היי חברים...
עוד מעט יש לי 18 ואני רוצה לקנות אלכוהול טוב לשתות...אני לא מבין בזה בשיט כי זאת פעם ראשונה שאני הולך לקנות ולשתות חחחח.
אז מה כדאי לקנות?יין,וודקה? ואיזה?
תודה לעוזרים
היי חברים...
עוד מעט יש לי 18 ואני רוצה לקנות אלכוהול טוב לשתות...אני לא מבין בזה בשיט כי זאת פעם ראשונה שאני הולך לקנות ולשתות חחחח.
אז מה כדאי לקנות?יין,וודקה? ואיזה?
תודה לעוזרים
|
|
אתה בן 18 ועוד לא שתית? זה חדש לי
המלצה שלי - קח כמה חברים לכו לבר
אם אין לכולם 18, תקנה וודקה, תבחר: פינלנדיה, אבסולוט, רוסקי סטנדרט, ואך גוך \ גרייגוס (=שניהם נחשבים "איכותיים" יותר ולכן יותר יקרים)
אני לא יכול להגיד לך איזה הכי טוב כי זה טעם אישי, אבל מה שהכי הולך היום זה פינלנדיה \ רוסקי. לא ממליץ על ואן גוך או גרייגוס כי זה סתם מחיר גבוה יותר
תקנו עירבובים XL תפוזים אשכוליות
עכשיו תקשיב. אני אישית פעם אהבתי וודקה, עכשיו אני לא סובל את הטעם. עברתי לעראק שבאמת זה המלצה חמה מאוד!
גם סטלה טובה, גם מחיר טוב וגם טעים מאוד (גם נקי זה טעים ועם ערבובים זה עוד יותר טעים). ומה שטוב, זה 40% אלכוהול כמו וודקה.
אם אתה גר במרכז לך לבנא (תבדוק סניפים באינטרנט, תרשום "בנא"), בדר"כ נותנים שם טעימות, תנסה להתארגן על טעימה של עראק ותבדוק
תהנה
תפנק את עצמך בביגוד טוב
למה דווקא אלכוהול?
אני בעד ההצעות שלהם, זה הכי טוב כרגע אלא אם יש מסיבה ל18+ ואתה יכול להיכנס עם חברים