קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון]דורה הגרסא הלא מצונזרת
    על ידי מיכאל בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 03:19
  2. [קונה] את הסרט "הסודות" הגרסא הלא מצונזרת | כל הנק' שלי
    על ידי XpoNdic בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-12-2007, 17:27
  3. יורוטריפ! הגרסא הלא מצונזרת HTTP
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 04-06-2006, 23:14
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

הגרסא הלא מצונזרת של החיים שלי - מה שלא סיפרתי לכם עד עכשיו, פוסט נטול טרולינג - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Parallax צפיה בהודעה
    התכוונתי רוב הסיכויים אם אתה לא גאון עם מזל , זאת אומרת איזה ממציא ענק (סטיב ג'ובס לדוגמא) אתה לא יכול להיות עשיר אם אתה לא יוצא מהמוסכמיות החברתיות של צבא אוניברסיטה אישה משכנתא ילדים מוות .
    בקיצור יש לך טורנטים מומלצים?
    חלאסס לכתוב שטויות...
    סטיב גובס לא המציא כלום, הוא גנב בדיוק כמו אדיסון.
    סטיב גובס אפילו לא ידע לתכנת.
    בקשר למוסכמות אתה צודק ולא צודק, יש גבול לכל דבר.
    אם תצא לגמרי מהמוסכמות פשוט תשאר לבד ויסתכלו עליך כמו על חייזר...
    גם דרך הצבא והאוניברסיטה אפשר לעשות המון המון כסף רק צריך לעבוד נכון.
    אני כל הזמן רואה פרופסורים שמקבלים מלגות למחקר שלהם של מיליונים וזה תכלס מה שמעניין אותם ועל הדרך במחקר שלהם מוציאים פטנטים.
    בצבא כל הקומבינות מסדרות אותך עם כל התעשייה בארץ אם אתה במקומות הנכונים ואתה יכול אחרי זה לפתוח חברה בלי בעיה ועם אנשים טובים, שוב אם התנהלת נכון.
    אם אתה טמבל בקרבי שאונס את הזמן שלו על שמירות כל היום כי לצבא אין זין לקנות מצלמות ולשים זיהוי אוטומטי של דברים נעים והתראה לשטח במקרה שמשהו מתקלקל ויותר זול לו להחזיק אותך אז תתפנק בבזבוז המצרך הכי יקר לך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    חלאסס לכתוב שטויות...
    אני כל הזמן רואה פרופסורים שמקבלים מלגות למחקר שלהם של מיליונים וזה תכלס מה שמעניין אותם ועל הדרך במחקר שלהם מוציאים פטנטים.
    בצבא כל הקומבינות מסדרות אותך עם כל התעשייה בארץ אם אתה במקומות הנכונים ואתה יכול אחרי זה לפתוח חברה בלי בעיה ועם אנשים טובים, שוב אם התנהלת נכון.
    אם אתה טמבל בקרבי שאונס את הזמן שלו על שמירות כל היום כי לצבא אין זין לקנות מצלמות ולשים זיהוי אוטומטי של דברים נעים והתראה לשטח במקרה שמשהו מתקלקל ויותר זול לו להחזיק אותך אז תתפנק בבזבוז המצרך הכי יקר לך.
    תכלס צבא יכול להכניס לך אחלה כסף אם אתה יודע לנצל את המשאבים שלו כמו שצריך

תראה, להיות אדם חברותי בכללי מסדר לך ת'חיים, כי אתה תמיד תכיר מישהו מוצלח, או שתכיר מישהו שמכיר מישהו מוצלח, אתה תוכל להתברג למעגלי חברים של אנשים שחיים חיי פאר בלי שיש לך אמצעים, רק כי אתה מכיר אנשים

אגב, שמות של אנשים מוצלחים יכולים לפתוח לך הרבה דלתות, נניח הם נותנים עליך מילה טובה, הערך שלך קופץ פי כמה וכמה

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    חלאסס לכתוב שטויות...
    אני יודע שהוא גנב , אבל תסכים איתי שלהקים את אחת החברות הכי גדולות בעולם כיום זה לא דבר שכל "גנב" יכול לעשות.
    ובכל מקרה אולי לא ניסחתי את עצמי נכון שכאמרתי עשיר , כשהתכוונתי עשיר התכוונתי: לעשות מה שבזין שלך מתי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה בלי שום דבר שיפריע לך.
    ולהיות במסגרות מגבילות כמו הצבא , שאתה לא יכול פתאום להגיד למפקד מעלייך "PEACE IM OUT FOR VACATION IN HAWAII" זה לא בדיוק חופש.
    אני מעדיף שיסתכלו עליי כמו חייזר , אבל חייזר שנהנה מהחיים שלו עד הסוף ומנהל אותם על פי איך שהוא​ רוצה , ולא על פי מישהו מעליו .

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    תכלס צבא יכול להכניס לך אחלה כסף אם אתה יודע לנצל את המשאבים שלו כמו שצריך

תראה, להיות אדם חברותי בכללי מסדר לך ת'חיים, כי אתה תמיד תכיר מישהו מוצלח, או שתכיר מישהו שמכיר מישהו מוצלח, אתה תוכל להתברג למעגלי חברים של אנשים שחיים חיי פאר בלי שיש לך אמצעים, רק כי אתה מכיר אנשים

אגב, שמות של אנשים מוצלחים יכולים לפתוח לך הרבה דלתות, נניח הם נותנים עליך מילה טובה, הערך שלך קופץ פי כמה וכמה
    עם זה אני מסכים , דוד שלי מאורס עם איזה בת של מיליונר שיצא עם אקזיט של איזה 200 מיליון דולר (לא צוחק , בערך לפני 15 שנים) והוא מוזמן לאיים של מיליארדרים , נתן מילה טובה על דוד שלי והעתיד שלו מובטח , יש לי איזה מיליונר שמעסיק אותו בתור עוזר אישי ומטיס אותו על קו מיאמי תל אביב כל הזמן , ובאותו זמן הוא מפתח אפליקציה שהנתח שלו מהחברה הוא 5 % , ומישהו רצה לקנות חצי מהחברה ב2 מיליון דולר רק כי הוא שמע על האפליקציה שעדיין בכלל לא בשוק דרך אבא של הארוסה שלו , זאת אומרת שהוא כבר מסודר לשנה הקרובה עוד לפני שהאפליקציה באוויר

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

סטיב ג'ובס הוא ההוכחה הקלאסית שמי שהוא "טוב ביותר" ו"לומד יותר טוב" הוא לאו דווקא העשיר ביותר.
    סטיב ווזניאק הרבה יותר מוכשר ויותר "טוב" ויותר "חכם" מסטיב ג'ובס.

עכשיו, תבדקו את ההפרש בNET WORTH של שניהם ותופתעו לגלות מי שווה יותר...

לגבי זה שיסתכלו עליך כחייזר, עדיף שיסתכלו עליך כחייזר ותהיה עם חשבון בנק מנופח מאשר שתהיה "נורמלי" שלא גומר את החודש ומוחה במחאת האוהלים. גם עלי הסתכלו כמו חייזר שאמרתי שאני לא רוצה ללמוד מקצוע, WHOS LAUGHING NOW?

כל פעם שמישהו מטיף לי, או מנסה לשנות אותי, אני אומר את הדבר הבא:

"אני לא לוקח עצות מאנשים שהחיים שלהם נראים כמו חיים שאני לא רוצה לעצמי"

ברגע שתאמצו את המשפט הזה, החיים שלכם יהיו הרבה יותר קלים.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Parallax צפיה בהודעה
    עם זה אני מסכים , דוד שלי מאורס עם איזה בת של מיליונר שיצא עם אקזיט של איזה 200 מיליון דולר (לא צוחק , בערך לפני 15 שנים) והוא מוזמן לאיים של מיליארדרים , נתן מילה טובה על דוד שלי והעתיד שלו מובטח , יש לי איזה מיליונר שמעסיק אותו בתור עוזר אישי ומטיס אותו על קו מיאמי תל אביב כל הזמן , ובאותו זמן הוא מפתח אפליקציה שהנתח שלו מהחברה הוא 5 % , ומישהו רצה לקנות חצי מהחברה ב2 מיליון דולר רק כי הוא שמע על האפליקציה שעדיין בכלל לא בשוק דרך אבא של הארוסה שלו , זאת אומרת שהוא כבר מסודר לשנה הקרובה עוד לפני שהאפליקציה באוויר
    בדיוק אחי, זה לא נדיר בכלל
    צריך לדעת לאיזה אנשים להתחבר ולהגיע אליהם לחיבור אישי, ברמה שכשהוא עושה איזו מסיבת יום הולדת אתה נמצא שם

יש לי חבר שלמד הנדסת מכונות בטכניון ולפני זה הוא עבד איתי בסופרמרקט בשכר מינימום , הכיר ועזר שם לכמה חרשנים שהם FRESHMEN , הם הקימו סטארטאפ ובגלל שהוא עזר להם וכאילו מבין הם לקחו אותו בתור יועץ והוא התברג איתם לחברה בתור איש פיתוח של איזה משהו מפגר שהם ניסו לפתח וזה כשל, אבל מה? הוא התחבר איתם ממש, הם עצמם מסודרים כלכלית, ההורים שלהם שותפים בחברות גדולות וככה הובטח להם עבודה אחרי הלימודים ישר, הם הכניסו את חבר שלי בפנים ועכשיו הוא עושה בוכטות, וממשיך לעשות כי הוא הפך לחבר טוב של המשפחה
    נניח הוא רוצה קומבינה על אוטו שהוא רוצה לקנות, הוא אומר "באתי דרך משפחת XX " , ישר דופקים לו הנחה משמעותית
    הוא קנה מרצדס לא מזמן (הוא בן 28) והלך ישירות למנהל הסוכנות והציג את עצמו בתור חבר קרוב של המשפחה ההיא, המנהל ישר דפק לו הנחה מטורפת ונתן לו כל מני תוספות חינם לאוטו העיקר שיגיד מילה טובה עליו למשפחה שיקנו ממנו עוד מכוניות

מקרים כאלו נפוצים רצח, צריך מזל ולדעת עם מי להתחבר

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect