http://youtube.com/watch?v=ce7Tu6M5OP8
כל מי שלא ראה שיראה, מתאר יפה מאוד את האלף זיינים בלב שתקבלו מרגע יום החתונה שלכם.
תתעלמו רק מהטוויסט המטומטם שהכניסו בסוף
http://youtube.com/watch?v=ce7Tu6M5OP8
כל מי שלא ראה שיראה, מתאר יפה מאוד את האלף זיינים בלב שתקבלו מרגע יום החתונה שלכם.
תתעלמו רק מהטוויסט המטומטם שהכניסו בסוף
You feel intimidated asshole?
|
|
אחחחח המרמורר
תמצא בחורה נורמלית ולא פרחה גולדיגרית שאיתך בשביל כסף או משהו והחיים שלך יהיו בסדר גמור, אפילו יותר מבסדר
אז למה אתה רוצה להתחתן?
You feel intimidated asshole?
בואנה
למעלה של הסרטון קוראים עופר סארג'!!
אירוני לא?
שמע אתה אוטיסיט.
אתה מודע לזה שרוב הגברים שמתחתנים עם בחורה זה בגלל שהם נקשרים אלייה ריגשית, נפשית, ואפילו גם בחלק מהמקרים, פיזית...אתה מכיר בזה?
בן אדם שלא מוצא אף בחורה במשך החיים שלו, הוא מגיע למצב שהוא מתחיל לזרוק מילים לאוויר כמו "למה לעזאזל צריך זוגיות?" , "מי צריך אישה שתגיד לי מה לעשות?" , "למה אני צריך לקשור את עצמי לבחורה אחת ולא להנות משלל כוס כל החיים שלי?" , "למה בכלל להתקע בקשר שמורכב מחרא, ממריבות, מכעסים, מבלאגנים והמון שטויות של נשים?" .
אל תגיד לי שאתה לא אומר את זה, כי אלה דברים שאני גם הייתי אומר..ונחש מה? מצאתי בחורה (או שיותר נכון, היא מצאה אותי) ששינתה לי את החשיבה..
פתאום יש לך רצון לזה שבחורה תחפור לה, פתאום יש לך רצון לזה שהבחורה שלך תיהי החלטית ותדע מה היא רוצה ואיך היא רוצה (במילים אחרות, שתגיד מה לעשות), ופתאום יש לך רצון להיות כל לילה עם אותה הבחורה, עם אותו הכוס ואותם הפנים ולהתעורר איתה כל בוקר...
תאמין או לא...אבל זה קורה.
אז כן, GA20 צודק לחלוטין.
אתה ממורמר כמו ילד כאפות שמקבל 600 כאפות ביום וכבר לא יודע מה לעשות אז הוא אומר "נמאס לי לחיות...למה בכלל צריך את החיים האלה? הם פשוט נוראיים!"
צא החוצה מהבית במקום להתסכל על תמונות של גברים עם לסתות ולחפש לאיזה גבר יש את ההכי הרבה טסטוסטרון בגוף...
GET DA FUCK OUTTA DA HOUSE BITCH!
LOL זה מה שכל הזוגות חושבים בהתחלה, חכה כמה שנים אחרי שיהיו לך ילדים ואז נראה אם תרצה להיות איתה כל היום.
היום רק גבר עם הרס עצמי וחוסר הבנה של המציאות מתחתן, יש לך סטטיסטית סיכוי של 1-3 להתגרש וזה עולה בקצב מטורף (גם רוב הזוגות שלא מתגרשים, מקימים יחסים בערך פעם בחודש) אחרי שאשתך תעזוב אתה תהפוך להיות עבד שחצי מהמשכרות והנכסים שלך ילכו לגרושתך ועם מזל תראה את הילדים פעם בשבועיים (רק אחרי שהם עברו שטיפת מוח אצל גרושתך), כל המערכות של המדינה הן אנטי גבריות ואתה עוד מוכן לשתף עם זה פעולה?
באירופה ויפן כבר הגברים הבינו את זה, אני מקווה שגם פה יתחילו להבין את זה כי זו הדרך היחידה לנצח את הפמינאציות.
מומלץ לכל מי שחושב להתחתן, ראו הוזהרתם...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוויסט מצחיק
אבל תכלס זה בדיוק מה שקורה למי שמתחתן, אחד לאחד.
האישה באה לחתונה בלי כלום יעני עירומה לגמרי ואתה בא עם מילארדים והיא חוטפת לך חצי מהסכום וזה במקרה הטוב, במקרה הרע אתה נפרד מ80% ממנו ונשאר עם זין בפה
על מה ולמה?! כוס רבאק למה אני צריך כל החיים לעבוד קשה, לעבור גהנום, לחיות חיים שאני לא מאחל לאויבים הכי גרועים שלי, לבנות אימפריה רק בשביל לתרום חצי ממנה לאיזו שרמוטה שלא עשתה כלום בחיים שלה חוץ מלפתוח רגליים לאנשים הנכונים? מי מת מייייייי מה זה העולם המפגר הזה?
ולא רק זה אלא גם כל העולם ואחותו בעד האישה?
רק לי זה נראה מפגר? רק אני רואה בנשים בעולם המערבי סוג של פרזיטיות שחיות על חשבון אחרים? רק אני רואה את העולם כמו שהוא בלי כל המסיכת אשליות שיצרו פה?
למה אנשים מבוגרים כיביכול כאלה נאיביים? איך זה שעוד בתור ילד בן 13 ראיתי את העולם כמו שהוא והם חיים בסרט? למה כולם עושים את אותה הפעולה ומצפים לתוצאה אחרת (אגב זה ההגדרה לאי שפיות)? אני היחידי שנורמלי בעולם המזדיין הזה?
רגשות זה מקור כל הנפילות בחיים. בעיקר רגש כמו תקווה, תקווה שהיחסים שלך לא יסתיימו ככה.
וואלה זה מכעיס אותי כל העניין הזה, כל התרבות הזאת שנוצרה בעולם הזה, האנושות היא בדיחה והגבר המערבי הוא הפאנץ' ליין.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חח איזה חמוד אתה. אתה קורא לעצמך גבר ואישה אחת שינתה לך את כל המחשבה על החיים, אנשים כאלה לא מגיעים רחוק נשמה...או שישך X על החיים ואתה יודע מה אתה רוצה והולך עם זה עד הסוף ועד המוות, או שאתה מתנדנד כמו לולב ולא יודע מה לצפות מהחיים שלו...פעם בחורה שינתה לך תמחשבה פעם חבר שינה לך תמחשבה פעם ההורים שינו לך תמחשבה מה יהיה? אתה בן 22 אתה כבר לא ילד תתעורר, תגבש דעה כבר. פעם אתה אומר דבר אחד יום למחרת אתה אומר דבר אחר...
לא היית שורד במקום כמו תאילנד או רוסיה לשניה, הבחורות שם מומחיות בלשטוף תמוח לילדים תמימים כמוך.
אהבה זו חולשה ורגשות זו חולשה באופן כללי, אנשים שעושים כסף לא מרשים לעצמם אהבה וחתונה והאלה שכן, ייפרדו מהכסף שלהם בקרוב מאוד. תבחר או שאתה בונה אימפריה כלכלית ועולה למעלה, או שאתה בוחר בחיים של "אהבה משפחה וילדים" ונשאר במעמד הביניים הישראלי שהחיים בו שווים לתחת.
אבל מה אני מדבר פה על כסף בכלל כל אחד עתודאי או עובד בשכר מינימום שכך או כך אין לו גרוש על הנשמה, אף אחד פה לא יודע מה זה לעשות כסף כל החיים שלך ושפתאום באה שרמוטה מהרחוב ולוקחת לך חצי מהאימפריה שבנית כל החיים...
וואלה אני מעדיף להיות ילד כאפות ממורמר לפי הגדרה של "מגניבים" שיוצאים מהבית ומתחתנים בגיל 21 אבל עם כסף בכיס ולהנות מהחיים
מאשר לרעוד ביום הדין לשאלות של "איפה אני יגור" או "כמה כסף ישאר לי" או "איך גומרים תחודש" ויום הדין מגיע לכולם כמו המוות ואין לאן לברוח ממנו.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 08-01-2014 בשעה 19:44.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
מה למדנו מאטרף:
- אל תעשה עתודה
- אל תוציא בגרות
- אל תלמד לימודים גבוהים
- אל תעשה צבא
- אל תלך לעבודה "רגילה"
- תזריק טסט לגוף אם יש לך טסט נמוך
- כושי שנראה כמו אנס מזיין פי 10 ממישהו שנראה כמו דוגמן ממוצע
- אל תביא ילדים אם אתה לא עשיר בטירוף
- אל תתחתן
סיכמתי הכל?
לא שמעתם על הסכם ממון בחיים שלכם?
מה קורה לכם?
לא שמעתם בחיים על "ידועה בציבור"?
אין צורך להתחתן בשביל ההגדרה "נשוי ונשואה" , יש צורך להקים משפחה ביחד ולחיות עם בחורה אחת שאתה מרגיש איתה בנוח כל החיים.
צאו מהבועה המטומטמת שלכם.
אגב, אנשים מצליחים הם אנשים שיש להם אישה אחת דומיננטית בחיים, אז אל תחרטטו לי תמוח.