חשבתי אם לפתוח פה אשכול
אמרתי אולי תעזרו לי בהתלבטות
הבחורה הזו היא מיוחדת היא בידיוק הטעם שלי וניסיתי ללכת על אחרות אבל אכפת לי רק ממנה.(קטנה ממני בשנה )
לפני כמה חודשים ראיתי שהיא מסתכלת לי בעיניים ועלי אז החלטתי להתחיל איתה הלך מצויין דיברתי איתה כל יום אחרכך (בבצפר ) ולקחתי לה תמספר והיא רשמה לי על היד גם תשם שלה וכיאלו בקטע של דייט כמו בסרטים זה מה שהיא אמרה לי וקבענו יום שבת
נמחק לי המספרוהיא חיכתה לשיחה ולא התקשרתי אבל לא היה לי מה לעשות חחחח קיצור היא מחוננת והיא ממש משקיעה בלימודים
והיא אשכנזייה כבדה ממש ממהרת לאוטובוס תמיד מפחדת לאחר לשיעורים חייבת ללמוד ובוכה אם לא מקבלת ציונים טובים .
קיצור היא כל פעם אמרה לי אני לא יכולה אני לומדת ושטויות כאלה במשך חודש אמרתי סבבה היא לא רוצה אני יעשה לה רחוק ( היא תמיד אמרה לי שהיא רוצה לצאת בחופש ) הגיעה חופש ולא יצאתי איתה לא דיברתי בכלל והיא שלחה הודעה :
היי התגעגעתי..
רשמתי לה חבל פספסת יציאות כל מיני שטויות כאלה אמרתי והיא רשמה
למה לא קראת לי? אמרתי לה שהצעתי ולא יצא כלום לא חשבתי שיהיה שונה
היא רשמה חח יכלת לנסות
אחרי כמה זמן היא שאלה אותי אם אני פנוי ב 8 ~10 אמרתי לה לא והיא אמרה לי שפספסתי דייט
קיצור הלכתי כבר על מישהי חדשה אבל לא ירד לי מהקודמת היא ממש הטעם שלי
אז אחרי הרבה זמן שלא דיברנו היא ניסתה לגרום לי לקנא שדיברה עם חבר טוב שלי והוא רצה ללכת עליה אז אמרתי נבדוק אם יש לה עוד רגש
ב1.1 יענו לפני 12 הצעתי לה לצאת איתי לאן שהוא היא רשמה לי שיש לה מבחן (באמת יש לה תמבחנים האלה אני בדקתי)
רשמתי לה שכל הזמן היא אומרת אז שתדבר תאכלס אם היא רוצה או לא רוצה כי אני לא ילד קטן ולא בא לי על תרוצים
היא אמרה לי מה לעשות תמיד יש לי משהו ( ואז היא התבלבלה במילים רשמה משהו מפגר זה אומר משהו נראלי) אבל אתה זה לא כיאלו אתה צריך לחכות כיאלו תעשה מה שבא לך עם מי שבא לך " אתה מוזמן לבדוק את לוח המבחנים שלי
היא אמרה לי שב 14.1 היא גומרת את המבחנים
אני : לא אכפת לי אבל יוצאים?
היא : למה לא
אני : לא מקבל למה לא את רוצה לצאת!?!
היא : כן חחח בכיף אתה מבין שזה עוד שבועיים?
אני : ברור טוב אני הלכתי עם חברים לנמל
קיצור אחרי השיחה היא הייתה ממש שמחה עזבה את חברות שלה ישבה איתי לבד חברים שלי שאלו אותה שאלות בתור חברה שלי והיא זרמה וממש התנהגה כיאלו אנחנו חברים וכשנתתי לה חיבוק ונשיקות היא אמרה לי נכון שאתה אוהב אותי!?
קיצור היה סדנאת שוקולדים והכנתי ונתתי לה הכל והיא ממש שמחה היא אמרה שזו האורגזמה הראשונה שלה
וכשנתתי לה תשוקולד היא אמרה שהיא לא יכולה לקבל אבל לקחה בסוף וממש שמחה ושלה לי הודעה :
חחח אני רואה שאני הולכת להצטער שלקחתי לך את זה טוב נו אני יסתכל במשקל ויזכר בך
אני : מקסימום נעשה הליכה
היא: חחחחחח מוזמן תמיד חחחח אבל תודה
אני : מה את רצינית הכנתי בשבילך
היא : לא היית צריך !!! חחחחח
מה שכן טעים כמו לא יודעת מה
אני : חכי זו רק ההתחלה שמח שנהנת
היא : חחחחח 3>
אחרי יום היה לה מבחן ובאתי לאמר לה שלום והיא כזו הייתה לחוצה והתחילה להתרוצץ בבית ספר אז הלכתי
ושלחתי לה
אני : בהצלחה במבחן
היא : תודה חיי למה לא באת למטה?
אני : לא משנה נתראה ב 12?
היא : כן
אחרכך ראיתי אותה ליד הכיתה והיא אמרה לי בוא למטה וראיתי שהיא אמרה שלום לכמה ילדים שגדולים ממני בשנה שלמדו פה
והתחילו להמרח עליה התחלתי להתעצבן
ואמרתי אני ידפוק אימון במכון ואז אמרתי אולי נגיד לה שלום לפני המכון ורשמתי לה מתי היא מסיימת
באתי והיא מיהרה והתחילה לאמר אני מאחרת לאוטובוס !! וישבתי איתה איזה דקה והוא הגיעה והיא סוג של עופפה כזה אין לי מושג מה הולך איתנו אין לי מושג מה הולך מה יש לה
נראה לכם שהיא בקטע שלי ? (היא אמרה לי לצאת לדייט מלא פעמים לא סתם משהו)
אני מקווה שאני לא בפרינדזון חחחח
סורי על החפירה מקווה שמישהו באמת יקרא ויעזור ( אגב היא מחוננת ואין לה הרבה חברות או משהו היא נראת טוב )

והיא חיכתה לשיחה ולא התקשרתי אבל לא היה לי מה לעשות חחחח קיצור היא מחוננת והיא ממש משקיעה בלימודים
ציטוט ההודעה