שלום אנשים וכובעים,
שאלה שמטרידה אותי בזמן האחרון, כי אני לא אוהב לשקר, אבל כמעט כל החברים שלי משקרים לבחורות.
אתם משקרים באופן קבוע?
מה השקר הכי הזוי שלכם?
מה אתם חושבים על זה בכלל?
שלום אנשים וכובעים,
שאלה שמטרידה אותי בזמן האחרון, כי אני לא אוהב לשקר, אבל כמעט כל החברים שלי משקרים לבחורות.
אתם משקרים באופן קבוע?
מה השקר הכי הזוי שלכם?
מה אתם חושבים על זה בכלל?
|
|
כמה שיותר זיוני שכל ובלבולי שכל,ככה יותר טוב
אבל לא בקטע כובעי
יותר בקטע של אם אתה רואה שהיא בחורה רצינית,לבלבל לה פה ושם את השכל,לעשות את מה שאתה צריך ואז לעוף כמה שיותר מהר
ואז כשאתה רוצה עוד קצת,אתה חוזר,מבלבל לה עוד קצת את השכל שאתה מצטער בלהבלה עושה עוד סיבוב ואז עוד פעם עף.בקיצור תקשיב לרצונות שלך ותתנהג בהתאם,אף פעם אל תתכופף לרצונות של בחורות
אגב WHITE KNIGHTS אל תצוטטו אותי אין לי כוח אליכם
משקר 24/7, לא שקרים כובעיים של "אבא שלי וורן באפט" ו"זיינתי חשפניות באורגיה" אלא שקרים של במה אני עובד (אף אחד לא צריך לדעת חוץ ממי שבעסק). אני פשוט אומר שיש לי עסק דרך הארינטרנט וכל מיני חרטוטים וזהו. שזה חצי שקר תכלס.
משקר ביחס שלי אליהן. יש בנות שחושבות שאני מת עליהן שעמוק בפנים אני לא סובל אותן ואת מי שהן ואת מה שהן מייצגות.
מילים יפות קונות כל בחורה (ואני לא מדבר על התחנפות של WHITE KNIGHTS ובטא, פשוט יחס טוב וכביכול כנה) ודברים שהן רוצות לשמוע (שוב, זה לא מה שאתם חושבים שזה)
יש אנשים שחושבים שאני כמו אח בשבילם ונותנים לי בוסות בזמן שעמוק בפנים אני צוחק עליהם ועל מי שהם בחיים.
אני בן אדם מאוד רע והשתמשתי בהרבה אנשים כדי להגיע למשהו שרציתי. אבל אני מתנהג יפה לעולם ומכבד את כולם במציאות, גם את החברים הכי PEASANTS שלי שאין להם כסף לקנות וודקה. אז יוצא שכולם מכבדים אותי.
בישראל רק 2 אנשים יודעים מה אני עושה לפרנסתי ומה אני באמת חושב על העולם ושניהם שותקים כמוני
בגדול מה שאני רוצה להגיד לכם שזה לא משנה מה שאתם חושבים או לא, במציאות אם אתה רוצה שיאהבו אותך, תאהב בעצמך, אם אתה רוצה שיכבדו אותך, תכבד את כולם, לא משנה כמה גבוה הגעת בחיים. וכל זה יחזור אליך בחזרה הרבה יותר חזק
מה שכן זה קשה רצח
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
תשקר כמה שבא לך אחי כדי לקבל מה שאתה רוצה גם הן עושות את זה אז זה תיקו
You feel intimidated asshole?
פה ושם משקר, או מנפח את האמת לטובתי קצת
אבל אני לא אחד שברגע שבחורה מכירה אותי מאוחר יותר היא אומרת לי ״ כולך זיוף אחד גדול״
יש לי חבר שהכיר מישהי וכל מה שהוא סיפר לה על עצמו זה שקר, חוץ מהשם שלו ואיפה הוא גר.
הוא מכר לה שהוא סטודנט להנהלת חשבונות, יש לאבא שלו עסקים בחו״ל ועוד כל מני שקרים מגעלים כאלו שהוא בעצמי נגעל מעצמו שהוא משקר ככה והחליט ללכת על טקטיקת ״ אם היא אוהבת אותי היא תאהב אותי כמו שאני״ וסיפר לה שאבא שלו סדרן בסופר, ולו בקושי יש בגרות והוא עובד בתור מלצר בבית קפה
הקטע האירוני בסיפור שלך שרואה חשבון מרוויח כמעט כמו מלצר בבית קפה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
תלוי מה האינטרס שלך מהבחורה בכל מקרה כשזה מגיע לנושאים החשובים באמת כמו כסף או מחשבות על החיים חייבים לשקר אחרת שמים לך גלולה באוכל.