|
|
אני מכיר סיפור דומה רק נראלי יותר גרוע ו-וואלה אם קלענו לאותו סיפור אולי אנחנו גם מכירים בעקיפין חחחחחח הייתה איזה מישהי מהעיר שלי אשכרה טנק מכוערת פשוט אחד הדברים הכי דוחים עלי אדמות בחיים לא הייתי נוגע באחת כזאת גם אם היא הייתה החור היחידי על כדור הארץ.
בכל אופן כמה חבר'ה "עבריינים" ישבו איתה משהו כמו איזה 6 איש ואני זוכר אחד שלקחו למעצר בית והיה שם בלאגן אחושרמוטה ושראיתי מי זאת ואת התמונות שלה אמרתי לעצמי שזה פאקינג לא אמיתי... אף אחד לא יאנוס אותה אם כבר היא תאנוס אנשים אני גם מכיר טיפה את האנשים וזה אנשים שמביאים בחורות בקלות אבל גם מאלה שחושבים שלעשות אורגיה עם לוויתן זה מצחיק ובסטלה שלהם זה בטח מה שהם רצו אבל אונס לא היה
שמתי לב שככל שהמדינה יותר מפותחת ככה הפמיניזם חוגג והגברים קוקסינלים. פה זה עוד כלום לעומת מה שקורה בשוודיה לפי מה שהבנתי.
וזה רק מוכיח שאם הולכים לפי האינסטינקטים הפראיים שלנו האישה תמיד תהיה כנועה לגבר. (גבר לא שרמוטה)
זה טבוע בנו ואי אפשר להילחם בזה לא משנה כמה רעש יעשו פמיניסטיות מכוערות שלא קיבלו זין שמונים שנה או whiteknights מתוסכלים חסרי טסטוסטרון( הם בכלל דוחים צריך לעשות להם שואה)
נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 03-01-2014 בשעה 06:58.
You feel intimidated asshole?
תלוי איזה גברים
יש גברים כאלה:
ויש גברים כאלה:
הקטע המצחיק שכולם יהודים, גם העני שקנה מנגל ומחזיק את דגל ישראל מחובר אליו כמו אינפוזיה וגם הגברים האלה^
היהודים בישראל והיהודים שבחו''ל הם זן שונה לחלוטין של אנשים
היהודים בישראל טיפשים כמו נעל למעט האלה שעלו למעלה וגם האלה שעלו למעלה איכשהו מצליחים לרדת למטה (דנקנר) כי הם מפגרים שלא עוזבים תארץ
ודנקנר בכלל בדיחה ולא פלא שכל הכסף הולך מהם עכשיו כאילו פאק, אבא שלך במשבר והבן שלו חוגג לו באיזה מקום בעולם....ככה לא מחזיקים אימפריה
בזמן שאיזה גרוזיני שעל הנייר דגש על הנייר נוסע על אוטו של ערסים וגר בשכונת עוני בלוד (שהוא באמת חכם) תפס להם בביצים ומנער אותם
וכמו שמי שלימד אותי לסחור אמר "THE FOOL AND HIS MONEY WILL SOON BE SEPARATED"
היהודים בחו''ל אלה באמת אנשים שאתה מעריץ (כל הבנקאים למינהם)
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 03-01-2014 בשעה 07:06.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו פה ראה או קרא על הסרט שש פעמים?
כעיקרון זה קקי של סרט (סתכלו בתקציר בויקיפדיה ותבינו למה) אבל בנות מקבלות ממנו רייג' עצבני.. הכונפות לפחות. ובטח גם כל מיני white knights.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
[QUOTE=TheLizardKing;7988375]שמתי לב שככל שהמדינה יותר מפותחת ככה הפמיניזם חוגג והגברים קוקסינלים. פה זה עוד כלום לעומת מה שקורה בשוודיה לפי מה שהבנתי.
QUOTE]
דבר חשוב נוסף, במדינות סקנדינביה וביפן ששם הפמיניזם שולט הילודה הפכה להיות שלילית וזו רק שאלה של זמן עד שהמדינות האלה יקרסו כלכלית.
הלו אתה הגרופי של ג'ים מוריסון, אתה חתיכת ילד מחשבים שונא נשים שמוציא תאכזבה מזה שהוא בתול בן 30 שכל הנשים קוראות לו הומו פה בפורום..
חבורה של חיים בסרט מתוסכלים התקדמנו טיפה מתקופת האדם הקדמון ששמה הנשים היו צריכות אותנו בשביל שנצוד ונגן עליהם, היום זה לא ככה
אז תפסיקו להיות ממורמרים שבאים על חלשים ותהיו גברים.
אגב אם מישהי טוענת שאנסתם אותה ולא באמת אנסתם אותה תהיו חופשים לתת בה פצצות
עדיף להיות גרופי של ג'ים מוריסון מגרופי של אחד שמסמם ילדות בנות 14 בשביל לזיין אותן
ואני בטוח שבמציאות הוא לא ככה כי אני אישית אם היית רואה אותי במציאות לא היית חושב שאני טיילר בחיים כי אני מתנהג ההפך הגמור מאיך שאני פה. רק פה אני מרשה לעצמי להראות מי אני באמת עמוק בפנים כי אם אני יגיד את מה שאני אומר פה במציאות ישחטו אותי וכולם יתרחקו ממני לא משנה איפה אני יהיה.
אני שונא נשים ואני רחוק מלהיות בתול בן 30 תהיה בטוח, ואם הייתי יוצא עם אחותך בחיים לא היית חושד בזה שאני שונא משהו בכלל. ואני בטוח שגם הוא כי הוא לא נשמע לי בן אדם טמבל.
נמאס מפסיכולוגים באינטרנט כבר תתאבדו
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 03-01-2014 בשעה 15:56.
למה רק נערות ליווי? חסר בנות רגילות שרואות BMW עם גג נפתח ומי שנוהג בו הוא בחור צעיר שבנוי טוב ומשפריצות במכנסיים?
שאלת מה אני יעשה? מה שאני יעשה זה כסף וקוק על תחת של חשפניות
בזמן שהדבילים שמאמינים באהבה ובחתונה ימחו על זה שהם לא סוגרים תחודש במחאת האוהלים
אני אישית מעדיף תדרך שלי
תלוי איך אתה נראה, אם רנדי אורטון יתן לאיזו כוסית סטירה כי היא עצבנה אותו אף אחד לא יעיז בכלל להסתכל עליו, אם יגאל שטאר יעשה את זה אוי ואבוי רחמים עליו, בגלל זה מעבר לכוח פיזי אני ממליץ לכם ללמוד איזו אומנות לחימה, שאם יקפצו עליכם כמה תימנים עם לסת נסוגה תוכלו לנטרל אותם בקלות.
שים לב לקראת סוף הסרטון איך הוא מבריח 4 גברים אחרים בלי מאמץ בכלל.
Cunt beaters (לא בטא שהרגע התפרץ לו אינסל רייג׳) הם בדרך כלל אנשים עם טסטוסטרון גבוה ששמים זין על כל העולם. לא יודע מה קרה שם אבל מבטיח לך שבלילה אחרי זה היא מצצה לו ואמרה לו כמה שהיא מצטערת.
ולך אדון תחיה את הרגע, אתה צודק נשים לא צריכות אותך כדי שתצוד בשבילם.
אבל הן כן צריכות אותך כדי לקחת לך חצי מהרכוש אחרי שתתגרשו, הן כן צריכות אותך כדי שתשלם להן דמי מזונות(תמיד זה הגבר שנותן ולא ההפך, Equality!)
נשים חלשות מגברים. פיזית מנטלית ושכלית.
בגלל זה כמעט כל הראשי ממשלות הם גברים, בגלל זה גברים הם אלה שצועדים לקרב ולא נשים, בגלל זה כל האנשים שאי פעם שינו את העולם לטובה ולרעה היו גברים, בגלל זה אתה שומע על איננשטיין וניוטון ולא על איזו ג׳סיקה אחת, בגלל זה על כל מיליארדרית אחת יש איזה 20 מיליארדרים. (לא בדקתי אני מניח שזה משהו בסגנון) בגלל זה כל המנכלים ומנהלים למיניהם ובעלים של חברות גדולות הם גברים.
למה יש לי הרגשה שאתה בסוף תמצא את עצמך באיזה מערכת יחסים ותקנה לחברה שלך אוטו ותעשה כל מה שהיא רוצה כמו איזה טטלה?
שמתם לב איזה אישה גברית הם בחרו לשים פה? איכסה, לא הייתי נוגע במקל.
משום מה כל הבנות הנשיות שהכרתי תמיד נתנו לי ההרגשה שאני השולט ואף פעם לא הייתי צריך לשמוע את הזיוני שכל שלהן על כמה גברים הם חזירים ולנשים מגיע מעמד שווה