קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קסוטו לגבר-תרגם את האישה שלך -שווה קליק
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-05-2006, 17:03
  2. [קונה] משתמש פרימיום לרפיד שאר [שיחזיק מעמד לפחות שבוע]
    על ידי DaRk GoD בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-04-2006, 14:28
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 14:30
  4. האישה בלעה את הסלולר באמצע ויכוח
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 01:35
  5. חחח שירה מנור זו האישה הכי אידיוטית בעולם
    על ידי Gigi Buffon בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 16:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36

מעמד האישה

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ברירת מחדל מעמד האישה

למה לנשים היום יש את הזכות לשחק אותה קשות להשגה?
    ההבדלים בין פעם להיום
    שימו לב לכתבה

http://www.emetaheret.org.il/2014/01...5%D7%9C%D7%9D/

אפשר להבין שפעם לא בעיה לזיין כי אישה הייתה בסך הכל כוס שגם יודע לבשל תיראו את התמונות תמותו מצחוק

התמונה הזאת הזכירה לי פעם שהייתי מסטול והעפתי עשן לפנים של הסלקטורית מה שגרר לוויכוח של שעה עד שהיא הסכימה להכניס אותי בזכות ידידה שחפרה לה שאני מסטול
    פעם זה בכלל לא היה אישיו כי גם אם היה כזה דבר סלקטורית הייתי יכול גם לירוק לה לפנים והיא לא הייתה משחקת לי פוזה (מה שגם קרה שחבר ירק פעם לבחורה שעשתה פוזה)
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 02-01-2014 בשעה 11:43.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

סתם העפתה עליה עשן מה אתה רוצה שהיא תעשה? אתה כאילו רוצה לעשות לנשים מה שאתה רוצה בלי שהם ידברו?
    אני נגד זה שאישה זה כוס ולבשל.. אבל גם נגד פמיניזם של לסביות מטומטמות..
    נערך לאחרונה על ידי Razndar; 02-01-2014 בשעה 11:53.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני נגד האובר-פוזה של הבחורות

אבל גם נגד השפלה ופגיעה בכבוד של נשים

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

אנחנו חיים בעידן שהכי גרוע בו להיות גבר, האפליה הממסדית (לכן אני מציע לכם, אל תתחתנו בחיים!) הדמוניזציה התקשורתית לגברים ("כל גבר הוא אנס פוטנציאלי") ומנגד נשים מוצגות כמאלכיות מסכנות.

סתם דוגמא, אתם יודעים שעל מחקר, מודעות, וטיפול בסרטן השד כל מדינות המערב משקיעות פי 4 יותר מבסרטן הערמונית , זו רק דוגמא קטנה לאיך שהחברה רואה נשים לעומת גברים, כמובן שעל זה הפמינאציות לא ידברו וידרשו שיוויון.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    אנחנו חיים בעידן שהכי גרוע בו להיות גבר, האפליה הממסדית (לכן אני מציע לכם, אל תתחתנו בחיים!) הדמוניזציה התקשורתית לגברים ("כל גבר הוא אנס פוטנציאלי") ומנגד נשים מוצגות כמאלכיות מסכנות.

סתם דוגמא, אתם יודעים שעל מחקר, מודעות, וטיפול בסרטן השד כל מדינות המערב משקיעות פי 4 יותר מבסרטן הערמונית , זו רק דוגמא קטנה לאיך שהחברה רואה נשים לעומת גברים, כמובן שעל זה הפמינאציות לא ידברו וידרשו שיוויון.
    לפני כמה ימים בחורה שדדה חבר של אבא שלי שהוא נהג מונית שירות, היא חטפה לו את הארנק ובאה לברוח, ההוא קלט אותה ואמר לה שאם היא לא מחזירה לו הוא מפוצץ אותה במכות.

יודעים מה היא אמרה לו?

"בוא נראה אותך מרים עליי יד, המכה הכי קטנה ואני מתלוננת עליך על אונס, עכשיו עוף לי מהעיניים"

והיא פשוט הלכה והוא פחד לגעת בה, אמר "כפרה הארנק, את הכסף שהיא לקחה אפשר להרוויח שוב תוך כמה ימים, זה לא שווה לי כלא ועורכי דין"

עצוב מאוד

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    לפני כמה ימים בחורה שדדה חבר של אבא שלי שהוא נהג מונית שירות, היא חטפה לו את הארנק ובאה לברוח, ההוא קלט אותה ואמר לה שאם היא לא מחזירה לו הוא מפוצץ אותה במכות.

יודעים מה היא אמרה לו?

"בוא נראה אותך מרים עליי יד, המכה הכי קטנה ואני מתלוננת עליך על אונס, עכשיו עוף לי מהעיניים"

והיא פשוט הלכה והוא פחד לגעת בה, אמר "כפרה הארנק, את הכסף שהיא לקחה אפשר להרוויח שוב תוך כמה ימים, זה לא שווה לי כלא ועורכי דין"

עצוב מאוד
    אכן עצוב, אבל כבר לא מפתיע אותי, רק לפני כמה ימים ראיתי סרטון ביוטיוב של בנות שיכורות שבסוף הנסיעה לא היו מוכנות לשלם וכאשר הנהג התעמת איתם, הן יצאו בצעקות החוצה הזמינו משטרה וטענו שהנהג ניסה לאנוס אותן, למזלו היה לו מצלמה בתוך המונית שהוכיחה שהן משקרות, אחרת החיים שלו היו גמורים.

כמובן שהבנות לא נענשו, הרי זה ידוע שלנשים החוק הוא בגדר המלצה בלבד,

ועוד דוגמא לחוסר שיווין שכדאי לדעת, אם אישה תבצע בדיוק את אותו פשע שביצע גבר, האישה תקבל עונש קל יותר,גם פה משום מה הפמינאציות לא מתלוננות על חוסר שיוויון.

אני מקווה שהגברים במערב יתחילו להתעשת, אחרת המצב רק ילך ויחמיר...

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

יודעים מה היא אמרה לו?

עצוב מאוד
    אתה מבין למה אנחנו מתנהגים כמו שאנחנו מתנהגים?
    כדי לפצות על כל העוול הזה
    אז אם בזיון עושים דברים משפילים לבחורה ואחרי זה היא אומרת שהיא נפגעה והיא לא רוצה לבוא אליך יותר אני מבחינתי את שלי עשיתי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

שמעו, יש המשך לסיפור הזה

אותו נהג הלך לתחנת המשטרה להגיש תלונה, הוא תיאר אותה, הם פתחו את המחשב והראו לו תמונה ושאלו אם זאת היא
    הוא אמר שכן והם אמרו שהיא גנבת ידועה ומכירים אותה כבר וכל פעם מגיע מישהו אחר לדווח שהיא גנבה לו את הארנק, ומי שנשדד אלו בעיקר נהגי מוניות או נוסעים שנוסעים במוניות שירות

הוא שאל את השוטר שאם הם יודעים שהיא גנבת, למה לעזאזל היא עדיין מסתובבת חופשי? הם אמרו שהם מטפלים בזה ובלה בלה בלה לא עושים כלום

אגב, היום אבא שלי שמע שהיא שדדה נהג מונית אחר ..

וואלה על מעמד האישה אני מעריץ את הערבים, איפה אישה תעז לעשות דבר כזה? לאיים על גבר? לגנוב מגבר?
    אמנם הם מתייחסים באכזריות לנשים, אבל בכל זאת הן מחונכות.
    אם לא הייתי יהודי מבטיח לך הייתי לוקח אישה כזאת שבתרבות שלה זה לפנק ולתת כבוד לגברים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

שמעו, יש המשך לסיפור הזה

אותו נהג הלך לתחנת המשטרה להגיש תלונה, הוא תיאר אותה, הם פתחו את המחשב והראו לו תמונה ושאלו אם זאת היא
    הוא אמר שכן והם אמרו שהיא גנבת ידועה ומכירים אותה כבר וכל פעם מגיע מישהו אחר לדווח שהיא גנבה לו את הארנק, ומי שנשדד אלו בעיקר נהגי מוניות או נוסעים שנוסעים במוניות שירות

הוא שאל את השוטר שאם הם יודעים שהיא גנבת, למה לעזאזל היא עדיין מסתובבת חופשי? הם אמרו שהם מטפלים בזה ובלה בלה בלה לא עושים כלום

אגב, היום אבא שלי שמע שהיא שדדה נהג מונית אחר ..

וואלה על מעמד האישה אני מעריץ את הערבים, איפה אישה תעז לעשות דבר כזה? לאיים על גבר? לגנוב מגבר?
    אמנם הם מתייחסים באכזריות לנשים, אבל בכל זאת הן מחונכות.
    אם לא הייתי יהודי מבטיח לך הייתי לוקח אישה כזאת שבתרבות שלה זה לפנק ולתת כבוד לגברים
    פחחח הייתי לוקח לה תארנק גם אם לא יודע מה....סתם ילדת רחוב מסכנה אני מביא עורך דין חזק גם שיעשה ממנה בדיחה ויכניס אותה לכלא על שוד מזויין אני ימציא שהיא באה עם חרב

מה הוא ילד בן 4? "פחדתי שהיא תגיד שאנסתי אותה" מה אתה חושב היום סתם ככה אפשר להאשים באונס אחרי כל מה שקרה בעבר? היום בודקים סימני תקיפה, סימני חדירה, טביעות אצבעות שקשורות לאונס המון המון ממצאים שאם הם לא בדוקים אי אפשר להאשים אותך באונס והאישה הזאת גם הייתה נכנסת לכלא על עדות שקר..

מצחיק שאנשים לא יודעים את החוק, ועוד מבוגרים..
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 02-01-2014 בשעה 16:23.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    פחחח הייתי לוקח לה תארנק גם אם לא יודע מה....סתם ילדת רחוב מסכנה אני מביא עורך דין חזק גם שיעשה ממנה בדיחה ויכניס אותה לכלא על שוד מזויין אני ימציא שהיא באה עם חרב

מה הוא ילד בן 4? "פחדתי שהיא תגיד שאנסתי אותה" מה אתה חושב היום סתם ככה אפשר להאשים באונס אחרי כל מה שקרה בעבר? היום בודקים סימני תקיפה, סימני חדירה, טביעות אצבעות שקשורות לאונס המון המון ממצאים שאם הם לא בדוקים אי אפשר להאשים אותך באונס והאישה הזאת גם הייתה נכנסת לכלא על עדות שקר..

שמע, אתה כנראה לא יודע את העובדות בשטח, בפועל אישה מתלוננת ישר עוצרים ועושים בעיות
    בינתיים אותו בן אדם יושב במעצר ומפסיד ימי עבודה וכו'

אותה בחורה היא איזו לסבית בת 20 בערך, כנראה קלפטומנית כי אחד איתר אותה והלך אליה הבייתה לאיים אותה, הוא תפס אותה בגרון עם כפפות ואמר לה שאם היא לא מחזירה לו עכשיו את הכסף שהיא לקחה הוא מרסק לה את הגרון + הוא החרים לה את האייפון שהיא החזיקה באותו רגע.
    היא הלכה נתנה לו 1500 מזומן ואמרה לו שיבוא עוד כמה ימים היא תשיג עוד (היא הרימה לו 3000 שקל)

ושוב, אתה חושב שהיו עושים לה יותר מדי? תראה, התחנה יודעת בוודאות מי זו ויש להם את הכתובת שלה והיא עדיין לא במעצר, איך תסביר את זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה

זה קל להגיד, אבל אתה יודע איזו סטיגמה מטורפת תהיה עליו אם הוא רק יאושם באונס, אפילו אם יוכח שהיא שיקרה והוא דיבר אמת ,עדיין כולם יתחסו אליו כאל אנס, וזה בגלל שהחברה, הממסד והתקשורת עושים לגברים דמוניזציה ("כל גבר אנס פוטנציאלי","תרבות האונס") ומציגים נשים תמיד כקורבן.

לכן אפשר להבין את הנהג מונית ובוודאי שאסור לנו לשפוט אותו.

תראה איך הגברים האלה שלא חטאו מתקבלים בבוז,למרות שהם בעצם הקורבנות האמיתיים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    זה קל להגיד, אבל אתה יודע איזו סטיגמה מטורפת תהיה עליו אם הוא רק יאושם באונס, אפילו אם יוכח שהיא שיקרה והוא דיבר אמת ,עדיין כולם יתחסו אליו כאל אנס, וזה בגלל שהחברה, הממסד והתקשורת עושים לגברים דמוניזציה ("כל גבר אנס פוטנציאלי","תרבות האונס") ומציגים נשים תמיד כקורבן.

לכן אפשר להבין את הנהג מונית ובוודאי שאסור לנו לשפוט אותו.

תראה איך הגברים האלה שלא חטאו מתקבלים בבוז,למרות שהם בעצם הקורבנות האמיתיים.

בדיוק

כבר היו סיפורים על בחורות שהתלוננו על אונס נגד גברים שעיצבנו אותן ולא עשו להן כלום
    לא מזמן גם זה היה בישראל שגילו שאחד שישב בכלא על אונס מתברר שהוא לא עשה כלום אלא רב עם הבחורה והיא החליטה להתנקם בו

אתה אומר "יעשו בדיקת חדירה " וכל הזין הזה
    אם היא תלך גם שבוע אחרי אחרי שנעלמו כל הסימנים אף אחד לא יגיד כלום , אלא יצדדו באישה יגידו "מסכנה זו טראומה, היא הייתה צריכה זמן לעכל את המצב ולתפוס את עצמה ללכת להגיש תלונה וגם זה נורא קשה לה לחזור לאירוע הטראומתי הזה"

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

בדיוק

כבר היו סיפורים על בחורות שהתלוננו על אונס נגד גברים שעיצבנו אותן ולא עשו להן כלום
    לא מזמן גם זה היה בישראל שגילו שאחד שישב בכלא על אונס מתברר שהוא לא עשה כלום אלא רב עם הבחורה והיא החליטה להתנקם בו

אתה אומר "יעשו בדיקת חדירה " וכל הזין הזה
    אם היא תלך גם שבוע אחרי אחרי שנעלמו כל הסימנים אף אחד לא יגיד כלום , אלא יצדדו באישה יגידו "מסכנה זו טראומה, היא הייתה צריכה זמן לעכל את המצב ולתפוס את עצמה ללכת להגיש תלונה וגם זה נורא קשה לה לחזור לאירוע הטראומתי הזה"
    הלוואי ויום אחד תהיה לי אפשרות לחוקק חוק שברגע שאישה מעידה אונס על מישהו ויוצאת בעדות שקר, היא תכנס לכלא את אותם שנים שהיה אמור הגבר להכנס אם הוא היה יוצא מואשם.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני בחיים לא מתחתן

כמו שאין תקווה, אין אהבה.
    תחשבו על זה ככה,

כל הזוגות מתגרשים בסוף. ותמיד הגבר המערבי הרכיכה משלם לה מזונות כמו עבד טוב ומקבל את מה שאני קורא לו "מס האהבה".

כמו שיש מס על טמטום שזה לוטו, טוטו וקזינו, ככה יש מס על אהבה ותקווה וכל מיני רגשות מיותרים שזה כל הליך הגירושין, מזונות וכו'...ולא ידברתי עוד על החתונה וכל העובדה שכל קובבה חיה בסרט שמגיע לה טבעת ושמלה שעולה כמו הכנסה חודשית של אוליגרך רוסי

תחשבו על זה,
    למה שאתם תהיו מיוחדים? כי אמא אמרה לך שאתה "מיוחד" כי עשית 5 יחידות אנגלית? למה שאתם לא תתגרשו ובמקום זה תאהבו אחד את השניה לנצח ותמותו ביחד בגיל 80 כמו הזוג שמת באמצע שטיטניק טבעה? למה בכלל המחשבה הזאת עולה לראש השפוי?

אותו הטמטום של "אני יעשה תואר ראשון וכולם יחטפו אותי לעבודה ואני בכלל לא אשאר לעבוד במשכורת מינימום כל החיים"

לא יותר מתקווה מטופשת חסרת כל בסיס מציאותי שנוצרה מאשליות בשביל לברוח מהמציאות.

ואם אני יתחיל תסיפורים שלי על בנות אני לא אסיים, החל ממישי שיצאתי איתה שניצלה מישו שיכור שהתחיל איתה ודפקה לו את הארנק עם די הרבה כסף (ודי חגגנו על התחת שלו חח לפחות היה כיף)

עד למישי שאמרה ש"אנסו" אותה והיא הזאת שיזמה את האונס (היה על זה אפילו כתבה לפני כ6 שנים) ובגללה הילדים שכביכול אנסו אותה נדפקו ונדפקו חזק (אפילו שידידה אחרת שלי גרמה לכל הבצפר לשנוא אותה כי עלו עליה שהיא ילדת חרטא ושרמוטה מסריחה)

תאמינו לי אם אני פותח תפה אני לא יסיים לעולם ויצאו פה שדים מבקבוקים שנחבאו במשך שנים
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-01-2014 בשעה 18:02.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

נשים תמיד היו ותמיד יהיו מתחת לגברים ומי שחושב אחרת הוא פח אשפה מהלך שכל החיים שלו כנראה קיבל כאפות מבחורות

You feel intimidated asshole?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect