תלוי איך אתה נראה, אם רנדי אורטון יתן לאיזו כוסית סטירה כי היא עצבנה אותו אף אחד לא יעיז בכלל להסתכל עליו, אם יגאל שטאר יעשה את זה אוי ואבוי רחמים עליו, בגלל זה מעבר לכוח פיזי אני ממליץ לכם ללמוד איזו אומנות לחימה, שאם יקפצו עליכם כמה תימנים עם לסת נסוגה תוכלו לנטרל אותם בקלות.
שים לב לקראת סוף הסרטון איך הוא מבריח 4 גברים אחרים בלי מאמץ בכלל.
Cunt beaters (לא בטא שהרגע התפרץ לו אינסל רייג׳) הם בדרך כלל אנשים עם טסטוסטרון גבוה ששמים זין על כל העולם. לא יודע מה קרה שם אבל מבטיח לך שבלילה אחרי זה היא מצצה לו ואמרה לו כמה שהיא מצטערת.
ולך אדון תחיה את הרגע, אתה צודק נשים לא צריכות אותך כדי שתצוד בשבילם.
אבל הן כן צריכות אותך כדי לקחת לך חצי מהרכוש אחרי שתתגרשו, הן כן צריכות אותך כדי שתשלם להן דמי מזונות(תמיד זה הגבר שנותן ולא ההפך, Equality!)
נשים חלשות מגברים. פיזית מנטלית ושכלית.
בגלל זה כמעט כל הראשי ממשלות הם גברים, בגלל זה גברים הם אלה שצועדים לקרב ולא נשים, בגלל זה כל האנשים שאי פעם שינו את העולם לטובה ולרעה היו גברים, בגלל זה אתה שומע על איננשטיין וניוטון ולא על איזו ג׳סיקה אחת, בגלל זה על כל מיליארדרית אחת יש איזה 20 מיליארדרים. (לא בדקתי אני מניח שזה משהו בסגנון) בגלל זה כל המנכלים ומנהלים למיניהם ובעלים של חברות גדולות הם גברים.
למה יש לי הרגשה שאתה בסוף תמצא את עצמך באיזה מערכת יחסים ותקנה לחברה שלך אוטו ותעשה כל מה שהיא רוצה כמו איזה טטלה?

שמתם לב איזה אישה גברית הם בחרו לשים פה? איכסה, לא הייתי נוגע במקל.
משום מה כל הבנות הנשיות שהכרתי תמיד נתנו לי ההרגשה שאני השולט ואף פעם לא הייתי צריך לשמוע את הזיוני שכל שלהן על כמה גברים הם חזירים ולנשים מגיע מעמד שווה