איפה הבעיה בלהזמין אותה לצאת איתך בלבד ולהזרים אותה משם ?
איפה הבעיה בלהזמין אותה לצאת איתך בלבד ולהזרים אותה משם ?
|
|
אחי שמע היום היא ראתה שדיברתי עם כמה בנות אז היא נסתה לגרום לי לקנא ושיחקה אותה מתעלמת עכשיו שמע אני ניסיתי לדבר אתה ראיתי שהיא משחקת משחקים אז הלכתי לדבר עם בנות אחרות תקשיב היא לא יוצאת בערבים וכאלה היא לא יוצאת אם אני בונה איתה קשר פעם ב.. ניצא נראלי עדיף לוותר ולחכות ל10 ואם היא לא יוצאת איתי אני פשוט יחתוך לא?
היא קבעה איתי את זה היא אמרה לי שרק ב 10 היא מסיימת ללמוד ואפשר לצאת ...
מה אתה מזיין תמח כי אם היא משחקת משחקים אתה לא מנסה לגרום לה לקנא מתי שהוא והלא כי באמת לא רציתי או יכלתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[/QUOTE]
הצעתי לה והיא זיינה תשכל שיש לה מבחנים וכשירדתי מזה היא התחילה לשאול אותי למה לא הצעתי לה והיא הציעה אבל לא יכלתי והיא עכשיו אמרה לי שב 10.1 נצא היא כל הזמן לומדת היא לא יוצאת נראלי אני פשוט יחכה ל 10 היא כל הזמן משחקת קרוב רחוק מנסה לגרום לקנא ושטויות מפגרות
נערך לאחרונה על ידי yswid; 05-01-2014 בשעה 13:09.
הצעתי לה והיא זיינה תשכל שיש לה מבחנים וכשירדתי מזה היא התחילה לשאול אותי למה לא הצעתי לה והיא הציעה אבל לא יכלתי והיא עכשיו אמרה לי שב 10.1 נצא היא כל הזמן לומדת היא לא יוצאת נראלי אני פשוט יחכה ל 10 היא כל הזמן משחקת קרוב רחוק מנסה לגרום לקנא ושטויות מפגרות[/QUOTE]
אמרתי לך תגיד לה שתלמדו ביחד למבחן ואז תתנבש אותה
You feel intimidated asshole?
הצעתי לה והיא זיינה תשכל שיש לה מבחנים וכשירדתי מזה היא התחילה לשאול אותי למה לא הצעתי לה והיא הציעה אבל לא יכלתי והיא עכשיו אמרה לי שב 10.1 נצא היא כל הזמן לומדת היא לא יוצאת נראלי אני פשוט יחכה ל 10 היא כל הזמן משחקת קרוב רחוק מנסה לגרום לקנא ושטויות מפגרות[/QUOTE]
תשאל אותה מתי היא יכולה בוודאות, אם היא תקבע איתך ואז תבטל, תראה לה שאתה בעצבים מזה ותגיד לה "אין לי כוח לשטויות שלך, כשתיהי רצינית ותוכלי דברי איתי ונקבע משהו"
תפסיק להיות זונה, לא היא זאת שתתן לך תאריכים, אתה לא משחק לפי כללי המשחק שלה, אתה קובע את הכללים ואם היא רוצה היא נכנסת
תמצא תאריך שמתאים לשניכם, תגיד לה לתת לך תאריכים שהיא תוכל בהם ואתה תחזיר לה תשובה (גם אם אתה יכול, קח ת'זמן להחזיר לה תשובה)
היא אמרה לי מ ה 10 היא פנוייה אז אני יגיד לה ביום שישי שיוצא ב 10 שנצא? גם יש לי תמכונית והכל ואם היא תגיד שלא אז אני ישאל אותה תאכלס מה נסגר?
כי שמע היא עושה משחקים וזה מחרפן אני מעדיף לתת תאריך נגיד 15 שעד אז עם אני לא עושה כלום אני עוזב אותה
תאכלס אני יכל להתחיל עם יותר שוות
מ ה10 היא פנויה? יופי, תקבע איתה ב12 או משהו ותציב לה עובדה, שב9 נגיד אתה בא אוסף אותה מהבית שתחכה לך למטה
במידה והיא משחקת אותה עסוקה תרד מזה, תגיד לה "שמעי לא מתאים לי המשחקים האלו, אני לא רודף אחרי אף אחד, כשתיהי רצינית דברי איתי יאללה ביי " ותמשיך הלאה, שתלך להזדיין, במידה והיא תרצה לצאת איתך שהיא תתחיל לתכנן ולראות מתי אתה פנוי וכל זה, עזוב אותה בשקט
אני נותן לך עצות מניסיון אחי, גם אני הייתי כמוך חשבתי שהיא האחת, כל הזמן רודף אחריה רוצה שהיא תצא איתו, ההיא משחקת אותה "אני עובדת" "יש לי מחר מבחן" "בת דודה שלי מתחתנת" "סבתא שלי עוברת ניתוח" "אני עושה בייביסיטר" "יש לי התנדבות בבית חולים" "יש אירוע התרמה לילדים חולים" ועוד 10000000000001 תירוצים עלובים שלא שווים כלום
הסברתי לה שאין לי עצבים לשטויות שלה, ומתי שהיא תפסיק אמא תרזה שתדבר איתי ואולי נחשוב עליה נקבע משהו, שיחקה אותה מיתממת שזה באמת ולא תירוצים
אמרתי לה שאין לי כוח לשמוע וניתקתי איתה קשר לאיזו תקופה
חודש אחרי היא התחילה להציק בהודעות, ניסינו לקבוע משהו, באתי לאסוף אותה בסוף היא לא נמצאת היה אירוע חירום והיא אפילו לא טרחה להודיע לי (חיכיתי לה מתחת לבית איזה חצי שעה), פה הבנתי עם מי יש לי עסק וחתכתי, זהו
מקווה שלא יקרה לך אותו דבר שבחורה תעשה ממך צחוק