הנה אנג׳י
(אחחח יא בת זונה רק תיפלי לי בידיים יום אחד)
בקיצור אומרים לה אחד מהשניים הולך לזיין אותה והיא צריכה לבחור מי
במי היא בוחרת ולמה? Discuss
הנה אנג׳י
(אחחח יא בת זונה רק תיפלי לי בידיים יום אחד)
בקיצור אומרים לה אחד מהשניים הולך לזיין אותה והיא צריכה לבחור מי
במי היא בוחרת ולמה? Discuss
You feel intimidated asshole?
|
|
ברור שהראשון, הראשון גבר השני ילד
אגב, שמעתי שעשו פעם סקר שמצא שבחורות שהזדיינו עם גבר בוגר (30+) העדיפו להמשיך לקבל זין מקבוצת הגיל הבוגרת מאשר משכבת גיל ה20, בגלל הניסיון ובגלל שאמרו שיש למבוגרים יותר סקס אפיל , מוזר קצת.
תגיד, נראלך שהחזה שלה אמיתי ?
ההוא למטההה!!!
כי יש לו גבות מזהההה יפווותתתת ויש לו עגיל באוזן כזה חמודדדדדד יאאאאא!!!!!!!!!
כאילו..זה לא ברור מי..?
ואגב, עשית ממנה איזה אלילה..אם תוריד לה תציצים היא תיהיה סתם 6-7.
בגלל הציצים היא מושכת.
חחחחח בואנה איזה פדופילים היא נראית מטר 45
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
רק לפי החיוך רואים איזה חיים קלים יש לה, תחשבו שלבחורה הממוצעת החיים הם על easy mode אז אתם רק יכולים לדמיין איזה חיים יש לה, מאות white knights שבמילה אחת שלה יהיו מוכנים להרוג אותכם רק כדי להתקרב לכף רגל שלה, היא בחיים לא תצטרך לעבוד, בכל מקום שהיא תלך כולם יהיו נחמדים אליה ויעשו כל מה שהיא תגיד, היא פשוט חיה על god mode
ואגב LOL על אנשים שחושבים, שאת הכוסיות האימתיות מעניין מראה, נשים בין 8-10 מתעניינות רק בגברים עם סטטוס וכסף שבחיים לא יהיה לכם, תפנימו S+M יותר חזק וחשוב לבחורות כוסיות מL, ככה זה היה תמיד וככה זה ימשיך להיות.
איזה 6 7? היא נראית טוב גם בפרצוף היא כוסית מטורפת
אם היא 6 7 כל בחורה כאן מישראל מגרדת את ה4 בלחץ (גם בהנחה שלא היו לה שדיים ענקיים)
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 01-01-2014 בשעה 14:26.
גם לבחורות שמנות ומכוערות יש ים WHITE KNIGHTS וממה שראיתי אתמול זה רק חיזק את הדעות שלי כלפיי כסף ושאני צריך להמשיך לשים זין על כל האנושות ולעשות כמה שיותר כסף בכל הדרכים שאפשר.
ישך כסף - אתה תחגוג כל החיים ותוכל להרשות לעצמך דברים שאנשים בחלומות שלהם לא מרשים לעצמם
אין לך כסף - אתה תאכל רק זין לפנים אחרי גיל 18
לפני גיל 18 כסף לא קובע כלום אבל אח''כ זה הדבר הכי חשוב בחיים
וחופש פיננסי>כמות הכסף שיש לך
אדם חופשי פיננסית עם מליון דולר בבנק יותר שווה מאדם לא חופשי פיננסית עם 10 מיליארד דולר בבנק (שצריך להיות ממש מפגר בשביל עדיין לעבוד שישך מעל 25 אלף דולר בבנק אבל מפגרים קיימים בכל מקום)
חופש פיננסי (הכנסות שלא תלויות במיקום שלך)>כסף>סטטוס>מראה חיצוני
אני מכיר אישית מישו שקנה אוטו למישי שנראית ממוצע (לא מכוערת אבל גם לא כוסית)
והוא אפילו לא היה חבר שלה או משו
תחשוב מה עושים בשבילה, אם לא קנו על שמה אי פרטי או מטוס אני חותך תזין ואוכל אותו
MOST PEOPLE ARE DOOMED TO FAIL
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-01-2014 בשעה 15:23.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
שהבת זונה הזאת תתחיל לעשות פורנו כוסעמק