קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר פתוח] באיזה מדינה אתם מעדיפים לגור?
    על ידי iGodDark בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 01-07-2011, 17:46
  2. באיזה אנטי וירוס אתם משתמשים?
    על ידי EviL BunnY בפורום סקרים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 13:03
  3. אז באיזה אתרי טורנטים אתם רשומים?
    על ידי psycho בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-12-2006, 23:01
  4. [שאלה]באיזה שרת פרטי אתם משחקים ?!?!
    על ידי RazZzZz בפורום Maple Story
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-11-2006, 14:42
  5. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 19:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

חחחחחח באיזה מדינה מסריחה אתם חיים אתם אפילו לא מבינים את זה

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל חחחחחח באיזה מדינה מסריחה אתם חיים אתם אפילו לא מבינים את זה

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:07.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח נשבע שזה נכון

אני מתחיל להתבייש שאני מישראל נשבע לך
    המדינה שמנוהלת בצורה הכי מטומטמת בעולם, ועזוב ת'דוסים, מדבר איתך שמאלנים מפגרים

סתכל, אתמול קמשה כושים מפגינים בתל אביב דורשים זכויות ונגד הקיפוח, כאילו הם פה 20 שנה ולאף אחד זה לא מגרד ת'ביצה
    תלמידים פה שקורעים ת'תחת כדי להתקבל לאוניברסיטה ללמוד בתקווה למצוא עבודה טובה (מיילא זה), בסוף נדחים כי יש יותר מדי ערבים עם הקלות וקומבינות של אפלייה מתקנת ותעודת בגרות ממוצע 110 בגלל שכל המערכת אצלהם חארטה ועדיין מכירים בתעודת בגרות שלהם LEGIT, לא רק זה הם גם מתקבלים עם ממוצע סף נמוך הרבה יותר

משלמים ים כסף לביטוח הלאומי וכל המיסים החארות האלו כדי לקבל שירות של מדינת עולם שלישי, תחבורה ציבורית נורמלית בקושי יש, יחס חרא לחיילים ויחס חרא לכולם

בנוסף המדינה הזאת מתנהלת במדיניות של לרצות את העולם, ים כסף מהמיסים מועברים לערבים שגם לא משלמים מיסים, גם לא חשמל ומים ובעצם רק לוקחים, לא נותנים כלום ועוד הקקות טוענים שהם אזרחים סוג ב

אני אזרח סוג ב' כוס אמאמא שלהם

לא יודע אם אחרי צבא אני נשאר פה

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

למי אתה משלם את המיסים על הרווחים הקיימים שלך?
    יש לך רואה חשבון בכלל?

תדייק: המיסים לשכירים הם גבוהים מאוד יחסית לשאר העולם

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

על הבחורות תת רמה המגעילות אני בכלל לא רוצה להתחיל לדבר

כל כפרה (יותר כ-פרה) פה חושבת שהיא מינימום קייט אפטון עם יהלומים בכוס סעמק

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

בנוגע לבחורות שחיות בסרט כביכול, הבנות המדוברות כאן זה בחורות ממעמד הביניים ומעלה.
    כאלה שקונות בגדים ב2000 שקל בחודש, הולכים לאכול במוזס 5 פעמים בחודש עם "החברות", ועם כיסוי ורוד לאייפון.
    עצה שלי: תחפש בנות שבאות מבית שלא פינק אותם.

זה תמיד ייראה לך ככה מהצד, אבל לא תמיד זה נכון.
    אני יכול להגיד לך על חברה שלי, שההורים שלה עלו לפה מקזחסטן ושניהם מרוויחים מינימום או אולי טיפה מעבר ואין להם אוטו אפילו (ואני מכיר אותה טוב כבר חודשים) היא לא ככה, היא לא סנובית לאף-אחד, היא לא חיה בסרט שהיא נסיכה, היא לומדת להנדסאית של הנדסת מכונות באיזה פרויקט המשך מבית ספר הצבאי שהיא הייתה בו, כל החברות שלה גם באותו סגנון (גם כן לא נולדו עם כפית דבש בפה).

אין מה להכליל פה, אם אתה מחפש את החוברות שלך באיזה פאב, אתה תקבל מה שאתה מדבר עליו. בחורות שלא מבינות עדיין איך העולם עובד וחושבות שהן מיוחדות. אבל זה לא ככה תמיד, זה נשמע כמו סוג תרחנות על זה שקשה למצוא פה בנות.

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

גם אני יודע שאני לא אגור פה עוד הרבה, אני בעצמי לא סיימתי צבא, ומתעצבן כל חודש על תרבות "הקצבאות" שיש פה בארץ כשאני מקבל מהרואה חשבון שלי את הסכומים שאני צריך לשלם, ועל הבנות עם ה5 ק"ג איפור גם כעסתי שהן לא שמות עליי קצוץ.

אבל לפעמים יש פה הגזמות מפחידוווות, בכל רע יש גם טיפה טוב

אגב טיילר לאממליץ לך לשרוף את ה.תז, אם פתאום תחלה בסרטן ותצטרך לעבור ניתוח שעולה 100,000$ תמיד תוכל לחזור לכאן ועשות פה את הניתוח בחינם על חשבון משלם המיסים

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה

אגב טיילר לאממליץ לך לשרוף את ה.תז, אם פתאום תחלה בסרטן ותצטרך לעבור ניתוח שעולה 100,000$ תמיד תוכל לחזור לכאן ועשות פה את הניתוח בחינם על חשבון משלם המיסים

האמת זה נכון, מהבחינה הזאת באמת ישראל נמצאת במקום מאוד טוב בהשוואה לעולם המערבי ובמיוחד לארה"ב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

איזה מזל שאני אזרח אמריקאי ושיש לי משפחה שם , דבר ראשון שאני עושה אחרי שאני מסיים בית ספר זה לעבוד איזה חצי שנה בארץ לעשות קצת כסף , ומשם מתחיל ללמוד באיזה אוניברסיטה שם כלכלה (מה שטוב שהאוניברסיטאות שם אוהבות "זרים" למרות שאני לא נראה או מדבר כמו זר , ואין לי גם שום בעיה של שהייה כי אני אזרח )
    MURICA FUCK YEAH
    נערך לאחרונה על ידי Parallax; 06-01-2014 בשעה 12:34.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

אני דווקא בדעה שהבנות פה במצב לא רע בכלל.
    הייתם פעם בראשון? כל בחורה שניה היא fuckable

You feel intimidated asshole?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    למי אתה משלם את המיסים על הרווחים הקיימים שלך?
    יש לך רואה חשבון בכלל?

תדייק: המיסים לשכירים הם גבוהים מאוד יחסית לשאר העולם
    לא לישראל תהיה בטוח. אמנם לא במקום שהייתי רוצה להיות בגלל התנאים שיש שם (מונאקו, שוויצריה), אבל עדיף מהתנאים שאני הייתי מקבל פה. הכל עדיף מישראל. הכל. אפילו אתיופיה וסודן.

וכן, יש. לא עונה על שאר השאלות.

ולא, זה לא רק לשכירים. בהצלחה בלפתוח עסק בישראל.
    17% ביטוח לאומי, 15% מס הכנסה, 15% מע''מ (אל תתפוס אותי על המספרים אבל אני יודע שהם גבוהים)
    ולשלם לעובדים ממה???
    ולתחזק את העסק ממה??
    ולחיות ממה???

ואם אתה יום אחד רוצה לסגור תעסק, וואי וואי וואי מה הולך להיות לך, יעשו כאילו סגרו לך אותו אבל לא באמת יסגרו, ויום אחד אתה תבוא פה לביקור אצל ההורים או החברים או וואטאבר אחר, ובום!! חוב של ככה וככה לבני זונות כאלה וכאלה ויאללה תשלם או שתשב בכלא אחלה מדינה לא?

בחיית נו זה מדינה של גנבים וזהו, מזל שאין לי כל קשר לפה מלבד ת''ז כחולה שתעלה באש בקרוב מאוד

ונחוי מה אתה מזיין תשכל איזה ניתוח ואיזה נעליים? יש פה אנשים נכים יעני על אמת שלא מקבלים שקל מהמדינה ואני יבוא משום מקום ואני יקבל ניתוחים ב100 אלף דולר? וואלה תצא מהסרט שאתה חי בו אחי יש פה חולי סרטן באמת שאף אחד לא זורק תזין לכיוון שלהם למה שיזרקו תזין לכיוון שלי? כי שילמתי מיסים מופקעים שלא שווים את התמורה וביטוח לאומי למדינת הגנבים? הצחקת אותי...

ובנוגע לבנות אחי אני מכיר ילדות רוסיות משכונת מצוקה מבת ים/ת''א שחושבות שהן נסיכות שלהורים שלהן אין אוטו והם גרים בשכירות ולא לומדות כלום ובקושי יש להן כסף ליציאה למסיבה באיזה עולם ורוד אתה חי?? מה הקשר מעמד הביניים ומעלה? מאיפה הבאת את זה?

בנאדם אתה צריך להתעורר מהר אתה לא ישן אתה בקומה אחי כמו אריאל שרון

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לא לישראל תהיה בטוח. אמנם לא במקום שהייתי רוצה להיות בגלל התנאים שיש שם (מונאקו, שוויצריה), אבל עדיף מהתנאים שאני הייתי מקבל פה. הכל עדיף מישראל. הכל. אפילו אתיופיה וסודן.

וכן, יש. לא עונה על שאר השאלות.

ולא, זה לא רק לשכירים. בהצלחה בלפתוח עסק בישראל.
    17% ביטוח לאומי, 15% מס הכנסה, 15% מע''מ (אל תתפוס אותי על המספרים אבל אני יודע שהם גבוהים)
    ולשלם לעובדים ממה???
    ולתחזק את העסק ממה??
    ולחיות ממה???

ואם אתה יום אחד רוצה לסגור תעסק, וואי וואי וואי מה הולך להיות לך, יעשו כאילו סגרו לך אותו אבל לא באמת יסגרו, ויום אחד אתה תבוא פה לביקור אצל ההורים או החברים או וואטאבר אחר, ובום!! חוב של ככה וככה לבני זונות כאלה וכאלה ויאללה תשלם או שתשב בכלא אחלה מדינה לא?

בחיית נו זה מדינה של גנבים וזהו, מזל שאין לי כל קשר לפה מלבד ת''ז כחולה שתעלה באש בקרוב מאוד

ונחוי מה אתה מזיין תשכל איזה ניתוח ואיזה נעליים? יש פה אנשים נכים יעני על אמת שלא מקבלים שקל מהמדינה ואני יבוא משום מקום ואני יקבל ניתוחים ב100 אלף דולר? וואלה תצא מהסרט שאתה חי בו אחי יש פה חולי סרטן באמת שאף אחד לא זורק תזין לכיוון שלהם למה שיזרקו תזין לכיוון שלי? כי שילמתי מיסים מופקעים שלא שווים את התמורה וביטוח לאומי למדינת הגנבים? הצחקת אותי...

ובנוגע לבנות אחי אני מכיר ילדות רוסיות משכונת מצוקה מבת ים/ת''א שחושבות שהן נסיכות שלהורים שלהן אין אוטו והם גרים בשכירות ולא לומדות כלום ובקושי יש להן כסף ליציאה למסיבה באיזה עולם ורוד אתה חי?? מה הקשר מעמד הביניים ומעלה? מאיפה הבאת את זה?

בנאדם אתה צריך להתעורר מהר אתה לא ישן אתה בקומה אחי כמו אריאל שרון
    בהצלחה לרשום את העסק שלך ברוסיה, בהצלחה לשבת בכלא כי איזה פקיד החליט שהוא מקבל קידום על חשבונך.
    1. זה 18% מע"מ, לא מזמן לפיד העלה מ-17% - אבל בכל מקרה בתור עסק מורשה אתה מקבל על זה החזר, בניגוד לשכיר.
    2. אם יש לך עסק קטן (פטור - משמע פחות מ100 אלף שקל בשנה) אתה משלם רק ביטוח לאומי.
    3. משלמים לעובדים שלך מהרווחים, בדיוק כמו בשוויץ. אם אין רווחים וצמיחה מפטרים עובדים. ככה זה עובד בכל מקום. אם אין לך רווחים, גם בשוויץ אתה תאכל חרא.
    4. בתור אחד שכבר סגר עסק על מנת להכנס לעסק אחר, שילמתי 300 שקל לרואה חשבון שלי והעסק שלי שבוע אחרי.
    5. אני מכיר סיפור אישית של מישהו ממוסקבה, יהודי, שבא לפה, קיבל אזרחות, עבר ניתוח, וחזר. יש ניתוחים ספציפיים שאתה מקבל פה בחינם \ בהנחה. יש רשימה מפורסמת איפשהו באתר של משרד הבריאות, אתה מוזמן לחפש אם אתה לא מאמין לי..
    6. בנוגע לבנות - הכוונה הייתה שלא כולן אותו דבר חלאס לחשוב שכולן זה צואה אנושית שאכפת להם רקקקקקקקקק מ-LMS. אני מודה שהרוב בתת מודע חושבות ככה, אבל זה לא בכזאת קיצוניות וזה לא כולן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

לא מכיר אותך כאחד שמתבכייןכל כך אחי.
    אני חי כמו מלך גם פה אני בטוח שאפשר למצוא מקומות בעולם ששם אני אקבל כפול תנאים אבל בנתיים טוב לי גם פה דפקתה כמה הגזמות מטורפות , חוץ מיזה שיש הרבה דפוקים בניהול המדינה אבל זה בגלל האזרחים פה אתה מתיחס לזה כאילו המדינה זה איזה גוף נפרד מהאזרחים שעושה מה שבאלו זה כולה המראה של האזרחים.
    הענין כרגע שישראל תקועה בין קפיטליזם לחברתית ומשלמים הרבה ולא מקבלים תיתרונות שמגיעים לנו , אני מאמין שזה ישתנה בקרוב.
    בכל מקרה יש פה בנות כוסיות גם שיודעות לתת כבוד לגבר רק צריך לדעת למצוא ובתשע אלף עם שותף זאת אומרת שגם השותף עושה תשע יש לכם 18 אתם חיים גם כן כמו מלכים בישראל .
    בקיצור יש קצת אמת אבל אל תגזים אתה לא מהמתבכיינים ווינר יחיה טוב בכל מקום שתזרוק אותו.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עזוב נחוי תחייג כוכבית גיור ותתגייר

ואז תהיה חלק מהעם הנבחר של היטל...ה' ותשלם 50% מההכנסה שלך לדוסים
    ו20% לפרזיטים אחרים בממשלה
    והמסורת היהודית אומרת שצריך לתת 10% מההכנסה שלך
    אז נתן גם את ה10% למתנחלים שה' יברך אותם
    ואת שאר ה10% נשלם לעובדים

בשאר ה10% נשכיר דירת חדר מעופשת בת''א שהמקלחות שם נראות כמו בשואה והקירות עם עובש וכשאתה הולך במדרגות הן מתפוררות

אבל מה הכי חשוב שזאת המדינה שלנו מדינת היהודיםםםםם שהטרוריסטים הרשעים והרעים רוצים להשמיד אותה והסודנים יש''ו רוצים להשמיד אותה!!!
    כסף לא קונה אושר!!!
    לפיד וביבי בני זונות יאללה למחות ברחוב של רוטשילד הנדיב הידוע!!

humanity is a joke

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    לא מכיר אותך כאחד שמתבכייןכל כך אחי.
    אני חי כמו מלך גם פה אני בטוח שאפשר למצוא מקומות בעולם ששם אני אקבל כפול תנאים אבל בנתיים טוב לי גם פה דפקתה כמה הגזמות מטורפות , חוץ מיזה שיש הרבה דפוקים בניהול המדינה אבל זה בגלל האזרחים פה אתה מתיחס לזה כאילו המדינה זה איזה גוף נפרד מהאזרחים שעושה מה שבאלו זה כולה המראה של האזרחים.
    הענין כרגע שישראל תקועה בין קפיטליזם לחברתית ומשלמים הרבה ולא מקבלים תיתרונות שמגיעים לנו , אני מאמין שזה ישתנה בקרוב.
    בכל מקרה יש פה בנות כוסיות גם שיודעות לתת כבוד לגבר רק צריך לדעת למצוא ובתשע אלף עם שותף זאת אומרת שגם השותף עושה תשע יש לכם 18 אתם חיים גם כן כמו מלכים בישראל .
    בקיצור יש קצת אמת אבל אל תגזים אתה לא מהמתבכיינים ווינר יחיה טוב בכל מקום שתזרוק אותו.
    אני לא דיברתי על עצמי, אני יכול לחיות גם פה טוב מאוד, זה לא משתלם לי כלכלית והתמורה שאני מקבל היא עלובה
    דיברתי על חבר'ה בתחילת דרכם שעוד לא יודעים מהחיים שלהם

ורואים שלא היית באף מקום בחיים שלך חוץ מטיול בבורגס, בוא נראה אותך חוגג שנה חדשה במקום נורמלי ואז נראה אותך חוגג שנה חדשה בישראל

אני בן זונה אם לא תגיד לעצמך את אותם הדברים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אני לא דיברתי על עצמי, אני יכול לחיות גם פה טוב מאוד, זה לא משתלם לי כלכלית והתמורה שאני מקבל היא עלובה
    דיברתי על חבר'ה בתחילת דרכם שעוד לא יודעים מהחיים שלהם

ורואים שלא היית באף מקום בחיים שלך חוץ מטיול בבורגס, בוא נראה אותך חוגג שנה חדשה במקום נורמלי ואז נראה אותך חוגג שנה חדשה בישראל

אני בן זונה אם לא תגיד לעצמך את אותם הדברים
    בוא נגיד את האמת מבחינת ראש השנה שנה שעברה יצא לי לעשות ראש השנה ברוסיה (אני חצי רוסי) במוסקבה וזה היה ראש השנה הכי טוב שהיה לי על זה אין להתווכח ההבדל הוא באמת שמיים וארץ מה שקורה שם זה פשוט חלום אבל אין טעם סתם להאשים את הישראלים בזה שהם טיפשים למה לא לנצל את זה פשוט?
    ממליץ לך גם לנסות ראש השנה ברוסיה לא תשכח את זה כל החיים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect