם ביץ' שילד מטורף שמצליחה לנפנף אותך, הבטחון העצמי שלך מתערער כי הוא לא אמיתי..אתה לא נשען על שום דבר שבאמת מצדיק את הבטחון העצמי הגבוה שלך.

אבל לעומת זאת..אם תסתכל למשל על קריסטיאנו רונלדו..הבן אדם מאוהב בעצמו בצורה מטורפת, נרקסיסט לכל דבר, אבל זה לא בגלל שהוא זייף בטחון עצמי והוא מזייף את זה שהוא מאוהב בעצמו..
    יש לו סיבות לדברים האלה.
    הוא נחשב לאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה, הוא חתיך בצורה אחרת, הוא מבוקש מהמון חבורת של דוגמנות, יש לו המון מעריצות, יש לו גוף מדהים, יש לו פנים שהמון נשים מוצאות מושך, יש לו המון כסף..
    יש לו אינספור סיבות להיות גאה בעצמו ובאמת להרגיש בטוח במי שהוא.

אם תשפר את הLMS שלך, זה ישפיע לך על האופי.
    אם תשפר את האופי, הLMS שלך לא ישתפר וזה דבר בעייתי.

אם אתה עושה רישיון על גיר רגיל, הילוכים, זה טופס גם על אוטומט.
    אם אתה עושה רישיון על אוטומט, זה לא תופס על גיר רגיל כי לא למדת איך מתפעלים גיר רגיל..וזה דבר בעייתי.

UNDERSTOOD?

לא אמרתי משהו כמו 'לשפר בצורה מזוייפת את הביטחון העצמי שלך'. ברור לכולם שהשיטה של מיסטרי היא על הפנים. השיטה הטבעית לעומת זאת הרבה יותר אמיתית והגיונית. לא אמרתי שצריך לשנן רוטינות טיפשיות ושלבים כמו איזה רובוט, אלא להבין את העקרונות של משיכה ואינטרקציה ואיך לשפר את היכולות שלך עם אנשים. מן הסתם שבסופו של דבר ניסיון עושה את כל ההבדל, לבן אדם שמתחיל עם בחורה בפעם ה-100 יהיה הרבה יותר סיכוי להצליח איתה מאשר אם זאת הפעם הראשונה שהוא מתחיל עם בחורה.

אני מניח שגם לפני שרונאלדו היה שחקן כדורגל מעולה ומפורסם היה לו ביטחון עצמי גבוה. מן הסתם שההצלחה הגדולה שלו נתנה לו בוסט רציני לזה, אבל אני לא חושב שהסיבה היחידה לביטחון העצמי שלו הוא סביבה חיצונית ואיך שאנשים מדברים עליו ואוהבים אותו.
    נערך לאחרונה על ידי lidorit3; 20-12-2013 בשעה 21:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    למה, כי אם אתה נראה על הפנים ואתה "משפר" בצורה מזוייפת את הבטחון העצמי שלך עד שהוא יהפוך לאמיתי, זה יעבוד בצורה הרבה יותר גרועה מאשר פשוט לשפר את עצמך כמו שאתה לצורה טובה יותר שלך מה שגם ישפר לך את האופי על הדרך בצורה אמיתית, יהיה לך על מה "להישען" כשמישהו ינסה לערער לך האופי.

אם אתה מזייף אופי של בן אדם קשוח ואתה מנסה להיות באד בוי והכל טוב ויפה עד שאתה נופל על בחורה עם ביץ' שילד מטורף שמצליחה לנפנף אותך, הבטחון העצמי שלך מתערער כי הוא לא אמיתי..אתה לא נשען על שום דבר שבאמת מצדיק את הבטחון העצמי הגבוה שלך.

אבל לעומת זאת..אם תסתכל למשל על קריסטיאנו רונלדו..הבן אדם מאוהב בעצמו בצורה מטורפת, נרקסיסט לכל דבר, אבל זה לא בגלל שהוא זייף בטחון עצמי והוא מזייף את זה שהוא מאוהב בעצמו..
    יש לו סיבות לדברים האלה.
    הוא נחשב לאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה, הוא חתיך בצורה אחרת, הוא מבוקש מהמון חבורת של דוגמנות, יש לו המון מעריצות, יש לו גוף מדהים, יש לו פנים שהמון נשים מוצאות מושך, יש לו המון כסף..
    יש לו אינספור סיבות להיות גאה בעצמו ובאמת להרגיש בטוח במי שהוא.

אם תשפר את הLMS שלך, זה ישפיע לך על האופי.
    אם תשפר את האופי, הLMS שלך לא ישתפר וזה דבר בעייתי.

אם אתה עושה רישיון על גיר רגיל, הילוכים, זה טופס גם על אוטומט.
    אם אתה עושה רישיון על אוטומט, זה לא תופס על גיר רגיל כי לא למדת איך מתפעלים גיר רגיל..וזה דבר בעייתי.

UNDERSTOOD?
    תאורטית אתה צודק ב100%
    אבל במציאות זה ממש לא ככה

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    50

מה הבעיה פשוט לצאת ולהתחיל לדבר עם כל מה שזז

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect