קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. {הודעה}זה אליהו הלא נביא כנסו כנסו
    על ידי want2kiss בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-05-2009, 14:24
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-04-2008, 08:20
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 22-03-2006, 23:16
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

חחחחחחחחח כשאני חושב על זה וואיי (כנסו כנסו) - עמוד 2

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אני לא חזק בהיסטוריה אבל סחתיין על הידע
    לא יודע מה היה אז אני יודע מה הפתרון שלא יביא למה שאתה אומר שיקרה אלא שיביא עושר לכולם וכן יש דבר כזה
    אני אומר את זה ממה שאני רואה במדינות אחרות זה נטו מזה כי אין לי יותר מדי הבנה בנושא
    אין דבר כזה "עושר לכולם" ואין מדינות כאלה ולא יהיו. כי אם היו מדינות כאלה כולם היו מהגרים לשם. כן, יש מדינות שבהן אתה יכול להרשות לעצמך להיות עלוקה על המדינה ולחיות לא רע מהקצבאות אבל מכאן וללהיות עשיר...אם יש מישו ששואף בחיים לחרא הזה אני מרחם עליו.

עושר לכולם=גהנום עלי האדמות
    אנשים לא נולדו להיות שווים. הרבה דברים נקבעו עוד לפני שהתחלת לדבר וללכת ועוד יותר דברים נקבעו לפני שסיימת בצפר יסודי. שאני אומר את זה אני לא מתכוון למה שכולם חושבים.

מה שאתה אומר זה לא טבעי, אתה מציע שכולם יהיו אריות ואף אחד לא יהיה זברה שיטרפו אותה...כשאין זברות לטרוף, האריות מתחילים להרוג אחד את השני בשביל לשרוד והאינסטינקט הזה חזק יותר מכל רצון היפי מפגר ל"שלום", "תקווה" ל"שוויון" כי אין תקווה ואין שוויון. מי שיש לו משהו תמיד ירצה עוד.

כי ממה שיצא לי לראות מכל ההתעסקות שלי בשוק ההון ובכסף בכללי, כסף זה 70% אופי ופסיכולוגיה ו30% ידע ונסיון וכו'

אם אין לך תאופי לעשות כסף ואתה לא יודע מה צריך להיות בשביל לעשות כסף YOU ARE DESTINED TO FAIL
    וזה יותר מ"לשים זין על הבצפר וללכת לעשות משו עם עצמך", זאת אישיות שלמה שדי נולדים איתה או שהיא נרכשת במהלך החיים עקב חוויות לא נעימות שפתחו לך תעיניים בגיל צעיר מדי.

תחשוב לבד מה מאפיין בן אדם כזה. יש ים מחקרים שמוכיחים שלכל האנשים המצליחים כלכלית (CEO של חברות גדולות, משקיעים גדולים, סוחרים מצליחים בשוק ההון וכו'" יש אופי דומה ואף זהה שהוא ההפך הגמור ממה שהמערכת מצפה שתהיה.

מישו שכל החיים היה רכרוכי שלימדו אותו שצריך "לעשות צבא לתת למדינה ולתרום מעצמך ואז ללכת ללמוד מקצוע ולעבוד בחברה מצליחה" ושכל מי שהולך בדרך שהיא לא זה הוא "גנב ונוכל" לעולם לא ייגבש אופי שכזה באמצע גיל 20
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-01-2014 בשעה 15:44.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אין דבר כזה "עושר לכולם" ואין מדינות כאלה ולא יהיו. כי אם היו מדינות כאלה כולם היו מהגרים לשם. כן, יש מדינות שבהן אתה יכול להרשות לעצמך להיות עלוקה על המדינה ולחיות לא רע מהקצבאות אבל מכאן וללהיות עשיר...אם יש מישו ששואף בחיים לחרא הזה אני מרחם עליו.

עושר לכולם=גהנום עלי האדמות
    אנשים לא נולדו להיות שווים. הרבה דברים נקבעו עוד לפני שהתחלת לדבר וללכת ועוד יותר דברים נקבעו לפני שסיימת בצפר יסודי. שאני אומר את זה אני לא מתכוון למה שכולם חושבים.

מה שאתה אומר זה לא טבעי, אתה מציע שכולם יהיו אריות ואף אחד לא יהיה זברה שיטרפו אותה...כשאין זברות לטרוף, האריות מתחילים להרוג אחד את השני בשביל לשרוד והאינסטינקט הזה חזק יותר מכל רצון היפי מפגר ל"שלום", "תקווה" ל"שוויון" כי אין תקווה ואין שוויון. מי שיש לו משהו תמיד ירצה עוד.

כי ממה שיצא לי לראות מכל ההתעסקות שלי בשוק ההון ובכסף בכללי, כסף זה 70% אופי ופסיכולוגיה ו30% ידע ונסיון וכו'

אם אין לך תאופי לעשות כסף ואתה לא יודע מה צריך להיות בשביל לעשות כסף YOU ARE DESTINED TO FAIL
    וזה יותר מ"לשים זין על הבצפר וללכת לעשות משו עם עצמך", זאת אישיות שלמה שדי נולדים איתה או שהיא נרכשת במהלך החיים עקב חוויות לא נעימות שפתחו לך תעיניים בגיל צעיר מדי.

תחשוב לבד מה מאפיין בן אדם כזה. יש ים מחקרים שמוכיחים שלכל האנשים המצליחים כלכלית (CEO של חברות גדולות, משקיעים גדולים, סוחרים מצליחים בשוק ההון וכו'" יש אופי דומה ואף זהה שהוא ההפך הגמור ממה שהמערכת מצפה שתהיה.

מישו שכל החיים היה רכרוכי שלימדו אותו שצריך "לעשות צבא לתת למדינה ולתרום מעצמך ואז ללכת ללמוד מקצוע ולעבוד בחברה מצליחה" ושכל מי שהולך בדרך שהיא לא זה הוא "גנב ונוכל" לעולם לא ייגבש אופי שכזה באמצע גיל 20
    אני מסכים איתך אבל אל תשכח שאריה לא לוקח עוד ועוד
    כשהוא רעב הוא הולך וטורף שהוא חרמן הוא הולך ומזיין הוא לא צובר עוד ועוד כוח ועוד ועוד משאבים
    קיצר יכול להיות סיטואציה אחרת מכל מה שאתה מדמיין שבה אנשים אשכרה מבסוטים מבלי כל יום לקום בבוקר ולרצות עוד ועוד

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect