אני שונא להודות בזה,אבל אני עצמי חלש.כנראה איזה אגרוף טוב מיטינגר והוא שולח אותי בחזרה למיטה לישון.בלי קשרים הביטחון שלי צונח למטה,ואני מתערב שרוב הפורום פה לוקח אותי אחד על אחד.כמובן שאם משהו כזה היה קורה אצלי באזור ומישהו היה מעז לשים עליי אצבע,הוא שם על החיים שלו איקס,כולל החברים שלו והסביבה בה הוא נמצא.וגם כשיש לי מכות אחד על אחד,אני תמיד מנסה לצאת מהסיטואצייה בשלום,לפעמים אנשים לא מבינים,אז כן אני חוטף מכות,אבל לקבל 10 כושים עלייך זה לא כיף.הכיף האמיתי אגב כשיש לך סטטוס זה כשאתה לא צריך להגיד שום דבר,עושים הכל בשבילך.וכשאני מזהיר אנשים אחרים,הם לוקחים את זה כבדיחה,והם בסוף אלו שגומרים רע
נראה לי זה CURSE ששמו עליי,טוב לפחות זה משהו חיובי
בחזרה לנושא,מה שאני מנסה להגיד זה שערסים זה באמת בדיחה בשבילי איפה שאני נמצא,אבל סכנה במקום שאני לא מכיר.זה כמו הכחולים נגיד האדומים,לכחולים אסור להכנס לאזור של האדומים,אם הם נכנסים,הם כנראה ידקרו או יחטפו כדור בראש.הערסים אצלי בקנדה הם פשוטים,אם אתה לא מכיר לפחות אחד מהם,ויש לך משהו ששווה מספיק כסף בשביל שהם יביאו לך מכות ויקחו לך את זה,אתה בחרא ענקי.
בקיצור חוזרים פעם שנייה לנושא,ערסים זה כן סכנה בשבילי במיוחד שאני לא מכיר כמעט אף אחד בישראל,הסטטוס שלי עומד שמה על אפס.