קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון]דורה הגרסא הלא מצונזרת
    על ידי מיכאל בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 03:19
  2. [קונה] את הסרט "הסודות" הגרסא הלא מצונזרת | כל הנק' שלי
    על ידי XpoNdic בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-12-2007, 17:27
  3. יורוטריפ! הגרסא הלא מצונזרת HTTP
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 04-06-2006, 23:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

הגרסא הלא מצונזרת של החיים שלי - מה שלא סיפרתי לכם עד עכשיו, פוסט נטול טרולינג

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל הגרסא הלא מצונזרת של החיים שלי - מה שלא סיפרתי לכם עד עכשיו, פוסט נטול טרולינג

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:06.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אהבתי אחי,
    בגלל שאני מתעניין בשוק ההון מלפני שנתיים(שהייתי בן 13) ורק עכשיו יש לי את הביצים ללכת כבר ולעבוד, כמה זמן לפני שאני משקיע אני צריך כבר ללמוד על השוק?
    ואיך אני ידע באיזה שוק הכי מתאים לי להשקיע ואיזה ברוקר הכי טוב בשבילי.?
    ואגב, החבר הזה שאיתך זה החבר שמטייל איתך בעולם? ויש לך לייפסטייל מפחיד למישהו בגיל 22 , תחשוב שבגיל שלך אנשים חוגגים את השחרור בבורגס חחח או עובדים בעבודה מועדפת למענק
    נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 05-01-2014 בשעה 16:06.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי B.I.G צפיה בהודעה
    אהבתי אחי,
    בגלל שאני מתעניין בשוק ההון מלפני שנתיים(שהייתי בן 13) ורק עכשיו יש לי את הביצים ללכת כבר ולעבוד, כמה זמן לפני שאני משקיע אני צריך כבר ללמוד על השוק?
    ואיך אני ידע באיזה שוק הכי מתאים לי להשקיע ואיזה ברוקר הכי טוב בשבילי.?
    ואגב, החבר הזה שאיתך זה החבר שמטייל איתך בעולם? ויש לך לייפסטייל מפחיד למישהו בגיל 22 , תחשוב שבגיל שלך אנשים חוגגים את השחרור בבורגס חחח או עובדים בעבודה מועדפת למענק
    לי הספיקה חצי שנה כולל הכרת התוכנה בדמו אבל בתכלס לבן אדם הממוצע לוקח הרבה יותר זמן. יש אנשים שנמצאים שנים בשוק ולא עושים את מה שאני עושה. ויש אנשים שנמצאים חצי מהזמן שאני נמצא בשוק ועושים פי 10 ממה שאני עושה.

איזה שוק? בוא נגיד את זה ככה

מט''ח (פורקס) זה שוק לא מפוקח ומאוד מאוד מסוכן ומספיק טעות אחת קטנה כדי להמחק בו שלא נדבר על זה שהוא עובד מסביב לשעון ולא קשור לשוק ההון, בחיים לא סחרתי בזה ואני לא רואה את עצמי מתקרב לזה בזמן הקרוב

השוק הישראלי גם כן לא מפוקח ונותן תדמית ממש לא רצינית, בניין הבורסה נראה כמו בניין בשכונת מצוקה לעומת הבניין של NYSE. לא סחרתי בו מעולם אבל

ויש את הפירמידות של פורקס (שזה ברוקרים לא רשמיים שנותנים לך לסחור במט''ח) ואת הקזינו של האופציות בינאריות שגם כן זה לא קשור בכלום למסחר האמיתי ומבייש את המקצוע הזה.

ויש לך את השווקים בארה''ב שזה שוק הנגזרים ושוק המניות שאלה השווקים ששווה לסחור בהם, אני אישית הפסקתי לסחור במניות ועברתי לסחור באופציות, הרבה פחות סיכון אם אתה יודע מה אתה עושה ויש הרבה יותר אפשרויות לעשות כסף לא רק מירידה או מעליה..

ויש את השווקים בטוקיו ובאירופה שאין לי מושג וחצי בהם

הברוקר שהכי טוב בשבילך הוא לא הברוקר שהכי טוב בשבילי. אני משלם 20 דולר לכל עסקה שאני עושה (אפילו שקיבלתי חודשיים בלי עמלות במתנה), בין אם עשיתי כסף או לא. אלה עמלות מאוד גבוהות, ממה שראיתי ההכי גבוהות שיש כיום בעולם, אבל בתמורה אני מקבל כלים שאני לא יכול לסחור בלעדיהם. ניסיתי חשבונות דמו של ברוקרים אחרים ולא יכולתי אפילו לסחור בהם.
    בכלל לרוב האנשים שרואים את כל הכלים האלה ואת איך שזה נראה זה נראה להם מאוד מסורבל, כשלי זה נראה נוח לעין.

בחירת ברוקר זה משהו שצריך להיות ייחודי. לא תמיד הברוקר הכי טוב בשבילך הוא מה שהכי טוב בשביל חבר שלך.

הוא לא מטייל איתי בעולם אבל מדי פעם יוצא לנו להגיע לאותו יעד. הוא עדיין לא חופשי ב100% אבל הוא קרוב לזה.

אגב סחטיין שאתה מתחיל בגיל הזה לגלות עניין
    אם תעשה הכל נכון ותתן מעצמך את ה100% תהיה חופשי פיננסית לפני שתסיים את כיתה י''ב

תמיד אמרתי שבדור הזה יהיו מליונרים בני 12-15 ומליונר בן 20-25 כבר לא יהיה כזה וואו, כולם מתחילים להבין שבצפר זה משעמם ולא מכין אותך לחיים האמיתיים שבחוץ.

קיצר זה תחום מאוד אינדיבידואלי ומה שמתאים לי יכול מאוד להיות שלא יתאים לך וההפך
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 05-01-2014 בשעה 16:38.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לי הספיקה חצי שנה כולל הכרת התוכנה בדמו אבל בתכלס לבן אדם הממוצע לוקח הרבה יותר זמן. יש אנשים שנמצאים שנים בשוק ולא עושים את מה שאני עושה. ויש אנשים שנמצאים חצי מהזמן שאני נמצא בשוק ועושים פי 10 ממה שאני עושה.

איזה שוק? בוא נגיד את זה ככה

מט''ח (פורקס) זה שוק לא מפוקח ומאוד מאוד מסוכן ומספיק טעות אחת קטנה כדי להמחק בו שלא נדבר על זה שהוא עובד מסביב לשעון ולא קשור לשוק ההון, בחיים לא סחרתי בזה ואני לא רואה את עצמי מתקרב לזה בזמן הקרוב

השוק הישראלי גם כן לא מפוקח ונותן תדמית ממש לא רצינית, בניין הבורסה נראה כמו בניין בשכונת מצוקה לעומת הבניין של NYSE. לא סחרתי בו מעולם אבל

ויש את הפירמידות של פורקס (שזה ברוקרים לא רשמיים שנותנים לך לסחור במט''ח) ואת הקזינו של האופציות בינאריות שגם כן זה לא קשור בכלום למסחר האמיתי ומבייש את המקצוע הזה.

ויש לך את השווקים בארה''ב שזה שוק הנגזרים ושוק המניות שאלה השווקים ששווה לסחור בהם, אני אישית הפסקתי לסחור במניות ועברתי לסחור באופציות, הרבה פחות סיכון אם אתה יודע מה אתה עושה ויש הרבה יותר אפשרויות לעשות כסף לא רק מירידה או מעליה..

ויש את השווקים בטוקיו ובאירופה שאין לי מושג וחצי בהם

הברוקר שהכי טוב בשבילך הוא לא הברוקר שהכי טוב בשבילי. אני משלם 20 דולר לכל עסקה שאני עושה (אפילו שקיבלתי חודשיים בלי עמלות במתנה), בין אם עשיתי כסף או לא. אלה עמלות מאוד גבוהות, ממה שראיתי ההכי גבוהות שיש כיום בעולם, אבל בתמורה אני מקבל כלים שאני לא יכול לסחור בלעדיהם. ניסיתי חשבונות דמו של ברוקרים אחרים ולא יכולתי אפילו לסחור בהם.
    בכלל לרוב האנשים שרואים את כל הכלים האלה ואת איך שזה נראה זה נראה להם מאוד מסורבל, כשלי זה נראה נוח לעין.

בחירת ברוקר זה משהו שצריך להיות ייחודי. לא תמיד הברוקר הכי טוב בשבילך הוא מה שהכי טוב בשביל חבר שלך.

הוא לא מטייל איתי בעולם אבל מדי פעם יוצא לנו להגיע לאותו יעד. הוא עדיין לא חופשי ב100% אבל הוא קרוב לזה.

אגב סחטיין שאתה מתחיל בגיל הזה לגלות עניין
    אם תעשה הכל נכון ותתן מעצמך את ה100% תהיה חופשי פיננסית לפני שתסיים את כיתה י''ב

תמיד אמרתי שבדור הזה יהיו מליונרים בני 12-15 ומליונר בן 20-25 כבר לא יהיה כזה וואו, כולם מתחילים להבין שבצפר זה משעמם ולא מכין אותך לחיים האמיתיים שבחוץ.

קיצר זה תחום מאוד אינדיבידואלי ומה שמתאים לי יכול מאוד להיות שלא יתאים לך וההפך
    באמת שאני חושב ומאמין בעצמי שאני יגיע רחוק בתחום הזה.
    נשבע לך אני שומע שאנשים עשירים לוקחים כסף לעניים אני מתלהב כי אני יודע שהדבר הכי קשה יחסית לעכל זה שכל כסף שאני ירוויח אני הולך לקחת אותו מעניים... אבל לי זה לא מזיז חח
    איך קוראים לחברה של הברוקר שלך?
    וגם אתה חושב שבinvestpedia יהיה לי בסיס טוב ללימודים?
    ודרך אגב, על בית ספר באמת שנמאס לי עכשיו אני לומד טןב כי היה לי מקרה של מכות עם מישהו ולך תדע אפילו יכולים להכניס אותו למעצר בית על זה(ואז בדוק אני עף מבית ספר) ואם נסגר התיק והכל טוב אני יתחיל להנות בבית ספר
    נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 05-01-2014 בשעה 16:50.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

נשבע לך אני שומע שאנשים עשירים לוקחים כסף לעניים אני מתלהב כי אני יודע שהדבר הכי קשה יחסית לעכל זה שכל כסף שאני ירוויח אני הולך לקחת אותו מעניים... אבל לי זה לא מזיז חח
    ודרך אגב, על בית ספר באמת שנמאס לי עכשיו אני לומד טןב כי היה לי מקרה של מכות עם מישהו ולך תדע אפילו יכולים להכניס אותו למעצר בית על זה(ואז בדוק אני עף מבית ספר) ואם נסגר התיק והכל טוב אני יתחיל להנות בבית ספר
    אתה כולה בכיתה ט' כבר עושה בעיות ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    טעויות אחי אבל מטעויות לומדים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

שמע אני אגיד לךמשהו

למרות שלא אהבתי בצפר יותר מדי וגם לא הייתי הכי פופולארי בשכבה (היו לי ת'חבר'ה שלי וזה הספיק לי) נהנתי אחושרמוטה ובצפר הייתה אחת החוויות (כרגע לפני גיוס)

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

AMERITRADE

מה שכן יש לבני זונות וואחד סינון ובירוקרטיה ולא קל לפתוח אצלם חשבון
    אבל ברגע שפתחת ושמת בפנים את הכסף אתה יכול לנשום לרווחה

INVESTOPEDIA מקור מעולה, יש להם סרטונים מצחיקים שמסבירים לך נושאים רציניים. מה שכן יש שם המון מידע ואתה צריך קודם להחליט מה אתה לומד. האם זה מסחר במניות? האם זה מסחר באופציות? אם באופציות, אז אופציות של מדדים או של מניות? האם זה מסחר לטווח ארוך או לטווח קצר? אם לטווח קצר, כמה קצר? שבועות? ימים? דקות? שניות (כן יש דבר כזה)? אחרי איזה מניה אתה מתכוון לעקוב? (אני תמיד עוקב אחרי אפל וטוויטר ואחרי המדד S&P 500, על טוויטר אני עושה כסף מהיום שבו היא יצאה שזה לפני חודש חודשיים וזה שאני עוקב אחרי המניות האלה לא אומר שכולם צריכים)

קיצר אחי יש דברים שאתה צריך להחליט לפני זה, ברגע שאתה יודע מה אתה רוצה ללמוד ולמה, תתאבד על הנושא הזה
    למשל בשביל לסחור במניות צריך יותר כסף מלסחור באופציות או חוזים עתידיים

חח מה שאני אוהב בשוק שהוא לא שופט אותך, בוול סטריט זה לא משנה איזה השכלה יש לך, כמה תיקים יש לך במשטרה, איך אתה נראה, איך אתה מתנהג עם אנשים שום דבר לא משנה והכל מסתכם בדבר אחד - אם אתה יודע לעשות כסף. כולם שווים פה, החל מילד בן 18 עם אלפיים דולר בכיס עד לטייקון (אפילו שלטייקון יש יותר כסף וזה יתרון). אבל ידע>כסף ככה ש...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

AMERITRADE

מה שכן יש לבני זונות וואחד סינון ובירוקרטיה ולא קל לפתוח אצלם חשבון
    אבל ברגע שפתחת ושמת בפנים את הכסף אתה יכול לנשום לרווחה

INVESTOPEDIA מקור מעולה, יש להם סרטונים מצחיקים שמסבירים לך נושאים רציניים. מה שכן יש שם המון מידע ואתה צריך קודם להחליט מה אתה לומד. האם זה מסחר במניות? האם זה מסחר באופציות? אם באופציות, אז אופציות של מדדים או של מניות? האם זה מסחר לטווח ארוך או לטווח קצר? אם לטווח קצר, כמה קצר? שבועות? ימים? דקות? שניות (כן יש דבר כזה)? אחרי איזה מניה אתה מתכוון לעקוב? (אני תמיד עוקב אחרי אפל וטוויטר ואחרי המדד S&P 500, על טוויטר אני עושה כסף מהיום שבו היא יצאה שזה לפני חודש חודשיים וזה שאני עוקב אחרי המניות האלה לא אומר שכולם צריכים)

קיצר אחי יש דברים שאתה צריך להחליט לפני זה, ברגע שאתה יודע מה אתה רוצה ללמוד ולמה, תתאבד על הנושא הזה
    למשל בשביל לסחור במניות צריך יותר כסף מלסחור באופציות או חוזים עתידיים

חח מה שאני אוהב בשוק שהוא לא שופט אותך, בוול סטריט זה לא משנה איזה השכלה יש לך, כמה תיקים יש לך במשטרה, איך אתה נראה, איך אתה מתנהג עם אנשים שום דבר לא משנה והכל מסתכם בדבר אחד - אם אתה יודע לעשות כסף. כולם שווים פה, החל מילד בן 18 עם אלפיים דולר בכיס עד לטייקון (אפילו שלטייקון יש יותר כסף וזה יתרון). אבל ידע>כסף ככה ש...
    בשביל לבחור מה אני רוצה עדיף לי לרפרף קצת בין הנושאים ולבחור משהו? אני חושב אבל שחוזים עתידיים ואופציות זה טוב בשבילי...
    ותגיד בשביל לסחור כמה מסכים צריך שיהיה מול המחשב? מספיק אחד או שצריך 2-3? וצריך מחשב חזק מהממוצע מאוד או מחשב שנחמד יספיק גם?
    ולGA גם אני נהנה בבית ספר ואם זה תלוי בי אני נשאר עד יב

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

יש לך טורנטים מומלצים להורדה(מסחר במניות)? מעניין אותי כל הדיבורים האלה על חופש פיננסי , כבר מזמן הבנתי שבעולם הזה אם אתה לא גאון עם מזל רוב הסיכויים שלך להיות חופשי ומאושר באמת קלושים
    נערך לאחרונה על ידי Parallax; 05-01-2014 בשעה 17:22.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בשביל לבחור מה אני רוצה עדיף לי לרפרף קצת בין הנושאים ולבחור משהו? אני חושב אבל שחוזים עתידיים ואופציות זה טוב בשבילי...
    ותגיד בשביל לסחור כמה מסכים צריך שיהיה מול המחשב? מספיק אחד או שצריך 2-3? וצריך מחשב חזק מהממוצע מאוד או מחשב שנחמד יספיק גם?
    ולGA גם אני נהנה בבית ספר ואם זה תלוי בי אני נשאר עד יב
    לי אישית יש 4 מחשבים, לא משתמש במסכים כי זה מעצבן לסחוב אותם בטיסות, אפילא את המחשבים מעצבן לגרור
    חלק מהם חזקים יותר וחזקים פחות, אני לא מבין כלום במחשבים זה כן

צריך מחשב שהוא די חדש (גילו פחות מ5 שנים), אינטרנט לא חייב הכי מהיר, העיקר שיהיה אמין ולא יתנתק באמצע ושיהיה לך אלטרנטיבה במקרה והוא כן יתנתק.

ביננו, מסכים וזה זה לנוחות ולתגובה מהירה יותר ובשביל להסתכל על גרף נוסף או על טבלה של אופציות למשל בלי להחליף את הגרף נגיד. לא מעט פעמים אני הולך לאיזה בית קפה עם מחשב אחד, מתיישב שם ומתחיל לסחור. אני הרי לא יביא 4 מחשבים לשם, כולם יסתכלו עלי כמו על מפגר שהקים תחנת מסחר באמצע החיים וזה מושך תשומת לב מיותרת ועם כמה שאני אוהב טרולינג אני לא מטריל באמצע המקצוע

מה שכן חייבים עכבר לא של לפטופ, לסחור עם עכבר של לפטופ זה בלתי נסבל

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Parallax צפיה בהודעה
    יש לך טורנטים מומלצים להורדה? מעניין אותי כל הדיבורים האלה על חופש פיננסי , כבר מזמן הבנתי שבעולם הזה אם אתה לא גאון עם מזל רוב הסיכויים שלך להיות חופשי ומאושר באמת קלושים
    אני לא גאון פשוט חי את החיים שלי הכי נכון
    לא מתאים לי בוס בעבודהההה שעון על היד למה מה קרהההה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

לי אישית יש 4 מחשבים, לא משתמש במסכים כי זה מעצבן לסחוב אותם בטיסות, אפילא את המחשבים מעצבן לגרור
    חלק מהם חזקים יותר וחזקים פחות, אני לא מבין כלום במחשבים זה כן

צריך מחשב שהוא די חדש (גילו פחות מ5 שנים), אינטרנט לא חייב הכי מהיר, העיקר שיהיה אמין ולא יתנתק באמצע ושיהיה לך אלטרנטיבה במקרה והוא כן יתנתק.

ביננו, מסכים וזה זה לנוחות ולתגובה מהירה יותר ובשביל להסתכל על גרף נוסף או על טבלה של אופציות למשל בלי להחליף את הגרף נגיד. לא מעט פעמים אני הולך לאיזה בית קפה עם מחשב אחד, מתיישב שם ומתחיל לסחור. אני הרי לא יביא 4 מחשבים לשם, כולם יסתכלו עלי כמו על מפגר שהקים תחנת מסחר באמצע החיים וזה מושך תשומת לב מיותרת ועם כמה שאני אוהב טרולינג אני לא מטריל באמצע המקצוע

מה שכן חייבים עכבר לא של לפטופ, לסחור עם עכבר של לפטופ זה בלתי נסבל
    הבנתי אחי, יאללה אני עכשיו במכון אני הולך להתאבד על המשקולות ואז לבוא לבית וללמוד אנגלית ואם יהיה זמן אז ללמוד לרקוד קצת ואז לישון..
    עכשיו "אם אני לא ישנה את החיים אז אני לא ישנה אותם לעולם"- טיילר חחח משפט יפהי

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

אני לא גאון פשוט חי את החיים שלי הכי נכון
    לא מתאים לי בוס בעבודהההה שעון על היד למה מה קרהההה
    התכוונתי רוב הסיכויים אם אתה לא גאון עם מזל , זאת אומרת איזה ממציא ענק (סטיב ג'ובס לדוגמא) אתה לא יכול להיות עשיר אם אתה לא יוצא מהמוסכמיות החברתיות של צבא אוניברסיטה אישה משכנתא ילדים מוות .
    בקיצור יש לך טורנטים מומלצים?
    נערך לאחרונה על ידי Parallax; 05-01-2014 בשעה 17:29.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect