קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:59
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 16:37
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:07
  4. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:50
  5. [בקשה] אני חייב סיריאל לתוכנה 123 AVI to GIF Converter !
    על ידי Smirnoff בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:55
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

אני חייב כסףףף - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    למה אתה צריך 5 אלף במיידי? מה הדחיפות שלכם לסכום די קטן שאתם חייבים במיידי שאתם לא יכולים להתאפק עוד חצי שנה שתשיגו אותו בעצמכם?
    אני ממש לא זקוק לכסף. אני אצלם פה בהזדמנות את רק את המיסים שאני משלם בחודש הזה מבטיח לכם שתקבלו שוק. חוץ מאוכל, שכ"ד, וחשבונות, ועוד משהו קטן למישהי מדי פעם אין לי הוצאות בכלל. אני לא יוצא למסיבות (מלבד אירועים קטנים פרטיים מדי פעם), לא קונה אלכוהול, לא אוכל בחוץ כמעט בכלל, לא קונה שטויות. ותאמין לי אני יכול לאכול 5 פעמים ביום בחוץ ולצאת 30 יום בחודש למסיבות ואני לא אמות מזה. זה לא מקמצנות, ככה אני. הדברים האלה פעם עניינו אותי ומשכו אותי, לא היום.

זה למה אני איפה שאני ומצד שני ויש פה אנשים שמתבייכנים שלא יכולים לקנות ביסלי בשק"ם כמו שאר החברים שלו. לא הייתי במינוס אף פעם והייתי בצבא תקופה מסויימת ובכל התקופה הזאת קניתי בשק"ם פעם אחת בלבד. לא מתגאה בזה, אבל וואלה אם אין לי צורך אני לא קונה. ראיתי סביבי ג'ובניקים אוכלים כל יום בחוץ, ומתלהבים מהפלאפון החדש שאפל הוציאו, ואז מתלוננים שהכל קקי במדינה. לא יודע... זה לא שחינכתי את עצמי, אני באמת מסתפק במינימום ומשום מה אנשים התרגלו לצרוך כמו זומבים.

חוץ מזה נשים הכל בצד אני מוכן לשים 500 שקל לשיחה כנה עם טיילר (במציאות אבל) לאיזה שעה ככה. אני רציני לגמרי ואגב בחמישי הזה אני בעזריאלי ככה ש..
    אני לא בטוח לגבי האמינות של כל מה שהוא אומר, אבל בכל זאת הבנאדם הזה מסקרן אין מה להגיד
    אני מאמין בgreat minds think alike
    ובgreat minds should brainstorm (עכשיו המצאתי)

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    אני ממש לא זקוק לכסף. אני אצלם פה בהזדמנות את רק את המיסים שאני משלם בחודש הזה מבטיח לכם שתקבלו שוק. חוץ מאוכל, שכ"ד, וחשבונות, ועוד משהו קטן למישהי מדי פעם אין לי הוצאות בכלל. אני לא יוצא למסיבות (מלבד אירועים קטנים פרטיים מדי פעם), לא קונה אלכוהול, לא אוכל בחוץ כמעט בכלל, לא קונה שטויות. ותאמין לי אני יכול לאכול 5 פעמים ביום בחוץ ולצאת 30 יום בחודש למסיבות ואני לא אמות מזה. זה לא מקמצנות, ככה אני. הדברים האלה פעם עניינו אותי ומשכו אותי, לא היום.

זה למה אני איפה שאני ומצד שני ויש פה אנשים שמתבייכנים שלא יכולים לקנות ביסלי בשק"ם כמו שאר החברים שלו. לא הייתי במינוס אף פעם והייתי בצבא תקופה מסויימת ובכל התקופה הזאת קניתי בשק"ם פעם אחת בלבד. לא מתגאה בזה, אבל וואלה אם אין לי צורך אני לא קונה. ראיתי סביבי ג'ובניקים אוכלים כל יום בחוץ, ומתלהבים מהפלאפון החדש שאפל הוציאו, ואז מתלוננים שהכל קקי במדינה. לא יודע... זה לא שחינכתי את עצמי, אני באמת מסתפק במינימום ומשום מה אנשים התרגלו לצרוך כמו זומבים.

חוץ מזה נשים הכל בצד אני מוכן לשים 500 שקל לשיחה כנה עם טיילר (במציאות אבל) לאיזה שעה ככה. אני רציני לגמרי ואגב בחמישי הזה אני בעזריאלי ככה ש..
    אני לא בטוח לגבי האמינות של כל מה שהוא אומר, אבל בכל זאת הבנאדם הזה מסקרן אין מה להגיד
    אני מאמין בgreat minds think alike
    ובgreat minds should brainstorm (עכשיו המצאתי)
    היה מגניב אם מתישהווווווווווווווווווו היה מפגש של כל הפורום פה.. נקווה שעדיין נהיה פה מתי שזה איכשהו יקרה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

פותח האשכול אתה מזיין תשכל

אם אתה במינוס אתה בכיף יכול ללכת למשקית תש לצעוק קצת ותקבל איזה חודש חופשה לעשות את הכסף הזה, תדפוק גם עריקות ותסביר להם את המצב שאתה צריך כסף ( בצורה הגיונית, עם קבלות מהבנק והכל)
    אתה יכול בקלות יחסית לעבוד ולקבל יומיות אם תעשה משו הגיוני כמו ללכת למשקית תש ולצעוק עליה

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    היה מגניב אם מתישהווווווווווווווווווו היה מפגש של כל הפורום פה.. נקווה שעדיין נהיה פה מתי שזה איכשהו יקרה
    לא חושב שזה יקרה כי (אני יודע בוודאות) הרבה אנשים פה קצת הרבה מעצימים את עצמם "אני סופר מודל שדומה למייקל לואיס ואני מזיין מילפיות כל סופש במועדון, יש לי הרבה כסף ואנשים מכירים אותי באיזור שלי ואני סוג של אלוהים פחות או יותר", אבל במציאות זה לא ככה.

גם לך תחשף בפומבי אחרי שפרסמת פה סרטונים מזעזעים של בהמה שמרביץ לאישה. לך תיחשף בפומבי אחרי שיצאת על הצבא 200 פעם.

ראה דוגמת ALTER_S שזיין פה תמוח 50 הודעות ביום, ברגע שהוא הבין שאני יודע מי הוא באמת וביקשתי רישות לפרסם פה אותו שכולם יוכלו לקבל "השראה", הוא נעלם מהפורום. ראה דוגמת אנשים שכותבים וכותבים ואז מגיע רגע האמת והם מתגייסים כמו ילדים טובים.

חוץ מזה, סביר להניח שמתישהו הבעלים של הפורום יסגור הכל כי זה ייצא לו לא משתלם להחזיק את ההוסטינג פה. PREPARE URSELF FOR EMPTINESS

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    לא חושב שזה יקרה כי (אני יודע בוודאות) הרבה אנשים פה קצת הרבה מעצימים את עצמם "אני סופר מודל שדומה למייקל לואיס ואני מזיין מילפיות כל סופש במועדון, יש לי הרבה כסף ואנשים מכירים אותי באיזור שלי ואני סוג של אלוהים פחות או יותר", אבל במציאות זה לא ככה.

גם לך תחשף בפומבי אחרי שפרסמת פה סרטונים מזעזעים של בהמה שמרביץ לאישה. לך תיחשף בפומבי אחרי שיצאת על הצבא 200 פעם.

ראה דוגמת ALTER_S שזיין פה תמוח 50 הודעות ביום, ברגע שהוא הבין שאני יודע מי הוא באמת וביקשתי רישות לפרסם פה אותו שכולם יוכלו לקבל "השראה", הוא נעלם מהפורום. ראה דוגמת אנשים שכותבים וכותבים ואז מגיע רגע האמת והם מתגייסים כמו ילדים טובים.

חוץ מזה, סביר להניח שמתישהו הבעלים של הפורום יסגור הכל כי זה ייצא לו לא משתלם להחזיק את ההוסטינג פה. PREPARE URSELF FOR EMPTINESS
    אם מתישהו היה יוצא מפה מפגש אז זה היה צריך להיות עם קבוצה סגורה של אנשים שהם לא חארטה ולא כובעונים שמגיעים מ FX P להטריל פה ולחטוף תסביכי לסת

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לך לקבן ותגיד לו שאתה מרטיב במיטה ושאתה רוצה ת"ש 7 כי השותפים שלך לחדר צוחקים עליך וזה גורם לך לרצות להתאבד. תראה כמובן נטיות אובדניות.

אני יודע שזו תגובה קצת קצרה בהשוואה לטרולים פה. אבל זזו התגובה שהכי תעזור לך. לך מחר בבוקר לקב"ן ותגיד לו מה שצריך להיאמר.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect