קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נובי גוד 2013 !
    על ידי Display בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 04-01-2013, 14:14
  2. פורים שמח אחים שלי =)
    על ידי Twix בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-03-2008, 22:22
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-03-2007, 20:01
  4. אחים שלי מה קורה פה?
    על ידי Sapaki בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 19:18
  5. אחים שלי תעזרו לי בGW
    על ידי جܧٹξლąი בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 13:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נובי גוד שמח אחים,אינסלים,סודנים,סליירים,סיקאנטים,סאדקנ

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל נובי גוד שמח אחים,אינסלים,סודנים,סליירים,סיקאנטים,סאדקנ

מאחל לכולםם נובי גד שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרבה

-THOTS
    -סמים
    -כסף
    -אלכוהול
    -שתראו כמו אלים
    -שכל מי שאי פעם יסתכל עליכם,לא יעז לנשום לכיוון שלך
    -סטלה
    -הרבה נסיעות מסביב לעולם
    -להרחיב את המעגל החברתי שלכם
    -שיהיו לכם יותר GROUPIES
    -שיהיו לכם יותר HATERS
    -שחלק ממכם יפסיקו להיות ממורמרים

ובקיצור שיר של שחורים כי AWAKE לא יכול בלי להביא שירים

You wanna Glo up, baby Keef got you
    You's a gold bottle, these hoes pink Moscato
    Baby I'm the owner, you can be my castle
    Baby cause I like you
    Only reason I text you and why I Skype you
    I just wanna fuck all you, I don't wanna wife you
    But you gotta brush your teeth and do what I say do

נ.ב אנשים עם בעיות באנגלית

THOT=THOTIANA=BITCHES

2. קישורים ממומנים

אוהב אותך בנאדםםם שנה טובה =]]

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איזה באסה שזה יצא באמצע השבוע אה??

לא נורא, נחגוג כמו שצריך בשישי...נארגן טונה של ירוק

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תביא קצת שירים על כסף

$_$

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    תביא קצת שירים על כסף

$_$
    השיר האהוב עליי על כסף,לדעתי הוא צריך להיות פה בראש הפורום

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אפרופו שנה חדשה

יש משו שאני חייב להוציא מהפה כי אנלא יכול להחזיק את זה בפנים יותר ואני לא יכול להגיד את זה במציאות או להראות את זה בצורה כלשהי כי יצלבו אותי וכולם יתרחקו ממני. אפילו שאני חושב שכבר עכשיו מסתכלים עלי אחרת אחרי שהשתניתי.

בחיי ששנה חדשה בישראל זה זוועה ואם לא החברים שלי פה לא הייתי מגיע לפה לרגע ותכלס הם עשו לי תחג הזה וראיתי אנשים שלא ראיתי מאז התיכון. חוצמזה? גועל נפש. הרגשתי שהגעתי למקום שאין לי כל שייכות אליו ולסביבה שלא קשורה אלי בשום צורה.

לפני שנה כמו שכולם יודעים הייתי בארה''ב והאווירה שם היא אווירה של שמחה, חג מה לא....כל שנה חדשה אני חוגג טוב גם בישראל חגגתי טוב אבל זה לא משתווה למה שקורה בשאר העולם, רק מי שגר תקופה במקומות נורמליים בעולם יבין על מה אני מדבר.

רק אצלכם בשיט הול המסריח שלכם אפילו זיקוקים אין, אווירה של בית קברות ברחובות, חבורות של בנים שיכורים הולכים אחד עם השני ומחפשים אלוהים יודע מה

אבל מה? העיקר יש לכם מדינה "יהודית" מדינה שאין בה אפילו רגע אחד של שמחה וכולם ממורמרים מהחיים שלהם 24/7 וכל פעם מוחים על איזה חרטא אחרת...העיקר אומרים שלעשירים אין שמחה...

בחיים לא חוזר לפה יותר ומשאיר את כל מה שאני מכיר להרקב פה למוות, מכל המקומות שיצא לי להיות בהם ישראל זה המקום הכי יקר, מגעיל, מדכא ומעצבן. אני פה כולה חודש וקצת וכבר הבנתי שלא התגעגעתי למדינה.

מי שמספיק מוכשר, חכם ויודע מה הוא עושה יברח מהארץ הזאת כמו שאני עשיתי ויצטרף אלי. מי שלא מגיע לו להרקב במדינה המסריחה הזאת שאפילו אווירה של חג אין בה. לפני שבאתי לאן שהייתי צריך לבוא הרגשתי שאני הולך להלוויה.

מצד שני, כיף לי עם האנשים האלה, גם כשאני מרגיש כ''כ לא שייך אליהם עמוק בפנים. אני מניח שכשאתה עולה למעלה אתה מתחיל להבין עם איזה אנשים הסתובבת פעם ולא מבין מה עבר לך בראש שפעם היית כמוהם.

מצד שלישי, יכולתי לחגוג אמנם לבד או עם חבר אחד שעושה את מה שאני עושה אבל במקום יותר טוב בתנאים טובים יותר בהרבה, תנאים שהם יותר לרמה שלי (ועל הזין שלי שאני נשמע מתנשא, עבדתי קשה ומגיע לי לדבר ככה)

I AM FUCKED UP FOR LIFE
    FINANCIAL FREEDOM+PEASANT FRIENDS=FUCKED UP HOLIDAY

I WONT BOTHER WITH THAT PEASANT SHIT ANYMORE

קיצר AWAKE אם יהיה לך אי פעם כסף לטייל בעולם בלי להיות תלוי במקום עבודה קבוע אל תבוא לפה בחיים, זה בזבוז זמן וכסף
    ובטח, בטח שלא לשנה החדשה.

האנשים שעברת איתם כמעט כל דבר היום אתה משתין עליהם בקשת
    אלה הם החיים....אז שורדים, שורדים ומוצאים סיבה חדשה לחיות.

MONEY AND POWER
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-01-2014 בשעה 20:52.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    מי שמספיק מוכשר, חכם ויודע מה הוא עושה יברח מהארץ הזאת כמו שאני עשיתי ויצטרף אלי. מי שלא מגיע לו להרקב במדינה המסריחה הזאת שאפילו אווירה של חג אין בה. לפני שבאתי לאן שהייתי צריך לבוא הרגשתי שאני הולך להלוויה.
    סבבה שיכנעת
    לאן אתה לוקח אותי בדייט ראשון? קמבודיה? יש לך סטטוס שם כבר? הקמבודים מכירים אותך טוב?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

-טיילר

אני יחזור לארץ לבקר יום אחד זה בטוח.

יש לי שמה עדיין חברים ותמיד היו,אני צריך לראות עוד פעם את המקומות האלו,המקום שחייתי בו,הפארק שהייתי בורח מהמשטרה,בורח מהמכולת,מקבל מכות ודופק מכות לאחרים,המקום הזה שהייתי משחק בו גולות ופוגים,המקום הזה איפה שנהייתה לי החברה הראשונה שלי.אני צריך לראות את זה עוד פעם אחת לפחות.לא משנה כמה טוב לי בקנדה וכמה דלתות נפתחו לי פה בקנדה,הילדות שלי נשארה בישראל,לא בקנדה.וזה לא משהו שאפשר לשכוח.

אגב מה קרה לפתח תקווה?שמעתי שהערסים השתלטו שמה חחחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    -טיילר

יש לי שמה עדיין חברים ותמיד היו,אני צריך לראות עוד פעם את המקומות האלו,המקום שחייתי בו,הפארק שהייתי בורח מהמשטרה,בורח מהמכולת,מקבל מכות ודופק מכות לאחרים,המקום הזה שהייתי משחק בו גולות ופוגים,המקום הזה איפה שנהייתה לי החברה הראשונה שלי.אני צריך לראות את זה עוד פעם אחת לפחות.לא משנה כמה טוב לי בקנדה וכמה דלתות נפתחו לי פה בקנדה,הילדות שלי נשארה בישראל,לא בקנדה.וזה לא משהו שאפשר לשכוח.

. לא קרה כלום לפתח תקווה -_-
    חחח מה עשיתה מערסים , הם TOYS לעומת איך שאתה מתאר את הכושים שלך..

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

-טיילר

מכיר את מה שאתה מדבר עליו

אבל אחרי שאתה עושה ורואה את כל מה שאמרת אתה מתחיל להבין שאין לך מה לחפש פה מעבר לזה.

אי אפשר לחיות בעבר או יותר גרוע אי אפשר לצפות מהעבר לחזור.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שמע טיילר ויותר מעאפןן מהכל זה מה שהיה לי אתמול.. אשכרה הלכתי למן מסיבה סגורה כזאת ותכלס היה שם איזה 4 או 5 בנות שיכלתי לתפוס חחח אולי הטעות שלי הייתה שניסיתי את כולם ביחד... זרם ריקודים צחוקים דיבורים אבל אשכרה בנות יבשות... חלק לא כזה רוצות לרקוד או משהו ועם אחת שרקדתי שהייתה שם הכי שווה אמרה לי שהיא לא מחפשת כלום נו מהה חחחח רק בישראל יש את החרא הזה מסיבה של ה1.1 ועוד שיש ים פאקינג רוסים והבנות איכשהו לא זורמות.. פשוט לא האמנתי חחח (למרות שזאת שהייתה שווה שם לא הייתה רוסיה אבל זה לא משנה)

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Razndar צפיה בהודעה
    . לא קרה כלום לפתח תקווה -_-
    חחח מה עשיתה מערסים , הם TOYS לעומת איך שאתה מתאר את הכושים שלך..
    אני שונא להודות בזה,אבל אני עצמי חלש.כנראה איזה אגרוף טוב מיטינגר והוא שולח אותי בחזרה למיטה לישון.בלי קשרים הביטחון שלי צונח למטה,ואני מתערב שרוב הפורום פה לוקח אותי אחד על אחד.כמובן שאם משהו כזה היה קורה אצלי באזור ומישהו היה מעז לשים עליי אצבע,הוא שם על החיים שלו איקס,כולל החברים שלו והסביבה בה הוא נמצא.וגם כשיש לי מכות אחד על אחד,אני תמיד מנסה לצאת מהסיטואצייה בשלום,לפעמים אנשים לא מבינים,אז כן אני חוטף מכות,אבל לקבל 10 כושים עלייך זה לא כיף.הכיף האמיתי אגב כשיש לך סטטוס זה כשאתה לא צריך להגיד שום דבר,עושים הכל בשבילך.וכשאני מזהיר אנשים אחרים,הם לוקחים את זה כבדיחה,והם בסוף אלו שגומרים רע

נראה לי זה CURSE ששמו עליי,טוב לפחות זה משהו חיובי

בחזרה לנושא,מה שאני מנסה להגיד זה שערסים זה באמת בדיחה בשבילי איפה שאני נמצא,אבל סכנה במקום שאני לא מכיר.זה כמו הכחולים נגיד האדומים,לכחולים אסור להכנס לאזור של האדומים,אם הם נכנסים,הם כנראה ידקרו או יחטפו כדור בראש.הערסים אצלי בקנדה הם פשוטים,אם אתה לא מכיר לפחות אחד מהם,ויש לך משהו ששווה מספיק כסף בשביל שהם יביאו לך מכות ויקחו לך את זה,אתה בחרא ענקי.

בקיצור חוזרים פעם שנייה לנושא,ערסים זה כן סכנה בשבילי במיוחד שאני לא מכיר כמעט אף אחד בישראל,הסטטוס שלי עומד שמה על אפס.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

אני שונא להודות בזה,אבל אני עצמי חלש.כנראה איזה אגרוף טוב מיטינגר והוא שולח אותי בחזרה למיטה לישון.בלי קשרים הביטחון שלי צונח למטה,ואני מתערב שרוב הפורום פה לוקח אותי אחד על אחד.כמובן שאם משהו כזה היה קורה אצלי באזור ומישהו היה מעז לשים עליי אצבע,הוא שם על החיים שלו איקס,כולל החברים שלו והסביבה בה הוא נמצא.וגם כשיש לי מכות אחד על אחד,אני תמיד מנסה לצאת מהסיטואצייה בשלום,לפעמים אנשים לא מבינים,אז כן אני חוטף מכות,אבל לקבל 10 כושים עלייך זה לא כיף.הכיף האמיתי אגב כשיש לך סטטוס זה כשאתה לא צריך להגיד שום דבר,עושים הכל בשבילך.וכשאני מזהיר אנשים אחרים,הם לוקחים את זה כבדיחה,והם בסוף אלו שגומרים רע

נראה לי זה CURSE ששמו עליי,טוב לפחות זה משהו חיובי

בחזרה לנושא,מה שאני מנסה להגיד זה שערסים זה באמת בדיחה בשבילי איפה שאני נמצא,אבל סכנה במקום שאני לא מכיר.זה כמו הכחולים נגיד האדומים,לכחולים אסור להכנס לאזור של האדומים,אם הם נכנסים,הם כנראה ידקרו או יחטפו כדור בראש.הערסים אצלי בקנדה הם פשוטים,אם אתה לא מכיר לפחות אחד מהם,ויש לך משהו ששווה מספיק כסף בשביל שהם יביאו לך מכות ויקחו לך את זה,אתה בחרא ענקי.

בקיצור חוזרים פעם שנייה לנושא,ערסים זה כן סכנה בשבילי במיוחד שאני לא מכיר כמעט אף אחד בישראל,הסטטוס שלי עומד שמה על אפס.
    שמע.. תראה , כול אחד יגדיר ערס בצורה אחרת.. אתה מבין? אין לזה הגדרה מיוחדת..
    יכול להיות לך ערס ילדון מפגר, ויכול לבוא לך ערס עם סכין..

ומכות זה לא רק עניין של חוזק, זה גם עניין של שיגעון ואיך מכירים אותך..אם אתה מפחד לפגוע בילד שמולך, אתה חלש..לא דווקא פיזית..
    אני למדתי במכות אין רחמים.. אסור לרחם על הבן זונה בצד השני, צריך לזיין לו את הפנים שכול הסביבה שלך תראה ותלמד שאתה פסיכי במכות
    אבל זה כול אחד בסביבה שלו.. ברור שאחד כמו יטינגר עם הגודל הפיזי שלו , מזיין לכולם פה אני מאמין את הצורה..
    או הכושים שלך, שאני בכיתה אם אני יזרוק על מישהו כסא הוא יברח.. ואם אתה תבוא לאיזה כושי עם כסא .. הוא נראה לי יביא עליך משאית.. הכול יחסי חח ..
    אם אתה במקום שאפשר לקבל מכות חופשי.. לומדים מה לעשות.. והינה למדתה, יש לך את הגב שלך.
    ולמי אכפת מהערסים כאילו הם ינסו לאתר אותך ברחוב ''אותו אנחנו נזיין''..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    איזה באסה שזה יצא באמצע השבוע אה??

לא נורא, נחגוג כמו שצריך בשישי...נארגן טונה של ירוק
    ירוק לא טוב לסופשים ולזיונים ישוטר מניאק
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 02-01-2014 בשעה 11:44.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect