|
|
חח יודע ויכול גם ללמד אותך ולספר לך סיפורים על המשטרה שאתה לא תאמין. אבל עזוב זה לא לדיבורים לאינטרנט אלא דיבורים לפנים מול פנים עם בנאדם שכבר הוכיח את עצמו נאמן אליך.
אני שונא אותה בגלל סיבות אחרות ולא בגלל סיבות של סטלנים שבוכים בשביל לגליזציה או העניים ממחאת האוהלים
וזה שאני שונא אותה לא אומר שאני נגד המשטרה
אני שונא את כל הבנות כמו שאמרתי באשכול אחד ואת רוב האנשים
ובמציאות לעולם לא תעלה בדעתך על זה כי אני ההפך הגמור ממה שאני באמת
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
זה כל כך נכון, אני שמח שיש עוד אנשים שרואים את זה.
זה בדיוק אותו עיקרון אגב עם הסמים הקלים וזנות, הסיבה היחידה שלא עושים לגליזציה, היא כסף, תחשבו כמה כסף המשטרה תפסיד אם סמים קלים וזנות יהיו חוקיים , תחשבו כמה תקציבים הם דורשים כדי "לטפל בבעיות האלה" וכמה כוח וחשיבות יש להם בזכות זה שהדברים האלה לא חוקיים.
את המשטרה והממסד בכלל לא מעניין מוסר וצדק, כל מה שמעניין אותם זה רק כסף.
מה אכפת לי ממה שמעניין את המשטרה, אכפת לי איפה כדאי לי לשרת כדי להנות ולהגדיל סטטוס כמה שיותר
יא מלשין.
90% מהשוטרים ה'רגילים' שיצא לי לפגוש היו זבל אנושי.
"זה בדיוק אותו עיקרון אגב עם הסמים הקלים וזנות, הסיבה היחידה שלא עושים לגליזציה, היא כסף, תחשבו כמה כסף המשטרה תפסיד אם סמים קלים וזנות יהיו חוקיים , תחשבו כמה תקציבים הם דורשים כדי "לטפל בבעיות האלה" וכמה כוח וחשיבות יש להם בזכות זה שהדברים האלה לא חוקיים."
המדינה תרוויח הרבה יותר כסף מביטול התקציב הזה וממיסים. מי שמחוקק הוא הכנסת, לא המשטרה, אז זה לא ממש מסתדר לי... אין ספק שזו מדינה של קומבינות אבל האינטרס פה לא מספיק חזק..
אז אתה תמים שחי בבועה.
המשטרה מתנהלת כמו ארגון פשע לכל דבר, לא שמעתי עוד כל כבאי שלקח שוחד בשביל משהו או כבאי שעשה סיבוב חינם על נערת ליווי או על כבאי שהחרים 6 קילו רפואי ולא עישן איזו אחת....
צריך לדעת להסתדר איתו ולהשיג את הכסף כדי לכופף אותו תחתיך והכל יהיה טוב
בניגוד לאידיוטים במחאות האוהלים שרק מסבכים את החיים שלהם עם המלחמה המיותרת שלהם במשטרה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אתה חושב שמשיהו בכנסת יעז לחוקק חוקים כאלה?!
אם חבר כנסת יעז להציע חוק של ליגליזציה מלאה, ישר יתחיל מסע הפחדה בחסות המשטרה, שלא לדבר בכלל על מיסוד הזנות, מי שיציע חוק כזה יזכה לכזה shaming tactics מהפמיניסטיות ו white knights שהוא לא יוכל להראות את הפנים שלו בציבור.
LOL על התמימות שלכם.
טוב אז אני במשטרה כבר בוודאות
![]()