|
|
הבעיה שאני לא יודע אם זה יעבוד אצלכם שמה בישראל,היחידי שזה יעבוד לו פה זה טיילר.
ובגלל שביקשת כל כך יפה,אני יכול להגיד לך דבר אחד.
זה קשור לבנקים.
אל תנסה למצוא על זה מידע באינטרנט,זאת עבודה UNDERLOW ורק אנשים מסויימים יודעים מה זה,וגם אלו שיודעים מה זה לפעמים לא יודעים איך עושים את זה ואיך המערכת עובדת.בקיצור אם יתמזל מזלך,אתה תמצא מישהו שמבין עניין ויסביר לך וזה אם אתה מניח שזה יכול לעבוד לך בישראל למרות שאני בספק.
טיילר אתה עדיין מתאמן?
ברור ואני גם מתכוון לחטב לקראת הקיץ ואם יהיה לי מצב רוח נראה פה תגוף שלי (אפילו שיש לי קעקוע עכשיו ואני מתכנן עוד לא מעט בוא נגיד ואני לא רוצה שיזהו אותי לפי הקעקועים כי אלה דברים שאין לאף אחד)
מקסימום נצנזר אותם נראה כבר
אבל עכשיו אני אחרי פציעה (לא קשור לאימונים לא איזה פריצת דיסק, פציעה אחרת שנגרמה מסטלה בזמן הלא נכון)
אז בינתיים אני מתאמן עם משקלים נמוכים יחסית למה שאני יכול אבל עדיין מתאמן, חברים אומרים שיש תוצאות אני אישית לא רואה ממש כי משקלים חרא אחרי הכל חח מקווה לחזור לזה נורמלי אחרי קצת זמן שיעבור לי.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אני במסה ואני דופק צ'יט כל יום (זה ישמע לך דפוק אבל כן)
והאחוזי שומן שלי לא זזים מהמקום חברים אפילו אמרו לי שהם ירדו טיפה חחח
LIVIN THE GOOD LIFE BRAH
בחיטוב ממליץ לעשות KETO שזה מה שאני מתכוון לעשות, כרגע אני די זולל הכל, לא מהמפגרים שכל היום אוכלים דוריטוס אבל בוא נגיד את זה ככה אם אני הולך עם חבר למסעדה אני לא מתבייש להתפרק על המבורגר 300 גרם ככה איכותי. ואני די יכול להרשות לעצמי להתפנק כמעט כל יום
חוצמזה אני אוכל חזה עוף,טונה במים, חזה הודו לפעמים, ירקות ופירות, אורז, ספגטי וכו'...
אפרופו אוכל, בכל המקומות שהייתי בהם (החל מתאילנד עד לבוורלי הילס) אני יכול להגיד שבישראל המחייה היא הכי יקרה
והאוכל פה בכלל יקר
מזל שאני פה רק לחג
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 30-12-2013 בשעה 21:34.
לקחת חזק את עניין הGTL
בעיקר את העניין של הLAUNDRY
בכל מקרה זה עניין של זמן עד שהבילוש יעלה על הפורום הזה ויחלק לכולם פה בעיטות לטוסיק
רבע פה סודיני בפוטנציה עם אינסל רייג' מטורף
רבע פה פסיכופטים עם תעודות
רבע טרולים משועממים עם בעיות נפשיות
רבע מכבסים כסף ומעשנים רפואי שגנבו מאיזה סטלן
PEPPER YOUR ANGUS
הפורום הזה ייזכר בתור אחד המקומות האפלים של האינטרנט הישראלי את זה אני מבטיח לכם
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 31-12-2013 בשעה 02:35.