קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מחפש דרך שבה אני אוכל לשחק Heroes 3 ברשת...
    על ידי Frenzy בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-02-2008, 13:40
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 10:54
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 18:00
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 19:14
  5. [בקשת חתימה] פליז אין לי פוטו אני לא יכול להכין..
    על ידי KingpiN בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 02:12
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 43

אין דרך אחרת, אני ילך על זה, זה הכי טוב בשבילי - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עבודה בשביל תאגיד/בוס זה חרא, משפיל, שוחק, מעצבן. לא עבדתי הרבה בחיים שלי ומהתקופה שכן עבדתי בשכר מינימום כמו כולם שרק סיימתי בצפר, שנאתי את זה וקיללתי את זה כל דקה והתפללתי מתי החרא הזה ייגמר וזה תכלס מה שדחף לי את המוטיבציה לשנות תחיים שלי - כי אם לא אעשה את מה שעשיתי, אעבוד בשכר מינימום כל החיים. אני טיפש מדי בשביל ללכת לאוניברסיטה אז..

עבודה בשביל עצמך זה הגשמה עצמית, זה לא קשה אבל זה לא קל, זה שונה לגמרי מעבודה בשביל תאגיד, אתה לא מוגבל בכלום, אתה הבוס של עצמך, אף אחד לא אומר לך מה לעשות ומתי לעשות, אתה אחראי על הגורל שלך ולא איזה תאגיד מזדיין או בוס מסריח שאישתו לא נתנה לו אז הוא מוציא תעצבים עליך

וכשאתה עובד בשביל עצמך אתה משתנה גם בתור בן אדם, אתה נהיה בוגר יותר, אחראי יותר, חכם יותר, פשוט יותר טוב מהשמוק הממוצע ברחוב ואחרי כל הדברים שאתה עושה, הפחדים של כולם לא נראים לך כ''כ גדולים כי עברת מעבר לזה. אני די רואה את זה על עצמי, דברים שהיו נראים לי ביג דיל פעם היום נראים לי שטויות. לאדע מה איתכם אבל אני בשנה הזאת הבנתי דברים שלאנשים לוקח עשרות שנים כדי להבין.

דעו להפריד בין השניים והחיים שלכם יהיו מדהימים.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 30-12-2013 בשעה 13:38.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לא אתה סתם תוקע את הראש ואת השכל שלך במקומות שלא צריך

תתקע אותם במקום הנכון ואתה תצליח

looks
    +
    money
    +
    status

=
    bitches

תעבוד על הדברים האלו איך שאתה יודע,בדרך שלך ולא צריך להקשיב לאנשים פה
    אין לי איך להשיג כסף, שום מעסיק לא יקבל אותי, ולא בגלל הגיל.. אני 1.62 שנראה יחסית ילד.. מעסיקים בני 16 שנראים 16
    LOOKS? עזוב אין לי כוח אפילו להגיב מרוב שזה מורכב...
    וסטטוס אני ניסיתי כמה פעמים בדרכים מ ''שלי'', וכלום לא עובד.. תביא איזה עצה או שניים נראה מה נעשה..

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה פשוט עסוק יותר מידי ב "מה יהיה" או ב "איך לשפר" או ב "מה לעשות" במקום פשוט לשים פתק שכתוב עליו "לחיות את החיים כאילו שמחר לא יבוא יום חדש" ולהדביק את הפתק הזה על התיקרה מעל למיטה כדי שכל בוקר תראה אותו, וככה אתה צריך לחיות.

תפסיק להתייחס לכל דביל כמוני או כמו טיילר או כמו ייטינגר או אנא אערף מי שאומר לך מה לעשות דרך פורום...זה גד דאם פורום ביץ'!

תבין שלכל בן אדם בעולם יש השקפה שונה לחיים שלו, אתה לא יכול להסתכל על חיים של בן אדם ולהגיד "ככה צריך לחיות" כי זה לא נכון, זה לא בדיוק נכון לגבייך.
    יש כאלה שמגיל 14 עובדים וחוסכים כסף כדי שבעתיד יהיה להם את האפשרות להנות.
    יש כאלה שכל החיים שלהם משקיעים בלימודים והם גאונים והולכים לעבוד בחברות הייטק מצליחות מהבוקר עד הלילה, נהנים מהעבודה שלהם, עושים מלא כסף אבל אין להם חיים חוץ מהעבודה (שזה לא דבר רע..אבל זה מתאים אך ורק להם).
    יש כאלה שלא יודעים מה טוב עבורם אז הם מנסים ללמוד, מנסים לעבוד, מנסים לשנות אווירה בלטוס להודו להתקרחן, ומחפשים את עצמם כל החיים שלהם..

אתה צעיר מידי.
    תפסיק לחשוב על הדברים האלה..
    במקום להתסכל 6 שעות ביום על השיער שלך, תסתכל 6 שעות ביום על אופנועים ביד 2 ותחסוך כסף לאחד.
    תסתכל בפייסבוק על כוסיות.
    תתחיל עם בנות סתם כשאתה הולך עם חברים לטייל.

תהנה מהחיים שלך במקום לחשוב מה יהיה ואיך לעשות שהחיים יהיו כייפים...החיים שלך כבר כייפים, אתה צריך פשוט להבין את זה.
    אני לא מדבר על כסף, ולמי אכפת מהפורום בכללי? אני סיבכתי את עצמי ..
    וכה מכיר את המשפטים, תחיה כאילו זה היום האחרון שלך, בלה בלה..אם הייתה נכנס לתוך הדמות שלי יום אחד נראה איך הייתה מסתדר.. אתה נראה כמוני.. אתה באותו מצב של הרגלים.. אין מצב שלא תהיה לך אותה חשיבה.. אין מצב כזה..
    איזה צעיר אני חי 16 שנה אני מרגיש שהחיים ארוכים מידי..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

כוס אמקקקקקק מזיינים לי את המוח מהבית ספר המזדיין שאני עף, שהמצב לא ימשיך ככה שזה שזה..
    כוס אמק גם כן אם כול הלחץ הזה מסביב הם דוחפים לי את החרא של הבית ספר נשבע אין לי כוח אין לי כוח
    דוחפים לי מורות פרטיות הם לא מבינים שאני בכלל לא מתרכז בשיעורים האלא, שהראש שלי במקום אחר לגמרי בכלל..
    אין לי כוח כוס אמק אין לי כוח...מכול מקום מזיינים לי את המוח.. ההורים שלי מזיינים לי 24 שעות את המוח על זה שאני מפגר שיעוף מהבית ספר..
    הבית ספר עצמו מזמין אותי כול כמה זמן לשיחות מאיימות.. ואז שיש לי זמן חופשי, אני עושה בו דברים שעוד יותר מעצבנים אותי.
    קיצור אבוד, אבוד, אבודדדדדדדדדדדדדדד אבוד אבוד אבוד כלום לא יעזור אבוד.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Razndar צפיה בהודעה
    אני לא מדבר על כסף, ולמי אכפת מהפורום בכללי? אני סיבכתי את עצמי ..
    וכה מכיר את המשפטים, תחיה כאילו זה היום האחרון שלך, בלה בלה..אם הייתה נכנס לתוך הדמות שלי יום אחד נראה איך הייתה מסתדר.. אתה נראה כמוני.. אתה באותו מצב של הרגלים.. אין מצב שלא תהיה לך אותה חשיבה.. אין מצב כזה..
    איזה צעיר אני חי 16 שנה אני מרגיש שהחיים ארוכים מידי..
    אתה כמו כולם בדיוק.
    "בוא נראה אותכם! אתם לא יודעים איך זה להיות אני, בחיים לא היה לי קשה כמו שלי קשה! אתם לא יודעים איך להתנהג במצב כמו שלי!"
    ואתה מתנהג בדיוק כמו כולם וכולנו עברו את אותם הדברים שאתה עובר..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

אתה כמו כולם בדיוק.
    "בוא נראה אותכם! אתם לא יודעים איך זה להיות אני, בחיים לא היה לי קשה כמו שלי קשה! אתם לא יודעים איך להתנהג במצב כמו שלי!"
    ואתה מתנהג בדיוק כמו כולם וכולנו עברו את אותם הדברים שאתה עובר..
    אז במחשבות שלי, מה אני יעשה, אני פשוט שונא להיות מתחת לממוצע.. כי אני בת'כלס אפילו לא ממוצע בכלום..
    אין לי כסף (אני עצמי), בטח גם מראה זין וילדותי, והסטטוס שלי, זה כבר מתחת לכול ילד ממוצע.. זה כבר בטוח.

שמע רונדי, בנות אומרות לך שאתה חתיך אמרתה.. אתה 1.78.. יש לך את החברה שלך.
    אתה רואה? רואה שאני לא בדיוק כמו כולם?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

שמע רונדי, בנות אומרות לך שאתה חתיך אמרתה.. אתה 1.78.. יש לך את החברה שלך.
    אתה רואה? רואה שאני לא בדיוק כמו כולם?
    אתה חושב שנולדתי חתיך עם זקן מסוקס?
    אתה חושב שבראד פיט תמיד היה מוצלח עם נשים?
    אתה חושב שמייקל ג'ורדן תמיד היה שחקן מוצלח?
    אתה יודע שסילבסטר סטאלון (רוקי) בתחילת דרכו פנה להוליווד כדי ליצור סרט וצחקו על התסריט שהוא הכין? ואת הסרט שהוא הכין, הוא ביים ליהק ושיחק לבדו, אתה יודע את זה?

גם אני פעם הייתי מכוער, וגם אני לא תמיד הייתי מטר 78.
    יותר מיזה? לא זיינתי עד גיל 18 (לא באמת איכפת לי)
    לא היו לי אף פעם הרבה חברים בבצפר..
    בחיים לא היה לי את אותו כמות הכסף שיש לי בבנק כמו שיש לי היום.
    ואם תילך קצת אחורה בפורום אתה תראה שלא תמיד הייתי מוצלח עם נשים בחיים שלי..חיפשתי המון זמן חברה, אבל לא באמת רציתי..נהנתי מסטוצים הרבה מאד זמן עד שמישהי אחת הצליחה לתפוס לי את הלב.

היו לי פעם בעיות עצבים ובעיות כעס בצורה חמורה מאד..היום נשארתי עם הרבה פחות אבל עדיין נשארו קצת שאריות.
    אין בעולם הזה מושלמים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

אתה חושב שנולדתי חתיך עם זקן מסוקס?
    אתה חושב שבראד פיט תמיד היה מוצלח עם נשים?
    אתה חושב שמייקל ג'ורדן תמיד היה שחקן מוצלח?
    אתה יודע שסילבסטר סטאלון (רוקי) בתחילת דרכו פנה להוליווד כדי ליצור סרט וצחקו על התסריט שהוא הכין? ואת הסרט שהוא הכין, הוא ביים ליהק ושיחק לבדו, אתה יודע את זה?

גם אני פעם הייתי מכוער, וגם אני לא תמיד הייתי מטר 78.
    יותר מיזה? לא זיינתי עד גיל 18 (לא באמת איכפת לי)
    לא היו לי אף פעם הרבה חברים בבצפר..
    בחיים לא היה לי את אותו כמות הכסף שיש לי בבנק כמו שיש לי היום.
    ואם תילך קצת אחורה בפורום אתה תראה שלא תמיד הייתי מוצלח עם נשים בחיים שלי..חיפשתי המון זמן חברה, אבל לא באמת רציתי..נהנתי מסטוצים הרבה מאד זמן עד שמישהי אחת הצליחה לתפוס לי את הלב.

היו לי פעם בעיות עצבים ובעיות כעס בצורה חמורה מאד..היום נשארתי עם הרבה פחות אבל עדיין נשארו קצת שאריות.
    אין בעולם הזה מושלמים.
    חיים דבש לעומת שלי..
    אמא שלי מזמינה לי מורים פרטיים, ואבא שלי משכנע אותי להיכנס, ואין טעם כי אני לא מקשיב, אני תוך כדי חושב על כמה הפנים שלי מוזרות..
    יש להם פאק, זהו נמאס לי אין לי זין יש לי פאק לא יודע מה הוא.. לא יודע להצביע עליו, לא שום דבר עם בסיס הגיוני.. רגע אחד אני חושב X ורגע Y..
    אין לי כוח... המראה הוא המקור לכול הבעיות שלי בחיים.. הינה אני מודה, זה המקור להכול, כסף וסטטוס לא מעניינים אותי.. מעניין אותי המראה שלי
    ויש לי איזה משהו מוזר, לא יודע עד כמה, וזה לא MIDFACE זה לא כול הדברים חרא אחר.. זה לא לסת.. לא יודע... נמאס לי כבר נמאס
    קשה לי לחיות בידיעה שיש לי פאק, שום פסיכולוג מזדיין לא יפתור את זה.. קשה לי להיכנס לשיעור פרטי, ולהתרכז בו, אני מתרכז במורה
    ובאיך היא מתרכזת בזה שאני מוזר, שאני לא יודע מה.. שמישהו יגיד לי ''ביי אחי'', ואני יגיד ''אה אתה רואה? כן יכולים להתייחס אליך''', שתבין שתבין לאיזה רמה
    איך שאני נראה בתמונות זה כנראה לא בתזוזה, משהו מפגר אצלי.. הלוואי והייתה נראה באיך שאני יוצא מחלק מהתמונות.. אבל זה לא ככה..
    ואין לי גם זין לשפר את המראה כי זה לא יגיע לשום מקום..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חיים דבש לעומת שלי..
    אמא שלי מזמינה לי מורים פרטיים, ואבא שלי משכנע אותי להיכנס, ואין טעם כי אני לא מקשיב, אני תוך כדי חושב על כמה הפנים שלי מוזרות..
    יש להם פאק, זהו נמאס לי אין לי זין יש לי פאק לא יודע מה הוא.. לא יודע להצביע עליו, לא שום דבר עם בסיס הגיוני.. רגע אחד אני חושב X ורגע Y..
    אין לי כוח... המראה הוא המקור לכול הבעיות שלי בחיים.. הינה אני מודה, זה המקור להכול, כסף וסטטוס לא מעניינים אותי.. מעניין אותי המראה שלי
    ויש לי איזה משהו מוזר, לא יודע עד כמה, וזה לא MIDFACE זה לא כול הדברים חרא אחר.. זה לא לסת.. לא יודע... נמאס לי כבר נמאס
    קשה לי לחיות בידיעה שיש לי פאק, שום פסיכולוג מזדיין לא יפתור את זה.. קשה לי להיכנס לשיעור פרטי, ולהתרכז בו, אני מתרכז במורה
    ובאיך היא מתרכזת בזה שאני מוזר, שאני לא יודע מה.. שמישהו יגיד לי ''ביי אחי'', ואני יגיד ''אה אתה רואה? כן יכולים להתייחס אליך''', שתבין שתבין לאיזה רמה
    איך שאני נראה בתמונות זה כנראה לא בתזוזה, משהו מפגר אצלי.. הלוואי והייתה נראה באיך שאני יוצא מחלק מהתמונות.. אבל זה לא ככה..
    ואין לי גם זין לשפר את המראה כי זה לא יגיע לשום מקום..
    אתה נשמע כמו ילדה מהפייסבוק שמעלה תמונה לפייסבוק שלה עם בקיני, היא נראית פיצוץ, היא פצצת על, יש לה מחשוף מדהים, טוסיק מעוצב והיא כותבת בכותרת "נכון שאני שמנה? נכון שאני מכוערת?" וכל זה רק כדי לקבל תשומת לב וכדי שמישהו יגיד לה "מה פתאום מאמי!!! את פצצה!!!".

אתה זועק לתשומת לב וזה לוזרי ברמות מטורפות.
    תמצא עיסוקים, ובדחיפות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

אתה נשמע כמו ילדה מהפייסבוק שמעלה תמונה לפייסבוק שלה עם בקיני, היא נראית פיצוץ, היא פצצת על, יש לה מחשוף מדהים, טוסיק מעוצב והיא כותבת בכותרת "נכון שאני שמנה? נכון שאני מכוערת?" וכל זה רק כדי לקבל תשומת לב וכדי שמישהו יגיד לה "מה פתאום מאמי!!! את פצצה!!!".

אתה זועק לתשומת לב וזה לוזרי ברמות מטורפות.
    תמצא עיסוקים, ובדחיפות.
    טוב..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טוב..
    אפילו חברה שלי מגיבה תגובות פחות יבשות מאלה כשהיא עצובה ולא מקבלת צומי.

תתבגר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

תתבגר.
    אתה עוד תגרום לו להתאבד.. תבין שהוא במצוקה, אם הוא יגיד על השניה שקרא את התגובה שלך "צודק זהו אני שם זין על הכלללל" זה יהיה סתם לשקר לעצמו, והוא יודע את זה ובגלל זה נראה לו לא אמיתי לחשוב כמו שאתה כרגע חושב. לשנות תפיסת עולם זה תהליך מאוד ארוך שהרוב רוצים לראות הוכחות לכך שהתפיסה החדשה היא הנכונה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    אתה עוד תגרום לו להתאבד.. תבין שהוא במצוקה, אם הוא יגיד על השניה שקרא את התגובה שלך "צודק זהו אני שם זין על הכלללל" זה יהיה סתם לשקר לעצמו, והוא יודע את זה ובגלל זה נראה לו לא אמיתי לחשוב כמו שאתה כרגע חושב. לשנות תפיסת עולם זה תהליך מאוד ארוך שהרוב רוצים לראות הוכחות לכך שהתפיסה החדשה היא הנכונה.
    הבן אדם לא במצוקה, הוא סתם זקוק שמישהו ישים לו יד על השכם ויגיד לו "אתה יפה, אתה חתיך, אתה לא באמת נמוך, הכל יסתדר", וזה התנהגות של כוסית.
    אם הוא רוצה חברים והוא רוצה שהחיים שלו ישתנו, שישתנה בזה קודם כל.

כשבן אדם מחפש תשומת לב, אף אחד לא רוצה באמת לתת לא, נכון?
    יפה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

הבן אדם לא במצוקה, הוא סתם זקוק שמישהו ישים לו יד על השכם ויגיד לו "אתה יפה, אתה חתיך, אתה לא באמת נמוך, הכל יסתדר", וזה התנהגות של כוסית.

יפה.
    שמע אני לא חושב שיש ויכוח שהוא במצוקה.. הרצון שלו לשמוע ביקורות חיוביות על המראה שלו נובעות מחוסר ביטחון עצום שגורם לו למצוקה שמתבטאת בכך שהוא יורד בלימודים, בעצבים ובחוסר אונים ובדגש יתר על המראה החיצוני (הסתכלות במראה בצורה אובססיבית וקיצוני)
    תוסיף לזה גם חוסר סטטוס...
    אם במקום לעזור לו יורדים עליו, הולכים נגדו, זה יכול לגרום לו לעשות דברים חמורים עם עצמו. למרות שזה גם יכול לעבוד בגישה ההפוכה, ולתת לו שכל ומוטבציה לעשות משהו עם עצמו.
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 30-12-2013 בשעה 16:41.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אני כבר חושב שאתה טרול מרוב שזה נשמע בדיחה שהתירוץ שלך לזה שאתה לא מוצלח הוא שאתה 1.62
    והנה קיבלת את ההזדמנות לאשכול שאשכרה יש בו תגובות בונות חכמות ולא חרטות שיכולות לעזור לך מאוד (לפי מה שעברתי על אלה שאני כן מסתכל עליהם).
    תקרא,תפנים ותתחיל לשפר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

תתבגר.
    לא לייבש .. בדיוק נכנסתי לשיעור פרטי.. אמרתי טוב וזהו..
    לא יודע, אתה רושם דברים כן פרקטים וכו', אבל זה לא המצב שלי, המצב שלי זה לא רק כמות החברים שלי וכו'
    זה בכללי.. הפנים, כוסיות כאלא יודעות שהם יפות וסתם עושות את זה באמת בשביל הצומי..
    ודווקא המכוערות לא יגידו משהו דומה..
    לא יודע, זה בעיה שאתה לא מכיר אותי במציאות ויודע איך אני נראה.. אני יכול להביא לך נגיד תמונות..
    אבל בת'כלס אני לא נראה בדיוק איך שאני נראה בתמונות, זה שונה כזה..לפעמים לטובה לפעמים לרעה..
    לא ידוע אחי זה עסק קצת מסובך..
    תאמין לי שאם הייתי בטוח במראה שלי הייתי עושה משהו, ולא רק עניין של נראה טוב..
    אני מדבר איתך על מראה מוזר.. זה לא קשור אפילו לממוצע.. אולי מרוב שהסתכלתי חצי יום במראה כבר נמאס לי..

יפה.
    זה לא קשור לנמוך כרגע.. זה קשור לפנים. פשוט הגובה זה מינוס.
    אין לי מה לשנות .. כי גם אם נגיד במידה ויהיה לי 4-5 חברים. לא יודע, אם אני ילך למסעדה לדוגמא..
    אני לא באמת יאכל ויהנה.. אני יאכל, יבהה עם הראש לאיזה מקום ,יטחן ותוך כדי יחשוב שאני נראה ככה וככה..
    בגלל זה בבית שאני אוכל אני אוכל מול הטלוויזיה בכוונה.. שאני לא יתבאס וישאיר חצי (כי אני גם ככה מקלון רצח ואסור לי לא לאכול)

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    שמע אני לא חושב שיש ויכוח שהוא במצוקה.. הרצון שלו לשמוע ביקורות חיוביות על המראה שלו נובעות מחוסר ביטחון עצום שגורם לו למצוקה שמתבטאת בכך שהוא יורד בלימודים, בעצבים ובחוסר אונים ובדגש יתר על המראה החיצוני (הסתכלות במראה בצורה אובססיבית וקיצוני)
    תוסיף לזה גם חוסר סטטוס...
    אם במקום לעזור לו יורדים עליו, הולכים נגדו, זה יכול לגרום לו לעשות דברים חמורים עם עצמו. למרות שזה גם יכול לעבוד בגישה ההפוכה, ולתת לו שכל ומוטבציה לעשות משהו עם עצמו.
    ניסו .. ניסו לתת לי פה מוטיבציה, זה תפס לאיזה יומיים, עד שאתה מצלם את עצמך ורואה שאתה לא מרוצה או אנערף.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אני כבר חושב שאתה טרול מרוב שזה נשמע בדיחה שהתירוץ שלך לזה שאתה לא מוצלח הוא שאתה 1.62
    והנה קיבלת את ההזדמנות לאשכול שאשכרה יש בו תגובות בונות חכמות ולא חרטות שיכולות לעזור לך מאוד (לפי מה שעברתי על אלה שאני כן מסתכל עליהם).
    תקרא,תפנים ותתחיל לשפר.
    הפנים, מוזרות.. משהו דפוק שם, לא יודע מה .. אולי נמאס לי מרוב שדחפתי אותם למראה..
    אם אני קורא משהו רע על עצמי, גם אם אני נראה טוב זה גורם לי להרגיש לא נראה טוב. אבל בכללי אני גם לא נראה משו כנראה
    עזוב גובה.. פנים.. ניסיתי לשפר וזה לא הולך.. בעניין הסטטוס..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect